Pluggar lite, på en lördag.

Godmorgon och godmorgon. God förmiddag kanske jag ska säga. Har idag hunnit med att plocka undan på rummet, duschat, och nu har jag precis suttit och pluggat en timme inför vårt gymnasiearbete som nu har börjat!

Ska nu käka lite frukost/lunch, göra mig i ordning och arbeta lite med svea innan jag drar mig mot jobb vid 4! Får se vad som händer ikväll. Hade varit skoj om någonting spännande hände denna helgen!


Godmorgon - kung fu fighting


Mysig fredagskväll!

Ännu en jobbfredag avklarad. Ligger just nu nerbäddad i min säng och kollar på Greys Anatomy och myser med tända ljus. En lugn fredag som sagt! Imorgon är det lördag, och då ska jag först jobba, sen får jag helt enkelt se var kvällen tar mig! Sugen på att gå ut, eller sitta på någon uteservering och bara mysa. Men som sagt, vi får se vad som blir av morgondagen.


Godmorgon!

Eftersom jag är i Trelleborg idag måste jag gå upp svinigt tidigt! Ska strax dra mig till bussen, efter att min frukost slinkit ner. Ikväll blir det jobb!


Torsdag!

Började redan 8 idag, och slutade en timme senare. Drog mig till Malmö och käkade frukost med Matilda innan jag drog mig hemåt. Nu ska jag ta bussen till Trelleborg och hänga med syrran ikväll, mysigt!


...


Känner mig lycklig.

Ligger i sängen, nyduschad efter jobb och ska nu se ett avsnitt av Greys innan det är dax att lägga sig! Är så utmattad efter dagen, och njuter satan av att bara ligga och sega i sängen. Jobbfri fram tills på fredag, så imorgon ska jag shoppa med Sebastian efter skolan, och resten av veckan ska jag jobba lite med svea, och ta det allmänt lugnt!


Helgens äventyr!

Denna helgen har varit en bra helg. Middag med vänner, utgång, födelsedagsfirande för mamma, och idag ska jag träffa en vän på förmiddagen och senare idag ska familjen dra en runda till Ikea! Mysigt!

Bilder från helgen:


Gofrukost!


Frukost innan skola!


Jobbedag!

Har precis kommit innanför dörren, och har under kvällen jobbat! Ett väldigt stressigt och hektiskt jobbpass idag, så är verkligen helt slut. Ska hoppa in i duschen nu, och därefter bädda ner mig till Greys Anatomy, som vanligt!

Ser fram emot morgondagen, då jag och Adina ska käka "välkomst"middag med Sebastian och Hamid, och därefter ska vi till Malmöfestivalen och se Oskar Linnros! Kvällen slutar antingen i utgång, eller hemfärd. Många av mina vänner från uppåt i landet flyttar ner till Skåne nu, vilket är otroligt kul! Så det ska absolut bli en bra fredag det här.
Höres lite senare då!


Gårdagen!


Jag är återhämtad. Ut på nya äventyr!

Är nu helt återhämtad från förra veckan, och ska dra en spontanare in till Malmöfestivalen ikväll, eftersom jag är ledig imorgon och det måste självklart firas. Ska äta med min familj innan jag drar iväg, sen får vi se vad festivalen bjuder på ikväll!


Skola nu!


Nerbäddad, godnatt!

Nu ligger jag nerbäddad i sängen efter en dag med skola, jobb, och lite egentid på kvällen. Imorgon börjar jag hyfsat tidigt, så tänkte sova om en stund!
Imorgon ska jag förmodligen dra mig in till Malmöfestivalen på tidiga kvällen, eftersom jag är ledig på torsdagen! Så himla skönt. Hör av mig imorgon!


Aug. 20, 2013


Jobb snart!


Skolstart!

Längesedan jag uppdaterade ordentligt här, och idag är ett bra tillfälle för det! Jag har haft en bra sommar, men tiden rann ut och nu sitter jag tillbaka i skolbänken igen. Det känns för tillfället förjävligt eftersom att jag börjar bli sjuk och mår väldigt dåligt. Nu är det iallafall allvar, och jag ska ge allt jag kan för att bli godkänd i GY-arbetet, och få toppbetyg så att jag känner mig nöjd.
Nu ska jag vila en timme innan mat, sen ska jag packa upp efter förra veckan i Stockholm!


Aug. 18, 2013


Haft en fantastisk vecka!


Mot Stockholm!


4 timmars sömn!

Somnade vid 02 igår, så har bara sovit i ungefär 4 timmar inatt. Är svintrött och ska lämna huset om 45 minuter. Sitter nu och äter, och därefter ska jag byta om, packa klart det sista, göra mig i ordning och bege mig mot Lund central!


Beger mig mot Stockholm imorgon.

Imorgon är det tisdag, och då beger jag mig mot Stockholm! Åker hemifrån vid 7 på morgonen, så jag har idag packat och städat på mitt rum. Uppdateringen kommer bli lite halvkass under veckan, men när tiden finns kommer uppdatering!

Ciao.


Senaste dagarna: bildbomb


Igår var det fiesta!


Blir en soldag!


Torsdag!

Nu är det icke många dagar kvar tills det blir lite riktig semester! Ledig från jobb en vecka, komma ifrån Skåne, och träffa ett gäng saknade personer. Can't wait!

Idag har jag hängt med Elina och Josse på dagen, och kvällen har bestått av jobb och en lugn stund framför tv:n bara. Nu hade jag tänkt gå och lägga mig, och imorgon är jag helt ledig. Så skönt!


Sommaren snart över.

Hej på er! Nu är det snart dax för semester uppe i Stockholm, och gud va jag längtar. Blir borta tisdag till lördagkväll. Tåget rullar in i Skåne vid 10 på kvällen. Ska bli otroligt skönt att komma bort 5 dagar iallafall!

Har både hunnit med badet med tjejerna idag, och jobbat! Ligger nu i sängen efter en dusch och glor på Greys. Ska kolla ett avsnitt till sen väntar min säng. Imorgon ska jag umgås med min fina, sen beger jag mig mot jobb.


Ny topp!


Tröttsamt

Jag är ganska stressad, och har mycket att göra på en och samma gång. Jag klarar det! Det är så mitt liv är, men idag sa kroppen ifrån lite grann. En incident skedde påväg till Nova Lund där jag skulle möta upp mamma, vilket innebar att jag blev hemma ikväll. Ligger bara och tar det lugnt framför Greys Anatomy. Jag behöver detta, andas.


Mysig eftermiddag med mamsen!


Kvalitetstid med syster


Mot Trelleborg

Ligger och segar i soffan efter en dusch till ett avsnitt av Greys Anatomy! Om 2 timmar ska jag bege mig mot bussen som tar mig till Trelleborg. Ska spendera eftermiddagen och kvällen hos min syster och hennes mamma!

Middag, och kvalitetstid. Det jag behöver!


Myskväll


Dagen efter sådär.

Idag är jag inte bakfull. Jag är bara extremt jäkla skittrött, och måste vila en timme innan jobb. Gårdagen var bra. God mat&dricka och najs folk! Var i säng vid 3, så det var ändå helt okej!

Broder min hämtade mig vid bhp för en stund sen och nu ligger jag och degar till Greys Anatomy. Blir här en timme innan jag ska göra mig i ordning för jobb. Efter jobb blir det en lugn kväll kan jag be och få tala om för er. Höres lite senare gott folk!


Party

Har varit iväg hela dagen på marknad och på handling inför ikväll. Nu är allt fixat, och det är bara att tuta och köra ikväll!


It's a beautiful day

Godmorgon! Känner mig hyfsat utvilad, men dock hungrig. Ska strax dra mig upp ur sängen för att göra mig i ordning och äta frukost. Idag ska vi göra ett par ärenden innan det ikväll bär av mot Svedala för party!

En bra dag det här.


#livetrullarpåsomdetska

Så, de senaste dagarna utan uppdatering har bestått av kompishäng, gitarrspelande och sjungande, ätit massa mat, och kollat på Greys Anatomy. Det är ungefär det. Vilar upp mig nu, både inför skolan som startar om 18 dagar, men också för min tripp till huvudstaden som sker om 11/12 dagar.

Imorgon ska jag först på ärenden med mossan, grannen och brodern. Därefter blir det snabbdusch och så vidare inför kvällen som tar mig mot Svedala för grillning och partaj. Min fina vän Adina bjuder på fest och jag är självklart där och delar detta med henne. Ska bli skoj, men hade nu tänkt sova och ladda batterierna!


Aug. 02, 2013



RSS 2.0