BYTAT BLOGG

Har bytat blogg. Har bestämt mig för att slå ihop en blogg med en av mina närmsta vänner! Får se hur det går... Kommer ha kvar denna bloggen för mina personliga känslor och tankar och saker och ting som jag känner att jag vill skriva på en "egen blogg" kommer jag skriva här... Meeen klicka in på bilden så kommer ni till vår blogg! 
 
Felicia har inte riktigt kommit igång än men det kommer...
 

MAAAT


yo yo yo it's monday

Godmorgon, godmiddag, godkväll! Det är måndag och det känns faktiskt helt okej! Är lite sliten och lite smått trött men sitter just nu på min samhällskunskap och ska kolla på en 30-minutersfilm. Har bara svenska kvar idag!
 
Efter skolan ska jag ta och åka till Felicia och vi ska vidare därifrån och träffa Elina. Lite senare ska vi träffa födelsebarnet Matilda. Får se vad vi ska hitta på men villl träffa henne på hennes födelssedag såklart! 

Grattis bästispästis.

 

BARA

Stack till Bara efter frukosten. Träffade bara ett par vänner och snackade lite grann... Ganska skönt att ha vissa vänner som man kan avreagera dig med! Så det var helt enkelt det jag gjorde idag. Kom nyss hem och ser att jag fått ett par nya mjukisbrallor och en ny skinnjacka, supernöjd! Nu ska vi snart äta, kycklingfilé mums! Ligger bara och slappar lite i soffan sålänge... Hörs sen!


Godmorgon!

Stack på släktkalas och därefter tog jag bara det lugnt... Vi vart inte hemma förrän 10 och kände mig ganska trött. Vad ska jag hitta på idag då? Åter ett problem... Vi hörs sen!


Förbereder mig för kalasdax!


FEST I LOMMA

Igår drog jag och en av mina tjejkompisar till en fest i Lomma! Det var helt okej drag i början men blev en väldigt härlig fest faktiskt! Var hemma vid 3-tiden, så jag slocknade direkt jag kom in och la mig i sängen! Lite seg och trött idag, men har nyss tagit en dusch och hoppas att jag ska piggna till. Vädret gör inte saken bättre heller! Det är tråkigt väder idag med regn och grå himmel, usch... Ska ta tag i och storstäda mitt rum, hinna glo lite på tv hade jag tänkt sen ska hela familjen bege sig till Löberöd, för kalas! Vet inte vad som händer därefter, om jag bara tar det lugnt hemma eller hur jag gör! Hoppas ni får en trevlig lördag så hörs vi av lite senare!


Idag blir det fest!


MYS


Nya naglar!

Fixade nyss mina naglar... Blev ganska nöjd med dem, men är inte van vid långa naglar än haha... Sådär blev dem:


FAST I PLUGGET

Imorse var det segt att komma upp ska jag säga er. Klockan stod på 06.15 eftersom jag skulle bege mig vid halv 8 tiden. Lång dag och en intensiv idrottslektion eftersom att jag fortfarande inte är av med min förkyldning och min hosta. Nu är jag hemma och försöker figurera ut hur och vad jag ska skriva på en inläminng som ska vara inne imorgon klockan 23.00... Hade varit så underbart ifall jag kunde fått klart det idag! Men icke. Det kommer aldrig ske. Uppgiften är för svår för mig och jag tycker inte att jag har fått ordentliga instruktioner. 
 
ååååh... jag måste återgå till psykologi-möget. Vi hörs sen!

GODNATT

Peace out

Som lovat. Ny design.


Kände att jag ville ha en förändring här på bloggen. Eller rättaresagt, behövde en förändring.

Slut, på riktigt.

Okej mina kära vänner, över till ett känsligt ämne. Kärlek. Jag har under 2 ½ år varit otroligt kär, blivit otroligt besviken, varit fruktansvärt glad, varit fruktansvärt arg, varit fruktansvärt känslosam och varit fruktansvärt ledsen. 
Detta har nu tagit ett fett stopp. Jag har insett nu, att kärleken jag hade då, inte finns kvar längre. Jag har länge funderat på vad jag ska göra, och hur jag isåfall ska göra det! Jag är redo nu iallafall. Att gå vidare ifrån detta kapitel i mitt liv och fokusera på nuet, och inte vara fast i det förflutna. Det är det jag har levt i, det förflutna. .
 
Jepp. Jag är singel. Helt singel. Jag är lyckligare nu. Tror jag iallafall.
 



so this is goodbye?

Jag förstår inte vad som är problemet längre.  
 

MÖJSPÖJS

Efter skolan stack jag och träffade en vän, eftersom att det har hänt ett par saker så vart jag tvungen att fixa till dem. Kom hem vid halv 8, käkade och nu softar jag. Lyssnar på lite musik och sånt. Ska snart dra mig ner till vardagsrummet till mammi och kolla "Svenska Hollywoodfruar", standard
 
Därefter sätter jag nog på en film och försöker sova, eftersom att jag fortfarande inte är helt kry än. Jävla piss alltså! Har egentligen grymt mycket plugg men det får vänta till imorgon känner jag. Känner mig inte riktigt peppad för en helkväll med massor av pluggande. Det får bli imorgon istället! Hör av mig lite senare...
 



Lagar mat!


SJUK

Jag är sjuk, igen... Kan vara lunginflammation som spökar...


LYCKLIGARE NU


47 SIDOR


Jag fick nyss reda på att jag måste läsa 47 sidor i en svenskabok till imorgon. Jag älskar mitt liv.

SÖNDAGSMYS

Idag är det söndag, ätnligen! Nej, söndagar är veckans tråkigaste och segaste dag... Jag har absolut ingenting att göra idag. Mitt rum är städat och klart och jag har ingenting annat att fixa idag. Det enda jag skulle kunna göra är att plugga. Woooohoooo..!!! Jag ska bädda ner mig och mysa till en film. Godnatt!

HEMMA

Har nyss kommit hem ifrån Matilda. Ska strax hoppa in i duschen och sen ska det storstädas på mitt rum. Mår inte helt hundra idag, fortfarande förkyld!:-( Hör av mig lite senare...


MODELIV

Sitter och slappar i soffan en stund... Kollar på ett program om mode, vilket ät ganska intressant. Blir mat om en timme och därefter sticker jag till mina fina vänner.


Mamma och jag.


EGO

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1078914/images/2012/pic_505333039606ee64de516293.jpg" class="image">


Tid med mamma.


Då tar vi helg!

Längesen jag bloggade ordentligt! Nu var det fredag, och äntligen tar vi helg. Har sista lektionen för dagen sen ska vi sticka och käka lunch. Därefter sticker jag till Svedala för 2 timmars möte. Ikväll ska jag äta med min familj och sen ska jag förmodligen sticka till mina fina vänner i Bara! Jag har inte riktigt bestämt mig än om jag bara ska vara hemma ikväll och ta det lugnt eller om jag ska ge mig ut ikväll. Är fortfarande lite krasslig, inte helt frisk så därför vet jag inte om det är bättre för min kropp om jag stannar inne ikväll...
 
Jag är grymt hungrig, och har endast 20 minuter på mig att käka upp maten och sticka till bussen. Så himla tråkigt och grått väder idag, vilket gör mig på otroligt dåligt humör. Känner mig jättelåg. Äsch. Uppdaterar mer sen!
 

ni gör mina dagar snyggisar!

EGO


SUNDAY

Haft en hyffsat bra söndag. Färgat håret, köpt nytt smink, köpt gottis till ikväll och köpt nytt body butter. Nu är det snart dax för middag och jag degar satan...


Förändring!


Redo för 70-tals fest!


Fest hos...

Förberedelser inför mammas fest ikväll!


RSS 2.0