Min säng skriker efter mig.

Hej på er! Har haft en bra dag med ett par vänner faktiskt. Kom hem runt 8 tiden och nu ligger jag i min säng och den har skrikit efter mig hela dagen. Idag har också varit en sån dag som bara, ööh.. jag vet inte! jag har varit trött och lite hängig, but im feeling good now! :-) hihihih iallafall, nu ska jag som sagt gå och lägga mig, ska kolla lite big brother live först och se vad som händer i huset sen ska jag få en god natts sömn. Godnatt på er!
lite halvful bild sådär på kvällen.


Föreläsning hela dagen...

Har varit på "föreläsning" hela dagen med klassen i aulan... Drygt eftersom det varade i flera timmar men ganska intressant ändå! Det var en man på 86 år som berättade om sin uppväxt eftersom han är en av de få som överlevt 9 olika konsentrationsläger har jag för mig och har överlevt, riktigt starkt av honom att komma till vår skola och berätta om det faktiskt! Nu sitter jag hemma hos Matilda och tar det lugnt. Uppdaterar mer när jag kommit hem ikväll!
:
min fina underbara vän, älskar dig otroligt!

Sitter på föreläsning, drygt!

Sitter på föreläsning, drygt!


Ready for school!


I only miss you when im breathing.


Ett glas vatten tack, sen går jag och nannar!

Ska läsa igenom de sista sidorna i italienskan nu och hämta ett glas vatten sen är jag redo for my bed! Som jag har väntat, hela dagen... :-) Big brother strular lite med ljudet, tråkigt! Så kan inte kolla på det, får väl hitta ett annat program för ikväll om det inte fixat sig om en stund. Hörs av imorgon, sov gott kära läsare!

And I will be strong, even if it all goes wrong.


Inte alls nöjd med designen!

Har hållt på och jobbat lite parallellt med designen och jobbat på min italienska. Headern är jag hyffsat nöjd med än så länge men ska ändra lite i min design förövrigt. Bakrunden och texten ser absolut inte bra ut, usch! Skitonöjd. Ska försöka fixa det innan jag går och lägger mig ikväll. Just nu sitter jag och dricker kaffe och försöker hålla mina ögon öppna för italienskan, är så himla trött. Har kommit en bra bit på vägen men har en bit kvar. Ska göra så mycket jag orkar sen tar jag en paus. Som sagt, fixar till designen i mån av tid, får se vad jag hinner ikväll! Om det är rörigt i bloggen vet ni alltså varför...

HAR ÄNDRAT LITE SMÅTT, FÅR BLI SÅHÄR SÅLÄNGE!

-

ta inga beslut när du är arg och lova inget när du är lycklig.


Ursäkta röran på bloggen...

håller på att pilla med en ny design, därför!

STAYHARD.SE - CONVERSE

800:-
700:-

Så sjukligt snygga, vill ha!

MODEKUNGEN.SE - SKJORTOR


Fullt upp hela dagen!

Hej på er! Kom hem runt kvart över 3, satte på big brother från igår som jag missade, slängde in en maskin tvätt, dammsög mitt rum, bäddade min säng och sen gav jag upp med städandet... Satte mig med italienskan istället eftersom jag har prov imorgon. Är jätterädd att det ska gå dåligt men jag får hoppas på det bästa! Det är direkt på morgonen också det gäller att äta stadig frukost och få en god natts sömn. Ska sätta mig och plugga igen, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och visa att jag lever! ;-)
Hörs sen!

Usch usch usch....

It's better to have loved and lost than never to have loved at all.


syskonkärlek #2


syskonkärlek.


Totalt ointressant lista, mest av tidsfördriv.

Nämn något som gjorde dig glad igår: helheten av igår gjorde mig glad.
Vad gjorde du klockan 08 imorse? Satt jag förmodligen och käkade frukost.

Vad gjorde du för 15 minuter sedan? Åt lunch ala polhemskolan.

Det sista du sa högt? "sorg" - ifall vår psykologilektion hade varit inställd.
Det senaste någon sa till dig? "åh nu tog jag bort det"

Vad har du druckit idag? vatten och oboy.
någonting du tycker är fint:
lycka, snö, leende.


Godaste glassmaken? måste säga... hallonsorbet. det är så sjukligt gott!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? jag vet inte. skulle vilja tro på det, men jag har ganska svårt för att tro att det skulle kunna hända. men vem vet?
Sover du tungt? har haft / har ganska mycket sömnproblem och har svårt att somna om nätterna, men när jag väl somnat så...
Drömmer du mardrömmar? jag drömmar ovanligt mycket mardrömmar tror jag.

Trivs du med ditt jobb? Jag är snart 17 år och arbetslös, that's it.
Favoritklädsel? skjortan jag har på mig just nu är fan snygg asså. men jag har ingen speciell outfit jag diggar mest. Tycker om att klä upp mig när jag får tillfälle till det. då kan kläder bli riktigt snygga!

Favoritlåt just nu? har ingen. men jag har ett par som jag tycker är sjukligt bra! Dessa är ett par av mina favoriter: James Morrison - I wont let you go och Boyce avenue's cover av: Jar of hearts. åååh den är så jäkla bra!


Vad gör dig glad just nu? just nu är jag inte jätteglad. jag är ganska trött. men tanken på att min säng ligger och väntar på mig där hemma gör mig superglad.

Vad ska du göra härnäst? hade tänkt och lyssna lite på min psykologilärare hehe.

Favoritgodis? godis är mitt favorit-snacks men choklad kan man inte motstå!
Är du kittlig? jag är sjukligt kittlig.
Snarkar du? nej!
Stjärntecken? kräfta
Hur många kuddar sover du med?
sover med 4 kuddar i min säng, skulle dock inte sitta fel med två extra. älskar kuddar.

 

Sommarplaner? mina planer är att sticka som vanligt till lingvallen i slutet av juni. har även planerat med sara emma o hannah att sticka iväg till böda camping, men.. vi får helt enkelt se hur det blir med den saken! hoppas verkligen det blir av... har sett fram emot det så mycket.. annars ska jag bara steka och leva livet! sommaren är min favorit årstid.
Äckligaste insekten? en hårig spindel kanske inte är det mest fräsha djuret man hade kunnat få på sig. hehe!
Stökigt eller välstädat? mitt rum är alltid stökigt så jag antar stökigt?
Vad längtar du mest efter just nu? jag längtar efter sömn.




Lite "Big brother" och sen är det dax att sova!

Rubriken säger det mesta. Ska strax gå och byta om, sätta på lite big brother och sen drar jag mig till sängs faktiskt. Varit en "lång" första dag i skolan och jag är dundertrött. Uppdaterar mer imorgon... Jag saknar er.




Im coming home.

Tumblr_m022bourgz1robdcvo1_500_large

Fullt upp med italienskan, tar en paus för film!

Känner att mitt huvud håller på att sprängas med italienska nu så tar en paus och sätter igång en film. Eller så blir det big brother... Åh nej! Skulle aldrig fixat BB-live, kommer bli besatt! :-( Att vi har sovmorgon imorgon passar helt perfekt, för fick knappast någon sömn inatt iheller! Inte fan är jag van vid att stiga upp 07.30 efter detta lovet. Nu ska jag sätta på filmen innan jag babblar för mycket! Hör av mig sen!¨
-
-


there's nothing called normal, we're all just one of our kind.


Jag har skaffat Big Brother-live, yes!

Rubriken säger allt. Jag är så lycklig. Nu ska jag plugga italienska och kolla på BB!

förvirrade...

Snyggt ifrån H&M!


that's right.


Just nu, paus i "big brother live".

Ett snabbt och kort inlägg nu då! Sitter just nu med familjen och kollar på "big brother live" som sluta om 20 minuter, och då ska jag hoppa ner i min säng och lyssna på musik innan jag ska gå och nanna kudden.. Mmmm... Ångest som fan inför skolan imorgon, har inte saknat plugget ett skit men, det är bara att bita ihop! Hörs av imorgon. (förhoppningsvis innan skolan om jag hinner slänga in ett inlägg) Godnatt på er!!!!

image description
Sliten tjej!

Godmorgon, hemsk natt...

Godmorgon. Vaknade upp hemma hos Matilda med Elina efter en hemsk natt rent ut sagt! Vi 3 sov i Matildas säng och det var det värsta jag har varit med om... Har sovit ett par timmar bara! Jaja, skit i det! Nu ska vi städa Matildas rum och sen ska vi bara ta det lugnt resten av dagen. Sticker nog hem under eftermiddagen och sen blir det Big Brother live ikväll, yes!!! Hör av mig ikväll när jag kommit hem osv...


Ibland är livet härligt!

Sitter just nu hemma hos Matilda och har precis blivit lämnad här helt ensam, härligt! Nej men Matilda och Elina skulle följa några av Matilda och Elinas kompisar till bussen. Ska ut om en stund tror jag och möta upp dom igen. Blir en ganska sen kväll idag tror jag men det är sista kvällen på lovet så varför inte? Uppdaterar imorgon så fort jag har kommit hem från Matilda. Hoppas ni alla har haft en bra lördag för det har jag...

Bild i repris igen... Har inte så många bilder på matildas dator.

Jag är bara mig själv.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1078914/images/2012/pic_191139077.jpg" class="image">


Firar sista dagen på lovet med fina fina flickor! Ha en superbra lördag...


åååååh det är så bra


don't play games with girls that know how to play better.


Hallå i stugan!

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott! Hade en sjukt underlig dröm inatt som jag bara vill glömma, ganska läskig... Nu ska jag strax hitta lite kläder och slänga på mig, sen ska jag fixa till mig och bege mig till Elina (förmodligen) om hon ringer mig och om jag hinner med bussen 12. Annars får jag vänta till 15.00 vilket är gaaaaanska drygt... Men vi får helt enkelt se hur dagen blir men uppdaterar bloggen mer senare idag. Ha en bra lördag!

but girls, they wanna have fun.


Haft en trevlig och mysig hemmakväll men imorgon, hur ser planerna hur inför morgondagen...?

Hej på er! Hoppas ni har haft en trevlig fredagskväll, för det har verkligen jag... Bara tagit det lugnt, städat rummet och kollat på Big Brother som vanligt! :-) Imorgon har jag dock lite andra planer. Fick nyss ett sms av Elina om jag skulle komma till dom imorgon ha lite mys där hemma, så antagligen sticker jag dit men vi får helt enkelt se hur det ser ut imorgon. Just nu ska jag bara ta och hämta ett glas vatten och sen ska jag starta en film, behöver en tidig kväll faktiskt så det blir perfekt! Hör av mig lite senare ikväll eller imorgon, får vi se! :-)

When nothing in life goes right, go left!


Mysfredag!

Ligger just nu i min säng och degar till "Paradise Hotel". Ska höra med min bror om han ska fixa några filmer till mig till ikväll. Big Brother 22.00 sen ska jag bara dega framför tv:n hela kvällen, är helt slutkörd i mitt huvud! Har varit borta i princip hela veckan som jag nämde tidigare så behöver en kväll hemma! Hör av mig lite senare..

Godmorgon. Blir en lugn fredag idag...

Vaknade hos Elina lite över 10, låg i sängen en timme ungefär sen stack vi ner och åt frukost. Ska strax bege mig till Matilda och hämta resten av mina saker och sen ska vi träffade Josefine en stund! Ska hem idag och duscha, städa och så vidare... Blir som sagt en lugn fredag hemma idag! Känner att jag behöver det efter att ha varit borta i princip hela veckan! Hör av mig när jag kommit hem sen...


bild sen elinas födelsedag -11


Vi laddar upp inför Big Brother!


Drar ut en runda med min fina vän!


Då drar vi en runda till stan, ses!


Tar sig en tripp till stan idag!

Vaknade runt 10.00 av att jag hörde min brors röst, svår att missa liksom... Fick ett sms av Elina om jag skulle med in till stan, varför inte? Steg upp och hotta i mig lite frukost och sen hoppade jag in i duschen. Väntar på att mamma och bror ska komma hem ifrån tandläkaren så jag kan snacka lite med mamma. Någon väldigt underligg som ringer hem till oss ifrån Microsoft... tycker det känns lite läskigt och dessutom pratar med jättemånga brytningar osv... Nix! Sånt tycker vi inte om. Ikväll vet jag inte riktigt hur planerna ser ut! Antingen sticker jag med dom tillbaka till Bara eller så åker jag hem, Big Brother blir det iallafall! Helt fast nu... Yesyes! Men hörs av lite senare iallafall.
-
Big love to ya all!

Big Brother!

Sitter i soffan och kollar på Big Brother med min Victor. Förstår verkligen inte de värderingar Hannah W gör... Men men, det är hennes "val" hur hon vill att hennes bild ska målas upp av svenska folket. Jepp, men nu börjar det igen! Hörs sen!


Välkommen fettis-dagen !


Strax food-time!

Sådär ja! Då vart man hemma ifrån ett par dagar av rännande... Känns superbra! Ska strax äta lite sen blir det en liten semla faktiskt eftersom att det är fettis-dagen. Ikväll vet jag inte hur planerna ser ut faktiskt! Vet dock att jag ska se på "Big Brother" som är igång nu äntligen... Hörs av lite senare ikväll. Ha en bra tisdag!

Godmorgon!

Elina kom hem igår som sagt, så hade en supertrevlig kväll igår med mina tjejer hemma hos Sophia! Kass uppdatering igår, hade ingen dator så kände inte att jag kunde uppdatera något speciellt... Ska förmodligen hem idag, ska duscha och fixa tvätten osv! Men uppdaterar när jag kommit hem. Ville bara att ni skulle veta att jag lever!
:
Jag och Matilda (gammal bild...)

Godmorgon Godmorgon!

Godmorgon på er! Vaknade upp av att solen tittade förbi i Simones fönster, då blir man inget annat än glad, så är på strålande humör idag än så länge... Idag ska jag bara ta det lugnt med Simone under dagen förmodar jag, ska dock iväg ikväll till Bara eftersom att Elina kommer hem ifrån Spanien ikväll och vi har lovat henne att vi ska vara där och ta emot henne när hon kommer hem. Är vi inte för gulliga? Men drar inte dit förrän ikväll tror jag.. Vet inte om jag sticker hem om eller om jag tar mig direkt dit, vi får helt enkelt se hur det blir medans dagen går! :-)

Två gamla bilder på moi...

Can dreams come true?

Tumblr_ly135uu2rs1r8ciiho1_500_large
Tumblr_ly0wjcexxh1r8ciiho1_500_large
393676_218393084909213_139614596120396_470458_1161184146_n_large
Tumblr_lzczg1onvc1r8ciiho1_500_large
Tumblr_lzdc5g85ir1r8ciiho1_500_large
Tumblr_lzcz1k4cag1r8ciiho1_500_large

Vad anser jag om de nya deltagarna so far?

Jag tycker faktiskt att de verkar vara ett ganska skönt gäng som är med i Big Brother 2012! Dock tycker jag de går en aning över gränsen när de tar in en gravid kvinna i huset... Det känns lite för mycket om jag ska vara ärlig. Och Hanna W eller vad hon kallar sig, hon är en rent ut sagt idiot i mina ögon faktiskt, men såna ska det väl också finnas antar jag? Huset är coolare men deltagarna kommer nog inte slå förra årets deltagare... Det är vad jag tror efter att ha sett det lilla jag såg ikväll! Nu väntar 1 ½ timmes väntan tills sändningen går igång igen då Kija ska entra huset! Ska bli spännande och se hur hon kommer vara innuti huset... Hörs om en liten stund!

Favoriterna so far:

Tenny Engdal är 36 år, från Ekeby och arbetssökande. Foto: Daniel Ohlsson/TV11
Amandus Allstadius är en 22-årig brandvakt från Gnesta.  Foto: Daniel Ohlsson/TV11
Marcel Söderqvist är en 23-årig träslöjdslärare från Sundbyberg. Foto: Daniel Ohlsson/TV11
Annica Englund är 21 år och från Östersund.  Foto: Daniel Ohlsson/TV11

It's big brother time!

Sitter just nu hemma hos Simone och laddar upp inför premiären av "Big brother 2012". Laddar upp med popcorn & snickers, ska det va så ska det va! Blir bara att ta det lugnt ikväll! Hörs av lite senare eller imorgon...
:
muuuuuums

Drar mig till Svedala!


Checkade nyss in de nya deltagarna i Big Brother och titta vem man hittar här? En gammal "familjevän".....


Mina fina barndomsvän och jag.


Dålig uppdatering igår, planer för idag..?

Förlåt för ganska dålig uppdatering igår! Men planerna för idag är lite osäkra faktiskt... Egentligen skulle jag bara vara hemma, hade eller rättaresagt har lovat min bror att jag ska kolla på premiären av "Big brother" med honom idag men det finns ju alltid kvar? Men vi får se vad han säger om att jag ska iväg istället... Bådar inte gott! Annars ska jag höra med mina kära vänner i Bara om jag kan svänga förbi ett tag, kanske blir där till imorgon isåfall. Vi får helt enkelt se vad som händer idag! Ska städa undan nere i vardagsrummet tills Micke och mamma kommer hem! Vi hörs sen...
-

Nu ska jag hoppa in i duschen sen dra ner och handla till ikväll!


"Stygga flickor söker kärlek"

Ligger just nu i soffan och degar till "Stygga flickor söker kärlek", ganska bra program faktiskt! Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag fixa lite lunch! Har ingenting mer att tillägga så vi hörs lite senare!

Stygga flickor söker kärlek

Vem vaknar halv 9 på en lördag?

Blir så himla irriterad. Är ju fortfarande förkyld sen tidigare i veckan och ligger inne med världens hosta. Så vaknar jag klockan halv 9 av hostattack och sen dess har jag inte kunnat somna om. Det är så himla typsikt mig. Dock är jag svinigt trött men det är inte lönt att somna om nu. Ska strax bege mig upp och fixa i ordning lite frukost. Vill bli helt frisk innan jag drar ut och ränner så idag ska jag bara ta det lugnt! Har inga "speciella" planer förrän på måndag faktiskt! Inleder lovet lugnt för att jag ska kunna vara igång på lovet, annars blir jag aldrig frisk! Hörs sen...



Fredagsmys med gottis och "the voice sverige" !


Min största inspirationskälla.

James morrison.

Låter låten tala för sig själv!


Fredag, härliga fredag!

Nu vart man hemma ifrån skolan, äntligen... Slutade lite över 12.30 och missar den bussen med ett par minuter. Får sitta och vänta en hel timma till på nästa buss men det var ju tur det för då träffade jag Cathrine som är en av mina äldre kompisar och som jag har känt sen jag var mindre, och hon skjutsar mig hem ifrån busshållsplatsen eftersom att hon har körtkort, najs! Idag ser planerna faktiskt inte så illa ut. Har laddat upp med choklad och lite sånt smått och gott och städar just nu mitt rum! Blir en hemmakväll ikväll, lugnt och skönt! Behöver det efter all stress i skolan på sista tiden, och jag har ju trots allt ett sportlov som väntar så en fredagskväll hemma stör mig inte. Nu ska jag fortsätta med mitt rum så hörs vi lite senare!
:
:
Peace out! + gammal bild

Lyckan som uppstår när man känner sig lite halvsliten och får ett sms att sista lektionen imorgon är inställd!

Ibland kan det vara så himla härligt att gå på polhem. Godnatt...

Nu kör vi!

Tumblr_lzbm6s4l8p1qgh9aoo1_500_large
+ hård träning!

Är helt slut, ska ta och bädda ner mig med te, mysigt!

Är helt slut i huvudet idag. Gick upp sjukligt tidigt imorse och var tvungen att ta bussen 07.05 ifrån Klågerup till Malmö för ett tandläkarbesök. Det gick bra! Nu har jag precis tvättat klart för månaden höllt jag på att säga, nej men för veckan förmodligen! Förhoppningsvis iallafalll... Ska ta och packa en träningsväska, ska nämligen träna imorgon på vår håltimme och efter skolan imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra! Får se vad fredagen har att erbjuda sig... Så nu ska jag koka en kopp te och sätta igång en film! Vi hörs lite senare eller imorgon!


Words can't bring me down.


Just nu sitter jag hos tandläkaren, är sup...

Just nu sitter jag hos tandläkaren, är supernervös och vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Vill bara krypa ur mitt skin och komma tillbaka när det är över! Planerna idag är väl helt enkelt att jag ska ta mig till skolan efteråt och sen får vi se vart jag hamnar sen. Beror lite på hur det känns i mina tänder och om jag har ätit och så. Nu är det snart min tur här så jag uppdaterar lite senare!


Känner mig lite småcool faktiskt.

Kom hem rätt sent ifrån mötet eftersom det drog ut en smula på tiden (som vanligt)! Men det är roligt... Så kom hem vid 8 tiden, hoppade direkt in i duschen och nu har jag fått i mig lite mat i magen. Snart läggedax, tro det eller ej! Ska upp redan vid 06.00 imorgon så jag känner att jag måste lägga mig i tid ikväll... Ska ta bussen strax över 7 för att jag ska tyvärr in till tandläkaren. Kan inte berätta varför jag ska dit eller vad jag ska göra men jag är nervös och jag kommer... eller nej föresten! Vi tar det imorgon ;-) Godnatt på er!
:
Känner mig ganska sliten och ful idag. Truth be told.

Nu drar jag mig vidare på lite ärenden!

Sådär lite halvsliten en onsdag!

Inställda lektioner, ganska soft om man säger så!

Hade svenskaredovisning och efter det stack vi och käkade och därefter stack vi hem pga inställda lektioner! Om 2 timmar ska jag dra mig iväg till Svedala och därefter ska jag på ett litet möte med ur! Ska planera lite för elevrådskongressen och så vidare. Är dock inte hemma förrän vid halv 8 ikväll så hör inte av mig förrän senare ikväll...

Dags för svenskaredovisning!

Önska mig lycka till för nu är det dax för svenskaredovisning om Norrländska!

Min alla hjärtans dag än så här långt!

Hej på er! Hoppas er alla hjärtans dag har varit bra än så länge. Min har faktiskt varit över förväntan bra... Efter skolan stack jag hem till Matilda och tog det lite lugnt och sen hjälpte jag även henne med hennes gymnasieval som ska vara inskickat ikväll! Blev riktigt bra! Kom hem, blev överraskad med jättesöta cupcakes, vanilla-apple body lotion och tre par nagelack, det behövdes verkligen! Tack världens bästa familj. Vi brukar inte fira alla hjärtans något speciellt, men vi får alltid några små presenter allihopa. Nu ska jag äta min fina cupcake och sen ska jag mest ta det lugnt. Hörs sen!
-
Söta va???

Glad alla hjärtans dag mina underbara vänner.

Jag älskar er mina vänner. Ni är så fina


Godmorgon!

Vaknade upp vid 07.30 som vanligt gick upp och tog en kopp kaffe sen satte jag mig vid tv:n och kollade på "Vakna med the voice". Fick ett sms om att vår lektion blivit framflyttad till 10.10, drygt med tanke på att jag redan var påväg till bussen. Men så är det! Stack med Josefine till espresso house och hon tog en chai-latte och sen tror vi tillbaka till skolan. Nu har vi naturkunskap och förbereder oss inför provet vi har om ett par veckor, lunch om en halv timme. Ska träffa Matilda ikväll tror jag. Vill fira alla hjärtans dag med någon jag älskar och det skulle vara min familj eller mina bästavänner. Jag kör på kombination!
-

Febern är borta, dock är jag fortfarande förkyld!

Gick hem ifrån skolan efter mattelektionen idag, mådde verkligen inte bra! Men jag kom hem, tog det lugnt och tog en dusch nu på kvällen och nu mår jag mycket bättre! Vet inte om det är något virus som har kommit in men det verkar gå på bättringsväg iallafall... Vi får se imorgon hur jag mår och så vidare. Nu ska jag slå på ett avsnitt av "Paradise Hotel" och sen ska jag försöka sova. Vi hörs imorgon...

You are beautiful, no matter what they say. Words can't bring you down. Go with your own flow dude!


Alla hjärtans dag är överskattat, oavsätt om man har pojkvän/flickvän eller inte! Det är min åsikt...


Jag tyckte detta var jätteroligt.


Jag har feber och jag är förkyld. Jag tar bloggpaus.

Njut av denna otroligt charmiga bild på mig sålänge..

Mysfaktor tusen.


Hemkommen och nydushad, dax för film!

Godmorgon! Stannade kvar hemma hos Simone igår kväll eftersom att vi båda var "sjuka" och låg mest hela dagen i sängen och kollade filmer! Mot kvällen mådde både jag och Simone bättre så vi stack hem till Kevin en runda, en av Simones vänner! Träffade några där, käkade lite sen stack vi hem vid 12 tiden. Gick och la oss och somnade med musik i öronen, alltid mysigt! Tog bussen hem idag vid halv 2, gick direkt in i duschen och nu ligger jag i min säng och ska precis starta en film... Mår inte helt 100% än så jag får vila upp mig så jag orkar dra mig till skolan imorgon!
Bild på mig och Simone ifrån igår!

Kunde det inte snöat i December istället?

foto2210 (MMS)

Jag hatar snö...


Godmorgon! Mina sms-inlägg ser förjävliga ...

foto2208 (MMS)

Godmorgon! Mina sms-inlägg ser förjävliga ut men tänkte att jag får slänga in ett inlägg innan jag bestämmer mig för vad jag ska hitta på idag! Stack till Svedala igår som sagt. Hade en supermysig kväll med en av mina barndomsvänner, Simone! Vi kollade på gaygalan, snackade massor med tjejsnack och åt massor med gott! Somnade hyffsat tidigt, har ju inte känt mig så speciellt kry på senaste så det är ju inget konstigt med det.. Vaknade runt 06.00 av att jag knappast kunde andas så var tvungen att gå upp och klydda med en massa. Somnade om sen vaknade vi runt 9 av Simones lillasyster... Nu står Simone i duschen sen får vi se vad lördagen har att erbjuda!


Nu sticker jag till Simone, hörs imorgon...

Nu ska jag dra mig till Simone, ska bara packa ner det sista! Hör av mig imorgon förmodligen... Om jag inte har tid att slänga in ett inlägg ikväll. Får vi helt enkelt se! Ha en superbra fredag hörrni!
-
Gammal bild...

Fredagens planer!

Har inte uppdaterat någonting alls sen i morse.. Vaknade på fel sida kan man säga genom att vara dödsförkyld och ont i halsen, men jag mår mycket bättre nu! Om någon timme ska jag äta tacos med min familj, mysigt! Sen sticker jag iväg till Svedala för att träffa en gammal barndomsvän, Simone! Blir bara en lugn kväll med gottis, film och massa snack! Så himla längesen jag träffade henne nu! Hörs sen...



Herregud vilken morgon, nu väntar matteprov!

Somnade lite efter 01.00 igår natt och mitt alarm ringde 06.30 så det känns väl inte sådär jättebra om jag ska vara ärlig! Halsen är lite bättre dock men förkyldningen sitter i. Ber bara till gud nu att jag klarar detta provet. Nu måste jag snart springa till bussen, tar en senare buss idag för att inte riskera att komma för sent! Hörs sen....

Kokar en kopp te och sen går jag och lägger mig!

Jag har blivit förkyld och jag har vädligt ont i halsen. Det kommer ju lägligt såhär inför helgen och inför morgondagens prov. Ibland kommer saker och ting verkligen inte i någon bra tajming! Men, får göra det bästa av situationen och försöka få så mycket sömn som möjligt så jag blir ordentligt uppladdad inför morgondagen. Hörs imorgon...

god natt käre bloggläsare!

Har nyss kommit hem från en riktigt bra dag i skolan!

Har nyss kommit hem som sagt. Har varit en riktigt bra dag i skolan och hade en jätte morgon så det kunde inte varit en bättre morgon... Nu ska jag kolla på 90210 och sen ska jag städa! Ikväll kommer jag ägna en dejt åt min mattebok. En väldigt lång date eftersom jag har ett ganska stort matteprov imorgon. Hör av mig senare ikväll...

Jag älskar min klass!


Ganska chill engelska lektion om man säger så.


Dagens!


It was only just a dream...


Chillar med pringles och julmust!

Tittar på fotboll med Micke och mamma, najs! Till det har jag då pringles och julmust, och ja dom säljer fortfarande julmust. riktigt soft. Efter fotbollen ska jag plugga lite historia sen ska jag somna till en film! Får se vilken det blir. Hör förmodligen av mig lite senare eller imorgon, får se vad jag orkar!


Nobody's perfect, I know that.


Bedövad i käften annars är allt helt okej!

Stack till tandläkaren vid 12 och fick vänta i nästan 1 timme, drygt när man bor långt ifrån allt annat och bussarna inte går riktigt som dem ska! Är supertrött idag, verkligen. Somnade inte förrän klockan 1 inatt och mitt alarm ringde halv 7, så kändes inte helt bra när jag steg upp i morse. Hann varken äta frukost i morse eller lunch i skolan så har ätit två riskakor och ett äpple, inte så bra det heller! Planerna för idag ser ut som så att jag ska städa undan lite på mitt rum och sen ska resten av kvällen gå åt att plugga och käka mat! Låter som en ganska chill-dag. Hör av mig lite senare. Btw. Är helt bedövad i käften så halva käften hänger inte med. Känner mig handikappad. Hehe..

Tumme ner för dagen än så länge...

True story bro.

Luckyoptimistcom-love-and-life-quotes-6_large_large

Haft världens sämsta morgon, dock på bättringsväg!

Gick upp 06.30 imorgon i hopp om att jag skulle hinna vad jag hade tänkt att jag skulle hinna innan jag stack till skolan. Hann varken äta frukost eller platta håret eller någonting. När jag skulle sticka till bussen glömde jag min frukost som jag hade packat hemma och då var det bara att vända. Sen gick jag springa satan till bussen och ändå okm jag i tid, helt sjukt faktsikt! Har tryckt i mig en riskaka nu och nu är det dax för samhällslektion. Efter det har jag svenska sen sticker jag till tandläkaren, roligt! Ska borra idag, inte alls kul. Men jag överlever! Hör av mig ikväll när jag kommit hem.


It's the blond version of me myshelf and I.


Sweet dreams everyone!


Äntligen klar med italienskan och svenskan. Nu ska jag städa mitt rum sen bäddar jag ner mig för movie-night!

Inga bilder, slänger upp två bilder på mig och min älskade syster!

People ask me where I got my singing style from. My answer is simple, I didn't copy my style from anybody.


Matte + idag, känner mig ganska duktig faktiskt!

Stannade över på "Matte +" idag, ganska najs faktiskt! Gick inte så bra på det förra provet så därför känner jag att jag verkligen vill bevisa att jag kan! Nu har Victor och mamma nyss kommit hem och mamma ska börja laga mat snart förmodligen! Hemmalagade hamburgare, klagar absolut inte! En hamburgare slinker alltid ner. Ska plugga lite svenska och italienska ikväll så blir ingen jätteuppdatering tror jag!
Lagom liten chey..

Aldrig fel att ha sovmorgon och börja morgonen med att baka scones!


It's bedtime!

Gick ner en stund och kollade på big-brother, ett avsnitt innan jag kände att det kanske var dax att börja tänka på och sova! Även om jag har sovmorgon imorgon så kan man utnyttja den genom att få extra-timmars sömn! Är verkligen sjukt lycklig nu! Om någon bryr sig. Nej men haha.. Jag är faktiskt det. Inga detaljer eller så men jag bara är det! Nu ska jag starta en film innan jag somnar. Hör av mig imorgon innan jag drar till skolan!

Man känner sig inte speciellt snygg klockan 23.34...

Nostalgi-tripp i bilder.










Behövs ibland för att inse hur mycket man borde uppskatta
det liv man lever och inte tänka så mycket utan bara leva i nuet.

Love me or hate me, it's still an obsession. Love me or hate me, that is the question. If you love me then thank you! If you hate me then fuck you!


Inställd naturkunskapslektion imorgon. Ibland måste jag säga att livet är gött! Nu ska jag njuta....

Har nyss kollat på "Familjen Annorlunda", himla roligt program faktiskt! Tänk om man hade 10 barn.. I would kill myshelf. Hehe. Iallafall. Nu ska jag städa undan lite på mitt rum sen ska jag ta och sätta igång en film och göra lite kvällsfika. Sovmorgon imorgon som sagt till 11.35, gött säger jag bara! Hör av mig lite senare eller imorgon..

For me, singing or playing sad songs often has a way of healing a situation. It gets the hurt out in the open into the light, out of the darkness.


Sitter på bussen till da dentist.. Mindre ...

Sitter på bussen till da dentist.. Mindre roligt faktiskt! Hör av mig när jag kommer hem!


Just nu har vi historia sen åker vi vidare till Högevallsbadet!

Sitter med klassen och har historia, har nyss haft lunch! Om tjugo minuter sticker vi vidare till Högevallsbadet där det väntar klädsim för resten av klassen. Själv ska jag iväg till tandläkaren lite innan 3! Wish me luck... Hör av mig när jag kommit hem! Ha en bra måndag hörrni....


Nu drar jag till skolan!


Blev en runda till grannbyn idag ändå. Nu väntar en god middag med fläskfilé och sen ska jag spendera resten av kvällen i min säng. Mysfaktor tusen...

Hej på er! Stack som sagt till Bara ändå trots att jag inte trodde att jag skulle iväg. Kom hem vid 5-tiden och började fixa mat! Förberedde sallad och lite sånt och nu håller mamma på att steka fläskfilé, mums! Riktigt god söndagsmiddag. Söndagen kommer fortsätta vara så bra som den varit hittills! Ska bädda ner mig i min säng och köra film-maraton resten av kvällen! Jättemysigt.. Hör av mig senare ikväll.
Hur gott ser inte det ut på en skala egentligen..?

Jaha, vad ska vi hitta på idag då?

Godmorgon. Har nyss tryckt i mig en macka och ett glas juice! Ska snart börja göra vid mig men först, planer för idag? Tanken var väl att jag skulle träffa mina vänner ifrån Bara men jag tror inte det blir av! Bussarna går så himla dåligt och dom sover fortfarande så jag tror att det blir en hemma-dag, men det kan ändras! Innan jag vet 100 % ska jag bara göra vid mig och plocka undnan lite kläder ifrån rummet! Hör av mig sen...

Jag hatar folk som tar andra folk för givet.

Jag hatar folk som tar andra folk för givet. Det är en sak som är säker. Tro att jag ska göra påhopp på en av mina bästavänner vad tror du? Att jag ska göra som du och gå bakom ryggen och spela din roll som skitsnackaren. Aldrig i mitt liv. Jag har mognat och jag har växt upp. Någonting du borde tänka på i framtiden kanske? Min familj och mina vänner är det absolut vackraste jag har och jag skulle aldrig kunna göra någonting som förstör den relationen jag har till min familj eller mina vänner. Aldrig! Kanske det mest mogna sättet att ta ut sin ilska eller irritation men kände att jag behövde ta ut det. Jag gör mycket för människor som behöver min hjälp. Men bakom ryggen på mina vänner går jag inte och jag gör absolut inte påhopp på en av mina bästavänner. Aldrig!



Hemma från en trevlig middag med släkten. Nu är det dax för lite gottis och en film sen säger jag godnatt.


Städat & klart! Mysfaktor tusen!

Städat klart nu, skönt! Om jag inte nämt det tidigare så håller vi på att renovera källaren som ska bli mitt "framtida boende" eller vad man ska säga. Ska få ett rum på 30 kvm och en liten hall. Dock kommer det ta ett tag innan det är färdigt så bor i ett litet sovrum så länge! Eller litet och litet... Det förra jag hade var mycket mindre! Jaja, nog om det. Nu ska jag ta och välja ut kläder till ikväll och fixa till mig sen drar jag på släktmiddag!
-
-
min lilla boding + min vackra gitarr. love it.

Dax för storstädning innan man försvinner bort till andra delen av byn för kvällen.

Kom hem för lite mer än en timme sen och nu är det dax för storstädning innan jag kör igång och fixar mig! Tog en dusch när jag kom hem och käkade lite lunch! Nu ska jag fortsätta innan jag fastnar vid datorn. Ska bort vid 18.00 ikväll sen får vi se var kvällen tar mig! Hörs senare...

Ser förjävlig ut!

Tidig morgon!

Godmorgon. Nyss vaknat upp i Trelleborg hemma hos pappa. Blev en lugn kväll igår och ikväll ska vi hem på middag för Karolin (moster) ska resa till Australien i något år! Vet inte riktigt mer vad som händer ikväll faktiskt. Ska ta och göra lite frukost nu sen åker bussen vid 1. Hör av mig när jag kommer hem i eftermiddag...

190092_10150173548320127_47552340126_8256355_1791313_n_large
Skulle inte sitta fel..


Killar är som killar är.

Ibland undrar jag om alla killar är likadana. Uppenbarligen inte eftersom jag har vänner som är lyckliga med sina respektive. Jag faller antingen för badboys som inte gives à shit, eller de killar som inte är intresserade. Wow. Trolol. Killar är som killar är, lika bra att jag säger det, platers. Peace out!


It's complicated!

Sitter och kollar film med min lillasyster. Snart är det dag för henne att gå och lägga sig och då startar jag förmodligen en annan film och bara tar det lugnt resten av kvällen... Hörs sen!


Vi har det kul på svenskan.


Jag har världens bästa vänner


Godmorgon från samhällen!

Har nyss haft matte och går nu över till samhällskunskap. Efter samhällen är det dax för lunch, mumsigt! Idag sticker jag till Trelleborg, hem till min pappa! Ska fira min syster som fyllde 8 år igår. Blir god middag med gäster och så vidare och sen sticker jag hem till Klågerup igen! Blir en riktigt familjehelg med tanke på att imorgon ska min moster Karolin ha avskedsmiddag eftersom att hon pker till Australien i något år den 10:e. Nu ska vi börja med ekonomiska system, wiho...... Hör av mig lite senare, om inget annat ikväll!







Vi är snygga idag!

Oh happy day!

Oh fucking happy day! Nu ska jag gå och sätta på en film och försöka somna tidigt!


Hemma hos Matilda.

Provet gick hyffsat bra faktisktnu . Över förväntan om man säger så! Efter skolan stack jag hem till Matilda och nu sitter jag och väntar på att hon ska bli klar för just nu står hon i duschen! Idag ska vi bara ta det lugnt, behöver det nu efter de stressande dagarna som varit med massa plugg och så vidare. Lite senare kommer Elina hit och då ska vi köpa en mustig kladdkaka, mums! Eller Elina ska, men jag kommer sno lite.. hehe..! Vet att jag sa att jag skulle sluta med sånt skit men jag kan verkligen inte! Inte när det frestas med en mustig kladdkaka, nix! Hör av mig ikväll när jag kommit hem! Imorgon är det freeeeedag och det gillar vi!

Sitter och förbereder oss inför engelska-provet!

Har prov om ungefär en timmes tid. Tackar gud för att historian blev inställd idag så vi fick två extra timmar på oss att sitta ner och plugga inför provet i eftermiddag. Är helt slut i rutan men känner verkligen att jag måste plugga och uppnå ett bra betyg! Efter skolan ska jag förmodligen hitta på någonting eller bara plugga! Får se hur jag gör...


Trött som fan. Men gå och lägg dig då?

Jag kan inte slita mig ifrån datorn. Jag kan inte det. Sitter just nu och kollar igenom gamla inlägg på bloggen. Vad man har förändrats på bara några månader! Sovmorgon imorgon så det är kanske skönt. Har fått nya tabletter nu som tydligen ska "förebygga" för mina kramper i magen. Hoppas verkligen det hjälper, för jag orkar inte mer. Det är nämligen så att jag fått tillbaka min magkatarr som jag hade i... 8an tror jag det var. Kan bero på stress och annat och kan vara början på magsår, så chilla Nicole! No stress! Nu ska jag inte slänga in fler inlägg ikväll utan håller där.

Hör av mig imorgon!

Jag är en stolt vän.

Du är så jäkla bra vännen. Om du bara vill så kommer
du lyckas. Jag är sjukt stolt över dig det vet du!
You are the best buddy.




Cuz there'll be no sunlight, if I lose you guys!

Om ni bara visste hur bra ni var.

Har pluggat en timme. Det räcker inte jag vet, men jag orkar ärligt talat inte mer.

Ska skriva klart det sista om länderna nu sen ska jag göra mig lite kvällsfika och kolla på "Elsas värld", ett nytt program som jag inte kommer kunna sluta titta på! Är ju klar med båda säsongerna av "Paradise Hotel" så får börja på något annat egentligen skitprogram.. Känner mig helt slutkörd i kroppen, trots jag sovit i stort sätt hela dagen. Idag är det föresten 1 Februari, vilket innebär att jag ska sluta är skit, onyttigt och massa godis på vardagarna! Får unna mig någon gång på helgen men inte mer. Har ungefär 4-5 månader på mig att försöka bli nöjd med min kropp och acceptera den jag är så nu ska jag ligga i. Ska power-walka i stort sätt varje dag och försöka byta ut två power-walks i veckan mot två jogging-turer. Det ska nog gå galant! Vi hörs sen.

"-fuck it. jag pluggar en annan dag"

Jag bara älskar denna låten!


Jag insåg nyss, att jag har engelskaprov imorgon. Nicht gut!

Idag stannade jag hemma ifrån skolan, har haft en helvetes natt med magsmärtor och små "krampanfall", skitjobbigt! Imorgon måste jag dock till skolan för att då har vi engelska-prov, vilket jag insåg för ungefär 1 minut sen. Så nu är mina kvällsplaner redo: plugga engelska! Igår var vi på botaniska trädgården med halva klassen, intressant! Fick tag i lite bilder från Sara i min klass som lagt upp bilderna i sin blogg!
Ganska coolt ändå!

RSS 2.0