Hemma efter en trevlig kväll!

Nu är jag hemma efter en jättetrevlig kväll, glömde dock min kamera så jag får vänta på Hannahs bilder som förmodligen kommer upp någon av de närmsta dagarna som kommer. Planerna för imorgon var egentligen att jag skulle ta en tripp till Trelleborg till min pappa, men känner inte riktigt för det just nu.. Är trött och känner inte att det riktigt är lönt att vara där en natt, men vi får se hur det blir imorgon! Kan vara för jag är trött och sliten som jag känner så. Vi får helt enkelt se imorgon vad det blir av! Nu ska jag iallafall fixa en kopp te och sätta på en film, mysigt! Hörs imorgon när jag kommit upp ur sängen, om jag någonsin gör det.. Så trött är jag =(


På bussen


Påväg till Lomma!

Nu sitter vi i bussen påväg till cetralen. Uppdaterar nog inte mer förräns jag kommer hem. Men ni får ha en trevlig fredagskväll så hörs vi senare !


Hemma hos Sara!

Nu ska vi fika innan vi sticker!


Pluggar!

Sitter just nu och pluggar eftersom att historian blev inställd. Börjar igen om en timmes tid.. Hör av mig ikväll när jag kommit hem till Sara.


Off to school!

Snabbt inlägg innan jag drar till skolan.. Ikväll blir det tjejmiddag hos Louise, jättemysigt! Så jag hinner inte hem om utan följer direkt med Sara hem och gör oss iordning där tillsammans. Vid halv 6 tar vi bussen till Lomma, och där kommer min kväll att spenderas. Bilder kommer! Lovar jag er ;-).. Men just nu hinner jag verkligen inte. Måste rusa, bussen går om 10 minuter ungefär. Ha en awesome fredag, så hörs vi sen!!


SA1A

Slänger upp lite bilder på min underbara klass sålänge..

(Från insparksdagen, änglar vs demoner)









Vi är bäst!


Städning på G!

Nu är jag nyss hemkommen från Amanda. Lagade först lite mat till henne eftersom hennes föräldrar inte var hemma. Blev en kycklingwook med morötter, thai-kryddor & ingefära med en limesås och nudlar! Fick smaka lite, var dock übermätt men det gick ner, var supergott! Nu är det städning på G, ska nämligen på tjejmiddag hos en tjej i min klass imorgon och kommer inte hem om. Så vill inte att mitt rum ska se ut som kaos, som det gör för tillfället, haha! ;-) Efter det blir det att gå igenom lite no, behöver hitta på en grundidé för ett energiprojekt vi har börjat med. Ikväll blir det mys med te och det nya avsnittet av "Glee säsong 3", yes!!!! Vi hörs sen..

Hemma!

 Hemma och nyduschad efter en otroligt lång dag i skolan! Vart inte hemma förrän lite över halv 5.. Men nu är jag hemma iallafall och ska snart få lite mat i magen. Tänkte börja med min engelska redovisning till imorgon och även plugga in lite historia. Ikväll ska jag gå ut och gå en runda med Amanda, trevligt! Snacka av sig lite, kan vara rätt skönt ibland. Angående inlägget under, av Sara.. Jag bad henne dock inte göra ett inlägg men hon är ju så söt att hon gör det ändå! Puss på dig min fina vän, så otroligt söt! :-) Men nu ska jag hjälpa mamma lite grann med maten så jag får lite mat i magen, sen blir det plugg! Hör av mig lite senare när tid finnes! =)



Fin bild på mig och min mor..


Vem e detta???

Hej!
Nicole ville jag skulle göra ett inlägg så får väl göra det så hon inte blir så sur sen när hon ser detta! Hehe
Tänkte egentligen göra ett skämt inlägg men då kommer jag inte få göra ett inlägg igen :( men iaf jag har känt Nicole i ca1 månad o snacka om att hon e en underbar tjej som har energi och som får mig att bra i skolan:) TACK älskling :) hihi
DU ÄR EN UNDERBAR TJEJ!!!:)


Möte!

Nu ska jag strax träffa min mentor för ett möte, vet dock inte vad mötet ska handla om. Efter det ska vi dra och äta. Hörs sen


Godmorgon!

Snart dax för skolan, bussen går om en kvart ungefär. Så ska snabba på och göra ett inlägg nu innan skolan. Kommer förmodligen uppdatera mer i skolan, om Sara är snäll och lånar ut sin telefon, haha! Är dock übertrött idag.. Vaknade vid 06.00 och trodde jag hade försovit mig, inte kul! Men här kommer dagens-




NU-


COVER

Ni som läste min förra blogg vet ju att jag lovade en cover, spännande! Jag har dock inte kunnat lägga in någonting på min dator eftersom att min dator är halvt sönder.. Men jag ska försöka lägga in det så fort jag kan. Pendlar just nu mellan ett par låtar, så vi får se vad det blir! Lovar lovar lovar, det kommer en cover SNART!


MOA LIGNELL


Mätt och belåten!

Nu är jag hemma, mätt och belåten! Gick igenom två nya låtar idag, för min del iallafall! :-) Det var väldigt roligt, can't wait untill next onsdag.. Nu ska jag igenom låtarna, så jag spikar dom till nästa vecka. Ska öppna en cola, öva låtar och ikväll blir det idol som vanligt. Har aboslut ingenting mer att säga mer än att jag har haft en otroligt bra dag, varit på otroligt bra humör så allt är bara bra idag!


DAGENS


Engelska

Sitter med Josefine, Hanna och Sara och har engelska. Hörs sen!


Polhemskolan

Sitter just nu och har samhällskunskap med Sara och Viktoria, snart dax för redovisning. Idag efter skolan ska jag direkt till Svedala, ska sjunga! Så jag är nog inte hemma förräns vid 5-6. Hör av mig när jag kommit hem.


Godmorgon!

Godmorgon!


Säger godnatt ! :-) Eftersom det äntligen ...

Säger godnatt ! :-) Eftersom det äntligen fungerade med sms-bloggning så säger jag godnatt såhär istället. Uppdaterar imorgon med outfit och så vidare, annars får ni ha en trevlig kväll. Godnatt på er !


Testar mobilblogg, busigt!

Testar mobilblogg, busigt!


NRJ I LÖRDAGS










Andreas, Jose, Stina, Elias, Jag och Julia i lördags! För övrigt, tack för en awesome kväll!


HERE I GO AGAIN

Wow, jag är tillbaka på blogg.se! Helt otroligt.. Jag bloggade innan på devote.se men den sidan verkar ju nästan nerlagd pga alla problem med inlägg osv. Tråkigt men så är det! Nu är jag tillbaka iallafall och här är jag för att stanna, hoppas vi! ;-) Dock bara en tillfällig design med tanke på att jag inte orkar göra någon nu såhär kvart i tio på kvällen. Som sagt, så har jag börjat på gymnasiet nu och jag går på Polhemskolan i Lund, läser samhälle/beteendevetenskap. Ganska intressant än så länge, har ju dock bara gått någon månad, haha!

Jag ska inte uppehålla er med massa tråkig text, bara uppmärksamma att I'm back! ;-)


RSS 2.0