Denna olidliga väntan

Whats up people? Själv sitter jag som vanligt efter jobb och väntar på min buss som inte går förrän 21.15! Ganska drygt! Nej, väldigt drygt. Ska iallafall bli himla skönt att komma hem, hoppa in i duschen och sen ha en kväll med Emma innan morgondagen. Upp tidigt imorgon och fixa och dona inför dopet. 

Imorgonkväll är planen just nu att plugga, om jag inte ska till Lund och hänga med H. Det är inget bestämt, så jag tar det som det kommer. Hoppas på en vecka nästa vecka med massa träning och bra väder. Självklart måste man lägga in lite tid för plugget, men det är en självklarhet och heller ingenting jag ser fram emot jättemycket. 

Jag och lillen

Fredagskvällen spenderades med...

Emma! En av mina bästa och äldre barndomsvänner som jag fortfarande har väldigt bra kontakt med. Vi gjorde allt möjligt så lägger upp bild istället, men kvällen slutade med att vi däckade i soffan och vaknade efter 1 1/2 timme och gick och la oss på riktigt. Just nu är hon på jobbet, så hon kommer tillbaka vid 2 och då ska vi öva inför morgondagen i 2 timmar innan det är min tur att bege sig till jobb. 

Ikväll efter jobb kommer Emma och möter mig vid bussen, och sen ska vi hem till mig igen! Ladda upp lite inför morgondagen med lite sång och musik, lite film kanske innan vi ska lägga oss. Det blir en lång men otroligt härlig dag imorgon. Man kan bara hoppas att vädret håller i sig!




Det blev en suuuulig fredagseftermiddag

Igår hade vi en lektion, psykologi så det var ändå helt okej! Därefter satt jag och Josefine i Lundagård och pluggade lite eftersom det var så fint väder. Hälsade även på Sarisen, som blev opererad för ett par dagar sen. Så synd om henne! Vi livade upp stämningen rejält och bakade även chokladmuffins! Så himla mysigt. 





Favoriten just nu




DJUPT // VACKERT




Ta tag i mitt rum / Josefine på besök ikväll kanske

Hänger i soffan efter ett träningspass, en dusch och middag! Nu ska jag bara orka ta tag i mitt rum för får kanske finbesök lite senare ikväll av bästa Jusse. Hoppas det för jag har väldigt tråkigt. Vi ska köpa något gott, plugga, och snacka skit om ### #####. Så det så! 




utgång / helgmys med gosis / superbowl

I fredags gick vi efter många om och men ut. Det var helt okej, men inte helt fantastiskt. Kunde varit roligare! Det är typ det enda jag vill säga om den kvällen. Helgen har även bjudit på tacomys med Josefine, och inhandlande av superbowl-tröjor inför den 4:e. Har tagit massor med bilder, så det blir ganska mycket bilduppdatering, men det är väl roligare än att läsa en massa text? I söndags pluggade jag hela dagen, tog en promenix i Klågerup och hämtade min klänning hos morfar, och åt en god söndagsmiddag md familjen. MYSIGT!
 
 

fika med mina vänner / anmält mig till högskolan

Förra veckan kände vi att livet sög allmänt så vi bestämde oss för att sätta oss och plugga en stund och ta en kaffe. Det var väldigt skönt måste jag säga. Förra veckan var en riktig helvetesvecka för oss faktiskt. Vi hade väldigt mycket att göra allmänt i skolan, så det är himla skönt att kunna ta en paus ibland med mina favorittjejer!
 
 
Jag och Josefine har även anmält oss till universitetet till höst för att gå en utvidgad förberedelsekurs i juridik. Det ska bli så himla mööööööset att få prova på det där lite grann. Sen får man väl se vad som händer till våren om jag fortsätter plugga eller om jag märker att det inte var någonting för mig just nu! SKA IALLAFALL BLI BALL!
 
 
 

Snart är gosisen 3 månader

 

NYA FAVORITEN




Hade en mysig söndagsmorgon

Imorse gick jag upp vid 10 och åt frukost. Resten av morgonen/förmiddagen spenderade jag och Lion i min säng framför New Girl. Eftermiddagen och kvällen har jag varit med Emma, och vi har övat inför dopet, ätit god mat, ätit efterrätt, skrattat, och snackat massa skit! En ganska bra dag ändå.




Saknar




Myskväll för mig själv

Idag började dagen ganska tidigt med en god frukost, och jobb till 15.30! Åt middag hemma idag med min familj, och resten av kvällen har jag bara varit hemma och haft myskväll. Nu är jag supertrött, så ska sova om en stund för imorgon blir det storstädning och plugg hela förmiddagen innan jag ska vara med Emma!




Firade moster igår! Grattis igen!




Härliga vårdagar med mina brudar!

Denna veckan har bjudit på mycket sol!




12 februari - frukost på espresso house

Vid 8 tog jag och Sara en lång frukost på espresso house och pluggande inför dagens redovisning och morgondagens stora prov. Det gick bra och det var supergott! Idag slutar jag inte förrän halv 5, vilket läns skit. Ikväll ska jag bara plugga, städa rummet och ta det lugnt! 




9 mars - jag känner mig bakfull

Igår jobbade jag till 18, och sen kom Josefine och hämtade mig så tog vi en promenad genom stan hem till henne. Där var det fullt ös med både mat, vin, dans, och iordningsfixande. Kvällen fortsatte till Lomma, vilket var supertrevligt och slutade på Slakt i Malmö! Eller, det slutade nästan på Slakt. Jag och Josefine fick för oss att åka en runda till Lund, vilket resulterade i att jag sov där. Sliten som man var fick man pallra sig hem idag vid 1-2. 
 
Tog världens längsta dusch när jag kom hem, och sen åt vi plättar. Jättemysig eftermiddag, med sol och allting! Nu väntar jag på att Lisa ska komma och hämta mig för hon ska nämligen vara i Malmö en kväll (hon bor i Kivik). Då är det ju en självklarhet att vi ska hänga, laga lite mat och sådär. Imorgon ska jag träna. Ett riktigt tufft pass.
 
 

7 februari - utgång på F






2 februari - kalas för min lillasyster





Jag är tillbaka!

Mer än en månad sen jag skrev här på bloggen. Mycket har hänt, men jag har verkligen behövt en paus! Har massa kul att berätta, och en helvetes jävla många bilder att lägga upp, men det kommer komma vid lite olika tillfällen! Idag ska jag iallafall jobba till 18, och då möter Josefine mig så ska vi handla lite inför ikväll! Ikväll ska vi nämligen på fest, och förhoppningsvis ska vi dra ut efteråt! Ska bli megaskoj. 




RSS 2.0