Vi har det bra, vi här bak i bilen.


Nu beger jag mig, hörs sen!


Frukosten serverad!



Påskfirande nummer två.

Godmorgon! Ligger just nu i min säng och funderar på om klockan är 09.55 eller om klockan är 10.55. Svårt det där. Jag måste iallafall försöka bege mig upp härifrån då jag måste hinna trycka i mig frukost, hämta diverse grejer hos Josefine sen i fredags, och göra mig i ordning inför påskfirande nummer två, som tar plats i Vellinge. Där ska jag spendera min eftermiddag, och om inget annat sker så ser planen ut som såhär att jag blir hemma ikväll. Det behöver jag. En hel kväll. Känner mig förstörd, så trött jag är. Dessutom har jag otroligt ont i halsen, så får väl se vad som sker och så vidare. Menmen. Ha en bra söndag!

 
 

 

Myskväll med mig själv och påskägget.

Nu ligger jag äntligen i min säng efter en lång dag! Jag är fett schleten och trött, och det ska bli så mysigt att slå på en film nu och äta och dricka gott, som vanligt. Imorgon blir det upp hyffsad tid för städning av rum, sen iväg på påskfirande nummer 2. It's kaos in my room, så jag behöver verkligen styra upp det. Jag lever iallafall, och hoppas ni har haft en superbra helg än så länge! 

Här vart det visst lite fest.

Man är ju inte den bästa på att fånga rena, klara och skarpa bilder... Men vackra var vi iallafall och roligt hade vi minsannnn! 

Schleten är man. Måste jobba!

Jag var på 35-årsfest igår(17+18=35). Det var en helt okej fest till en början men sen drog allting igång och jag dansade som aldrig förr. Dr var jättemycket folk, och det var skoj och festa med mina favoriter ifrån Klågerup också då det var ett tag sedan. Nu måste jag verkligen hoppa in i duschen eftersom jag snart ska bege mig till morfar, sen väntas jobb
 
bilder kommer sen!

Pillat med min design lite.

Pillade med min design lite medan jag satt och åt. Den är klar, just nu iallafall!

Tornet i Vittsjö med mina favoriter.

Var som sagt i Vittsjö med mina favoriter för någon dag sedan. Det var helt underbart. God mat och dryck, bastu, nagelfixande, massa prat, grönsaker, chips & dipp och bastutid. Det var verkligen jättemysigt, och är definitivt något vi ska göra om! 
 

Lånade bilder ifrån Saras och Jossans bloggar! 

Tidig morgon, ont i ryggen, hungrig.

Godmorgon! Ligger just nu i sängen och göttar mig som bara den. Vaknade otroligt och förvånadsvärt tidigt imorse men har legat i sängen enda sedan jag vaknade. Ska snart bege mig upp och laga lite frukost. Idag är planen att jag ska städa på mitt rum, ta en dusch, göra mig i ordning, och därefter bege mig till Lund med Adina. 
 
Ska först ta en snabbis på stan, köpa med oss lite efterrätt sen ska vi hem på middag hos Sebastian. Måste inköpa en ny outfit inför morgondagen då det är 35-årsfest hos William och Emma, då de har slagit ihop deras ålder de firar, 18 & 17, och så ska jag på lokalfest hos dem. Ska bli riktigt roligt, men måste fixa en ny outfit, nylonstrumpbyxor och lite smått&gott. 
 
schleten till maximum.

Jubb en onsdagkväll.

Kan berätta allt om vår lilla vistelse i Vittsjö igår/inatt, men det tar vi när jag kommer hem ifrån jobb. Nu måste jag göra mig i ordning, fixa till mig lite och bege mig mot en kväll bestående av jubb! Alltid lika trevligt. Vi hörs när jag kommer hem. Puss

Omelett-lunch med Sara. Nu sticker vi!

Just nu står Sara i duschen, efter en fin lunch bestående av omelett, korv och sallad. Bussen går om en halvtimme så vi ska sticka om 20 minuter. Kommer bli en mysig kväll med tjejerna, och jag uppdaterar när jag får tid och möjlighet. 
 

Inviger något som förmodligen är vår?

Godmorgon! Idag är jag på strålande humör, fast att jag fortfarande har ont i kroppen och är trött. Solen skiner, lite moln på himmeln, och det är + grader. Jag ska även inviga mitt lov i Skåne med en tripp with my girls. Vi ska uppåt i Skåne, äta god mat, basta, mysa, snacka, och bara få vara lite. It's going to be awesome. Men iallafall. Nu sitter jag här, 20 minuter tills min buss går hem till Sara och bara degar. Dricker saft, laddar luren, packat klart, ska möta Sara, sen hem till henne, fixa och dona lite, in till Lund och möta upp tjejerna, sen drar vi! 
 
Stackars Emma som förmodligen har halsfluss. Håller tummarna för att fallet inte är så! :-( Blev aldrig pannkakor iheller. Hade inte orken och lusten till att göra det, men har käkat en ost-macka och lite sallad med mammas dressing, mmums. Får vi se vad vi blir bjudna på ikväll dårå. Helene som är Hannahs mamma gör alltid underbart god mat, och man blir alltid otroligt mätt så jag är inte speciellt orolig. Kommer bli en fin kväll det hära. 
 

Bästa tisdagsmorgonen på länge!

Tumblr_leyvudvi0y1qgnow4o1_400_large

Ladda om batterierna och åka uppåt igen.

Godmorgon! Vad gör jag vaken nu? Jag somnade halv 10 igår då jag lyssnade på podcast och var helt schleten i huvudet. Vaknade nu och var dunderpigg. Ska ligga kvar i sängen ett tag tíll och mysa lite. Skule egentligen på 18-årsferre idag, men jag är fortfarande alldeles för schleten och huvudet spricker om jag festar. Istället, ska jag med mina tjejer på någon form av "spa-kväll", och så ska vi bo i ett litet mysigt hus, käka god mat, basta och så vidare. 
 
Mina tjejer är underbara. Skulle egentligen inte med, då jag inte mår speciellt bra, men de pushar verkligen en till att hänga på. Underbara. Ska även med dem till Danmark om 1 vecka och några dagar. Lycklig. Ska nog laga mig en riktigt god frukost bestående av pannkakor och fruktsallad. Vi får se. 
 
Hörs sen! 
 

-

Ikundc3_large

pratar med en kär vän.

Sitter på tåget och pratar med en kär vän som hjälper mig att fördriva tiden på tåget. Jag har nu två timmar kvar av mina 4 ½ timmars resande genom Sverige. När jag kommer hem ska jag duscha, äta och därefter ska jag gå och lägga mig. Är helt slut verkligen. Behöver sömn och jag behöver lite tänke-tid. (precis som att jag inte har det nu), men ändå. Det ska verkligen bli jätteskönt att komma hem, och jag har aldrig som jag skrev innan längtat mer till min säng än vad jag gör nu. Ska bli så gosigt! Haft en gosig helg i för sig, men det ska ändå bli väldigt gosigt att komma hem. 
 
Sverige är vackert föresten. Det är ganska kul och sitta och titta ut och fördriva tiden. Solen skiner, lite snö, helt underbart väder faktiskt! Jag vet inte hur min vecka ser ut iheller riktigt än. Jag är lite kass på att planera, men ska hinna med så sjukt mycket, men har inte speciellt mycket tid. Alla frågar, kan vi ses på lovet, det var evigheter sedan? Man säger alltid, ja men självklart! Vi hörs. Men man hörs typ aldrig. För tiden finns inte.
 
Lite drygt. Men annars är läget okej med mig. 

Låt dessa fyrtio minuterna gå snabbt. Jag ber till någon som kan fixa det. Tack på förhand.

trött. hunrgig. trött. hungrig. huvudvärk. glad ändå. 

förvirrad tjej. behöver prata. så mycket känslor. så lite hopp. ont i ryggen. fast i stockholm. så mycket kärlek, men ändå så lite bekräftelse.

ibland behöver jag vägledning.

Stockholm central.

Det här med att vara på Stockholm Central på en måndagmorgon, när det är rusningstrafik är kanske inte det mest optimala för en brud som kommer ifrån min lilla by utanför Lund. Trots det, hittade jag till ett fik och köpte mig en kycklingbaguette och en coca cola. Finfrukost en sån här måndag. Nu går mitt tåg om 1 ½ timme ungefär, lite mindre och jag har aldrig längtat hem till min sköna, ordentliga, varma, mjuka, mysiga och underbara säng mer än vad jag gör just nu. Sitter på en träbänk med massa folk runt omkring mig. När man är såhär pass trött som jag även är, så vill man bara ha lugn och ro, och man vill skrika: håll käften, till alla som pratar runt omkring en. Självfallet gör jag ju inte det. Men jag skulle vilja. Ska hitta ett mer bekvämt ställe att hänga på, sen ska jag terra Felicias telefon med massa samtal. Vi hörs lite senare! 

har man fätt tråkigt så har man.


Då vart man äntligen framme i huvudstaden.

Tågresan upp gick väl, okej! Trångt, varmt, kallt, trött osv men självaste resan gick superb. Nu är jag äntligen framme, och framme på kansliet. Massa folk, men ensam projektledare. Den första av dem dyker upp runt 21-tiden, och innan dess dyker finaste Oskar upp vid 20-tiden. 
 
Ikväll blir det till att ta det lugnt förmodar jag? Lite mat, mys och snacka med massa nya människor står på schemat idag. Känns iallafall helt underbart att äntligen vara framme. Äntligen. Full av förväntningar och så vidare. Blir väl halvkass uppdatering från det att mina fina dykt upp, men det tar vi igen. Tjejer, ni vet vilka ni är! HEJAHEJAHEJA POLHEM PIRATES! Och så hejar ni för mig också.. 
 
lagom schleten.

Fredagsmorgon. Gå och dö, happy friday!

Både glad och sur denna fredagsmorgon. Sur för det är en tidig morgon. Glad för att jag äntligen åker upp till Stockholm idag, och för att solen skiner. Nu ska jag bege mig och ha danska med finaste Sara!


idag är jag också väldigt glad, bara så att ni vet.


Nu ska jag bädda ner mig och mysa till 90210.

Hej på er! Har varit iväg hela eftermiddagen och halva kvällen och fixat lite saker. Kom hem, käkade, och sen var det rätt på packning eftersom jag inte har packat än. Imorgon åker jag, och det ska bli så himla underbart! Nu däremot ska jag bädda ner mig och kolla på de två missade avsnitten av 90210 säsong 5. Mysigt. Alarmet ringer 06.15, så ska försöka somna i god tid idag. Vi höres imorgon! 

gladare än någonsin. bara så ni vet.


Sista avsnittet av pretty little liars.

Nu har jag precis kollat klart sista avsnittet av pretty little liars säsong 3. Säsong fyra börjar sändas i slutat av Augusti. Man bara: dö jag orkar inte vänta så länge. Är verkligen besatt. Blev jobb idag. Var hemma vid tio och la mig direkt och kollade ppl. Imorgon står klockan på 8.30 då jag ska duscha och så vidare innan skolan. Nu är det knappt en dag kvar innan jag sticker till Stockholm woopwoop! Men innan dess ska det hinnas med skola, kvalitetstid med Matilda, möte, och packning imorgon! 
 
Nu ska jag mysa ner till Prison break ett tag innan det är läggedax! Vi hörs imorgon.

det är ni som förgyller mina skoldagar.


 
 
 
 

storstädat mitt stora och fina rum.

Kände att det var dax att ta tag i sitt liv idag. Har i princip bara legat i soffan, ätit, och kollat på olika program och filmer idag. Rensade garderoben och städade fint den. Har även städat och gjort i ordning på mitt rum. Nu ska jag damsuga, sen ska jag hoppa in i duschen. Ikväll blir det middag med la familia, och massa mys. Sovmorgon till 11.10 imorgon, det är gött! 
 
mitt rum kan bli ganska mysigt ibland.

haft en gömysig helg med mina babes.

 

En av de finaste låtarna just nu.

 

ett år kvar, sen tar jag studenten.

 
 
 
 
Tumblr_mafv9ai5ue1rckhq3o1_250_largeTumblr_mafv8yp0351rckhq3o1_250_large
 
 
 
 
 

best place in world.


Mia på grötö, mysigt som aldrig förr.

Ligger och kollar på förra veckans mia på grötö. Så himla mysigt program. Tänkte starta en brasa, för här är så jävla kallt i huset! Kom dock på att jag inte riktigt vet hur man gör, och eftersom ingen är hemma får jag nog vänta ett par timmar till. Tills dess, mys med duntäcke, filt och film!

nöjd, så otroligt nöjd.


Familjen annorlunda.

Idag är det tisdag. Idag vart man ledig, underbart skönt faktiskt. Sov till 9.30, gick upp, slängde mig i soffan och satte på gårdagens avsnitt av "Familjen annorlunda". Idag var det ett fint avsnitt, fars dag osv! Jag är helt uppe i varv över allting som händer denna vecka. Imorgon, skola och jobb. På torsdag, skola, stan, matilda, möte. På fredag, skola, direkt till stationen, ta tåget, STOCKHOLM. Är helt uppe i varv. Ska laga mig lite god mat nu, sen bädda ner mig i soffan med duntäcke, mysigt! Ska nog slå på en film. Snöstorm och skit ute. Kallt. /Nicole

vad har hänt sedan sist?

Inget speciellt har hänt faktiskt. Jag går fortfarande i skolan som vanligt. Har underbara vänner, en finis, jobbar, festar då och då, och så vidare. Så livet rullar helt enkelt på faktiskt. Man har alltid up's and downs men just nu känner jag mig faktiskt väldigt nöjd med hur mitt liv ser ut! Bara lite finlir som man säger. 
 
På fredagmorgon åker jag upp till Stockholm, hallelujah! Denna bloggen är helt enkelt till för lite personliga, men inte privata saker och sånt som bara rör mig själv, och mitt ego. Närrå. Så är det! Nu ska jag städa. Hoj.

RSS 2.0