Då var vi påväg...

Steg upp tidigt imorse, och är fortfarande väldigt trött! V har precis kört från Gränna, där vi handlade lite polkagrisar och annat gott. Nu ska vi köra ett tag till innan det är dax för lunch!


"Godnatt!"

 

Vackert!


Snart färdigpackad..

Har i princip inte gjort någonting idag faktiskt. Tänker mig hela tiden att jag ska packa ner det sista i väskan och stänga den så jag slipper tänka mer på det, men så har det inte blivit riktigt, hehe. Nu ska jag iallafall ta tag i det och packa ner det sista och stänga väskan! Har idag bokat hotell inför min födelsedag också som jag skrev innan, vilket ska bli väldigt roligt. Ska först ut på restaurang med min släkt och därfter ska jag, min morbror, min moster och hennes pojkvän ut! Ska bli så himla skojigt. Kommer bli en grym födelsedag! 
 
 

Hotell bokat inför min födelsedag!

Standard familjerum
Är riktigt nöjd, och tror detta kommer bli en av de bästa födelsedagar!

we❤it

รąʠąՔ | via Facebook
Hard to find someone like thin | via Facebook
summer 2013 | Tumblr
Mia Miljuš | via Facebook
m i m m i f r a n s a s▲
cute quotes & things | via Tumblr

för ett par dagar sedan

 
 
 

En dag kvar, äntligen!

Det går ett tag mellan dagarna här, men jag ska göra mitt bästa för att uppdateringen i Stockholm ändå ska bli hyffsad. Inte alls säker på att jag kommer ha tid att uppdatera överhuvudtaget, men jag ska göra mitt bästa! Hade en obehaglig natt som slutade med att jag och Felicia cyklade ifrån en annan by hem till Klågerup klockan 02.00,  helt oplanerat! Sjukt lebbigt att cykla mitt på åkern mitt i natten.. Iallafall. Vi steg upp vid 12 idag och fick i oss lite frukost innan det var dax för Felicia att cykla hem igen. Dagen har mest gått åt till att städa rummet och packa klart det sista. Är snart klar med packningen! Bara det sista som ska ner, och småsakerna imorgon.
 
Imorgon åker vi som sagt. Tidigt på morgonen, så är inte säker på att det blir någon uppdatering innan vi sticker. Har precis tagit en lång, och välbehöglig dusch, så nu tänkte jag slänga mig på soffan och glo på någon ny serie. Hm.. Undra vilken? Har kollat på det mesta känns det som. Får se vad det blir! Hörs lite senare idag. Puss

Midsommarafton!

Det känns som det var ett litet tag sen jag uppdaterade. Haft en del att göra helt enkelt! Idag är det midsommarafton och det måste ju firas. Ska fira med gänget här i Klågerup, vilket ska bli otroligt mysigt och roligt. Börjar med grillning vid 6, sen får vi se hur långt in på natten vi fortsätter! På måndag sticker jag upp till Stockholm med min familj, vilket även det kommer bli skojskoj! Stannar där en vecka iallafall, och eventuellt ett par dagar till. 
 
Dax att göra sig i ordning och börja förbereda inför kvällen då! Vid 3 drar jag mig mot Emma och vidare mot Krille där vi ska fira ikväll! Höres lite senare...

tjenixen

 

Godmorgon!

Hade en trevlig och mysig kväll igår med Simone. Vi åt tillsammans, träffade Johanna en stund, laddade upp med en massa gott och sen gick vi hemåt och kollade på Baksmällan 3. Därefter somnade vi ganska snabbt, och nu ligger vi i sängen och bara degar. Ikväll ska jag jobba. Därefter lär inte så mycket hända, utan beger nog mig hemåt i vanlig ordning. Måste börja tvätta upp kläder inför vår Stockholms resa och lite sånt, så det blir nog morgondagens göra! Nu ska jag snart få upp Simone så vi kan få något i magen. Vi hörs lite senare!


♥ jag och min vän

Två superduper gamla bilder på mig och Simone!
 

Kan vi bara få komma iväg nu..

Nu vill jag bara åka iväg, upp till Stockholm. Jag vill att min födelsedag ska bli bra.
Jag vill fylla år, typ nu. Jag vill att vädret ska vända, bli kanoners och hålla sig så. 
 

Godmorgon! Nu har jag kommit upp, och ätit frukost. Dagens planer ser ut som följande att jag ska träffa en av mina barndomsvänner Simone. Får se vad vi ska hitta på, men förmodligen ska vi väl hitta på något skoj iallafall! Om allting går som planerat ska jag spendera natten hemma hos henne i Svedala, och sen åka direkt därifrån till jobb imorgon. Man vet aldrig, planer kan ändras, så vi får se vart dagen bär av helt enkelt! 

Bädda ner mig!

Nu har jag kommit hem ifrån studenten, vilket blev en väldigt lyckad student! Nu hade jag tänkt bädda ner mig i soffan och slå på ett eller två avsnitt av "Hart of Dixie" innan jag går och lägger mig. Annars, hörs imorgon! 

Den allra sista studenten för i år är över!


Börjat på en ny serie, igen!

Denna gången är det en serie som heter "Hart of Dixie". Har kommit så pass långt som in på 4:e avsnittet på säsong 2. Blir lätt ganska fast när jag väl har börjat kollat på en serie, och nu när jag fått en ny tv är det mysigt att ligga framför tv:n på kvällen och kolla på serier, tycker jag! Denna serien är iallafall toppenbra...
 
Where's the C4?
Untitled
life on earth is changing...;

♥ instagram

 

♥ morbrors student

det blev en fin kväll!

Mitt sommarlov har börjat.

Mitt sommarlov har börjat till mesta dels bra. Har varit på en del studentfiranden, och i lördags var det dax för 18-års fest hos en av mina killkompisar. Kvällen blev väldigt lyckad, och jag var hemma vid 3.30. Dagarna som har gått har vi även haft min moster och hennes pojkvän som "inneboende" för ett tag. Vet fortfarande inte hur länge dem stannar, men trevligt är det iallafall! 
 
Idag är det dax för sista studenten! En tjej i min "släkt" tar studenten på Lunds dans och musikalgymnasium, så det är hemma hos dem jag kommer spendera min kväll. Dagen kommer bestå av en lång dusch, hudvård, iordningfixande och städning av rummet! Veckan som kommer har jag lite planer och på måndag nästa vecka beger jag mig mot släktträff uppe i Stockholm. Om allt går som planerat ska jag även stanna i Stockholm ett par dagar efteråt. Ska bli så himla mysigt att komma iväg litet tag! Om allt går som planerat det vill säga...

Grattis världens bästa morbror!


Student!


Student!


i need your love


Vet ni vad? Nu skiter jag i vilket.

Lägger ner pluggandet! Fixar mysig kvällsfika med te och rulltårta och kollar på new girl istället.

Det blev en ganska bra dag trots allt!

Tumblr_mc08dgrr2g1rbzq5to1_500_large

crazy, you make me crazy


New girl is my new drug!

Tumblr_mivh0gywjs1qd2d4io1_500_large
Tumblr_lsmi17tncr1qfdwsio1_500_large_large
382399_3606093706334_1734195233_n_large
Verkligen. En übercool serie. Ska påbörja avsnitt 2, säsong 2 nu! Ciao.

badumtsch

Large

En powerwalk senare!

Nu har jag precis varit ute och tagit en powerwalk i ösregnet. Ganska mysigt, ganska jobbigt men det var härligt! Köpte med mig lite gurka, morötter och dipp på vägen hem så det blir en mysig kväll med sociologin ikväll haha.. Vi ska käka hemmalagade burgare idag, vilket ska bli superdupergott så det ser vi fram emot! Annars ska jag väl bara plugga, och städa mitt rum idag. Ciao! 
 
 

hemligheter

att helhjärtat kunna säga att jag är nöjd i slutet av 2013. 

Alltid samma visa på söndagar!

Tjenixen! Är uppstigen, och har redan hunnit käka frukost och plockat undan på mitt rum. Nu ska jag plugga ett par timmar inför sociologiprovet på onsdag som jag gärna vill klara. I eftermiddag är planerna lite spridda. Antingen blir jag hemma, och fortsätter med pluggandet, eller så duschar jag och gör mig i ordning och drar till en fin vän. Vi får helt enkelt se vart dagen leder mig. Tänkte även hinna med att kolla på ett avsnitt av en ny serie som jag har börjat följa, "New girl". Jag och serier alltså. Älskar det! Nu ska jag börja med sociologin, vi hörs lite senare! Pusspuss

RSS 2.0