Drar vidare...

Sitter och väntar på att bege mig till bussen! Ska till Bara till mina fina vänner... Blir nog en hyffsat lugn kväll eftersom jag inte är helt utvilad än. Imorgon ska jag förmodligen till bara badet eftersom att Elina ska jobba. Hör av mig ikväll eller imorgon.


Efterrätt!


Dax för kalas!

Sitter just nu och väntar på att gästerna ska komma... Sen blir det grillning, mums!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1078914/images/2012/pic_207352735.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1078914/images/2012/pic_207352737.jpg" class="image">


Varit och jobbat!

Vaknade runt halv 10 idag med planerna om att denna dagen skulle bli en lugn dag i solen och släkt-kalas på kvällen! Det blev dock ändrade planer... Elina behövde hjälp på jobbet så stack dit efter att ha tagit en snabb dusch och slängt i mig frukost. Har precis kommit hem och om 1 ½ timmer morfar och hans familj och då ska vi fira mig eftersom att jag fyllde 17 år i onsdags. Blir grillning med goda såser och sallad och till efterätt ska vi äta egengjord jordgubbsmouse med färska jordgubbar på och riven mörkchoklad. Blir nog smarrigt! Vet inte vad jag ska göra ikväll riktigt. Ska förmodligen träffa Elina eftersom att jag nog ska hjälpa henne imorgon med och hon börjar ganska tidigt!
-
Annars är väl allting lugnt... Ska plocka undan på mitt rum och packa upp efter veckan eftersom att jag verkligen inte orkade göra det igår när jag kom hem. Bilder ifrån veckan kommer så fort Disa har fört över bilderna ifrån sin kamera. Nu ska jag plocka undan och sen ska jag hjälpa till och förbereda inför ikväll!

♥♥♥


I can't live, with or without you.


Midsommar#2

-
3 fina bilder ifrån midsommar!

Blixt och åska.

Sitter just nu i sängen och har snart kollat klart på det sista avsnittet av 90210 som har kommit ut över hela världen. Nu är det bara att vänta och hoppas på att de producerar en femte säsong. Ska strax sätta på en film till eftersom det är riktigt mysväder ute just nu! Det öser ner, åskar och blixtrar som tusan här i lilla byn så varför inte en film på det? Vet inte om jag uppdaterar mer ikväll, för chansen är stor att jag somnar. Men vi hörs!
-

En gammal goding!


It's time for some...


Jag är äntligen hemma!

Äntligen säger jag bara... Så oehört skönt att vara hemma faktiskt. Jag har legat och sovit från klockan 3 så lycka till och komma i säng ikväll säger jag bara. Har haft en bra men samtidigt väldigt känslofylld vecka med mycket skratt men även negativa saker som konflikter. Är bara glad att jag har mina vänner som jag vet bryr sig och som är äkta mot mig. Väntar på bilderna ifrån Disa innan ni får se dom iallafall så bilder kommer det ska ni se!
-
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag bara ta det lugnt! Vi hörs sen...
-

Ni drar vi!


Mamma har lagat frukost!

Kom nyss upp och ser att mamma har lagt goe-frukost, du är bäst! Så sjukligt gott nu innan man ska åka också... Åker om dryga 50 minuter så ska äta upp, packa ihop det sista och köra till Lund. Hör av mig när jag kan...


Godnatt!

Ligger just nu i sängen och kollar på 90210. Ska stänga av vilken sekund som helst, tänkte bara slänga in ett inlägg och säga godnatt och sov så gott mina fina läsare så hörs vi imorgon innan jag sticker iväg!

Middag hos moffa!


Drar till morfar!


Im not afraid.


Packat klart...?

Eller nja, nästan iallafall... Ska lägga ner en jump-suit och försöka stänga väskan, det är alltid ett problem jag tycks ha när jag packar! Tänkte spela lite gitarr och skriva klart lite saker nu medans mitt hår torkar en aning och om en halvtimmes tid ska jag fixa till mig lite grann! Hör av mig innan jag sticker till morfar!
-

Spotify!

Har fått några frågor om vad jag gillar för sorts musik i mina tidigare inlägg för ett tag sen innan jag tog en bloggpaus. Vilket är det bästa sättet att visa det på om inte min spotify-lista? Så här kommer en av mina listor:
-
klicka här: softilation

-


Tänkte ta en snabb-dusch!

Har nyss ätit lite och fixat till på mitt rum. Har även hunnit med att packa inför imorgon och just nu är jag jättepeppad på en helt fantastisk vecka med mina brudar! Om en stund ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för en kväll hos morfar. Ska drattsa om ungefär 2 timmar så för tillfället är det lugnt men det blir nog bara en snabb-dusch för tänkte göra en lite fina make-up ikväll, kanske lägger ut någon bild! Nepp, nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs lite senare.
-

Besviken inför veckan...


Ibland är min by vacker.


Top modell England!

Ligger just nu i soffan och bara tar det lugnt. Kollar på Top model England som håller på som ett löpande maraton under hela eftermiddagen. Efter detta avsnittet ska jag dock börja packa och hoppa in i duschen eftersom jag nyss fick reda på att vi aka bort på middag ikväll hos min morfar. Mår inte helt hundra idag men får ta två alvedon och vila i en timme nu!


I can't live...


Var ska jag nästa vecka?

På måndag, det vill säga imorgon så åker jag till ett ställe som heter Lingvallen. Jag har nämt detta tidigare men för er nya läsare så kan det vara spännande att veta vart jag försvinner i en vecka. Min syster föddes gravt hörselskadad, nästintill döv vilket innebär att mitt andraspråk har blivit teckenspråk. Teckenspråk är någonting jag använder dagligen när jag träffar min syster och vi har använt det i snart 7 år. När jag åker iväg till Lingvallen så åker jag och min bror dit med människor som är anhöriga, det vill säga syskon eller barn till personer som är hörselskadade eller döva, vilket är underbart att få umgås med. På dagarna är syftet att vi ska få lära oss mer teckenspråk, men vi som redan använt det så pass länge har knappast någon nytta av det. Det är lärorikt, det är det men samtidigt gör man det för att träffa alla de underbara personer man har lärt känna genom åren.
-
Jag har 3 personer, som jag totalt älskar. Den första är Emma, som jag känt sedan första året jag var med på denna "veckan". Hon är världens härligaste och svinrolig. Hon ska med nästa vecka och det kommer bli awesome. De andra två heter Katja och Disa, som tyvärr jag bara har känt i 1 år nu. De är helt underbara och askalasroliga men de bor i Kristianstad vilket innebär att det blir svårare för oss att träffas under vanliga dagar än för mig och Emma. Vi har verkligen riktigt roligt när vi åker på denna "veckan". DET KOMMER BLI AWESOME!

-


Midsommar#1

Jag och min goda vän Felicia på midsommar.

Sliten sen i fredags!

I fredags var det alltså midsommar och vi firade midsommar hemma hos en av mina killkompisar i södra sallerup som heter Elias. Det var en riktigt trevlig och lyckad kväll, men var dock lite sliten igår faktiskt! Åkte ut med min mamma och hennes sambo igår och käkade middag på en resturang och sen åkte vi och köpte lite gottis. La mig i sängen direkt när jag kom hem och startade en film och käkade massa godis, det var välbehövligt om jag ska vara ärligt..
-
Vad händer idag då? Jo, idag ska jag tvätta lite hade jag tänkt och packa inför imorgon. Vart jag ska imorgon får ni veta i nästa inlägg. Jag ska även se till att jag får en dusch och jag ska skriva en packlista så att jag ingenting glömmer (som jag gjorde förra året). Det är skitlätt att glömma någonting oehört viktigt som tillexempel mobiltelefonladdare men då är det ju bra att andra har, haha... Ingen kommentar där inte! Men iallafall, så det är väl på ett ungefär det som händer idag. Ska hjälpa min bror o packa säkerligen eftersom han hatar att packa. Det är väl typ det... Ligger fortfarande i sängen och bara tar det lugnt, är fortfarande astrött men här får ni en bild från när vi väntade på bussen i fredags, lite trötta allihopa:
-

I dare you.


Nyduschad!

Har precis stigit ur duschen, så jävla härligt! Ska packa klart det sista och städa på mitt rum innan jag sticker så att jag kommer hem till ett städat och fräscht rum imorgon när jag kommer hem.. Ska föna håret och käka frukost med familjen innan jag sticker dårå. Tror mamma ska börja på frukosten snart, eller, jag hoppas det åtminstonde för jag börjar bli ganska hungrig. Dagen är fullspäckad och tror inte jag hinner uppdatera efter jag har stuckit hemifrån men ni får ha en superdupermidsommar.

♥ Morgonmusik


Today is the day!

Godmorgon godmorgon! Ligger fortfarande i sängen med datorn och försöker tiden gå en halvtimme så att jag kan hoppa in i duschen. Det värsta jag vet på morgonen är när man precis har vaknat och hoppar in i duschen, det är det värsta tänkbara alltså... Ska iallafall duscha och äta frukost med familjen sen beger jag mig mot Matilda för lite förberedelser inför ikväll. Sticker vid 12, alltså om 2 timmar så lite fart så jag sätta. Ska dock inte sminka mig eller fixa håret eftersom det är någonting jag ska göra hemma hos Matilda.
-
Hoppas verkligen ni får en helt underbar midsommar och drick inte för mycket nu damer och herrar! ;-)
-

♥ Favoriten just nu


♥ Midsommar

Hej på er! Har haft en dag fullt av saker att göra... Var som sagt uppe ganska tidigt imorse, tog en dusch och hoppade på bussen med Matilda för en tur in till Malmö till tandläkaren. Det gick bra! Efter det stack vi och handlade vars en dricka och sen stack vi hem. Satt först på hennes framsida en stund och bara tog det lugnt eftersom det har varit fruktansvärt varmt och härligt idag. Mot eftermiddagen stack vi till badet och tog det lugnt där också och fick mig även mitt första dopp för sommaren. Det var superduper härligt!
-
Sitter just nu på mitt rum och lyssnar på musik och laddar inför morgondagen då det är midsoommmaar! Kommer bli en otroligt lyckad och trevlig midsommar om allting går om planerat. Ska fira midsommar hos en killkompis som heter Elias och bor en bit utanför där jag bor. Har fixat massa nu inför det och det kommer bli superbra, hoppas jag! Får be folk skicka bilder till mig sen så att jag kan uppdatera om kvällen... Nu ska jag byta om och kolla på 90210!

Laddar inför morgondagen!


music quote

Quote_music_auerbach_large

Godmorgon!

Vaknade för dryga 45 minuter sen av alarmet, inte världens härligaste känsla att bli väckt av alarm mitt under ett sommarlov men det får gå ändå! Hoppade rätt in i duschen och nu sitter jag och trycker i mig 2 mackor med sylt innan jag ska sticka. Ska föna och platta håret  och sätta på mig lite mascara sen är jag klar för att sticka. Bussen går om 45 minuter så jag har gott om tid på mig att fixa till mig! Vi hörs lite senare..
-

Kvällens planer!

Har nyss hämtat ett glas morot&jordgubbs juice och ska sätta mig och kolla på ett avsnitt av 90210. Inne på fjärde säsongen nu, riktigt bra serie det alltså! Ska även tvätta bort sminket, lägga fram kläder inför morgondagen och lite sånt smått och gott. Ska upp 09.00 imorgon eftersom jag har en tandläkartid jag inte får missa. Som tur är kommer jag ha med min Matilda så slipper jag åka ända in till Malmö ensam, det är riktigt drygt!
-
Vi hörs lite senare ikväll eller så hör jag av mig innan jag sticker imorgon!

♥ Min sommarklänning


I stare at a picture of you


♥ Sommarlov

Jag har ju som sagt sommarlov och jag har varit otroligt dålig på att uppdatera det är jag fullt medveten om. Dock ska jag försöka hålla bloggen som en liten "extra" sak nu under sommaren. Kommer ha fullt upp nu under större delen av sommaren och är inte säker på hur mycket jag kommer vara villig att lägga ner på bloggen. Ska ju resa iväg under nästa vecka. Då undrar ni säkert vart? Men det tänker jag inte avslöja riktigt än i detta inlägg iallafall. Tar alldeles för lång tid att förklara! ;-) Sitter just nu och pillar med lite bilder och sådär.
-
Min dag har spenderats i stan med 3 av mina fina vänner! Kollade runt lite, käkade och sådär. Nu ska jag bara ta det lugnt och ha en lugn kväll för första gången på ett bra tag... Ska se om jag ska slänga in en maskin tvätt eller om jag fixar det till helgen efter midsommar! Vi hörs!
-

guess who's back?

Jag har haft fullt upp nu i flera veckor känns det som så att jag har varit lite inaktiv här men förhoppningsvis så får jag mer tid framöver. Denna helgen har jag spenderat i Trelleborg, väldigt mysigt! Kom hem vid 2 tiden idag och har faktiskt bara legat och slappat sen dess... Ska snart beställa hem något att äta eftersom vi är för lata för att laga middag ikväll haha! Ikväll ska jag träffa en god vän, som precis kommit hem från Usa efter att ha varit där i 1 år för att plugga. Det ska bli väldigt trevligt att träffa henne och se hur hon mår och så! Men vi hörs sen :-)

Sitter just nu på tåget och har precis läm...

Sitter just nu på tåget och har precis lämnat Norrköping. Om cirka 1 och 1 halv timme är jag framme i Stockholm. Trött som ett svin är jag.. Försökte sova lite men har inte gått pga ett par saker. Har haft babblande ungdomar bakom mig och en telefonnisse bredvid mig som pratat i telefon konstant! Förutom det är jag på strålande humör och vill bara komma fram till Stockholm, typ NU!


Ses i Stockholm!


Godmorgon!

Vaknade för en stund sen och har precis tagit mig en dusch. Ska strax packa ner det sista och sen ska jag fixa mig lite frukost! Sticker mot bussen till Lund om 1 ½ timme så jag kan nog ta det lite lugnt! :-) Vet faktiskt inte hur mycket jag kommer kunna uppdatera för jag har ingen aning om om det finns WI-FI på tåget, men det hoppas jag självklart. Slänger iväg ett inlägg innan jag beger mig! Ni får ha en sjukt bra helg så hörs vi när vi hörs!
-

RSS 2.0