Vilken bra kväll som väntar!

Då vankas det party ikväll då! Tema: Tv-serier. Det ska bli riktigt roligt, dådet var ett tag sedan jag gick på en sådan fest, med tema. Har precis duschat, och ska nu packa ner alla mina saker innan jag beger mig in mot stan! Ska möta upp Adina, sen ska vi gå i affärer och handla inför kvällen. BADAAM! 




De senaste dagarna

Jag har bland annat dessa senaste dagarna varit i stan med en vän, handlat lite nya blusar, fikat frozen yoghurt, fikat på espresso house och träffat en av mina klasskompisar för ett skolarbete! 


Kom hem i eftermiddags från grannbyn, och har sedan dess storstädat mitt rum och min garderob för att jag väntar besök ikväll! Ikväll kommer nämligen Adina hem till mig, och det ska bli himla mysigt! Har köpt chips och dippa, och Coca-Cola. Imorgon ska jag nog åka hem till mina favoritgrabbar! 





malmö i våra hjärtan




Lite mys i stan väntar!




Godmorgon tidiga morgon!

Kroppen har vant sig efter vecka och väljer att vakna en timme tidigare än vad alarmet vill! Alarmet ringer klockan 9 idag med anledning av att jag klockan 11 ska bege mig in mot stan och möta upp Felicia. Hon sticker nämligen till Turkiet i eftermiddag så är ju en självklarhet att jag måste hänga med henne lite innan! 

Vi ska nog ta en fika och snacka lite skit innan vi beger oss hem igen. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på! Det får vi väl se när kvällen närmar sig! 




-




Fredag!

Fredagen har bestått av en otroligt konstig skoldag. Ganska onödig men samtidigt intressant på samma gång. Eftermiddagen spenderades med Matilda på stan. Tog en fika, kilade lite i affärer, och sen begav jag mig mot jobb. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på Cougar Town. Imorgon blir en lång dag.. Alarmet står på 06.30! 




bra kväll med syrran

Igårkväll stack jag till Trelleborg och åt middag hos min syster. Stannade där en natt, och drog till skolan för juridik och gymnasiearbete imorse! Gick jättebra med gymnasiearbetet, så det var skönt iallafall. Ska kolla Hart of Dixie och vila en timme innan jag ska plugga inför högskoleprovet på lördag. 

Imorgon blir det föreläsning eller något, filosofi, och jobb på kvällen! 





-




Tisdag!

Som sagt. Idag har varit en jättebra dag, även om morgonen inte riktigt blev som planerad. Ligger nerbäddad i sängen nu. Pendlar mellan att se Cougar Town, och Champions League! 

Börjar ganska tidigt imorgon, så skönt att vara nerbäddad i hyfsad tid. Imorgon ska jag till Trelleborg efter skolan, och spendera kvällen hemma hos min syster. Så mysigt. 




vilken härlig dag, la la la





Känner mig som en ny människa

Hejhej hallå! Nu har jag fått i mig lite mat, duschat, nagelvård och hudvård, och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Dumma mej! Ska se ettan först, då det var så längesen jag såg den, och om jag hinner ska jag se tvåan. Imorgon ska jag ju dock upp vid 6, så får väl se hur länge jag blir uppe ikväll! :-)






i'll stand by you




Äntligen hemma!




Hemresa.

Godmorgon! Lite bitter tweet jag la upp tidigare, men verkligen. Så, irriterande. Om ett tag kommer vi fram till Alvesta, och då är det i princip bara 1 1/1 timme kvar tills tåget är framme i Lund. Kan knappt vänta, för allt jag vill är att komma hem, gosa ner mig i sängen, kolla greys, och äta mat. Helgen har varit fantastisk, men när den är slut så är den slut. Då vill man bara hem! 

Idag kommer min dag bara glida förbi hoppas jag, för imorgon är en helt underbar dag!!!!!!!!!!! 




Frustrerad




kärleken till svea




summering av helgen

Söndag alltså. En dag kvar i stockholm! Har haft en superhelg med massor av mys och arbete. Nu ligger jag och degar, inte så mycket kvar att göra. Senare kommer Oskar, och det ska ju bli så skoj. Imorgon är det hemfärd! 








Ge mig lite stockholmsluft

Hallåhallå! Sitter nu på tåget halvvägs upp till Stockholm och har hunnit med både det ena och det andra. Köpte med mig lunch till tågresan, och har förutom att äta lunchen kollat på Cougar Town, pluggat lite, och nu ska jag försöka ta en tupplur innan vi är framme. Vill bara komma fram och sätta igång helgen, och träffa min dina projektledargrupp! 


Kvällen lär bli lugn, eftersom en person inte dyker upp förrän imorgon vid frukost! Ska nog bara hänga med folket, förbereda inför morgondagens arbete osv! Nä, ser verkligen fram emot en helg utanför Skåne. Ska bli najs! 




Stockholm i mitt hjärta

Nu ligger jag nerbäddat i sängen efter en eftermiddag och kväll med jobb. Tog en dusch när jag kom hem, och fortsatte att packa lite inför helgens resa upp till Stockholm! Imorgon ska jag packa klart, städa undan på rummet innan jag sticker, sen dra mig till Lund! Ska bli så skoj att få träffa projektledargruppen igen! 


Nu ska jag kolla ett par avsnitt av Cougar Town innan jag somnar! Godnatt! 

en fin resa








-





Paus för en gångs skull!

Har inte känt för att blogga idag överhuvudtaget, då jag känt för att ta en paus från allt och alla idag. Kom hem, pluggade en liten stund, sen slängde jag in en tvätt. Ett telefonmöte med Alexander senare så la jag mig i sängen och kollade på The Hills! Körde iväg och hämtade mat med mamsen efter det, och det var najs att äta skräpmat idag fan. Efter maten tog jag en dusch och nu ligger jag nerbäddad i sängen med en mysig filt, och mitt duntäcke runt om mig och bara myser till The Hills. 


Imorgon är en lång dag, men det ska vi nog klara av denna veckan också. Efter imorgon har jag bara en dag kvar innan jag tar semester i 4 dagar, och beger mig till huvudstaden. Ska bli så najs! 










Godnatt!

Nu har jag pluggat hela dagen, samt gjort en ansiktsmask och duschat! Ligger nu i sängen nerbäddad till The Hills, och ska väl sova om en timmes tid. Har sovmorgon imorgon vilket är skönt, så klockan ringer inte förrän 7.30! Riktigt gutt. Imorgon ska jag bara dra mig till skolan, och sen på eftermiddagen ska jag tvätta inför helgen, och städa rummet. 




En ny vecka!

Godmorgon måndag! En ny vecka, som är helt proppfull med planer. Idag kommer dagen helt handla om att plugga inför skrivningen imorgon. Sen kommer veckan bestå av träning, filosofiplugg och på fredag drar jag mig uppåt till Stockholm! Stannar där fredag-måndag, och det ska faktiskt bli skönt att åka upp dit. På tisdag lär jag ju vara glad hela dagen!!!!!!!! Åtetkommer om det lite senare.. 



världens sötaste

Snart kommer en liten gosse till vår familj. Ska ändå bli ganska mysigt! 



Söndagsmys!

Imorse käkade jag go-frukost, och till lunch käkade jag våfflor med familjen! Efter lunch stack jag in till Lund, mötte upp Sara, sen kollade vi på handboll! 


Därefter drog vi hem till Sara, där vi har käkat middag, snackat lite skit, och slutligen bakat några otroliga chokladmuffins! Nu ligger vi i sängen och ska se klart en film som vi påbörjat, sen ska vi nog sova. 







Hade en mysig stund igår





världens bästa ♡


Jag har helt enkelt inte haft tid!

Uppdateringen denna veckan har varit helt kaotisk, men nu kommer jag igång igen! Jag har haft ett prov i torsdags som jag pluggande stenhårt till, och sen har jag haft lite arbete med svea och så, så har prioriterat bort bloggen ett tag! Men som sagt, nu är jag igång igen. Igår efter skolan stack jag hem till mina favoritkillar, och var där hela eftermiddagen och kvällen. Sebastian stack vid 7 och då låg jag och Hamid bara och chillade tills jag stack hem! Ska ju som sagt jobba idag, så kände att jag ville sova hemma och komma hem i god tid igår. Nu ska jag göra mig i ordning, sen ska jag sticka till stan och ta en fika med Elina innan jobb! Ska bli skönt att få prata av sig lite..
 
Ikväll blir det jobb, och jag lär inte vara hemma förrän vid 10, och morgondagen kommer endast bestå av plugg inför svenskaskrivningen på tisdag. På fredag åker jag till Stockholm. Mixande känslor inför det! Men ska bli himla skönt att komma ifrån Skåne ett par dagar, och dessutom träffa min fina projektledargrupp igen! 

Mitt huvud känns skit!

Jag har haft on i huvudet hela dagen, och känns ännu sämre nu! Måste sova. Orkar verkligen inte plugga mer nu, utan provet får gå som det går! 




-

ღJᴜsᴛGɪʀʟʏTʜɪɴɢsღ

Vilken rent ut sagt skitmorgon!

Godmorgon! Vaknade till vid 8, och hade missade meddelanden och samtal. Det visade sig att lektionen alla trodde var inställd idag inte var det. Dock hade min buss redan avgått, vilket innebar att jag inte hade någon som helst möjlighet att ta mig till skolan, och hinna i tid till lektionen.

Gjorde dock mig förbannad att dom som visste att det var lektion inte sa någonting igår, elle att någon lärare kontaktade oss! Dåligt, så dåligt. Sitter iallafall i skolan nu och ska om en stund börja på dagens första lektion. Bara att låta all irritation kring allting rinna av mig idag. 





Nerbäddad i sängen äntligen!

Åh vad mysigt att äntligen vara nerbäddad i sängen. De senaste timmarna har jag pluggat lite, pratat i telefon med min favvis, och sen snackade jag en snabbis med Sebastian! Nu ligger jag och kollar på The Hills, och ska snart sova. Godnat! 




Allt negativt i skolan vänds till positivt med er!










☆ instagram

 

"De får hata mig, men de ska inte lyckas med att få mig att hata. Aldrig någonsin."

Så, idag har jag haft en ganska bra skoldag. Efter skolan stack jag, Jossan och Sara till espresso house för att sitta och plugga innan jag skulle gå och möta upp Sebastian på Juridikum för plugg. Han hjälpte mig inför mitt juridikprov som jag ska ha på torsdagmorgon, vilket var superdupergulligt av honom. Nu känns det bättre, och tänker läsa igenom det ett par gånger ikväll, och köra sista rycket imorgon efter skolan innan det är dax! 
 
När jag kom hem satte jag mig i soffan och pratade med mammi lite grann innan det var dax för lite mat. Därefter drog jag mig neråt till mitt lilla krypin, och nu hänger jag i soffan och lyssnar på musik. Har fastnat för "OneRepublic"s låtar idag. Deras musik är så himla mysig! Ska som sagt läsa igenom juridiken ett par gånger innan jag gör mig i ordning för sängen. Imorgon är det rejäl sovmorgon för att bo här ute på landet, vilket är asgutt! 
 
"Tror att du kan knäcka oss. Vi är starkare än så!"
 
 
 

-




Hur är det med studiemotivationen?

Jag bara orkar verkligen inte plugga. Jag är så himla trött, och att öppna en bok och sätta mig och råplugga en söndag, är så himla tråkigt! 





En bra söndag!

Idag har jag spenderat dagen på äventyr med la familia! Har varit på emporia, och sen har vi varit runt i lite olika affärer runt om i Malmö. Käkade lunch, och frozen yohgurt där vilket var najs. 








Emporia med familjen!

Nu ska vi snart köra iväg till Emporia. Där ska vi handla lite vintergrejer till brossan, käka lunch, och kolla runt lite! Ikväll ska jag städa mitt rum och plugga juridik. Två prov nu som kommer, och jag har varit lite seg med att plugga så denna veckan måste jag verkligen! 

Dagens look

-




Spontan fest!

Sitter på bussen påväg hem från en eftermiddag med tjejerna! Jättemysigt. Fick fikat, och inhandlat ett halsband. Perfekt för kvällen! Ikväll ska jag och tjejerna på fest hos en av våra killkompisar. Ska bli asskoj, då jag inte hängt med dessa människor på länge. 




Mot stan igen dårå!




Fantastisk känsla!

Så mitt besök hos tandläkaren gick asbra! 22 oktober är det som gäller, efter 1 1/2 år. En fantastisk känsla kan jag säga er! Nu ska jag hem om, göra mig i ordning och käka någon lunch. Därefter ska jag bege mig in mot stan igen och fika med Matilda! Kvällen är inte helt spikad fortfarande, men det återstår att se vad det blir av den! En kvart kvar tills bussen går, och det är värsta storm ute.. Mindre skoj! Nu ska jag lyssna på musik och sätta mig i höstsolen en stund! Pusssssss

Frukost!




-





Bra fredag väntar!

Godmorgon godmorgon! Alarmet ringer inte förrän om 30 minuter, men kroppen var tydligt tillräckligt pigg för att vakna nu! Ska dra mig upp om en liten stund, och så ska jag göra mig i ordning och bege mig till tandläkaren. Idag är det sista steget innan jag kommer få ett leende av guld hoppas vi! Jag ä så lycklig. Drömde inatt att det blev framflyttat 8 veckor. Vaknade med tårar i ögonen, haha! Så det hoppas vi verkligen inte att det händer! 




Efter tandläkaren ska jag hem, byta om, packa osv. Eftermiddagen och kvällen kommer spenderas först i stan med en av mina goa tjejkompisar. Vi ska fika och lite sånt. Girlsnight ikväll, om allt går som planerat såklart! :) Hoppas på en bra kväll. Imorgon väntas jobb och söndag: råplugg...:(




känslan kommer alltid finnas där




Klassfotodag!

Morgonen började inte speciellt bra, men dagen blev helt okej iallafall! Även ändrat vår resa till Prag, och kommer nu stanna en dag längre än planerat. Helt okej skoj ändå! 


Har precis lagt mig i sängen för att börja kolla på Greys Anatomy säsong 10. Sista säsongen nu! Satan vad spännande det första avsnittet är också.. Här kommer iallafall vårt oootroligt snygga klassfoto..





Sämsta morgonen på länge!

Går upp, astidigt kan jag ju berätta för er. Kommer till skolan och får reda på att min lektion är inställd! Alltså, finns där ingenting som kallas kommunikation för er lärare eller? Äh, jag blev så jävla förbannad.. Så nu ligger jag hemma i soffan igen, och ska visserligen dra om 45 minuter igen, men fan så mycket bättre än att ruttna på skolan! 





 

världens bästa serie








En kväll med Greys!

Jossan ringde mig innan, och snackade lite om Greys, vilket gjorde att jag struntade i att plugga och SKA nu kolla klart säsong 9 innan jag går och lägger mig. Har 2 1/2 avsnitt kvar, så det ska säkert gå bra! Tidig morgon imorgon tyvärr, det är skolfoto, och jag slutar halv 5. Bull läge! 





Färdigtränad för idag!

Nyduschad efter ett intervallpass 7 km. Nu pallar inte kroppen mer utan nu ska jag se ett avsnitt av Greys innan middagen och sen ska jag plugga lite juridik! Vill bara vila ikväll, hade varit så himla skönt. Blir bara en timmes plugg! Första provet först på måndag, så det lär ju gå bra även om jag inte råpluggar ikväll! 




Lunch och Greys Anatomy!

Har precis lagat lunch och kollar nu på ett avsnitt av Greys Anatomy! Ska hänga i soffan ett tag innan jag tar tag i svenskaplugget! Eftermiddagen och kvällen består därför mest av plugg en timme eller två och sen ska jag träna innan middagen ikväll! 





Morgonpromenad!

Vaknade vid 9, gick upp och tog på mig träningskläderna för en morgonpromenad. Powerwalkade en timme ungefär, och nu sitter jag och käkar frukost! Planen för dagen är inte spikad än, så vi får se vad som händer.



RSS 2.0