Denna helgen kommer förmodligen bli typ up...

Denna helgen kommer förmodligen bli typ uppdaterings-lös, sorry about that! Kommer att uppdatera när jag får tid! Det lovar jag...


SMS-inlägg


Godmorgon!

Har nyss ätit frukost och klätt på mig och ska strax packa ner det sista inför helgen. Först ska jag dock skriva klart mitt tema-arbete så gott det går. Har endast en liten del kvar sen kan jag ägna mig till finslipning av mitt arbete fram till 15.00 imorgon! Är grymt stolt och nöjd med mitt arbete än så länge och hoppas bara på att jag får bra betyg med någonting jag verkligen lagt ner tid på. Vid 1 hämtar Louise mig och då kör vi till platsen där elevrådskongressen ska ske. Hela dagen idag kommer gå åt att ställa i ordning och förbereda inför imorgon eftersom det är imorgon det "officielt" börjar! Hör av mig innan jag sticker!
-
Bilder sen förra EK!

Godnatt!

Skrev nyss ett inlägg om elevrådskongressen och vad allt det innebar men så råkade jag klicka bort internet-fältet och orkar faktiskt inte göra om det! Ni som är intresserade av vad Sveriges elevråd SVEA är för någonting kan gå in här: http://svea.org där det finns supermycket information för er som är intresserade. Nu har jag nyss kollat klart Big brother och håller nu på att göra mig redo för sängen! Uppdaterar så fort jag vaknat imorgon!
-

Inget packande här inte...

Blev inget packade! La mig i sängen och kollade på gårdagens big brother istället. Nu ska jag få i mig lite mat och sen ska jag faktiskt ta tag i packandet. Ikväll blir det att sitta med tema-arbetet och försöka hinna bli så gott som klar ikväll så jag kan finslipa det dessa närmaste dagarna när jag har lite tid över på ek!

Dax att börja packa!


Jobbig natt, trött idag!

Hade en ganska jobbig natt inatt. Var helt slut i huvudet när jag gick och la mig sen hände någonting och jag låg vaken till halv 2 ungefär... Mycket i huvudet just nu antar jag! Nu sitter jag på min svenskalektion och håller på med tema-arbetet, ganska lugnt faktiskt! Snart är det dax för lunch sen vart engelska och psykologilektionerna inställda så då drar jag hem och arbetar hemma istället och börjar packa inför imorgon. När jag kommit hem ska jag även sätta mig ner och skriva lite om vad "elevkongressen" innebär och hur uppdateringen kommer se ut i helgen! Hör av mig när jag kommit hem. Ha en bra onsdag!
-
är så ledsen att min oskar inte kommer på ek...

Känner mig sjukt duktig!

Hej! Har varit himla upptagen hela dagen så har inte hunnit uppdatera faktiskt. Började med att jag kom till skolan då vi höll på med vårt tema-arbete "folkmord" hela dagen. Direkt stack jag hem och bytte om eftersom det var asfint väder med sol och hela köret sen begav jag mig till Svedala för möte med ungdomsrådet. Bestämde nya stadgar till kommande och pratade lite om elevkongressen som tar form i KLÅGERUP i år, helt otroligt! Ska berätta mer om elevkongressen imorgon... Orkar inte ta det nu... Kom hem vid 9 tiden och då satte jag mig direkt och fortsatte med vårt tema-arbete eftersom jag kommer vara borta torsdag och fredag så vill jag gärna bli klar så fort som möjligt. Har bara lite kvar sen är jag finito, känns underbart! Har hållt på nu i en och en halv timme snart och nu ska jag äntligen byta om, tvätta av sminket och gå och lägga mig. Är så slut i huvudet och i mina fingrar efter allt skrivande. Blev ett långt inlägg idag men uppdaterar som sagt mer imorgon om elevkongressen. Godnatt på er!
-

Skiter i big brother. Istället blir det ett avsnitt:


Små lätta moln ser jag på din himmel, din himmel som är blå.


Igång med tema-veckan!

Hej på er. Fick som sagt tillbaka min dator i morse, blev "oh happy day" direkt och har faktiskt haft en bra dag i skolan. Efter skolan stack jag hem och bytte om, värsta vår-vädret ju! Stack hem till Josefine och pluggade lite eftersom vi har kommit igång med vårt tema som vi ska ha hela veckan i skolan, "Folkmord". Kanske inte roligt men spännande som in i bomben. Som ni förstår kommer det absolut bli mer uppdatering nu när min älskling är tillbaka, men har fortfarande mycket i skolan så kommer prioritera skolan först självklart men bloggen kommer alltid i andra-hand så vi får hoppas på bättre uppdatering. Nu ska jag göra klart en delfråga till och sen ska jag lägga mig eller kolla big brother, vi får se! Vi hörs lite senare ikväll.

MIN DATOR ÄR TILLBAKA!

WIIIIHO

If I scream, if I cry It's only 'cause I feel alive.

Jag kan inte riktigt hitta ro, så bestämde mig för att stanna kvar här och hänga lite grann. Jag kommer ångra mig imorgon men jag får ta de konsekvenserna då istället. Sitter och lyssnar på musik ifrån "smash cast", ljuv musik i mina öron. Och bara för att så tänkte jag slänga in två av de låtar jag faktiskt har fastnat för:
-
-
Sitter och lyssnar på dem om och om igen. Kan inte sluta, så vackert. Ska faktiskt sätta på ett sista avsnitt nu bara för det innan jag slocknar. Det sista jag vill säga idag är att ta vara på det ni har idag, imorgon kan det faktiskt vara borta. Ni vet aldrig. Det var allt jag hade att skriva idag.. Godnatt!

det får bära eller brista helt enkelt.


Betrayal is never easy to handle and there is no right way to accept it.


Bloggtorka.

Som sagt. Jag är sämst på att uppdatera just nu.. Idag har varit en skit-dag! Boktavligt talat alltså. Och igår, faktiskt. Eller iallafall igår-kväll. Hade iallafall en mysig middag med mamma och bror igår. Jag har börjat kolla på smash vilket är fucking awesome. Typ som Glee, fast mer.. Typ.. Moget och vuxet. Så sjukligt bra faktiskt. Nu är klockan snart halv 12 och det är dax för sängen strax, skola väntar imorgon. Vi hörs då&då.

Full of beautiful mistakes.


Jag gråter bara i regnet.


Im in pain.

Hej! Stack då till min specialist imorse och jag har så ont att jag inte vet var jag ska ta vägen just nu... Iallafall! Efter skolan var jag tvungen att sticka till stan och fixa några saker! Träffade Matilda, Elina, Casper, Frank, Erik, Adrian, Alma och några till. Blev en snabbis i stan och vi satt i solen en stund och tog det lugnt. Riktigt mysigt! Stack hem och hoppade direkt in i duschen och nu hade jag tänkt att försöka röja inne på mitt rum, vilket går åt helvete men här ser ut som ett bombnedslag så det är bäst att jag börjar! Ska nog bara sätta på en film och ta det lugnt sen... Börjar tidigt imorgon så det blir tidigt i säng! Vi hörs lite senare... Lyssnade på denna låten idag, tack för att våren äntligen är här!



Drar vidare till min tand-specialist...

Godmorgon! Vakna för ett bra tag sen... Ska sticka iväg till min tand-specialist nu faktiskt för en massa grejer. Är supernervös och med tanke på att jag ska bort imorgon-kväll så är jag lite nervös för ifall jag kommer ha ont och så vidare, inget vidare kul! Får se hur jag mår efteråt men förmodligen sticker jag till skolan efteråt, får helt enkelt se. Annars hörs vi när jag kommit hem!
-

Jag drunknar i min samhällsbok.


Jag och Emma. This is what we do.


Jag suger. På riktigt.

Hej på er! Återigen dålig uppdatering, i know... Har fortfarande inte fått tillbaka min dator och dessutom har jag varit ganska upptagen de senaste dagarna. Har pluggat som ett djur och vill verkligen få ihopa min fritid med min skolgång, vilket faktiskt om jag ska vara ärlig går sådär... Har umgåtts en del med Felix, vilket har varit awesome. Man blir så glad när man verkligen hittar någon man trivs så sjukt bra med och som känner en ut och innantill. Så det är väl typ det som händer "just nu" om man säger så... Är ledig imorgon så ska bege mig till min föredetta skola och titta in lite snabbt sen går resten av dagen åt att plugga inför samhällsprovet jag har på torsdag, fml. Nu ska jag sätta på "Lyckan i LA" och sen ska jag gå och lägga mig. Bilder ifrån helgen och bilder ifrån veckan:









So happy.

<div style="text-align: left;">Bra morgon. Bra dag. Bra kväll. Bra lördag. Godnatt.</div> <div style="text-align: left;"><br /></div> <div style="text-align: left;"><font face="georgia" size="6">Titanic is fucking beautiful.</font></div>

Music is my religon.


There's only 1 thing 2 do. 3 words 4 you.


Idag blir det ingen uppdatering.

ZzzzzzzZzzz.....



Hemma! Tackar Niklas för en sjukt bra kväll...


You look better with the lights off.


Don't rush to fall in love because even in fairytales, the happy ending takes place on the last page.


-


Godmorgon!

Har precis slängt i mig lite frukost och ska snart börja röja lite på rummet! Drar mig till Jose ett tag innan vi ska iväg ikväll så vi har gott om tid på oss att fixa och dona.. Blir nog inte så mycket mer uppdatering idag mer än innan vi sticker till Niklas! Hoppas ni får en sjukt bra lördag så hörs vi lite senare...
-

Big brother!

Satt nyss och kollade på Big brother med familjen och jag måste faktiskt säga att de verkligen har misslyckats denna säsongen. Förra året var det mycket coolare och mognare deltagare. Visst, det är roligt med pranks men tar man det till en dagis-nivå blir det faktiskt inte roligt längre! Jaja, nog om det... Nu ska jag faktiskta göra mig i ordning och sätta på en film! Blev en lugn fredag är vilket har varit skönt men planerna inför imorgon är spikade, så det känns faktiskt bra! Hör av mig lite senare ikväll eller imorgon...

Allt är löst inför imorgon, let's do this!

<div style="text-align: left;"><font face="georgia" size="6">the best fucking night eeeeeveeeeeeeeeeeeer.</font></div>

Han är bra, så bra.

Ni med spotify här har ni listantyler ward is so awesome

Inställt hos Therese imorgon...

Fick nyss ett meddelande om att festen hos Therese är inställd imorgon av privata skäl som inte borde tas upp här i bloggen. Vi jobbar på en lösning och det ser faktiskt ganska ljust ut! Men hoppas dock inte att det hela blir helt inställt för då är mina planer zero för helgen... Vi hörs lite senare!

It's taco-night!


We are the world.


Mår faktiskt mycket bättre!

Tog nyss en lång dusch, vilket var nödvänligt för nu mår jag sjukt mycket bättre! Sitter just nu och kollar på "Real housewives of Atlanta", töntig program haha... Tänk och vara med där. Hade inte gjort det för en miljon... Iallafall! Väntar på mamma som just nu är och handlar lite inför middagen ikväll och ikväll blir det som sagt bara en hemmakväll med familjen och big brother ikväll! Hörs lite senare, ha en bra fredag...
-

Ibland kan jag faktiskt sakna "read head".

jag saknar mitt röda håår iblaaaand

You're my sunshine!

<p>your my sunshine</p>

Ingen skola!

Förlåt så hemskt mycket för en otroligt dålig uppdatering! Har för tillfället ingen ordentlig dator att uppdatera med så det får bli uppdateringar när jag kan och har tid helt enkelt. Har inte sovit speciellt bra inatt och har fortfarande mina mag-kramper så blev ingen skola för mig idag.. Tråkigt dock eftersom att det är fredag.. Blir en lugn kväll idag! Imorgon ska jag hem till en vän som ska ha fest, trevligt trevligt! Så får se till att vila upp mig ordentligt så att jag orkar sticka dit imorgon. Blir uppdatering lite senare idag skulle jag tro. Tills dess, ha en bra fredag!
:
alla gitarrer är på lagning, utom den gamle nylonsträngade. ikväll är du min snygging!
MY LOVE

Sitter i Trelleborg hos min far...

Uppdaterar inget speciellt just nu, kanske slänger in ett inlägg lite senare ikväll! Ska till Therese om en stund och fixa med min telefon som har kommit tillbaka! Vi hörs sen...

They say: "keep your friends close and your enemies closer". The problem is, nowadays you can't tell them apart.


Sometimes, all you have to do is forget what you feel and remember what you deserve.

Ligger i sängen nu och lyssnar på musik och tar det lugnt! Strumporna är på plats i håret, det låter sjukt konstigt men en som jag "känner" har provat detta och hon är jättenöjd. Hennes hår är likadant som mitt, när du lockar med vanlig locktång går lockarna jättelätt ut men detta ska vara ett effektivt sätt och lockarna stannar på plats. Så får se imorgon när jag vaknar hur jag ser ut. Som jag skrev innan, det får bära eller brista helt enkelt! Nu ska jag strax gå och göra mig en kopp te och sen ska jag mysa till en film. Ha en bra kväll så hörs vi lite senare eller imorgon.

Nydushad, skönt!


Jag ska fan prova, det får bära eller brista!


Känslan när man kommer hem och inser att det är en plugg-fri dag som väntar!

Kom hem för lite mer än en timme sen ungefär, slängde mig på soffan och insåg att det är en plugg-fri dag idag! Blev överlycklig och idag ska jag bara städa, tvätta och göra lite pealing och måla naglarna och sånt pilleri. Det är skönt nu efter ett par stressande dagar! Lämnade in min dator idag och så får vi se hur det går med det, sålänge lånar jag min mammas dator till när jag ska plugga och så! Ganska skönt att inte vara beroende av att hela tiden sitta vid datorn utan göra någonting vettigt ibland också. Hörs sen...

Godnatt mina kära vänner.


Jag håller fortfarande på. Jag är utmattad.

Sitter fortfarande med min naturkunskap och tror snart jag går in i väggen. Jag har en halv fråga kvar, sen ska jag läsa igenom det ett par gånger och sen ska jag äntligen få krypa ner i min säng, sätta på en film och sova. Kan inte beskriva den känslan som väntar hörrni! Iallafall, ska bli bättre på att uppdatera det lovar jag er men just nu är min skoldator sönder, tror jag... Inte alls roligt! Därför vet jag inte hur det kommer bli med uppdateringen, ska höra med dom på IT imorgon och se vad dom har att säga om min skönhet. (min dator då alltså)! Vi hörs imorgon..

Jag säger bara, skönt att jag inte har långt kvar.


You know who's beautiful? Read the first word again.


You are beautiful, no matter what they say.

Tjejer ni är vackra precis som ni är, ändra aldrig er själva för någon annans skull!

Med dig är jag stark, med dig är jag underbar.


Uppdateringen i helgen!

Sorry, sorry, sorry för en fruktansvärd uppdatering i helgen! Ingen alls faktiskt... Iallafall nu är jag back on track. Har nyss fått i mig lite mat och ska snart bädda till mig säng innan Big brother live börjar 21.00 och förbereda lite gott och sen drar jag mig till sängs. Är sååååååååå trött!


-


Godnatt-inlägg ifrån mobilen! Inte världen...

Godnatt-inlägg ifrån mobilen! Inte världens smidigaste men jag gör så när jag inte orkar starta datorn igen. Ligger just nu i min säng med hörlurar i öronen och försöker sova. Ska upp tidigt imorgon då jag börjar 08.10 så det är bäst att försöka sova nu. Godnatt på er & så hörs vi imorgon. Sov gott! :-)


♥ En lugn torsdag, äntligen!

Kom hem för en timme sen ungefär och har bara legat och slappat sen jag kom hem! Nu ska jag ta tag i mitt rum och städa rent det inför helgen så man slipper gå en helg men skitit och äckligt rum och sen ska jag trycka i mig lite middag hade jag tänkt! Får se vad som händer ikväll, förmodligen ska jag bara mysa med min kära naturkunskapsbok eftersom vi har prov nästa vecka, that sucks! :-( Vi hörs senare!



♥ BLUE VS BLACK


♥ Jag vill ha!


♥ Det är svårt att vara hjälte när ingen ser på.


It's better to be hated for what you truly are, than to be loved for what you're not. That's reality.


Angående min dåliga uppdatering!

Först och främst vill jag bara be om ursäkt för en fruktansvärt dålig uppdatering de senaste dagarna. Anledningarna har varit att jag har haft mycket att göra med min skola och med alla de prov som kommer! Jag är förmodligen back on track nu men kan bli en bloggpaus till snart... Känner inte riktigt mig inspirerad att fortsätta och ja.. Säger inte för mycket än för jag vill inte att folk ska sluta läsa för att jag skriver såhär! Jag kommer fortsätta tills den dagen jag gör ett inlägg om att jag slutat blogga. Iallafall. Min dag har varit ett helvete. Somnade assent igår och vart tvungen att gå upp 06.30 för att jag började 08.10, ganska surt! Dock har jag sovmorgon imorgon så jag är happy about that... Sitter just nu och käkar och ska strax kolla ´Big brother avsnittet ifrån igår eftersom att jag missade det tack vare mitt psykologiprov som jag hade idag... Uppdaterar mer senare ikväll när jag har andats en stund.


Stressar ihjääääääääl mig

Jag tar en bloggpaus på en dag. Typ. Jag har psykologiprov imorgon och är stressad som ett as.

cold as ice.


Drar om en 30 minuter!

Sitter just nu i soffan med Victor som är sjuk idag och bara slappar! Ska ta något att dricka och sen ska jag ta på mig lite kläder. Drar om 30 minuter ungefär. Vet att min blogg för tillfället suger apa, men har verkligen ingen inspiration att fortsätta så vi får se hur det blir framöver... Skönt att ha varit ledig idag, riktigt skönt! Måndagar är den bästa dagen att vara ledig på, inte illa med en extra helg-dag. Anyway, hörs av ikväll när jag kommer hem!

Easy is to judge the mistakes of others, Difficult is to recognise our own mistakes..Easy is to hurt someone who loves you, Difficult is to heal the wound..


Godmorgon...

Studiedag idag som sagt, skönt! Vaknade runt 11.15, gick upp och lagade frukost och nu sitter jag i soffan och slappar till bb-live, najs.. Ska snart gå och göra vid mig för vid 15.00 drar jag mig till bussen och sticker till Bara. Ska möta upp Matilda och träffa henne en stund sen drar jag mig vidare hem till Felix en stund. Hörs av ikväll när jag kommit hem.

Dålig uppdatering!

Inte uppdaterat så mycket idag och tänker inte göra det heller. Ingen lust, typ bloggtorka. Haj.

Med dig är jag stark, med dig är jag underbar.

<p>med dig är jag stark, med dig är jag underbar.</p>

Godmorgon!

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott! Somnade runt 2 tiden igår och vaknade nyss, ganska skönt! Igår vart där 2 polisbilar och ett antal människor ute på min gård, läskigt! Precis utanför våra lägenheter hos pappa... Ska strax fixa till mig och packa ihop all min packning och om 2 timmar beger jag mig till bussen för hemfärd. Big Brother live ikväll, så jävla gutt och dessutom är jag ledig imorgon, det blir inte bättre alltså! Hör av mig när jag kommit hem.

Vart tvungen att fota...

<p>Alltid lika trevligt att råka stöta till gardinen och så står där två polisbilar och typ hundra människor på gården. Någon har fest....</p>


I won't let you go


Min lördag.

Hej på er! Hoppas ni har en fett rolig lördag ute någonstans. Själv sitter jag i Trelleborg hemma hos min pappa eftersom jag lovat att vara här hela helgen! Inte ofta jag är här så ibland är det skönt att bara komma hit och ta det lugnt... Idag väckte syster mig vid halv 10 och därefter stack vi till Falsterbo till farfar och badade, najs! Stack och käkade och fortsätte hem här. Stack en runda till stan med syster och handlade gottis till ikväll och nu sitter vi och kollar på "Family Guy", riktigt roligt! Sticker hem vid 1 tiden imorgon, blir kanske inte så mycket uppdatering dessföre men hör iallafall av mig när jag kommit hem...
:
Bilder sen förra sommaren hos farfar.

Nu sticker jag och badar med min syster, ha en bra lördag!

Hörs när vi kommit hem...

Ut på äventyr med Sandra!

Kom till pappa för ett tag sen och fick nyss förfrågan om jag ska hänga med ut en stund och träffa en av mina gamla vänner här i Trelleborg, Sandra. Har inte träffat henne på flera månader och är så himla glad att vi har börjat prata igen! Har haft många goda stunder med denna tösen alltså, härlig brud! Hör av mig ikväll när jag kommit hem...
två år gamla bilder på oss!

Idag bär det av till....


proom last year. love you guys.


Godnatt!

Sådär ja! Nysduschad, har nyss borstat mina tänder och är nu redo för sängen! Ska sätta på lite "Big brother" sen ska jag sova. Min mattelärare hade influensa idag så förmodligen blir första-lektionen imorgon inställd, vilket är asskönt.. Börjar alltså 09.45 istället för 08.10, ganska skönt? Ska iallafall lägga mig nu, kanske uppdaterar om jag inte har något bättre för mig ;-) Annars hörs vi av imorgon... Sov gott allihopa!

A person who falls and get's back up, is much stronger than the person who never fell.


Kul att man kan inspirera någon till ordval och bildval.


Mystorsdag!

Nu har jag precis ätit spagetti och köttfärsås och en jättegod avokadosallad som mästaren själv gjort! Nu ligger jag i min säng och softar bara tar det lugnt faktiskt! Funderar på om jag ska ta en dusch och plugga lite efter det, behöver plugga lite psykologi inför kommande prov. Btw, imorgon sticker jag till trelleborg till min daddy! Hörs sen..


Achtung die kurve!

Har hittat mitt nya drog-spel, tack fabian och linus som presenterade mig för detta spel!



Godmorgon!

Sitter just nu på samhällskunskapen och disskuterar föreläsningen igår, ganska intressant! Om en timme är det lunch, hungrig som ett djur! Synd bara att det är ärtsoppa som inte tillhör en av mina favoriter, urk! :-( Uppdaterar lite senare...




Ready for school!


RSS 2.0