klockan är efter big brother

Snart är klockan elva och det innebär "efter big brother tid". Jag såg nästan hela avsnittet ikväll tills jag kände att jag har ganska mycket kvar att göra innan jag kan gå och lägga mig. Ska nu för det första packa upp min resväska igen och försöka klämma ner det viktigaste och sen skiter jag i allt annat! Ska även fixa och dona med lite mail och så vidare. Efter det kan jag äntligen gå och lägga mig efter en dag med mycket plugg och stress.. Klockan ringer 09.00 imorgon och då ska jag upp och fixa det sista inför min resa! Hör av mig imorgon.
-

♥ min fina vän.


du får inte röra vid mitt hjärta.


XD XD XD XD

Pallar inte plugga. Måste duscha. Måste packa. Men jag pallar helt enkelt inte!

En runda i det dåliga vädret.

Ska om en stund bege mig ut och gå en runda med min kära vän Josefine! Först ska jag dock packa klart inför imorgon och sätta på mig lite varmare kläder. Jag tillochmed hann med ett inlägg här snabbt nu innan jag sticker ut. Sticker som sagt iväg imorgon igen, till den vackra staden Stockholm! Mer om det sen. Först. En runda i det dåliga vädret!

Hufudstad.

Sedan söndags förmiddag till onsdags förmiddag har jag befunnit mig i Sveriges huvudstad, Stockholm. Det är en helt fantastisk stad som är värda att representera Sveriges huvudstad. Jag har fått ett lass med nya erfarenheter, möjligeter och jag har fått ett nytt sätt att tänka. Vi har bland annat besökt Sveriges riksdag, fryshuset, stadshuset och Sveriges elevråd - SVEA och jag har verkligen haft en superbra resa. Lycka.
-
Jag kom hem idag, begav mig till skolan som en helt vanlig dag och nu känner jag att jag bara vill tillbaka. Jag trivdes så oehört bra och jag är lycklig över att jag ska åka tillbaka på fredag! På fredag startar nämligen projektledar-helgen och det kommer bli awesome. Kommer äntligen få göra någonting som jag vet att jag är bra på och som jag vet att jag kan. Detta kommer bli en prövnings-tid för att se vad jag klarar av och hur jag klarar av det. Jag känner själv att det kommer gå galant, but only time can tell! Vi avslutar detta inlägg med en bild från tiden i Stockholm:
-

Jag är tillbaka.

Nattstad.se blev helt enkelt alldeles för komplicerat för mig! Vill hålla det enkelt och vill hålla det till en nivå där jag känner mig bekväm. Ni har ju kanske missat hela Stockholmsresan nu då? Ska faktiskt ta tag i och skriva ner lite vad vi sysslade med under resan men så att ni vet så kommer jag befinna mig här resten av mitt liv nu!

Fredagsmys!

Sitter just nu på mitt rum och ska strax sätta på en film... Vet dock inte riktigt vilken det blir än! Ska även plocka fram lite gottis och mysa ner mig i sängen och tagga inför morgondagen. Under dagen ska jag packa och förbereda allting inför söndagens resa. På sen eftermiddag ska vi ha gäster och då ska vi grilla lite, mysigt! Vid 9 sticker jag och firar Hanna som har fest eftersom att hon fyllde år nu i veckan. Stannar dock inte där så värst länge utan får se hur det blir!
-
Vet inte om jag ska byta till nattstad.se istället! Den appen finns nämligen i min telefon och med tanke på att jag ska resa nu under en vecka så kan det vara roligt med lite uppdatering! Ska kolla på den under kvällen och sen får vi se hur det blir.

Äntligen fredag!

Gick i skolan som vanligt och därefter stack jag och några tjejer ifrån klassen till Lomma och mös på stranden hela eftermiddagen! Senare mot kvällen kom Saras pojkvän och hans polare och vi hade verkligen jättetrevligt! Kom hem för en timme sen och har nu duschat och lite så. Ska plocka undan på mitt rum och sen ska jag ta igen big brother ifrån igår eftersom jag missade det då.. Vet dock att Amandus gått till final! Vilket är underbart!
-
Lite smått irriterad för tillfället men får tänka på att jag snart åker bort ett par dagar ifrån allting vilket ska bli så jävla skönt! Kan inte beskriva med ord hur underbart det ska bli.. Nog om det! Vi hörs sen.

it's unfair.


Pizzakalas på Lomma beach!


1 ½ timmes intensivt plugg!

Har nu suttit intensivt i 1 ½ timme och pluggat inför morgondagens EU-prov. Det känns bättre men fortfarande absolut inte bra. Ska gå och borsta tänderna och ta ett glas vatten sen ska jag fortsätta ett par timmar till. Tycker det är grymt viktigt att jag klarar detta nu så att jag går ut med betyg jag är nöjd med! Återgår till pluggandet nu, men kanske slänger in ett mer händelserikt inlägg innan kvällen är slut! Det beror på hur klar jag blir med pluggandet! Vi hörs litta senare.
-

Skrivet igår!


Busy woman!

Förlåt för att jag har varit lite inaktiv här de senaste två dagar eller vad det är men har haft ganska mycket att göra! Med tanke på att jag ska till Stockholm på söndag och missar 3 dagar i skolan så har jag en del att ta igen medans jag är iväg och vill gärna ha gjort det innan jag far iväg! Har precis varit iväg och sagt hejdå till mina töser som åker till Polen ikväll, och med tanke på att jag sedan åker iväg så ses vi inte på en vecka vilket är förjävligt! :-(
-
Ska iallafall ta tag i städningen på mitt rum så här är fräscht sen ska jag plugga samhälle eftersom det är prov på EU imorgon! Kommer gå åt helvete men man får göra så gott man kan. Inne på de sista veckorna nu så det är bara att kämpa på in i det sista! Hörs lite senare ikväll..

Måste plugga!

Har nyss kommit hem från ett möte angående Stockholmsresan på söndag och det kommer bli awesome! Måste verkligen plugga nu så kommer uppdatera lite senare ikväll men först, en dusch!

Godnatt!

Ska lägga mig i sängen och kolla ett avsnitt av Grey's och läsa igenom ett par kapitel i matten sen skiter jag i vilket! det får gå som det går helt enkelt. Har iallafall strax gjort klart min labbrapport som ska vara inne imorgon, men gör resten när jag kommer hem imorgon, inte mer med det! Vill mest få matten över nu så man kan pusta ut för den sakens skull iallafall! Vi hörs imorgon och hoppas då på ännu bättre och soligare väder än vad det vart idag! :-)
-
litta bilder från innan idag i solen. älska vädret!!

Känns som allt kommer falla snart.

Jag har hur mycket saker som helst att göra så förstår egentligen inte vad jag gör här inne just nu. Kände dock att jag behövde skriva av mig lite grann och berätta hur jävla mycket vi har i skolan nu! Just nu sitter jag och råpluggar matte eftersom att vi har nationella hela dagen imorgon. Det kommer gå åt helvete. Jag har samhällsprov på fredag, har jag börjat plugga? Naj! Jag har italienskaprov snart och det har jag heller inte börjat plugga till. Skriver om en diet och ska göra en power-point till naturkunskapen, och det ska vara klart om 2 veckor! Har ett annat samhällsprov i ekonomi som jag ska göra den 4 Juni, har inte börjat plugga till det heller. Antar att vi har något slutprov i historia också? Det är för mycket nu, för för för för mycket.

På söndag.

På söndag åker jag iväg med ett coolt gäng till Stockholm och ska hitta på en massa skoj och nyttiga saker för kommunen! Har nyss fått mail om vilket hotell vi kommer bo på och här får ni litta bilder:
-

Jag drunknar i skolböckerna.


Myser i solen!

Sitter just nu i solen under parasollet och dricker en juice och pluggar! Ska strax lägga mig i solen en stund men tänkte slänga in ett inlägg innan jag försvinner! Vi hörs ikväll.
-

Godmorgon, frukostime!

Vaknade för en kvart sen ungefär! Hade sjukt svårt att somna igår, det märktes verkligen att det har varit semester ett par dagar nu. Solen skiner vilket är underbart och jag har på mig ett par shorts, ett linne och en jeansväst idag! Ska bli enda upp till 26 grader idag, hoppas bara det håller i sig och att det inte blir lika blåsigt som igår. Sitter och äter frukost just nu, 2 gurkmackor och ska strax fixa till mitt hår! Slutar hyffsat sent idag så blir en uppdatering när jag kommit hem ifrån skolan antar jag! Vi hörs lite senare.
-

Ett avsnitt av vadå?

Nu ska jag dra på ett avsnitt av Grey's anatomy sen väntar lite sömn innan skolan drar igång igen imorgon! Har varit en härlig och solig söndag och det väntar en hel vecka med finfint väder och massa mys! Hörs imorgon.
-
-

blow the candles out.


Grillmiddag!

Har haft en underbar dag i solen och har även fått lite skolarbeten gjort. Dock blev det bara naturkunskap och matte men tar igen resten imorgon... Som sagt, varit en sjukt varm och fin dag här på landet och avslutar kvällen med en grillmiddag med familjen. Lite korvar, pommes, sallad och såser gör susen just nu! Ikväll blir det Big brother live och sen är det dax för sängen och avsluta dessa dagarna av ledighet! Har varit sjukt skönt att vara ledig och har haft ett par mysiga dagar med mina fina vänner. Vi hörs lite senare!
-

En dag i solen.


kill me with your poison


Godmorgon!

Godmorgon på er! Vaknade för en stund sen och har precis tryckt ner lite frukost. Chelsea vann finalen igår, vilket var oväntat med såååååå bra. Är ett Barca-fan egentligen men när inte Barca står i finalen får man ju ta något annat lags parti. Från det ena till det andra, jag hade en så sjuk dröm inatt, kanske berättar om den senare i ett annat inlägg men den var riktigt sjuk! Iallafall, idag ska jag först plocka undan lite på mitt rum och sen sätter jag i hörlurarna och börjar min plugge-dag. Ska först skriva en labbraport som ska in senast på tisdag, plugga matematik måste jag också göra och om jag orkar så kör jag lite italienska också! Men det är ju superfint väder och det vill man ju inte missa en såhär fin dag! Hörs lite senare ikväll!
-

Bayern Munchen - Chelsea

Sitter och glor på finalen som startade för 45 minuter sen vilket innebär att första halvlek strax är klar. Det står 0-0 efter första halvleken och jag är upprymd till max. Man lever sig in i sin fotbollskaraktär när man kollar på såhär viktiga matcher. Personligen tror jag att Bayern kommer vinna, dock hoppas jag på Chelsea! Efter vad Bayern har presterat här i första halvlek så känns de mer stabila och säkra på sitt spel.. Men vi får se hur matchen slutar!
-

Boyce avenue - Glad you came

en riktigt bra låt. tillhör faktiskt favoriterna just nu.

Dinnertime!

Sitter just nu och spelar lite gitarr och annat mys i sängen, sjukt bra healing i alla lägen! Om ett par minuter ropar väl mamma att det är dax för mat vilket är helt okej faktiskt då jag är svinigt hungrig! Som sagt, ikväll ska jag bara ta det lugnt med massa gottis och kolla på fotbollen som tar snart lite innan 9! Imorgon kommer min dag bedrivas av matte-plugg eftersom det är nationella på tisdag så man får ju repetera gammalt skit helt enkelt. Hörs av litta senare..
-

Känner början av en förkyldning.

Sitter just nu nere i vardagsrummet med en mysig filt och kollar på Grey's anatomy. Laddat ner de 2 sista säsongerna så det blir vad min dag kommer gå ut på idag! Ikväll blir det Champions league finalen vilket känns spännande och se hur det slutar faktiskt.. Som sagt, börjar känna av en förkyldning vilket inte är bra eftersom jag ska till Stockholm nu här snart och det är den sista tiden nu i skolan innan sommarlovet och då känner jag att jag inte alls har råd att bli sjuk! Nu ska jag fortsätta kolla Grey's och så slänger jag in en uppdatering lite senare ikväll!

Feeling safe.


Projektledare för SVEA.

Jag har länge varit medlem i organisationen Sveriges elevråd - SVEA som ni förmodligen vet efter att ha följt mig i 9 månader nu. Den sista nationella träffen jag var på var elevrådskongressen som tog form här i Klågerup där jag bor. Där skrev jag upp mig på en lista, en intresseanmälan för att bli projektledare för organisationen och några veckor senare fick jag ett mail där det förekom en del frågor. Frågor som varför jag skulle vara en bra projektledare, vad jag hade för bra/dåliga sidor och så vidare. Jag svarade på frågorna och skickade in min ansökan om att bli projektledare. Ett par 3-4 dagar senare får jag ett meddelande på Facebook: "Kolla din mail!". Jag gick in och kollade min mail och där stod det "Antagningsbesked för projektledare". Jag gick in på mailet och såg att jag hade blivit en av de 3 nya projektledarna av 4 som ska få äran att vara projektledare för SVEA under ett år nu. Jag kan inte beskriva hur glad och upprymd jag blev över detta och nu är det bara 2 veckor kvar sen åker jag till Stockholm 1-3 Juni för en projektledarhelg på kansliet och det ska bli helt otroligt roligt! Detta var bara en av de stora förändringar som sker i mitt liv just nu och detta är det största som händer och det absolut roligaste!

-
-


Det var en gång en Nicole.

Det var längesen nu! Snart en hel månad sen jag var här inne och surrade... En förklaring är helt enkelt att jag har istället för att blogga fokuserat på mig själv och på skolan! Jag mår bättre än någonsin och jag ska göra en stor uppdatering snart om vad som händer i mitt liv just nu, för det är galet! Maj/Juni har varit och kommer absolut att bli de två bästa månaderna i mitt liv. Har hänt så ofantligt mycket som jag kommer berätta i ett annat inlägg. Tänkte bara göra en snabb uppdatering om att jag är tillbaka och jag är här för att stanna! Puss!
-
-

RSS 2.0