Torsdag var en ganska bra dag!

Igår torsdag var en helt okej dag! Dagen började 06.00, då jag gick upp för skola.
Började klockan 08, och gick till 10.40. Därefter begav jag mig mot stan, och vidare
till gymmet där jag stannade i lite mer än en timme. Det blev en ganska stressig
eftermiddag, men till slut kom jag fram till jobbet. Halv 9 slutade jag jobba och dådrog
jag och Lisa till hemmakväll och handlade lite gottis inför kvällen. Hade en supermysig kväll! 
 
Helgen bjuder på kick-off med valberedninen och revisorerna. KOMMER BLI BÄST.
 
bebismys
 

What a day!

Har haft den sänsta dagen denna veckan, men försöker kompensera upp det med lite Revenge! Ska kolla ett avsnitt till innan jag tar upp tvätten, sätter igång en ny maskin, städar rummet, äter middag, går till det andra huset och en massa mer! What a day! 




Där satt den!




Godmorgon onsdag!

Godmorgon! Denna morgonen har varit en pissmorgon rent ut sagt. Vaknade, och hade sovit alldeles för länge. Ont i magen har jag också, och det är inte de mildaste kramperna heller. Känner mig trött, sliten, hungrig och allt där emellan. Hoppas dagen kan bjuda på något mer än detta! Hade annars gärna åkt hem och lagt mig i sängen ett par timmar. Har just nu människors miljöer, den långtråkigaste kursen. "Bara" 1h och 20 minuter kvar... 
 
Vädret är mysigt att titta på, men satan vad kallt det är! 
 
Neve

sommarminnen jag bara längtar tillbaka till.

 

Träningen är igång. Ruskigt skönt!

Idag en stund efter skolan drog jag och Josefine till gymmet där vi var ett tag innan jag begav mig hemåt! Åt middag, duschade, lyssnade på musik, och nu ligger jag i sängen och kollar på Revenge! Imorgon är det upp tidigt, vilket suger.. Men men, bara att göra det! 

Godnatt!

Helgens äventyr!

Denna helgen har faktiskt varit en av de bästa på väldigt länge! I fredags efter skolan drog jag en snabbis till Nova med Sara. Kollade i affärer, och sen tog vi en fika på Grafitti! Det var himla mysigt. Därefter drog jag hem till Hamid, där jag spenderade resten av eftermiddagen och hela kvällen. Vi åt mat, och var bland annat på Nova innan vi gick hem och tog det lugnt. Hade så himla trevligt! I lördags jobbade jag först, vilket var ganska tråkigt eftersom det knappt var något folk, men sen kom Josefine och förgyllde den sista studen som var kvar. Därefter mötte vi upp William och Sandor och gick ut och tog ett par drinkar och ett par cider. Det var jättetrevigt det med.
 
I söndags när jag vaknade tog jag mig i kragen och städade lite på rummet, och sen pealade jag kroppen innan jag begav mig mot Lund. Åkte hem till Hamid och vad gjorde vi då? Handlade en massa mat, kollade på film, åt tacos och tog det allmänt lugnt. Det var ett superavslut på veckan faktiskt. Idag ska jag köpa mitt efterlängtade gymkort, och sen ska jag vid 5 träna med Josefine. ÄNTLIGEN. Lets get fit! 
 
Fick trevligt besök i söndagsmorse av bebisen! 
My mongoface i söndags
 

.




Mitt nya år har börjat så himla bra.

Bild sedan nyårsafton:




Jag har nog glömt berättade att vår familj fått tillskott.

Torsdagen den 9 januari fick min mamma en liten bebis, och jag en fin lillebror.
 
 

5 dagar sedan uppdatering, vad har hänt?

Senast jag uppdaterade var i lördags innan jobb, och det var inte direkt ett jättespännande inlägg så tänkte berätta lite om vad jag har gjort de senaste fem dagarna. Har varit ett par slitsamma, trötta, och jobbiga dagar, men samtidigt so much love
 
Lördag: I lördags började dagen med att jag och Amanda vaknade upp hemma hos mig, i det andra huset. Hade nämligen en norrlänning på besök fredag-lördag, vilket var mycket trevligt. När hon hade begett sig i lördags låg jag bara och degade fram tills jag skulle bege mig mot jobb. Jobbade hela lördagskvällen, och när jag kom hem tog jag bara det extremt lugnt. En jätteskön lördag helt enkelt! 
 
Söndag: I söndags när jag vaknade tog jag mig en lång dusch innan jag började göra mig i ordning inför dagen. Vid halv 2 begav jag mig mot bussen och drog vidare till Lund. Hängde hemma hos Hamid hela dagen, och vi gjorde i ordning på hans rum (nu när han permanent flyttat ner till skåne), och tog det allmänt lugnt hela dagen/kvällen. Det var supernajs. När jag kom hem mös jag med bebisen en liten stund innan jag gick och la mig och laddade upp för en vecka med skola! 
 
 
 
De senaste dagarna i skolan: Har jag bara hängt med mina girls, tagit en kaffe på barista med Sara, varit hemma hos Josefine och lagat pannkakor, städat rummet & badrummet, och börjat kolla på en ny serie, nämligen Revenge. Himla mysiga dagar! Idag efter skolan kör Sara oss hem, och sen ska jag, Josefine, och Sara mysa hela kvällen med mat, Revenge, Paradise, och massa snack. Kommer bli supertrevligt. 
 
 

Mot jobbet!




Godmorgon!

Jag är i chock! Idag vaknade jag 11.55. Minns inte senast jag sov såhär länge när jag ändå kommit hen i hyfsat tid osv. Antar att jag var ganska trött.. Men! Nu ska jag iallafall göra frukost till mig själv, sen ska jag byta om och bege mig mot det andra huset. Där ska jag väl ta det lugnt, umgås med katterna lite grann, och plugga lite gymnasiearbete! Ikväll blir det jobb. 




Världens bästa tjejer!

Idag har varit en fantastisk dag. Summerar den helt enkelt i bilder! 








Changes




Söndagsångesten stiger.

Ligger i soffan och glor på tv. Känner inte alla för att gå och lägga mig, så tänkte gå igenom en liten del av juridiken en gång till innan jag börjar göra mig i ordning. Imorgon börjar jag så fruktansvärt tidigt att jag bara vill dö. Går härifrån vid 07.15. Åh. Ångesten stiger nu fan. Hatar söndagar! 




I ett hus, helt ensam.

I 3 veckor passar jag en av min mammas väninnors hus medan hon är i Karibien och avnjuter en semester! Jesus var skönt. Har det ganska bra jag med. Igår kom Elina hit på kvällen, och vi satt och snackade, åt lite gott, och kollade på tv. Det var en ganska lugn och skön kväll faktiskt. Somnade runt 01.30 och vaknade vid halv 10.


Idag har jag bara hängt i soffan, släppt ut katterna, och ätit frukost framför tv:n. Har också pluggat i en timme nu, och ska fortsätta ett litet tag till. Har ett prov imorgon efter skolan som jag måste sätta. Verkligen. Det går faktiskt ganska bra, och det känns som jag har ganska ta koll på provet! Men man vet aldrig, så därför tänkte jag plugga en timme till innan jag ska städa undan lite, packa väskan, ge katterna mat, och bege mig hemåt ett litet tag. 




Plugga plugga plugga

Godmorgon! Idag vaknade jag vid halv 10 pga min jävla hosta. Gick upp, käkade och hoppade in i duschen. Nu har jag gjort i ordning på mitt rum, ska nu plugga en timme innan jag måste göra mig i ordning för jobb. 

Ikväll ska jag vara med en av mina tjejkompisar. Vet inte vad vi ska hitta på men något blir det alltid! 




Älskar svea






Fredagskväll - slut i rutan

Idag vaknade jag upp vid halv 10, pratade med mamma och sen gick jag upp. Har ju nämligen fått en liten lillebror igårkväll, så himla mysigt. Det är anledningen till varför jag och min andra bror varit hemma själva i princip hela veckan. Nu är det över iallafall, och mamma kommer förhoppningsvis snart hem! 

Idag har jag också varit en runda på stan med Elina, och resten av kvällen har jag jobbat. Nu är jag äntligen hemma och ligger och kollar på Pretty Little Liars. Himla mysigt! Ska snart sova och imorgon ska jag plugga, och jobba. Godnatt! 




Godmorgo!

Godmorgon! Vaknat hyfsat tidigt idag, men det känns ändå ganska skönt. Är som sagt ledig idag, vilket är superskönt för då kan jag göra lite ärenden, och sen plugga. Ska en sväng till Lund och fixa lite saker. Vi får helt enkelt ae vad som händer! 




Piss. Piss mår jag!

Efter en lång dag är jag nu hemma, och har ätit middag med min lillebror och kollar just nu på Paradise Hotel med honom. Ikväll måste jag vila upp mig. Får ta tag i plugget och träningen imorgon om min förkyldning försvinner det vill säga. Har imorgon, fredag, och söndag till att plugga inför mitt prov på måndag så det ska nog gå okej iallafall.. 

Ska ta en alvedon nu, och vila för mår bajs! Riktig bajs! 

Vilken underbar nyårsafton.

Godnatt!

Kvällen har känts bättre. Tack gode gud!  Just nu hostar jag bara som en idiot. Nu vill jag bara sova, men ska strax titta på Paradise och sen ska jag sova. 



Jag och brossan innan idag 

Dagen innan skolan börjar

Detta är ett helvete att vara förkyld. Förkylningen i sig har blivit bättre, men jag är trött, och huvudvärken bara stiger. Ingen bra start på skolterminen! Idag har jag och lillebror varit hemma själva igen och ätit lite middag och glott på tv. Imorgon är det dax för skolan igen! Måttligt roande, men ska bli en rolig vår iallafall. 

Knappt kunnat äta något idag för har så ont i halsen så ska nog göra någon soppa till tv-programmet vi ska se om en stund, eller lite te! Ikväll blir det Paradise Hotel, och sen ska jag sova. 






Näsan sprängs och huvudet dunkar.

Jävlar vilken slitsam dag! Har varit så schleten hela dagen, och seg men har egentligen sedan jag kom hem från Lund bara legat och degat, och käkat lite mat. Har precis kollat på Paradise som äntligen är igång igen, och nu börjar det hända grejer så det är ju gött! Nu har jag bäddat ner mig i min säng, och ska se ett avsnitt av Gossip Girl innan jag stänger ögonen för ikväll! 

Imorgon ska jag nog ta en runda till Malmö och köpa en vattenflaska och mitt träningskort. Sen ska jag antagligen träffa en person och snacka lite med henne! Allt detta beror lite på en sak, som jag inte kan avslöja än, men vi får se :-) 




Strävar efter mitt egna mål, och ingen annans.




Hektiska dagar

Jag har knappast lust att blogga idag men känner att jag gör en snabb uppdatering! Jag har de senaste dagarna varit hos bland annat Josefine och varit med henne, Macke, Anja, och Victor. Igår kom Sara, så drog vi en runda till Center Syd och på kvällen mäs vi hemma hos Sara med middag och grönsaker med dipp till hockeyn! 

Idag var vi en snabb runda på Nova och nu är jag hemma och ska strax beställa mat till mig och lillebror för det är bara vi hemma idag. Mer om det sen.. 



Känner mig trött // hemmakväll

I morse när jag vaknade hade jag fått ett sms av mamma att vi skulle iväg och äta frukost hos en av hennes vänninor. Ska nämligen passa hennes hus i ett par veckor så pratade lite om det. Efter det stack vi en runda till Burlöv, och sen några till småärenden innan vi drog oss hemåt. Ätit en god fredagsmiddag med familjen, och sen bara myst! Även hunnit med en pw med min lillebror. 

Börjar känna mig lite krasslig i halsen, så kändes inte mer än rätt att bara ta det lugnt nu under kvällen! Vet inte hur mina planer ser ut imorgon, men ska kanske hem till min pappa och hänga lite där. Vi får helt enkelt se! 




Ny blus från vero moda!




Maybe it's time




Gossip Girl // Myskväll

Idag har jag fikat med världens finaste Oskar som är på besök här nere i Skåne. Blev en snabbis och ett par andra sveaner innan jag begav mig hemåt. Åt middag med mamma och Micke och sen har jag legat i soffan och glott på Gossip Girl hela kvällen! Faktiskt himla skönt. Imorgon ska jag och mamma hem till en av hennes vänninor, och jag ska även rensa garderoben. DET BEHÖVS! Nu ska jag göra lite morötter med citron som snacks och kolla ett par avsnitt av Gossip Girl till innan jag går och lägger mig! 




-

So fake. | via Facebook

Ska börja värdesätta min familj mer än något annat nu. Vill vara hemma ett tag.




New years eve

Mitt nyårsfirande blev helt fantastiskt! 


Åt planka till middag hemma hos Josefine och hade förfest där innan vi drog hem till Gustav. Firade 12-slaget med underbara människor!




RSS 2.0