Det är ju underbart!




Mysig årstid påväg




Fyyyyyyyfan.

Pressade mig själv så himla hårt under löpningen idag. Det gick superbra, och slog mitt personbästa. När jag kom hem käkade jag middag, och tog en dusch. Ligger nu i soffan och kollar på Greys Anatomy och njuter av tanken av att jag är ledig imorgon. 

Imorgon ska jag träna, och plugga lite under dagen och på kvällen får vi se vad som händer! 



Nova med tjejerna!

Fick reda på imorse när jag kom till skolan att svenskan var inställd i eftermiddag, vilket innebär att vi slutar 12.30 idag! Då bestämde jag och tjejerna att vi skulle dra en runda till Nova, och checka läget där lite grann. Ska först käka på skolan dock, sen kommer eftermiddagen spenderas i Lund! 





Måndagsmorgon!





-




En mysig lördagskväll!

Jobbade "morgon"passet på jobb idag. Skönt men ändå oskönt! Slutade vid halv 4, sen kom mamma och hämtade upp mig. Vi drog till en av hennes kompisar och tog en kopp kaffe och snackade lite! Därefter drog vi till en jättemysig restaurang och käkade middag tillsammans. En sen födelsedagspresent till mammi, och det var så himla gott! Har träffat ett par kompisar nu på kvällen och har precis kommit hem. Ska bädda ner mig och kolla på Greys innan det är läggdax. 


En jättesöt valpis, som vi passade ikväll!

Vilken bra dag!

Idag efter skolan drog jag och Sara till Ica och handlade, och därefter drog vi till espresso house och jag tog en kaffe med mig hem till grabbarna. Hängde där hemma lite, sen drog jag och Sebastian på en 5-timmars shoppingtur. Är så nöjd med mina inköp även om det inte blev va jag hade tänkt! Lägger upp bild sen! 



På strålande humör!





Snart heeeelg!

Jobbat hela kvällen, och är nu nyduschad och nerbäddad i sängen. Ska se ett avsnitt av greys innan jag somnar. Imorgon ska jag träffa Sara innan skolan och bjuda på goe-frukost! Så najs. Sen har vi en lektion, och därefter ska jag spendera dagen med Sebastian! Ska bli asroligt. Ska hänga i stan, fika, dra hem och hänga hos killarna, och sen dra en runda på Nova! Hoppas på en bra dag! Nu ska jag gosa ner mig i sängen! 




Jobbkväll!

Idag är det torsdag, och det innebär jobb hela kvällen. Ligger i sängen och ska vila en timme innan jag ska göra mig iordning inför jobb! Annars. Jävligt trött idag kan jag säga, men imorgon är det sovmorgon och det gillar jag! 




-




Vilket jävla tryck!

Som jag önskar att jag vore i Helsingborg just nu. Matchen står 2-0 till Malmö, wooooop! 25 minuter kvar ungefär! Så jävla spännande, och ett grymt tryck. Fan vad ni är grymma grabbar. 






Skånederby - krossa HIF




Mina ben är döda!

Tog en 5 km runda innan fotbollen. Inte tränat på 3 veckor tack vare min förkylning och min förbannade hosta! Nu är allt på bättringsväg och jag är igång igen. Sååååå najs! 





Fullt upp!

Nyss hemkommen från en lång dag i skolan. Eftermiddagen var ganska bra, även fast vi hade en otroligt onödig timme där vi inte gjorde någonting. Shit the same. Nu är jag hemma iallafall, och ska innan klockan 7 hinna köra ett konditionspass, käka middag, och duscha! Sen är det fotbollskväll, och därefter lite plugg. Fullt upp helt enkelt! 

Hur vi känner för dagen:




Lite sugen blir man ju!




Tisdag!

Godmorgon! Sitter i skolan på första lektionen. 1 1/2 timmes svenska, färjävligt. Strax är det dax för etnicitet och kulturmöten sen bjuder skolan på lunch. En lunch som verkligen inte är att hurra för, men man får ju stå ut! 
Vet inte vad jag ska göra idag efter skolan, men antingen stannar jag i Lund eller drar mig hemåt och pluggar. Hade tänkt träna ikväll också, men vi får se när jag kommer hem. 




Natti natti!

Åh, blev så himla trött nu helt plötsligt. Ska gå och göra mig i ordning och sen ska jag gå och lägga mig. Ska bli mysigt att krypa ner och förhoppningsvis med den nya medicinen få en hel natts sömn! 




Tacksam för allt.

Ligger i soffan nere hos mig efter maten och bara myser. Ska göra mig i ordning, gosa ner mig i soffan igen, och kolla på Greys! Har pluggat nog idag, och imorgon är det lyckligtvis sovmorgon! 

Har så mycket bra människor runt om mig! 



Plugg!




Söndagsångesten kryper fram.

Godmorgon! Ligger fortfarande i sängen och gosar, men ska om en stund dra mig uppåt. Under förmiddagen ska jag plugga inför imorgon, och mot eftermiddagen ska jag fixa mitt hår vilket ska bli asnajs! Vet inte vad som händer ikväll, om jag ska vara hemma eller inte men det lär vi ju märka lite senare under dagen. Är ganska sugen på frukost med familjen idag, så det var en himla tur att jag vaknade nu! Höres lite senare då.

trodde aldrig det skulle bli såhär bra




Lagom fresch och Greys





Tomorrow!



Spontan kväll!

Igår var jag först på jobbet, och därefter drog jag mig direkt till Hamid för att lämna av hans present och hälsa på alla som var där! Eftersom dom skulle vidare i princip direkt när jag kom, frågade jag Sara om hon ville träffa mig ett par timmar. Vi satte oss på wraphouse och tog vara en cider! Jag var hemma vid 00:30, och då såg jag sista avsnittet av Greys Anatomy. Idag ska jag jobba, till 18 och därefter vet jag inte riktigt vad som händer. Får verkligen hoppas att det inte blir en torrlördag.. 

Grattis på födelsedagen bästa Hamid! 



En bättre dag!

Fan vad fina brudarna är jag umgås med. Blir så jävla glad av dem. 

Då ligger man i sängen igen. Snart fredag, och dax för ännu en helg med jobb! Jobbar fredag lördag, och på lördagen är det väl fortfarande oklart vad som händer.. Vi får väl se helt enkelt! :-) Nu ska jag käka en fruktsallad, och glo på Greys! 








En pratstund behövs!

Är nu påväg till grannbyn efter lite pluggande och ätande med familjen. Ska träffa en vän och snacka lite! Längesen vi sågs, så vi ska mysa på hennes balkong med kvällssolen, eller hänga någon annanstans! 

Ikväll ska jag jobba lite med svea, och ta en lång varm dusch. 



Det finns en del att bevisa.



Lite sliten osv

God dagens! Fortfarande fett sjuk, och fett sliten men jag kämpar på ändå. Imorgon ska vi äntligen boka Prag, och det ska bli så himla underbart. ÄNTLIGEN! Men nu ska jag se ett avsnitt av Greys, sen ska jag försöka sova! 




Helgen del 2








Helgen del 1








Jag är så jävla lack!

Jag är så trött på det här. Jag får inte nog med sömn, jag hinner inte med min skola eller svea, och jag hinner aldrig äta ordentlig jävla hemmalagad middag! Jag spyr snart på detta, för det kommer komma till det stadiet där jag inte orkar mer, och då kommer jag skita i allt! Jävla idioter vissa människor är. FAKK


Innan jobbet:



Äntligen helg!



Hostar hela jävla tiden!

Kom hem vid 12, efter att ha haft en juridiklektion, och därefter suttit med gymnasiearbetet. Kom hem, hoppade in i duschen och därefter pluggade jag lite. Har precis sovit 2 timmar, för jag var otroligt trött efter dagen och dessutom har jag en fruktansvärd hosta som tröttar ut mig! 

Ikväll efter middagen ska jag arbeta med svea innan jag kopplar av lite grann! 




Varit duktig idag!





Dax för ännu en skoldag!




Myser





Ligger i sängen, igen..

Idag har jag i princip sovit hela dagen. Morgonen började otroligt dåligt, och blev bara värre. Kände mig varm och frusen på samma gång, hade huvudvärk och väldigt ont i halsen. Sov till 3 i eftermiddags innan jag orkade ta mig upp och göra något vettigt! 

Jag har jobbat lite med svea, och nu ligger jag i sängen igen och ska snart sova så jag är pigg för skolan imorgon! 




Måndagsmorgonen, dra åt helvete




Godmorgon!




Så himla bra!




En vanlig söndag!

Idag drog jag hem från Hamid och Sebastian runt 6, och då blev det middag med familjen. Efter det tog jag en lång dusch, och nu ligger jag i sängen, redo för lite Greys innan jag somnar. Fortfarande väldigt förkyld, men det lär väl gå över i veckan. Nu är det snart ny vecka, och den är fylld med jobb, skola, svea-arbete, och mys med tjejerna fredag-lördag! Fullspäckad vecka med andra ord. 





Nu, jobb!


Ball att vakna lite innan 9

Var så fruktansvärt trött efter jobb igår att jag i princip somnade direkt efter jag hade uppdaterat bloggisen. Såg inte ens klart på Greys. Detta resulterar ju då i att jag nu vaknat klockan 9 på morgonen. Lär ju ligga kvar här ett bra tag.. Förkylningen är bättre, bara snuvan som håller i sig! Idag är det lördag, woopa!

Ska jobba vid 4, och jobbar då en timme med Josefine innan hon sticker! Najs. Då får man lite sällskap på jobb iallafall, och det är ju mer än gutt.


gladis


Jag hoppas det blir något av det bästa!


Jobbhelg

Efter skolan idag drog jag hem om och tog det lugnt lite innan jag begav mig mot stan! Träffade två av mina tjejkompisar en stund innan jobb på espresso house, sen drog jag till jobbet. Efter jobb drog jag hem och kollade på fotboll tills jag nästan somnade. Ligger nu i min säng och myser till Greys. Imorgon ska jag storstäda och jobba!


Mysig kväll!

Ikväll har jag städat lite, pluggat, renbäddat min säng och kollat på Greys Anatomy. Senaste timmen har jag pratat med Sebastian i telefon. Bara snackat en massa skit! Asgött. Ska se klart mitt avsnitt av Greys, sen ska jag bädda ner mig och sova. I helgen blir det bara jobb, än så länge. Får se vad annars som händer, men tror på en lugn helg eftersom jag börjar känna mig förkyld och lite krasslig.


Godingarna


Mysis


En ganska så bra helg!

Efter jobb igår, drog jag och Sebastian ut på lilla torg och hade det trevligt. Senare drog vi till någon oklar klubb, och kvällen slutade i Lund hemma hos Sebbe och Hamid! Idag städade jag deras lägenhet innan jag drog hem, eftersom den såg ut som ett bombnedslag. Kanske inte så konstigt med två män i en lägenhet.

Kom hem vid 3. Jobbat med svea, varit allmänt seg, kollat Greys, och ätit god middag med familjen. Nu ska jag bädda ner mig, och somna tidigt ikväll!


RSS 2.0