DAG TVÅ

Idag lagade jag återigen mat till mig och brossan. Det blev rökt kalkon med couscous och linsröra i tomatsås kryddat med vitlök! Det var så himla gott, så nu ligger jag i soffan framför Masterchef och bara gottar mig. Blev träning med Anja tidigare idag och imorgon tar jag en jobbfri helg, wiho! 




fler godingar från nyårsafton:






allt går i rätt riktning

Ett nytt jobb är runt hörnet, det går bra i skolan, och jag mår för första gången på länge riktigt bra. Även om jag inte vet vad som kommer hända efter sommaren känns livet ändå riktigt bra. Om sommaren blir som tänkt kommer detta vara den bästa sommaren på länge, och jag fyller 20 i juni. I helgen ska jag fira, oj oj oj vad vi ska fira! Vi ska fira att livet är riktigt gutt.




DAG ETT

Ikväll åt jag och min bror honungsmarinerad kycklingfilé med potatispaketet och skivad gurka! Det var supersmarrigt, och imorgon är det dax för dag två på min lilla matlagningsvecka!




Lunchade med bruttan:




#tbt


Vilken go sommarbild

Första dagen på Handels

Idag vart det inskrivning osv på ekonomihögskolan, Lunds universitet. Var där hela förmiddagen sen åkte jag till svågetorp för en jobbintervju. Pluggat lite smått nu sen jag kom hem och snart väntar sängen, lite oth innan skola imorgon 12-14 och sen jobb resten av kvällen. 

Är så taggad inför denna terminen nu. Jag ska kötta affärsjuridik. 

vi är så jävla grymma





IKEA




ikväll ska jag mysa med te, ljus och oth

best days

snart kickar ännu en termin igång

Snart påbörjar jag en andra termin på universitetet. Denna gången provar jag en kurs med inriktning. Jag ska läsa affärsjuridik i en termin, fram tills sommaren. Ska bli så himla spännane och kommer denna terminen inte snöa in mig på plugget alldeles för mycket för har högskoleprovet att tänka på + att jag ska leva lite studentliv till våren hade jag tänkt. Gå med i en nation, träffa nya och inspirerande människor och festa! Kommer bli grymt! 
 

Denna låten är magisk.




jag blir aldrig frisk, känns sådär.

Har varit sjuk nu sen i tisdags typ. Blir bara värre och värre och nu kan jag knappt andas och knappt prata för den delen heller. Idag skulle jag jobbat, men det sket sig. Imorgon ska vi ha kalas för Lion och vi kommer vara 25 personer ungefär, så hoppas att jag mår bättre imorgon! 

Kommer bli en mysig dag. Släkt och vänner + en massa mat och dryck. Kommer inte göra något speciellti helgen, utan hoppas på att kunna träna på söndag.. Nu ska jag glo på oth innan jag ska gå och lägga mig! 

ett år sen du kom till liv, älskade Lion!




gått och blivit sjuk




bowlade med härliga vänner

Gårdagen var lite oklar, om vi skulle gå ut / stanna hemma / göra något annat. Det slutade med att jag, Sara, Josefine och 2 andra spelade bowling och därefter satt och snackade skit när en till av deras vänner dök upp. Det var verkligen så himla trevligt! 

Bra lördagskväll!




är helt beroende - oth




gosekväll

Dagen började helt fantastiskt med att jag kom in på 2 kurser till våren. Kommer välja mitt förstahandsval såklart, vilket är affärsjuridik! Är så himla glad. När det inte gick vägen på ujiken så får man helt enkelt gå vidare i livet. Ska gå med i en nation, plugga järnet, hitta ett nytt extrajobb och kicka sönder HP! 

Men ikväll myser vi bara. 






älskar // älskar inte // älskar..? // inte..?




NYÅRSMENYN:


bruchetta med välkomsbål

fläskytterfilé med grillade rotfrukter, fyra olika såser och en sallad baserat på cocktailtomater och mozzarella 

chokladfondant med vispgrädde, riven mörk choklad samt varma hallon 

brudarna från kungsgatan önskar gott nytt år!




RSS 2.0