EGO


Godmorgon...

Vaknade för en stund sedan och sitter nu och äter frukost! Idag är det fredag... Och jag ska faktiskt ta mig i kragen och åka hem till min pappa och stanna där tills imorgon. Men först, skola...


ONE MORE NIGHT


PSYKOLOGI



Nyduschad. Dax för lite psykologi och en kopp te. MYS

LOOK AT THE SKY


Tittade ut och såg detta. Underbart. Vackert.

Fint från syster.


GETTING ON TRACK

Det var nu en vecka sedan jag skrev att jag skulle ta en bloggpaus och innan dess bloggade jag inte på ett bra tag. Jag är sugen på att börja blogga igen, men vet inte vad jag ska blogga om som får er att bli intresserade. Jag ska fixa en ny header ikväll eller i helgen tänkte jag. Därefter får vi se om jag bloggar. Jag ska blogga lite smått, när jag känner och har lust för det. Skolan har börjat nu iallafall. Mja.. Det är väl helt okej! Hade gärna haft ett sommarlov till...
 



Bloggpaus


Dagens planer!

Hann tyvärr inte uppdatera innan jag stack iväg och jobbade igår. Allting gick jättebra och var hemma vid 00.00 tiden. Nu har jag precis tagit en dusch och ätit frukost. Ska packa ihopa mina saker och fixa mig sen ska jag bege mig och träffa lite vänner! Hörs sen...


MAKE-UP

Nu har jag fixat min make-up och det blev lite vardaglig eftersom att jag var så uppsminkad igår... Sitter och kollar på "Top Model Sverige". Sticker om ungefär en halvtimme och tills des ska jag byta om och packa ihop mina saker. Hör av mig innan jag sticker!


Godmorgon...

Blev en jättelyckad kväll igår faktiskt och var inte hemma vid nästan halv 3. Ska åka iväg och jobba 1 och 1 halv timme sådär faktiskt ta och fräscha upp mig! Hörs sen...


Mot fest!


Beger mig till Svedala!


Det är okej att vara ego.


Lunch!


Planer för idag!

Nu har jag kommit ifrån mitt morgonhumör och börjat planera lite för hur jag ska lägga upp dagen! Nu väntar lite städning på mitt rum eftersom att där ser ut som ett bombnedslag. Därefter ska jag laga lite lunch till mig själv och kolla på lite OS. Vid 5 - halv 6 tiden sticker jag till Svedala och hämtar ut lite pengar och sen drar jag på möte. Efter mötet möter jag upp Simone och därefter ska jag först gå och äta någonstans och sen sticker vi och handlar lite gott inför kvällen. Ska nämligen spendera min kväll hemma hos henne. Blir nog en trevlig dag och kväll. Hörs lite senare!


Godmorgon!

Under dagarna jag inte bloggade spenderade jag min tid med bland annat Matilda, Felicia, Sophia och Felix. Har haft jätteroliga dagar. Men nu är det torsdag och snart vankas det helg, superkul! Ikväll ska jag på ett möte i Svedala och därefter förmodligen träffa en av mina barndomsvänner Simone. Får se hur det blir! 
 
Imorgon är det fest hos en av mina killpolare. Ska bli jätteroligt eftersom jag inte har träffat dem på i princip hela sommaren. På lördag ska jag jobba. Servera på ett bröllop där festen kommer äga rum i Svedala..
 
Nu ska jag se till att göra någonting med mitt liv och komma upp härifrån. Hörs sen...

Hemma!


Nu drar jag!

Tog en dusch strax efter halv 11 och därefter åt jag en macka. Känner mig lite smått stressad just nu eftersom jag ska hinna inom affären innan bussen går, vilket är om 25 minuter.. Så lite stressad är jag men jag ska nog hinna. Jag vet inte hur länge jag blir borta eller hur min uppdatering kommer se ut men jag uppdaterar så fort jag kan!
 
Ha en superduper bra måndag allihop!
 

Jättesnygga och jätteseriösa bilder såhär på morgonen...

Godmorgon...

Godmorgon. Idag får jag äntligen träffa mina underbara vänner. Känns superduper bra! Jag ska nu hoppa in i duschen och därefter slänga i mig lite frukost, så att jag förmodligen hinner med bussen 12.00 imed att jag ska hem om Matilda. Hör såklart av mig innan jag sticker... Ha en bra måndag och en bra start på veckan! 

HALLPASS


 
Såg nyss denna filmen med familjen! En riktigt underhållande och rolig film faktiskt.
Nu ska jag sova. Blir inte att sova jättelänge för imorgon har jag planer i stan med Matilda.
Måste upp i hyffsat tid, ska duscha och så vidare innan jag drar iväg. Dessutom har jag
rensat min garderob och hittat några tjusiga plagg till min fina vän som hon kanske vill ha,
så sticker nog hem om henne innan vi drar in oss mot stan! Blir väl fika och så vidare...
 
Hörs imorgon, godnatt!

Dokumentär: Mord

Sitter just nu och kollar på en spännande dokumentär som heter "mord". Ska snart ta lite kvälls-mat sen ska jag snacka med Matilda om hur planerna ser ut imorgon! :-)


HARD WORK.

Nu ska jag sätta mig och spela lite keyboard och därefter lite gitarr. Är på musik-humöret idag! 
 

Nyfixade naglar!


Jag älskar er

 
 
 
 
 
Jag har nog världens finaste vänner. 
+ sophia. har dock ingen bild. 
Your rock girls.
 

What the fuck dude?


Snygg festoutfit!


Frukost!


Godmorgon!

Då var det söndag! Har faktiskt inga planer idag... Mamma och Micke har begett sig och handlat lite och jag ska snart ta fram lite frukost och sådär... Kollar just nu på OS, damernas handboll. Sverige möter Korea... Går helt okej för dem! :-) Dock ligger dem under med 2 bollar... Får väl se hur matchen utformar sig. Imorgon har jag iallafall bestämt med Matilda att vi ska hitta på någonting. Får se om tjejerna drar till stan, åker till stranden beroende på vädret eller vad vi ska hitta på. Vi får väl se! Vi hörs lite senare...


Varför fungerar det inte?

Ligger just nu i min säng och lyssnar på lite musik. Tar det allmänt lugnt! Snackar med några polare över sms och planer lite framöver. Det fungerar inte att lägga upp bilder på blogg.se, fattar inte riktigt varför men ja... Jag ska nog snart sova för jag är övertrött och har fortfarande jätteont i käken och i huvudet. Förstår inte varför det ska ta sån tid att gå över? Jag ska iallafall ta en alvedon nu och sen ska jag sätta på en film och burra ner mig i min säng! 
 
Godnatt!
 

Kvällsmys med popcorn & cola

Ha en trevlig lördagskväll. Jag stannar hemma ikväll.

Mysig höstoutfit


Dax för städning.

 Som vanligt ser mitt rum ut som ett bombnedslag så nu är det dax för städning! 
 

Min vän.

I December 2010 var jag på min första SVEA träff. Det var helt underbart. Jag träffade många härliga människor men det var en person jag visste att jag skulle komma väldigt bra överens med. I April 2011 var jag på min första elevrådskongress. Även det var underbart. Det var då jag verkligen lärde känna både Oskar och Linnéa som är två av de finaste människor jag har träffat. Genomäkta och så jävla bra är dom. Nu är det 11 dagar tills jag träffar SVEA människorna igen. Can't wait. Puss på dig fina Oskar. Du är så bra.
 
 
Bilderna är över 1 år gamla. 

Sverige-Argentina

Grattis Sverige till seger mot Argentina i OS - handboll.

Min dag i bilder.


Underbart väder...


Njuter av solen


Skallebank.


Jag mår inte alls bra. Skallebank + att det är hundrafemtio grader i mitt rum just nu.

FUCKIN AWESOME

<font size="6" face="courier new">HT 2012 - SA2A&nbsp;</font>
<div><font face="courier new" size="3">Mitt personliga schema. Sounds nice.</font></div>
<div><font face="courier new" size="1"><b>Kommer dock inte ha första lektionen på måndag &amp; sista på onsdag!&nbsp;</b></font></div>
<div><font face="courier new" size="1"><b><br /></b></font></div>
<div><font face="trebuchet ms" size="5">KIND OF FUCKIN AWESOME</font></div>
 
Mitt personliga schema för höstterminen 2012 med min klass SA2A! 
Dock så ska jag inte ha första lektionen på måndag & sista lektionen på onsdag.
 

Enough is enough


DREAM

 

#powerade

 
Stack ner till affären och köpte mig en powerade! Gott när det är såhär varmt!

#njuter #av #solen


Godmorgon..

Vaknade av ett jävla liv utanför mitt fönster! Det var dock bara morfar och Micke som stod och grävde utanför mitt rum, utvändigt. Gäller bara att stå ut, för det är för min skull de gör det! :-) Jag mår inte jättebra idag om jag ska vara ärlig. Jag har ont i tänderna och käken = väldigt mycket huvudvärk.. Har inga planer för idag men får väl se vad som händer på vägen..

Kvällsmys!


Jag vill nå dit.

Enda sedan jag blev utvald till projektledare inom SVEA och enda sedan vi var i Stockholm med ungdomsrådet så har min vilja att flytta till Stockholm blivit allt starkare. Att komma till Stockholm eller den delen av landet får mig helt enkelt bara att må så jävla mycket bättre. = Det till säga jävligt bra! Men det finns ju vissa hinder. Det kostar väldigt mycket att bo i Stockholm, speciellt i det området jag vill bo på. Det vill säga så centralt som möjligt.
 
Jag kommer kämpa för det hära. Detta är någonting jag verkligen vill. Stockholm+Jag? Ett ord. Perfekt
 
 
 
 

Jag är så uttråkad!


När man var liten.


Nu börjar renoveringen utvändigt!


because you loved me


Tidiga mornar.

Godmiddag, får jag väl säga? Alarmet ringde 08.00 idag. Jag ville bokstavligen dö när jag vaknade och när jag väl kom upp hade jag 15 minuter på mig att klä på mig, äta frukost och borsta tänderna. Jag hann. Men är fortfarande jävligt trött. Hade tandläkartid klockan 09.00 så därför körde mamma mig in till stan och därefter stack vi hem till Anita och åt frukost och förde över bilder sedan resan i Malmköping.
 
Ser ut som det är väldigt fint väder och strålande sol ute och så, så det kanske är dax att sätta sig där ute lite och njuta av den solen vi får i sommar, och i år... Idag ska jag ta tag och städa mitt rum och rensa i min garderob. Vill ha det så lätt som möjligt när jag ska flytta ner i den nyrenoverade källaren! Mjo.. Det var väl det!
 
Nu ska jag ut i solen. Ha en skön torsdag mina vänner.

Dax för filmhäng!


Fly on the wings of love


Mamma lagar mat!

Just nu sitter jag i köket och har en jäkla huvudvärk!:-( Mamma håller iallafall på med maten så förhoppningsvis blir det bättre efter... Hade ju tänkt ut och springa en runda ikväll men vi får se hur det blir med det...


Malmköping del 2

Malmköping for 9 days
2 av deras 150 olika gitarrer. Underbart!
<div style="text-align: left;"><span style="font-family: 'trebuchet ms'; font-size: xx-large;">Malmköping for 9 days</span></div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">Träffade också denna filuren som jag inte träffat sedan</font></div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">jag var 7 år. Vilket är 10 år sedan! Så mycket vi hade&nbsp;</font></div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">gemensamt&nbsp;</font><span style="font-family: 'trebuchet ms'; font-size: small;">och så jävla underbar denna killen är! :)</span></div>
<div style="text-align: left;"><span style="font-family: 'trebuchet ms'; font-size: xx-large;">Malmköping for 9 days</span></div>
<div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">Varg och jag delade upp arbetet superbra tycker jag. Han&nbsp;</font></div>
</div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">tvättade och gjorde det jobbiga och smutsiga jobbet och jag</font></div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">stod några meter bakom och sprutade vatten. Även på honom! :D</font></div>
<br />
Malmköping for 9 days
Vilken sötnöt, Nordian. Min andra nästkusin! Som förövrigt
rockar på både keyboard, gitarr och trummor. Född musiker! 
KOLLA HANS UNDERBARA HÅÅÅR
Malmköping for 9 days
Räddarna påvägen hem. Redbull&Snickers

Malmköping del 1

Malmköping for 9 days
Stannade till på godisflygplanet efter Örkeljunga, HEAVEN! 
<div style="text-align: left;"><span style="font-family: 'trebuchet ms'; font-size: xx-large;">Malmköping for 9 days</span></div>
<div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">Första morgonen i Malmköping. Solig morgon och ett glas kaffe!</font></div>
</div>
<div style="text-align: left;"><span style="font-family: 'trebuchet ms'; font-size: xx-large;">Malmköping for 9 days</span></div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">Jannicas hus. Det var ett helvete att måla men invändigt</font></div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">var det en musikalisk himmel. Loved it &lt;3</font></div>
<div style="text-align: left;"><span style="font-family: 'trebuchet ms'; font-size: xx-large;">Malmköping for 9 days</span></div>
<div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">Ställningen vi stod på när vi målade. Jag kom högst upp.&nbsp;</font></div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">Jävligt stolt över mig själv! Dock hände ju en litenliten</font></div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">olycka efter ett par dagar... haha...</font></div>
<br /></div>
<div style="text-align: left;"><span style="font-family: 'trebuchet ms'; font-size: xx-large;">Malmköping for 9 days</span></div>
<div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">Det går väl inte för sig att jag ska befinna mig på en plats</font></div>
</div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">utan att jag ska skada mig.. Allt är i sin ordning alltså..</font></div>
<br />
<div style="text-align: left;"><span style="font-family: 'trebuchet ms'; font-size: xx-large;">Malmköping for 9 days</span></div>
<div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">En av mina nästkusiner, Nordians trummor och deras gitarr!</font></div>
</div>
<br />
<div style="text-align: left;"><span style="font-family: 'trebuchet ms'; font-size: xx-large;">Malmköping for 9 days</span></div>
<div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">Jag fick i slutändan hålla mig på våning 2...</font></div>
</div>
<div style="text-align: left;"><span style="font-family: 'trebuchet ms'; font-size: xx-large;">Malmköping for 9 days</span></div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">Varg och jag bestämde oss för att slå ihop våra skills och</font></div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">baka det som skulle bli världens bästa kladdkaka. En aning</font></div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">söt men blev ju helt okej för att vara oss, haha...</font></div>
<div style="text-align: left;"><span style="font-family: 'trebuchet ms'; font-size: xx-large;">Malmköping for 9 days</span></div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">Sista kvällen i Malmköping och det vankades musikfest.</font></div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">Kvällen blev helt underbar, med gott folk och bra musik.&nbsp;</font></div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">God mat och god dricka! Helt fantastisk kväll...</font></div>
<div style="text-align: left;"><span style="font-family: 'trebuchet ms'; font-size: xx-large;">Malmköping for 9 days</span></div>
<div style="text-align: left;"><font face="courier new" size="3"><b>KISS-ÖL! DE HADE ETT HELT FLAK SÅNA. AWESOME!</b></font></div>
<div style="text-align: left;"><span style="font-family: 'trebuchet ms'; font-size: xx-large;">Malmköping for 9 days</span></div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">Hejdå Malmköping, vi ses snart igen! Var 9 oförglömliga&nbsp;</font></div>
<div style="text-align: left;"><font face="trebuchet ms" size="2">dagar uppe hos Jannica.. Nästa år åker jag upp igen! Can't wait.</font></div>

Malmköping

För det första så måste jag be om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen nu de senaste.. 2 veckorna kanske? Jag har varit i Malmköping och dagarna efter det spenderades först med min släkt ifrån Norrland och sen en heldag på stan med tjejerna och det var så otroligt mysigt. Har saknat dem så otroligt mycket när jag varit iväg! Och min familj såklart.
 
Idag vaknade jag sent, vid 12. Vid 13 stack jag och mamma till Center Syd och skulle flukta runt och se om där fanns någonting spännande. Det enda vi kom hem med var mat, så det blev inga kläder, smycken, smink eller assecoarer för varken min eller mammas del idag! :-( Lite tråkigt dock! Ikväll har jag laddat upp med mys och massa filmer, blir en lugn hemmakväll. Hoppas på fint väder imorgon så att man kan få lite färg! 

RSS 2.0