Godnatt allihopa!

Nu är klockan halv 12 och jag ska upp om 10 timmar! Dax för att börja dra sig mot sängen kanske? Ska starta ännu ett avsnitt av 90210 och hämta ett glad med iskallt vatten för det är jag grymt sugen på. Ser faktiskt väldit mycket fram emot morgondagen trots att jag ännu inte har en aning om vad jag ska ha på mig. Men det är ett problem vi får ta imorgon. Åker som sagt vid 10.48 och då ska vi först inom Nova Lund och köpa ett par skor sen möter vi upp killarna och då drar vi till stadsparken. Har redan hört rykten om att det hålls på där för fullt idag och förbereder inför imorgon så jag antar att de slår på stort, verkligen! Hör iallafall av mig imorgon innan vi sticker!
-
Bild sen förra festen.
last night

Its time for some 90210


Vårkänslorna är här.

Vårkänslorna är här.

Hur ser min valborg ut imorgon?

Vid lunch tiden imorgon sticker jag och ett par kompisar till mig iväg till stadsparken i Lund för att fira valborg under dagen där. Där blir det grillning och umgås med massor av folk! Efter det sticker jag hem och fixar till mig lite snabbt och hämtar mat sen beger jag mig hem till Emma som har fest! Där blir det grillning med mat och dryck och sen vid 8 drar vi ner till majbålet en stund! Därefter sticker vi hem till Emma igen och där blir det partaj. Ska bli riktigt roligt och jag hoppas verkligen det blir en lyckad valborg detta året. Hoppas givetvis ni kommer ha en bra kväll ni med!
-

Storstädning på G!

Kom hem för någon timme sedan efter en kväll/natt i Bara med ett par underbara vänner! Stack hem till Matilda igårkväll vid ungefär 23.00 och då färgade vi hennes hår nu inför valborg! Vaknade imorse och gick upp och gjorde en god frukost och vid halv 3 drog jag mig hemåt. Håller på att storstäda nu eftersom jag inte vill leva i den kaosen jag lever i. Har även kastat in en maskin tvätt och ska strax hoppa in i duschen. Ska fixa mina naglar och lite sånt inför imorgon så det är väl vad som händer idag... Hör av mig lite senare!
--
Jag är så lyckligt lottad. Tack fina du för en underbar kväll.

Muse - Feeling good


Godmorgon lördag!

Vaknade för ett tag sen och är lite fast i mina tankar vad jag ska hitta på idag! Riktigt dåligt väder ute idag och egentligen är det bara en dag man vill ligga inne och mysa bara. Det tänker jag faktiskt inte göra utan jag ska hitta på någonting! Har lite olika planer men vi får väl se vad som blir av. Hörs sen.
-
-

Drar ut på en springtur!

Kom hem för ungefär 2 timmar sen, lång dag i skolan! Har dock hunnit med att äta middag och ska nu byta om för att jag ska ut och springa 30 minuter. Det är något jag strävar efter att göra varje dag, få motion åtminstonde 30 minuter varje dag! Laddar upp med en kopp tränings-te nu som mamma köpt, helt okej gott och ska strax byta om som sagt. Vi hörs om en liten stund när jag är tillbaka igen.
--

Dax att börja på middagen!

Hej på er. Nu har jag kommit hem ifrån skolan och även hunnit med en dusch! Ska börja göra sallad och sånt till middagen nu eftersom vi ska äta om en halvtimmes tid! Har haft en ganska dålig dag med mycket irritationer och så vidare men det börjar bli bättre nu efter en dusch. Ska lägga mig och vila efter maten eftersom det är nationella prov som väntar direkt på morgonkvisten imorgon! Kul! Fast inte. Hör av mig mer efter maten iallafall.
-

Godmorgon ifrån Bara!

Godmorgon! Vaknade för en stund sen av att Elinas telefon ringde, typiskt! Så jävla trött var jag. Men är uppe nu iallafall och nu håller Elina på att storstäda för fullt medans jag sitter och softar vid datorn. Om en stund när Elina känner sig klar ska vi iväg och träffa Matilda en snabbis sen ska jag sticka hem till Matilda eftersom jag har ett par grejor där som jag ska hämta. Blir väl att jag kommer hem i eftermiddag någon gång, men hör av mig då!

Tonight we are young, let's set the world on fire


LÖRDAG

Hej! Idag är det lördag, underbart faktiskt. Fint väder är det också så man ska ju absolut inte klaga eftersom väderprognosen lovade regn idag. Jag har varit lite oaktiv här de senaste dagarna eftersom jag har bland annat varit med min mamma och igår var jag med mina flickor i Bara. Vi hade en jättetrevlig kväll igår, som alltid när vi är med varandra och idag stack jag hem vid halv 3. Om en stund ska jag börja förbereda inför middag eftersom jag ska laga middag idag till min familj! Blir kalkonschnitzel med pommes, bernésås och en god sallad på det. Ikväll ska jag förmodligen dra mig tillbaka till Bara för ännu en kväll där. Vet dock inte riktigt hur planerna ser ut men mer om det lite senare! Hör av mig lite senare idag! Ha en sjukt bra lördag alliopa.

Sticker till Bara, hörs när jag kommer hem!

Rubriken säger allt! Hörs sen...

Blir ett avsnitt av 90210!

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag. Har nyss ätit en underbart god kaka och nu är det dax för ett avsnitt av 90210 sen väntar sängen! Imorgon är det somsagt skola, äntligen. Har varit grymt uttråkad dessa 2 dagar jag varit hemma men det behövdes kan jag säga! Imorgon har jag en lektion, 9.45-11.00 ungefär. Sen får vi se vad som händer resten av dagen. Sov gott så hörs vi imorgon...
-

Sticker iväg och handlar en snabbis med mamma.

Mår väldigt mycket bättre nu och strax hämtar mamma mig så hänger jag med henne och handlar! Dax att komma ut och få lite frisk luft efter att ha varit inomhus i två dagar! Hör av mig när jag kommit hem!
-

Man känner sig alltid så snygg när man är sjuk.


Tyler Ward is awesome


.


Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade för en stund sen, mår faktiskt mycket bättre idag! Tar detta som en vilo-dag så sticker jag till skolan imorgon istället. Ska ta och göra mig lite frukost nu och sen ska jag kolla gårdagens avsnitt av Big brother eftersom jag missade det igår! Tråkigt väder så kan inte sitta ute heller, man undrar verkligen när våren ska ta fart alltså? Hör av mig lite senare idag så får ni ha en superbra onsdag! :-)
-

Från gina tricot, grymt snygga!


they are beautiful.


Och jag som trodde jag var på bättringsväg.

Nej, nu vände det igen! Blir hemma imorgon också... Att vara sjuk är nog det värsta jag vet faktiskt! Ska göra lite te och bädda ner mig i min säng framför lite 90210, laddade hem hela första och hela andra säsongen. Så nu har jag och göra hela dagen imorgon... Vi hörs förmodligen inte förrän imorgon! Sov gott allihopa.
-

a true inspiration.


Fick sjukaste inspirationen.

Helt plötsligt fick jag världens inspiration och började skriva på en låt. Det bara kom så helt plötsligt, ganska najs. Mår fortfarande inte helt okej men är absolut på bättringsväg! Ska snart gå och göra mig lite te och sätta på en film! Riktigt skönt att ha det städat och klart nu iallafall! Hörs lite senare ikväll.
-

Om 2 månader åker jag till en underbar plats.


Jag mår lite bättre faktiskt.

Fick en kick att jag vart tvungen att stoppa in en maskin tvätt och storstäda mitt rum, trots att jag faktiskt inte alls mår bra egentligen. Vill bara inte leva i en skit med massa tvätt och skit på rummet! Känns mycket bättre nu. Mår faktiskt också lite bättre men fortfarande är jag ganska sliten. Sitter och skriver lite nu. Det är en sak som alltid får mig att må bättre, både psykiskt och fysiskt. Att skriva av mig. Det hjälper alltid. Nu ska jag snart gå ner och hänga upp min tvätt och sen ska jag få i mig lite mat. Blir en lugn kväll med film och sånt mys! Får se imorgon om jag tar mig tillbaka till skolan eller om jag stannar hemma en dag till. Beror helt på hur jag mår!
-
Såg ni föresten att jag har lagt in en ny header för tillfället? Blev bara något jag slängde ihop snabbt eftersom jag var så himla trött på min gamla. Man behöver lite variation ibland. Ska dock sätta mig någon kväll och göra en ordentlig ny design! Men det får jag ta när jag ordentligt med tid så det blir bra gjort, inget skit. Vi hörs sen!

-


Jag är sjuk för tillfället.

Förlåt för att jag inte har uppdaterat men igår fick jag någonting som jag inte har fått på flera år. Jag fick tillbaka min migrän. Jag har svår migrän med aura vilket innebär att jag får svårigheter med min syn, ser blixtrar och får ett väldigt konstigt synfällt. Känner mig ofta svim-färdig och när det är som värst kan man inte komunicera med mig. Spyr även, väldigt mycket! Så det var det som hände igår. Inte alls roligt faktiskt och är fortfarande väldigt sliten efter det! Stannade hemma ifrån skolan idag så får vi se om det är bättre till imorgon! Nu ska jag gå och slänga mig i soffan och se på ett par idioter instängda i ett hus! Vi hörs lite senare idag om jag får tid att uppdatera.

Jag har världens finaste vänner.


Dax för storstädning!

Kom hem för knappt en timme sen och nu är det dax att storstäda! Mitt rum ser ut som en katastrof.. Ska nog bara ta det lugnt idag, känner mig fortfarande inte helt kry efter förkyldningen! Big brother live ikväll iallafall, hoppas verkligen på att det är Joe som åker! Tåler inte honom längre... Vi hörs lite senare!

En helg i Trelleborg = Ingen uppdatering.

Hör av mig imorgon när jag kommit hem till Klågerup igen och berättar allt om helgen. Just nu vill jag bara umgås med mina fina lillasyster sen får vi se vad som händer ikväll! Puss på er och hoppas ni får en bra lördag...

Tar och gör mig iordning sen är det dax för film!

Kom hem i eftermiddags, dödstrött efter skolan och la mig direkt i soffan och kollade på gårdagens avsvnitt av big brother. Tycker faktiskt inte det är speciellt roligt längre utan kollar mer för det är rutin att kolla på det känns det som! Har pluggat lite grann idag inför mitt svenska-tal som jag ska ha imorgon på cirka 4 minuter, ska bli asspännande och se folks reaktioner och vad de tycker! Nu ska jag plocka undan på mitt rum, byta om och göra mig iordning för det är en tidig dag imorgon. Ska sätta på en film och försöka sova helt enkelt. Vi hörs imorgon.

Tell me how im supposed to breath without air.


Gör som jag och bidra till en bättre och mer demokratiskt skola!

Gå in här: http://www.facebook.com/events/403350959683015/

Nu beger jag mig till skolan! Vi hörs sen...


Jag saknar dig mindre och mindre.


Kommer faila imorgon.

Imorgon ska vi ha historia-prov efter lunch och jag känner redan nu att det inte kommer gå bra alls! Slog upp boken för första gången idag så då kan ni själva dra några slutsatser! Ska iallafall sätta mig och plugga nu och sen får vi se vad jag hittar på ikväll!
:

fashion+against+aids


Nu börjar jag igen!

Jag har varit ganska dålig på att uppdatera sen elevrådskongressen. Orkar inte riktigt prata om dagarna på ek utan jag kan faktiskt säga att de faktiskt var ett par av de bästa dagarna i mitt liv. Shit vad roligt vi hade! Iallafall... Nu börjar jag uppdatera lite mer igen för har haft ganska mycket i skolan och har varit ganska upptagen under lovet!

RSS 2.0