Gäller att landa i stunden och njuta

Haft mycket att stå i på senaste tiden. De senaste veckorna har varit så fruktansvärt hektiska. Nu är det äntligen över. I fredags hade jag mina sista lektioner på Polhemskolan. Känns gutt att kunna säga det faktiskt. Imorgon ska jag och Josefine ut på äventyr på förmiddagen och fixa det sista inför resan, och sen ska vi till skolan för en kurs i "vett och etikett"! Underbart. Mitt eftermiddag därefter är proppad och på tisdag morgon drar vi till PRAAAAAAAAAAAAAAAG.


Egentid med min favorit


Lillen och jag







Då var det snart dax för avfärd.

Efter lång väntan så har det snart äntligen blivit dax att åka till Prag! Jag ser fram emot det så himla mycket och det ska bli fantastiskt roligt att få dela denna sista resan tillsammans med mina allra bästa kompisar. Vi kommer göra mycket galna saker, men framförallt kommer detta vara ett minne för livet! 
 
Charles Bridge, PragueJust keep calm please

många fina stunder år 2014

 

många fina stunder år 2014

 
 
 

Hur ser min söndag ut egentligen?




/ no life today

FELL IN LOVE




Lundakarnevalen

Igår gjorde jag någonting som jag egentligen inte hade tid med. Jag åkte till Lundakarnevalen med ett par vänner. Det var hur roligt som helst! Åkte hem hyfsat tidigt, och la mig och laddade upp för en lång dag på jobb. Jobbade till 18, sen var det vidare hem till morfar för familjemys. Det blev det verkligen! Vi åkte till Willys efter ett tag och handlade lite gottis och kollade på Baksmällan 2. Jag somnade såklart, och har precis kommit hem. Imorgon står alarmet på 09.30. Pluggdag, jag kan inte vänta!











vi hade en liten gosig stund






Vad händer och fötter?

Mitt liv kretsar kring en sak just nu och det är skolan. Det finns tillfällen där jag känner mig sönderstressad och vill ge upp. Nu jag jag 2 1/2 vecka kvar innan studentresan så jag bara måste klara det! Känner mig dock väldigt duktig de senaste dagarna. Plugget ger verkligen resultat och de är det som får vara min drivkraft helt enkelt. Imorgon ska jag träna och jobba. Skönt att vara på andra banor än skolan, iallafall för imorgon! 







myspys




Det är bara en sån skitdag




Idag har varit en bull dag på lite olika sätt. Jag har otroligt ont i magen, jag saknar en person så jag nästan spricker, samt att skolan tär på mig något fruktansvärt. Tur att man har goa vänner iallafall! Och om 3 veckor ligger vi 3 brudar spända och exalterade inför resan...

#mysbilder






Firade Saras födelsedag

Igår firade vi Saras födelsedag lite i efterskott. Jag och Josefine bjöd på 3-rätters, Anja kom och sen körde vi en girls night med just Dance och en massa skratt! Det var en riltigt bra kväll!








Valborg var bäst








Just nu:




#workday





RSS 2.0