Film och fruktsallad!


Tidig kväll, skönt...

Kom nyss hem från Josefine, haft en jättetrevlig kväll! Stack dock rätt tidigt eftersom jag är trött och fick plötslig skallebank, inte kul! Men men.. Nu ska jag ta och göra mig en fruktsallad och sätta på en film. Har varit sugen på fruktsallad i hur många dagar som helst nu. Men har inte haft orken att göra det! Imorgon ska jag till Svedala, så får vi se vad den staden har att erbjuda.. ;-) Vi hörs senare ikväll..

Bilder från ikväll.

HEMMA!

Nu är jag äntligen hemma och har nyss duschat. Eller äntligen och äntligen kanske jag inte ska säga.. Men det var skönt att komma hem, packa upp, städa undan och duscha! Känner mig fräsh just nu iallafall! :-) Nu ska vi strax äta här hemma, och sen beger jag mig vidare hem till Josefine för lite snack&mys. Vet inte riktigt när jag drar från henne men det blir ikväll någon gång!

Här är jag och min knast. puss på dig hjärtat.

Godmorgon världens bästa bloggläsare! Tro ...

Godmorgon världens bästa bloggläsare! Tro det eller ej, men idag är jag på jättebra humör. Dock har jag fortfarande ont och går på alvedon sådär var fjärde timme men det spelar ingen roll! Vaknade för en stund sen men ligger fortfarande kvar i sängen. De tre töntarna bredvid mig sover fortfarande, tråkiga som dom är! Men får väl hoppas dom stiger upp snart. Idag vet jag int riktigt vad vi ska hitta på. Ett första steg till det är väl att få upp alla ur säng, så vi hörs lite senare ;-)!


HALLOWEEN

vem sa de va halloween? 


Hemma hos Elina!

Sitter hemma hos Elina just nu och ska snart äta.. Stack hit redan vid 11-12 tiden så har vi bara tagit det lugnt, träffat Matilda och lite sånt mys. Ikväll har vi planer, big time! Skojade, men vi tjejer ska iallafall ladda upp med massor av gottis och filmer och vara hos Elina all night long, mysigt eller vad? Behövs såna dagar också, kan inte hålla igång alltid! Så nu ska jag iallafall hjälpa Elina att rensa hennes garderob, eftersom att hennes bror flyttar om ett par dagar och då ska hon få den stora garderoben! Hörs lite senare..


Dunkande smärta!

Igår kom vi hem från Löberöd vid halv 9 tiden, och då stack jag hem till Julia där massa annat folk var och umgicks en stund. Kom hem lite efter 12 och kände mig riktigt trött. Halv 3 inatt vaknar jag av en dunkande smärta i halva käken, och i mitt huvud! Så jag somnade inte om förrän vid halv 4 - 4..

Vaknade precis, halv 9 !? Fråga mig inte varför jag vaknar så tidigt, men det blir så ibland och jag ar fortfarande kvar den dunkande smärtan i mitt huvud som jag inte får bort. Provat med alvedon men tror jag behöver riktigt smärtstillande? Jag har ingen aning. Ska ringa dom och fråga på måndag, för jag tänker inte gå med denna smärta hela lovet, IKKE EN CHANS!! Så nu ska jag strax ta mig upp och hoppa in i duschen! Hörs sen..

REBECCA & FIONA

 

 

 


Godmorgon!

Idag är jag absolut på bättre humör än vad jag vart igår. Är nog för att det luktar lov, hehe! Dock bara 9 dagars-ledighet men vad gör det? Ledig som ledig. Jag är uppe ganska tidigt idag, somnade redan vid 12 tiden igår så inte så konstigt att jag är uppe med tuppen. Nu ska jag snart, om en stund, om jag orkar, pallra mig uppåt och ta en dusch och få i mig lite frukost. För idag, ska vi åka iväg och fixa present först, sen i eftermiddag/kväll blir det 18-års fest i Löberöd, för Mickes syster dotter Jennifer har fyllt 18.

Vet inte när jag är hemma dock, uppdaterar när jag är färdig och klar!
bild i repris. på sara och mej <3

världens vackraste låt!


Har varit helt knäckt!

Ja, de senaste dagarna har absolut inte varit de bästa och jag har inte haft någon insperation till att blogga överhuvudtaget! Men jag överger inte er, haha! Måste bara ta itu med mig själv först ett par dagar.. Kanske bloggar lite då&då men det blir inte som "förr"... Har varit hos tandläkaren två dagar i rad nu och jag mår inte alls bra, känns som min mun är helt förstörd! Och jag har en huvudvärk som inte försvinner osvosv. Jag ska inte klaga men ville bara uppdatera er att jag lever, jag finns också ;-)!

Men jag känner bara att jag inte alls har någon insperation just nu. Lite personliga grejer också som jag måste ta itu med, så återkommer sen! Denna kvällen kommer spenderas med te i mängder och massa filmer! Det är en bra fredag det. Återkommer när jag har insperation och har något att berätta. Puss!

happyface

OFF TO JOSEFINES PLACE


Nyduschad, skönt!

Nyss duschat, måste sätta igång och plugga lite svenska nu, referatet ska vara klart imorgon! Om någon timme sticker jag hem till Josefine, ska ha filmkväll, mys! Ska bland annat se "Easy A" som jag såg igår också, men får aldrig nog haha... Så uppdaterar mer ikväll när jag kommit hem, nu ska jag dra på hörlurarna och plugga, wiho..! Men vi hörs ikväll när jag kommer hem..


I SKOLAN

Sitter och har samhällskunsap med Viktoria och Sara, är jättehunrig. Vill bara ha lunch. Nu.

Godmorgon!

Godmorgon på er... Nu har jag stigit upp ur sängen och har nyss gjort frukost. Sitter och tittar på "Vakna med the voice", det är som med kaffe för vissa på morgonen. Jag vaknar inte om jag inte får se "Vakna med the voice", det är den bästa morgonshowen som existerat! Me love :-). Så nu ska jag fortsätta, sen ska jag hoppa in i duschen. Idag har vi konsert med sången, så det blir mest uppdatering i skolan skulle jag tro. Har bara två lektioner idag, börjar 11.45 men jag bloggar när jag kommit till skolan! :-)

YOU'RE THE INSPERATION


MAT

Kom nyss hem. Hatar skånetrafiken. Vill bara pointera det. Nu ska jag ha mat!

SLUTADE 12.30

Slutade väldigt tidigt idag, skönt! Och imorgon börjar jag inte förrän 11.45, känns riktigt bra att få sova ut imorgon. Nu ska jag dra in i duschen och sen ska jag iväg till Bara och träffa min underbara vän Elina! Så uppdaterar mer när jag kommer hem ikväll. Vet dock inte när jag kommer hem, men vi hörs sen! :-)

ISHALLEN MED KLASSEN


HOW WONDERFULL

Paj, sallad och pepsi. smarrigt.

OM HELGEN

I helgen så åkte jag iväg till Matilda och Sophia, hade verkligen jättetrevligt! Blev lite ändrade planer så vi köpte massa gottis och god dricka och såg "friends with benefits", som för övrigt vad en riktigt bra film! I lördags så hade först Matildas föräldar förfest hemma hos sig, och då blandade vi drinkar och sånt. Sen stack dom och då kom Robin, Adrian, Dennis och några till hem till Matilda så umgicks vi där lite.. Sen stack jag, Sophia & Matilda vidare till klubben vid badet, där var det jättetrevligt och vi drog väl hemåt vid 01.00 - 01.30 någongång..

Idag hämtade familjen mig vid 1. Har varit iväg på bland annat IKEA och valt ut möbler till vårt nya hus! Bilder på huset lägger jag in någon av de närmaste dagarna här. Nu ska jag fixa något att äta och kolla på en film! Vi hörs sen..

ANSWER. YES.


KVÄLLEN KALLAR

Vi hörs ikväll eller imorron...

SNÄLLA BLI MIN IGEN


Nyduschad!

Gick hem lite tidigare ifrån skolan idag, har verkligen jätteont i mina tänder.. Men jag ska ändå iväg idag! Ska till Bara, mys! Ska först träffa Matilda och Sophia, och fixa lite! Sen får vi se vad fredagen har att erbjuda :-)... Ska iallafall packa nu och göra mig i ordning! Vi hörs sen...

Frukost!

Sitter med tjejerna på ett jättemysigt café! Har håla fram till 12.10 så det är mysigt att bara sitta här, och snacka lite skit.. Hör av mig sen!


Godmorgon!

Åh gud vad trött jag är idag... Nästan så man själv inte kom upp! =( Alarmet gick vic 06.00 och jag kom upp 20 över.. Känns bra. Idag har jag jätteont i mina tänder, men ska dock försöka äta lite gröt nu och om några minuter ska jag börja fixa till mig... Ikväll ska jag träffa mina underbara vänner i Bara. Är inte helt hundra på vad vi ska göra, och imorgon ska vi fixa drinkar till Matildas föräldrars fest, skojskoj!
Godmorgon pigge...

Slutade 11.50

Kom hem för 40 minuter sen ungefär, slutade 11.50, käkade på skolan och stack hem. Om 50 minuter sticker jag till bussen igen, men då sticker jag till Malmö. Dax att åka till tandläkaren, igen.. Men hör av mig såfort jag kommer hem! Ska byta om och litta sånt nu...
Wow, så snygg man är idag.....

Kom nyss hem!

Kom nyss hem från Josefine, så jäkla kul!!!!! Vi snackade först en stund och sen satte vi på en film. Mitt i alltihopa hör man i hennes systers rum en dunk. Och då var Jennifers säng sönder. Den hade knäckts.. Hm.. Men kul var det iallafall! Och jag fick dagens skratt. Nu kan jag somna gott med ett leende på läpparna! ;-) Dock är jag lite pissed på en viss person som har en tendens att mindfucka en.. Ni som inte har varit med om det tidigare kan jag ju bara säga, tur för er! Känns förjeffligt. Men nu ska vi inte vara negativa.. Ska sätta på en bra film och göra tomatmackor, gottans såhär på kvällen. En kopp te hade heller inte suttit fel...
Hör förmodligen inte av mig mer ikväll.. För trött och har ganska mycket plugg!
Men vi hörs imorgon morgon!

FACELOOK


Dags för prov!

Nu är det dax för samhällsprov.. Vi hörs sen!

Godmorgon!

Nu har jag nyss stigit upp. Dax att äta frukost och fixa mig!

25 DAGAR

Jag provar. Jag kanske inte slutför det. Men jag provar.

25 dagars frågor!

DAG 1 – 10 snabb fakta om mig + en nytagen bild på mig
DAG 2 – Varför började jag blogga
DAG 3 – Mina familj
DAG 4 – Min första kärlek
DAG 5 – Favorit klädesplagg just nu
DAG 6 – Min första kyss
DAG 7 – Vart i livet befann jag mig för ett år sedan + en bild på mig från ett år sedan.
DAG 8 – Mina framtidsdrömmar
DAG 9 – Detta vill jag göra innan jag dör
DAG 10 – Ett förändrande ögonblick
DAG 11 – I min handväska
DAG 12 – Mina dåliga sidor
DAG 13 – Detta har jag vatt på sjukhus för
DAG 14 – En dålig vana jag har
DAG 15 – Om jag fick välja vilken superkraft som helst..
DAG 16 – Detta längtar jag efter mest just nu.
DAG 17 – Smeknamn jag har
DAG 18 – Något jag önskar att jag va bättre på
DAG 19 – Ett minne jag aldrig kommer glömma
DAG 20 – Mitt favorit tv-program
DAG 21 – Detta saknar jag mest just nu
DAG 22 – Sommaren 2010
DAG 23 – En bild som får mig att le
DAG 24 – Min bästa vän
DAG 25 – Min hjälte


SUR

Haj. Jag har inte orkat uppdatera nu på kvällen och fler inlägg kommer det inte att bli. Jag är trött, jag har ont i huvudet och jag är deprimerad. Känns det som. Så jag tänker helt enkelt fixa till något, iallafall ett glas päronsoda sen sätter jag på "Glee". Det mår jag alltid bättre av. Puss på er..

Nu: frukost!

Nu har jag nyss stigit upp, strax dax för lite frukost! Efter frukosten färgar jag mitt hår, uppdaterar med bilder när håret är klart... Nu ropar det frukost! Vi hörs snart....


Godmorgon!


Godnatt people!

Redan trött. Filmen är slut och jag ligger just nu i min säng.. Funderar på att starta en ny film, men insåg rätt snabbt att jag var tvungen att uppdatera innan jag somnar. Blir nog " Love and other drugs ", årh den filmen är så himla fin, och bra.. Så den blir det nog! :-) Måste bara säga att jag saknar Sara.. Buhu! Har inte träffat henne sen i onsdags.. Men vi ses ju på måndag iallafall, och det firar vi med några klassiker! Vi hörs imorgon..

"..."

You're not worth the time I spend on you, you dumbassmotherfucker.



Hemmakväll med mamma!

Sov hos Simone inatt, hade jättetrevligt med god mat. Innan idag blev jag hämtad av mamma så körde vi och handlade bland annat hårfärg till mig och lite annat smått och gott! Så jag färgar mitt hår imorgon så bildresultat kommer så fort jag är klar... Köpte god mat med mamma innan och nu ska vi kolla på "Juno" och så blir det förmodligen en tidig kväll, är jättesömnig!


THE PAIN NEVER ENDS


Myskväll med Simone!

Har nyss kommit ur badet, så skönt! Känner mig som en helt ny människa vartenda gång jag tar ett bad. Körde ansiktsmask, hårinpackning och bodypealing. Så jag är glad! Innan idag ringde jag en av mina äldsta barndomsvänner som jag umgås med fortfarande och föreslog en myskväll, bara hon och jag. Med massa filmer, godis och snack. Som vanligt kan man säga ;-).. Annars har jag väl inte så mycket att tillägga. Ska städa undan lite här hemma nu, ta det lugnt och lite senare ska jag ta mig hem till Simone, som bor i Svedala!
Här är hon idag, älskar dig snäckan!

Fredag!

Stannade hemma en dag till, för extra tillfriskning.. Mår dock mycket bättre men sov inte så ordentligt inatt. Har nyss satt på ett avsnitt av "Big brother" som jag följde hela säsongen, men kände för att friska upp minnet lite ;-) ! Ska om en stund laga pasta med tomat&vitlökssås, mumsigt! Sen ska jag vila en stund.

Godnatt. Förhoppningsvis.. Jag är så trött...

Godnatt. Förhoppningsvis.. Jag är så trött, så hungrig. Mina tänder skriker av smärta, så och mitt huvud. Jag har nyss svalt en ipren. En till. Undra om denna hjälper... Deprimerad. Nu ska jag se på ugly Betty...


ETT HIMLA KLAGANDE.

Idag har varit ett rent helvete faktiskt. Jag mår inte alls bra, men skit i det! Man kan inte alltid klaga. Tråkigt att jag missade skolfotot, men min klass älskar mig ändå, skämt&sido.. Jag älskar dom iallafall. Verkligen. Jag tyckte inte alls om min klass i början men nu älskar jag den. Har verkligen hittat personer jag klickar med, ni vet vilka ni är! Ni är bäst. Nu hade jag tänkt och samla krafter, städa undan lite på mitt rum, bädda rent, koka te och kolla på någon film, mysigt värre. Måste till skolan imorgon, det funkar inte att missa för mycket. Så dit ska jag. Hörs sen..

.

Bilden säger allt. Det är mitt liv.


HOW TO LOVE


Nu sticker jag!

Blir först ett besök hos underbara tandläkaren, som jag älskar så otroligt mycket. Sen ska jag försöka figurera ut vad det är som får mig att må som jag gör. Usch, har inte sovit mycket inatt alltså! Blir en tidig kväll..

Detta är inte sant alltså..

Jag vaknade imorse återigen med huvudvärk, ont i kroppen och feber. Nu ska jag gå och lägga mig och sova denna dagen förbi. I'm so pissed... Och så är det fredag imorgon också, fan..!

Hemma!

Hemma, mätt och belåten är jag också ;-)! Så nu sitter jag och pluggar historia och lyssnar på lil wayne - how to love, världens bästa låt.. Så otroligt fin är den! Jag börjar känna mig krasslig. Har ont i mina öron och fryser något otroligt. Får nog ta mig ett bad sen, annars vet jag inte hur jag kommer klara mig. Detta brukar vara början på en sån otrolig frossa med 39 graders feber osv, ni vet? Jag hoppas verkligen inte det. Funkar inte nu, för mycket plugg i skolan osv.. Funderar på att spela gitarr nu faktiskt... Vi hörs sen :-)

Sitter just nu och väntar på att sången sk...

Sitter just nu och väntar på att sången ska börja. Är jättehungrig, trött och fryser som tusan. Great Day! =( Är dock inte hemma förrän vid 6 så hör antagligen av mig då..


ENGELSKA

Okej, jag har nyss konstaterat att mina lektioner kommer bli kuliga nu. hihih.


FOR THE FIRST TIME



Oh these times are hard,
Yeah they’re making us crazy
Don’t give up on me baby

Nyss fått våra datorer!

Nu har vi äntligen fått våra datorer i skolan, fick dom för en timme sen ungefär.. Sitter och väntar på att matten ska börja, sen är det bara engelska kvar! Efter skolan ska jag ta mig till Svedala, dax för sång igen! :-) Så jäkla roligt är det. Har ju inga bilder på datorn nu så får uppdatera med bilder senare när vi har fixat in lite bilder.

Godmorgon!

Godmorgon, nu sitter jag med en kopp kaffe och kollar på "The voice". Ska strax gå och fixa kläder och börja fixa mig. Har inte så mycket att säga om helgen så det blir en ordentlig uppdatering ikväll när jag kommer hem.

Efter skolan ska jag träffa en gammal vän, spännande. Får väl se hur det slutar, inte så roande egentligen men behöver träffa personen. Nu måste jag fixa fram något att ha på mig!


Sorry!

Haft fullt upp hela helgen och varit hos frissan hela eftermiddagen känns det som..
Jag uppdaterar imorgon gullgrisar!

BOYCE AVENUE



Checka in denna gruppen. Akutstisk grupp. Helt underbara.


Skönt med en dusch!

Kom nyss ur duschen, så jäkla skönt! Nu ska jag sätta mig och plugga historia och samhälle, prov om någon vecka! :-( Vill inte, vill inte..! Gjorde även nyss en "spraytan", så får se om det ger någon effekt. Hoppas det! För jag ser ut som ett lik, och jag har hört att det ska vara bra! Så vi får hoppas på det bästa! Ska även ta en bit chokladkaka och se hur den blev, heheh! Vi hörs innan nannedax, och om inte, så hörs vi imorgon...


BAKNING!

 Kom hem från skolan vid 4 tiden, fick sluta en stund tidigare, skönt! Sen kom jag hem, lagade middag till min familj eftersom mamma och Micke slutade sent idag. Efter det så bakade jag och Victor till familjen, det blev en mustig chokladkaka! Och nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det plugg resten av kvällen..






Engelska!

Sitter just nu med Sara och resten av klassen, snart dax för svenska! Vi hörs när jag kommer hem..


Godmorgon!

Nu har jag precis målat naglarna, fjolligt i know! Men de såg för jävliga ut... Nu ska jag strax platta håret och ta lite mascara, sen är jag redo för skolan. Bussen går om en halvtimme ungefär, så får nog lägga på ett kol!!

Bonde söker fru!

Nu sitter jag i soffan och kollar på "Bonde söker fru", så himla trevligt! Mamma och Micke är borta och kollar på huset som vi flyttar in i den 1 december, och Victor är borta hos Filip. Så det är skönt med lite lugn och ro, för en gång skull :-).. Ska bli riktigt roligt med flytten, ser fram emot det jättemycket! Måste skriva lite historia för den delen också, men det tar vi efter "Bonde..", orkar faktiskt inte nu! Men vi hörs kanske innan läggedagx, annars hörs vi imorgon och då får ni ha en trevlig kväll! :-)


KVÄLLENS




Sitter på bussen påväg hem från sången. Är...

Sitter på bussen påväg hem från sången. Är så redo för middag och en varm dusch när jag kommer hem. Ikväll ska jag.förbereda för morgondagens redovisning och även för samhällsprovet som väntar om någon vecka. Tråkigt inlägg jag vet, kände dock att det skulle bli tråkigt utan ett inlägg såhär på eftermiddagen. Men vi hörs ikväll!


Samhällskunskap!

Nu sitter vi och har samhällskunskap, rätt drygt! Lunch om en timme, can't wait. Vaknade helt försent imorse. Vaknade 06.50 och bussen gick 07.15.. Så hade rätt bråttom, inte kul! Men efter skolan ska jag till Svedala, ska sjunga! Så hör väl av mig när jag kommit hem.


Nyduschad!

Kom hem för en halvtimme sen kanske. Tog en dusch och nu sitter jag här och ska strax hämta en kanelbulle som mamma fixat till familjen idag, mysigt! Sen ska jag ägna resten av mig kväll till bodypealing & plugg. Ska nog koka en kopp te också, lär inte bli mycket sömn inatt. Har för mycket att göra tills imorgon. Ska dock upp 06.00 så kommer vara dödstrött imorgon, men det får man ta när man inte pluggar i tid.. Vi hörs sen!


(ingen bild, ser förjefflig ut)

Mitt i allt pluggande!

Mitt i allt pluggande drar jag ut och träffar Emma en runda. Emma är en av mina äldsta vänner här i Klågerup, hon och Elin. Så nu ska vi träffas och gå en runda, snacka skit. Det var ett tag sen haha! Men vi hörs när jag är hemma...

VERONICA MAGGIO




Det blir för mycket..

Hej på er, har vartit en ganska tung dag måste jag säga. Kom nästan inte upp ur sängen i morse, haha! Har dock mig själv att skylla för den saken. Nu sitter jag på mitt rum och spelar musik, och ska just börja plugga, samhälle. Har märkt att jag glömt en bok hemma, min engelska och den ska vara klar till imorgon. Så det känns lite krisigt faktiskt. Får väl fixa det på lunchen imorgon eller någonting. Slänger upp lite dåliga webbcam-bilder sålänge..




Dagens!


Förlåt!

Wow, angående dålig uppdatering ska jag säga som såhär, jag har inte ens varit hemma! Jag stack iväg till Bara i lördags, sov där. Stack till Jose på söndagen och vidare därifrån hade vi filmmaraton hos Simon med massor med folk. Det var jättemysigt! Idag har vi haft studiedag så har hälsat på min gamla skola, trevligt! :-) Sen stack jag och Amanda hem till henne och lagade jättemumsig lunch. Och nu ska jag ta och rensa lite bilder sen ska jag lägga upp "dagens". Så var tåliga, det kommer! ;-)

Godmorgon & Nyduschad!

Ja, rubriken säger väl allt? Vaknade för ett tag sen och har nyss kommit ur duschen.. Nu ska jag bara slänga på mig lite kläder snabbt sen bär det av till mina underbara flickor i Bara. Tack gode gud för att dom finns.. Ska fika och ha en mysdag, bara vi tjejer.. Och ikväll ska vi ut och träffa folket i byn. Hörs kanske lite senare ikväll.

RSS 2.0