VÄNNER

kommer alltid vara vi. punkt och slut.

27 DAYS UNTIL X-MAS

Christmas is coming

jag kommer bara att bli starkare

Jävlar. Nu är det dax. Imorgon eller på måndag. Usch vad jag är nervös, men har en riktigt kass magkänsla...

Imorgon är det fredag, woopwoop. Tanken är väl att jag ska förtära lite alkohol med vännerna, sen får vi se om det leder till utgång eller bara en riktigt bra hemmafest. Man vet aldrig. Har jobbat hela kvällen och ligger nu nyduschad i sängen och ska precis sätta på dagens Big Brother avsnitt! Har även lite pepsi max att smutta på under tiden så det är väl inget att klaga på. Förmiddagen imorgon kommer gå åt till att städa lite på das rum och kötta ett stenhårt träningspass som inledning på helgen. Helgen kommer annars bestå av jobb och släktkalas på lördagkväll. Annars rullar livet på, träningsvärk så innotahelvete idag men det är väl smällar man får ta när man är på "semester" en vecka. 
 
Nu ska jag bädda ner mig. Det ska bli grymt gött. 

Dagarna går och går men inget svar.

Den 9:e november. Det är ett tag sedan. De hade 3 veckor, 15 arbetsdagar på sig att rätta. Antingen får jag veta på fredag eller på måndag hur mitt liv kommer se ut till våren. Fruktansvärt läskig, och just nu har jag en bad feeling. 

Nu ska min mamma snart hämta mig efter 5 dagar i Norrköping, sen ska vi äta falafel. Åhå vad gott! Bud på att köpa massa gottis och gosa ner sig i soffan hela dagen med någon ny serie. Men vill träna. Tufft val. Men nu är jag iallafall tillbaka i mitt Skåne-land och är här för att stanna ett tag. 

En bild från helgens bankett. 

officiellt lämnat världens bästa organisation




current mood

 

det var det där med plugghets

Jahapp. Imorgon skriver jag den avgörande tentan. Den enda tentan som betyder något. Imorgon avgörs det om jag kommer in på juristlinjen på Lunds universitet till våren, eller om jag får välja en annan väg här i livet. Läskigt, men otroligt kul och spännande. Har lärt mig mer under denna tid än jag gjort under hela min gymnasietid. Fått så mycket kunskap, och erfarenheter som jag kommer bära med mig hela livet. Hur det än går kommer det vara värt det. Kommer vara stolt över mig själv oavsett hur det går. Kan inte göra mer än att tro på mig själv, gå in med inställningen att jag kommer fixa det och helt enkelt göra mitt bästa. Jag ska göra mitt yttersta för att detta ska gå vägen.
 
Mellan 14-19.00 avgör jag min framtid imorgon. Fan vad taggad jag är nu. Ska bevisa att jag kan.
 
kvällens underhållning javisst

morfar 65 gedigna år

Igår vart det fredag! Woho tänker alla ni där ute. Jag spenderade min fredag med att plugga mellan 10-18 sen vart det födelsedagskalas för min morfar som fyllt 65! Grattis till dig fina morfar! Blev x antal olika rätter och gick där hemifrån mätt som aldrig förr. Satte mig direkt och pluggade fram tills sent in på natten / tidigt på morgonen, kalla det vad ni vill men somnade vid 04-tiden. 
 
 

be true to who you are




tio timmar ren plugghets

Well, rubriken säger det mesta. Jag har pluggat stenhårt idag, som aldrig förr och jag är såklart stolt över det. Har pratat med Sebastian mellan 20-23 och diskuterat massa saker fram och tillbaka. Han är världens bästa hjälp och stöd. Han är en av de få som förstår hur mycket detta betyder för mig och förstår varför jag prioriterar som jag gör. Det är guld värt att ha en sån person att kunna snacka av sig med! 

Nu har jag ont i ruggen, i magen och i huvudet. Vill bara sova sova sova. Imorgon blir det råplugg igen, och kommer skippa träningen både imorgon och på lördag för nu är det allvar. JAG ÄR PÅ GÅNG. JAG ÄR LADDAD. 



min pepp-låt atm


råplugga hela dagen olé olé

Började dagen 09.00 med frukost och läsning. Vidare tog jag mig till gymmet och tränade en timme och fick ur mig lite känslor osv. Alltid bra att åka till gymmet och träna bort ens känslor lite grann. Kom hem vid 1 och käkade lunch. Därefter började mitt råplugg. Nu har jag 2 och 1/2 dag fram tills söndag då jag ska skriva tentan så nu måste jag verkligen plugga ihjäl mig själv hela helgen. 
 
Imorgon ska jag dock göra ett litet avbrott i det hektiska tentaplugget och äta middag hos min morfar som fyller 65! Det ska bli trevligt att komma ifrån skrivbordet och böckerna någon timme, men självklart är det bara rätt hem till böckerna igen sen. Min dag är planerad endast till plugg resten av dagen och ikväll ska jag äntligen prata med Sebastian på skype (som är i USA) och hoppas att han peppar mig ordentligt! 
 
 
Tumblr
KÄMPA KÄMPA KÄMPA

torsdag-fredag-lördag-tentadag

/spaceebound | via Facebook
 
Okej, så på söndag ska jag alltså genomföra sluttentamen på en kurs jag läst sedan september. Det kommer bli tufft när jag vet vad som står på spel. En plats in på juristlinjen i Lund. Satan. Jag blir nervös bara jag skriver om det. Samtidigt är jag såhär, jag har kämpat och lärt mig sjukt mycket så skulle det gå åt helvete får jag vara stolt över mig själv ändå. (inte för jag kommer vara det men gäller att försöka vara optimistisk). 
 
Mina studier är det enda som spelar roll just nu

COSY BEDROOM INSPO

Cosy.
 

nu börjar vi om från början

Past.

Hade behövt en comeback här...

...för att skriva av mig




RSS 2.0