Hos Emma!

Kom nyss hem från att ha solar och köpt gottis till ikväll! Snart ska vi beställa Kina mat sen blir det ta det lugnt med film hela kvällen... Hörs sen!


Staffanstorp står på tur!

Vaknade runt halv 11, var en lång kväll igår! Behöver inte gå in på detaljer men det rör sig om min familj. Iallafall, ska snart iväg till Staffanstorp och möta upp Emma, sen ska vi sola och fixa det sista inför imorgon... Nyår! Det ska bli fruktansvärt roligt faktiskt. Ska fira med de människor jag trivs alla bäst med. Väntar bara på mamma som ska bli klar i duschen sen kör hon mig till Staffanstorp! Sen ikväll så sover jag hemma hos Emma, så vi hörs lite senare! Ha en bra fredagskväll...


It's à beautiful day


Haft två jättebra dagar, tills nu...

Var i Lund igår. Blev dock ingen bio utan vi satte oss på Viggos uteservering och käkade middag och sen fikade vi på espresso house med varm choklad och sånt mys! Idag har jag handlat lite nya kläder, bilder kommer!! Dock är Telia efterblivna och kopplar inte in vårt bredband och tv:n utan vi får leva som stenmänniskor till den 9:onde, greaaaaaat ! :-(


Fuck Telia


Bio ikväll!

Blir bio ikväll med Hannah och Emma. Ska se "new years eve", vilket är passande eftersom att det är nyår på lördag! Nyår kommer spenderas hemma hos Hannah med en massa trevligt folk! Jag längtar...


i found heaven on earth


Bloggpaus!

Som ni förstår, så har vi inget internet än i det nya huset så vi kör helt enkeöt en bloggpaus! Jag önskar er en super god jul och ett super gott nytt år! :-)


HAPPINESS


Godmorgon!

Nu har vi kommit upp och jag har fått på mig lite kläder! Hannah står i duschen så hon får rappa på lite eftersom vi ska sticka om en halvtimmes tid... Ska snart gå ner och fixa frukost sen beger vi oss vidare till skolan! Hörs av så fort jag får möjlighet att blogga...

Dagens outfit!


Sådär ja...

Då var jag och Hannah hemma efter att ha följt Sara en bit hem. Haft en dunder trevlig kväll med god mat och just dance 3! Nu ska vi lägga oss och kolla på tv/film, myspys! Imorgon är det sovmorgon och tar väl bussen vid 9..:-) Hörs antagligen imorgon, är ju lite svårt när vi inte har något internet.. Men ska försöka!

Gammal bild, men ni står ut;-)


Hos Hannah!


I det nya huset..

Har inte fått internet i huset än så avslutar dagen med ett inlägg! Ska sätta på en film och njuta av söndagen. Hörs imorgon...


Ingen uppdatering idag, flyttkaos!


...


Boyce Avenue


we heart it

308784_180559115363020_170737583011840_386809_1361999525_n_large
You wont have to save me, just need you to follow.
Cause we made it all this way.

Flyttkaos, snälla gud låt det vara över?

Godkväll på er kära läsare..!
Har inte uppdaterat på ett tag men har haft fullt upp.. Igår efter skolan åkte jag snabbt hem om och bytte om och packade väskan, sen begav jag mig till Trelleborg. Hade myskväll med familjen eftersom jag inte kommer träffa pappa och Catja på ett tag nu. Ska ju inte vara i Trelleborg över jul och nyår så kommer ändå bli ett tag jag inte träffar dom på. Kom hem idag, hjälpte till och flyttade och imorgon är det det sista. Sista natten i det gamla huset nu. Känns faktiskt jättebra. Så nu ska jag bädda ner mig i min säng och invänta morgondagen!

Historiaprov - check!

.

we heart it

Tumblr_lcb8hqkvpm1qdv6zoo1_500_large
Tumblr_leznabslqw1qdv6zoo1_500_large

Konserten gick bra, nu kallar historiaboken!

Konserten gick superbra! Nu sitter jag i min säng och lyssnar på julmusik och pluggar historia. Har prov imorgon, jag kan inte påstå att det kommer gå bra men jag kommer absolut göra mitt bästa! Vet inte hur långt det kommer räcka med jag hoppas verkligen det går bra :-)..

Nu ska jag dra mig hemåt och vidare..

Nu ska jag snart dra mig hemåt sen ska jag vidare på konsert. Känner inte alls för det idag, men känner att jag måste dit! Hör av mig ikväll när jag kommit hem! :-)

Första lektionen, redovisningen suck...


Tar med mig historiaboken till sängen.

Godnatt!

Känns som jag kommer gå in i väggen!

Okej såhär ligger det till. jag har historiaprov på fredag, på franska, amerikanska & industriella revolutionen och upplysningens tid. Jag vet inte hur jag ska få in det i min skalle. Jag kan upplysningens tid men jag kan verkligen ingenting! Min bror sitter i andra rummet och skriker, sjunger och har spel på sin dator och jag sitter här med världens panik. Mitt blodsocker är på noll och jag vill bara lägga mig och sova. Men jag ska inte ge upp det här! Om jag så ska vara vaken hela natten så ska jag det!

Det blir aldrig så, hur man än gör.

Tumblr_kw10ggry1n1qzcapto1_500_large


~

Tumblr_lvgax5kotv1r3ifq3o1_500_large


Hemma och nyduschad!

Kom hem vid 5 tiden, hoppade direkt in i duschen och nu ska jag sätta igång att städa och rensa mitt rum! Ska flytta mitt piano och min byrå till nya huset idag efter vi har käkat. Resten av kvällen kommer gå åt att plugga historia eftersom att vi har prov på fredag, riktigt osäker just nu! Så dax att lägga på högväxeln;-)
Hör av mig senare ikväll KANSKE..

Sånglektion!

Sitter fortfarande på engelskan, men tänkte slänga in ett inlägg innan jag drar hem. När jag kommit hem ska jag ta någonting och käka sen sticker jag till sånglektion. Konsert imorgon så måste repetera innan!:-) När jag kommer hem ska jag packa massa i mitt rum och flytta till det nya huset. Det är bara min säng som kommer stå kvar i mitt gamla rum, nice! Flyttar "helt" på söndag! Hörs ikväll när jag kommit hem antar jag.

Film på engelskan!


Godmorgon!

Godmorgon på er! Blev en tidig morgon idag.. Trött som in i bomben är jag men nu är det snart dax att pallra sig till skolan.. Uppdaterar förmodligen mer i skolan men ville bara slänga in ett godmorgon-inlägg! Tar bussen 07.21 tror jag. Är inte säker, måste dubbelkolla bussarna eftersom de har bytat tider! Hörs sen..

Jag saknar bulgarien!


Jag har verkligen ingen tid..

Förlåt förlåt förlåt.. Jag har inte uppdaterat sen jag åkte hemifrån i lördags, och anledningen till det har helt enkelt varit att jag inte haft någon tid. I lördags åkte jag iväg, hade en jättetrevlig lördag och sen åkte vi hem på söndagen. Sen dess har jag haft fullt upp med att plugga inför prov och hade inlämning i söndags så har helt enkelt prioriterat det!:-/ Men i'm back nu iallafall! Ska sova nu för jag är helt slut..

Hör av mig imorgon!

Taxi försenad, just great!

Taxibolaget ringde hem till Emma som också ska till Östervångskolan och sa att de kommer och hämtar henne 08.20 och sen kör de till Klågerup, så förmodligen är taxin försenad.. Det är det värsta jag vet, när folk inte har hålla sina tider. Men skit i det! Sitter här och kränger i mig frukost fast jag egentligen inte alls är hungrig. Men får ingen lunch förrän 12 så... Hör kanske av mig innan jag drar annars ha en bra lördag!

Godmorgon!

Ganska pigg för att vara sådär halv 8 på morgonen. Om en timme kommer min taxi så jag borde gå upp och börja göra min i ordning.. Ser verkligen fram emot det kommande dygnet. Vi ska hålla till på en skola som heter Östervångskolan under de två dagarna, mysig skola i Lund och ikväll sover i en lägenhet i Lund! Awesome!
Ser inte skolan jättemysig ut..?

Sen kväll, ska upp tidigt imorgon..

Nu måste jag faktiskt dra mig till sängs, ska upp redan vid 07.00 imorgon så bäst att jag slår på en film och försöker sova... Har packat klart nu iallafall! Städa får jag göra på söndag, för det hinner jag inte! Hör av mig innan jag sticker imorgon garanterat! Sen blir det nog ingen uppdatering förrän jag kommer hem på söndag men det får vi se. Har faktiskt för mig att de har dator på elevhemmet!:-) Sov gott!

Ligger lite back i tidschemat!

Åt för en stund sen, tacos är alltid gott på en fredagskväll! Sen ringde Emma och så snackade vi ett tag, saknar henne som in bomben så det är skönt att jag träffar henne imorgon... Dock är jag lite back i mitt tidschema eftersom vi detta laget skulle jag redan ha packat och duschat.. Jag har packat. Halvt. Jag har inte duschat, därför ska jag hoppa in i duschen snabbt så jag inte missar för mycket av Idol-finalen! Hörs senare ikväll...

Taco night, let's go!


Sista lektionen innan helg!

Sitter på min italienska-lektion nu. Fick nyss tillbaka provet som vi gjorde för någon vecka sen. Det gick faktiskt hyffsat bra!:-) Om en halvtimme slutar vi och då ska jag hem och storstäda mitt rum, great.. Sen ikväll blir det fredagsmys med min familj. Tacos, idol-finalen och gottgott! Skönt att bara vara hemma kvällen innan imorgon! Kommer bli riktigt roligt och crazey.. Men hörs när jag har kommit hem.

i know im beautiful.

Äntligen dax för lunch!

Skinkfrestelse alternativt. Janssons frestelse..

Världens bästa akustiska band!

boyce avenue <----- länk till spotifylista hittar ni till vänster!

MODEKUNGEN.SE

Två jättemysiga stickade tröjor från http://www.modekungen.se/se/

Fredag, äntligen!

Bild som jag redigerade igår! Iallafall, nu är det fredag och jag sitter just nu på historian.. Blev klar med mitt matteprov för 40 minuter sen ungegfär kanske.. Det gick helt okej faktiskt! Över förväntan :-).. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, städa mitt rum och plugga. Idolfinalen ikväll med min familj och sen senare ikväll ska jag också packa. Imorgon sticker jag iväg till Lund till Östervångskolan och så ska jag på teckenspråkskurs lördag - söndag. Det ska bli riktigt skoj faktiskt!  Har alltid roligt med de människorna som finns där.
Det är en kurs för de som har någon/några anhöriga som är döva/hörselskadade. Och för er som inte vet så är min lillasyster döv, men har CI. Det är ett implantat som gör at thon kan höra i vissa lägen, när hon har sitt CI på sig tillexempel! Så det ska faktiskt bli riktigt kul. Nu ska jag lyssna vidare på min lärare.. Hörs sen...
ps. SKA FIXA DESIGNEN UNDER DAGEN OCKSÅ! .ds

Matteprov!

Dax för matteprov idag, känns inte som om jag är speciellt laddad eller taggad men.. Det får gå! Igår var jag på TA cupen i Trelleborg. Riktigt trevligt faktiskt. Nu ska jag kila till bussen, höra i skolan!


Jag har börjat tvivla!

Jag har börjat tvivla att samhällslinjen är den rätta linjen för mig. Det är bara något jag har fått för mig, trivs inte alls längre.. Jag vet inte varför! De senaste dagarna har verkligen inte alls varit bra, har känns att jag bara velat byta linje, skola och allting. Men jag antar att det bara är någonting jag har fått för mig..

Godnatt!

Låt inte någon bli de viktigaste i ditt liv när du bara är ett alternativ i deras!

Nej...

Hej på er! Ganska längesen det var ordentlig uppdatering med text och så.. Men har haft ganska mycket i skolan och hemma som ska fixas så har inte riktigt kunnat blogga ordentligt! Men i'm back iallafall! Känner mig ganska krasslig just nu, fryser och har en väldig huvudvärk. Därför ska jag nu koka en kopp te, bädda ner mig i sängen och sägga på en film.. Vill verkligen inte missa någonting i skolan så orkar inte bli sjuk, inte nu iallafall!

music


me <3 my guitar

.

Being happy doesn’t mean that everything is perfect.
It means that you’ve decided to look beyond the imperfections.



På lördag, då ses vi!




Bilderna är sen 2009, saknar er tjejer!

Godnatt!

Inte blivit så mycket uppdatering idag. Har haft konsert. Hörs imorgon...

6 December


Filmmys!


@ Hannas place

Sådär, nu är vi hemma hos Hannah, och ska snart ta bussen tillbaka till stan för att möta upp Emma som också ska sova här ikväll! Ska även köpa lite godis och så för lite mys ikväll! Vet inte hur mycket jag kommer uppdatera med tanke på att jag är här men ett inlägg till blir det väl åtminstone!


nothin to lose


Renovering!

Har fått lite mat i magen, har varit igång hela morgonen och stor del av eftermiddagen. När jag kom hem la jag mig direkt i soffan och har legat där i ett par timmar nu. Har varit helt slut! Nu ska jag och mamma kolla på tv sen blir det nog en tidig kväll för mig idag. Börjar sent imorgon så det är überskönt..

-

Nu intar jag sängposition. Vi hörs imorgon!

nikki

DAGENS

Champange!

Har haft en jättetrevlig kväll med familjen och morfars familj! Champange, snacks och massa snack. Nu är jag hemma och ska strax tvätta bort sminket och bädda ner mig för en film! Det är en dag imorgon också, då ska jag till huset igen och fortsätta riva! Hörs lite senare...

Full rulle hela dan!

Har varit igång hela eftermiddagen med att riva nere i nya källaren, vilket ska bli mitt nya rum om några månader.. Har nyss ätit, kyckling och sånt gott! Riktigt gott var det.. Och nu beger vi oss till nya huset för invigning av det med champagne & snacks. Morfar och hans familj kommer också dit! Hör av mig när vi kommit hem...


Im flying


Frukost!

Mamma och Micke stack nyss iväg till ikea och blir nog där några timmar, man vet aldrig haha ;-)! Skulle egentligen till TA cupen idag, men det blir ingenting för bussarna går inte alls bra idag, bara en gång var tredje timme ut till Trelleborg så skiter i det idag, sticker dit på torsdag istället! Så nu ska jag käka upp min frukost, sen ska jag hoppa in i duschen, sen får vi se vad denna lördagen har att erbjuda ;-)

Nyss hemkommen!

Kom nyss hem från Josefine efter en trevlig kväll hemma hos henne. Nu ska jag tvätta bort mitt smink och lägga mig i sängen och kolla på "Ugly Betty", som vanligt! Världens bästa serie, den och Glee. Så är det bara.. Blir nog snacka telefon en stund också, får se om jag orkar! Trött som tusan idag =(. Hoppas det blir bättre imorgon, för då ska vi ha invigning av det nya huset och innan dess kanske jag beger mig till TA cupen i Trelleborg och kollar på fotboll, en vän spelar nämligen imorgon.. ;-) Hör av mig imorgon när jag vaknat!

Saknar min fina vän..

2 December!

Min kväll kommer spenderas hemma hos Josefine med prat och mys, längesen! Innan dess ska vi väl en runda till nya huset och lasta av lite grejor sen ska vi beställa mat! Har så mycket att göra inför huset så ska beställa mat idag, blir en kycklingsallad eller någonting! Innan dess ska jag städa rummet!:-) Hörs av lite senare...

LOVE


Mot nya huset.


1 December!

Godmorgon.. Vaknade iförsig för ett ganska bra dag sen haha.. Sitter just nu i skolan och har engelska, skulle skriva klart ett arbete som jag nyss blev klar med så nu sitter jag här och lyssnar på musik och tar det lugnt! Är riktigt riktigt trött idag så kommer inte göra ett dugg idag. Förutom att vi börjar flytta idag, så ska flytta lite kartonger och så, men annars ska jag inte göra någonting speciellt. Hörs sen!

Åååååh mys..

RSS 2.0