Every teardrop is a waterfall.

Förlåt för att jag inte har bloggat sen igår! Blev ändrade planer och har nästan nyss kommit hem. Stack till stan innan med Josefine och stack in till Rytmus för att kolla på några vänner som spelade och sjöng där idag! Mötte även upp Nellie, Freddie, Jenny och Karin som också skulle dit tydligen, skitkul hade vi verkligen! Nu ska jag tvätta sminket sen ska jag dra mig till sängs, är så himla trött...

Jag blev verkligen inte nöjd med designen. Blogg.se klyddar och jag får huvudvärk deluxe. Orkar inte...

Blogg.se klyddar alltid så fort jag ska byta design. Antingen så blir min header för stor, eller så vill typsnittet inte ändras så som jag vill att det ska ändras. Blir lack på sånt! Har kanske inte heller världens bästa tålamod när det gäller just såna här saker men jag vill att det ska bli som jag vill att det ska vara! Men så går det ju inte alltid, tyvärr.. Kommer att fortsätta mer imorgon. Just nu vill jag bara byta om, lägga mig i min säng och kolla på film! Längtar efter min säng, underbara säng! Hör av mig imorgon förmodligen om inte ett inlägg slängs in innan jag går och lägger mig.. Får se helt enkelt!



Bild ifrån förra veckan..


Nu ska jag ta och fixa till en ny design.. Spännande!

Kolla in om en timmes tid så har bloggen ett annat utseende...

Låtar jag har hört tusen gånger men inte tröttnar! Biggest love!


Ändrade planer. Ut och ta en power-walk ikväll igen med Josefine!

Blev helt plötsligt ändrade planer. Tänkte ha en lugn kväll med plugg och någon film men nej! Nu ska man ut och vara hälsosam och ta en promenad med Josefine. Får se hur långt det blir ikväll, men har lärt mig att jag ska ta på mig jäkligt bra med kläder ikväll för igår höllt jag på att frysa ballarna av mig, haha! Hörs ikväll...
-

Älskar skorna! Riktigt bra!

Simmat 40 längder, 1 km, jag är helt slutkörd!

Kom hem för 1 ½ timme sen kanske? Har haft en ganska onödig dag idag. Hade matte till 11.00 sen vart vi lediga fram till 13.00, hade en naturlektion på 30 minuter sen stack vi till högevallsbadet och hade klädsim på idrottslektionen. Simmade max antalet längder vi fick simma, lite stolt? 40 längder blev det och nu är jag totalt slut i både huvudet och kroppen. Ska snart äta middag sen ska jag plugga!

-
Bild sen nyår!

Dålig uppdatering nu ikväll men har varit ganska seg hela eftermiddagen!

Kom hem vid 6 tiden efter att ha gått i en och en halv timme med Therese, det var ganska kallt men samtidigt skönt som tusan! Käkade lite sen har jag mest legat och degat till musik. Ska alldeles strax gå och hämta ett glas vatten och min iPod sen drar jag mig iväg till drömmarnas land. haha skojade! Men ska försöka sova snart, skola imorgon och upp tidigt som vanligt! Hittade lite gamla bilder på min mammas telefon som jag la över till min dator. Ganska kul och titta på faktiskt! Denna bilden är ifrån i somras när jag hade varit med om en liten olycka kan man säga... Ingen kommentar, men illa gick det och hela natten spenderades på akuten i Lund.
-
-
Lite sliten?

Sticker ut på en power-walk nu, hörs av lite senare ikväll!


When it's black, take a little time to hold yourself. Take a little time to feel around, before it's gone.

Kom hem för en stund sen och tryckte ner lite nudlar och ett äpple! Ska hoppa in i duschen vilken sekund som helst sen ska jag ut och gå en stund med Therese! Tänkte först ut och springa en runda men vi insåg snabbt att det fortfarande är ganska halt ute så vi satsar på att gå en runda istället! Hör av mig innan jag sticker!
-
min fina vän.

Trött som in i helvete efter en natt i Bara!

Godmorgon.. Har nyss vaknat upp hemma hos Matilda! Igår hade vi en trevlig kväll med bland annat Elina, Josefine, Millan, Sebastian, Marcus och några till! Efter ett tag stack jag och Matilda hem, fixade gottis och kollade på "Keeping up with the Kardashians". Nu ska vi snart gå ner och fixa lite frukost sen får vi se vad som händer idag...
inga bilder på matildas dator, sorry!

Nu är jag färdigfixad och är klar för att åka! Hör av mig imorgon & tills dess, ha en supertrevlig och bra lördagkväll!

Cool brud

Middag avklarad! Nu till planerna ikväll....

Har nyss ätit middag + efterrätt, så nu kan jag hålla på mat i en månad ungefär! Om lite mindre än en timme går bussen till Bara, grannbyn då såklart! Ska spendera kvällen med det gamla vanliga gänget! Ska fixa till mig lite nu och packa väskan innan jag drar. Hör av mig innan jag sticker....

Nu blir det lördagsmiddag med familjen sen får vi se vad lördagen har att erbjuda! Hoppas på skoj!


Myser med världens bästa vänner!

Fick en mysig och bra kväll trots allt idag! Har världens bästa vänner bredvid mig och massa gottis... Ni är bäst! Nu ska vi mysa och kolla på film. Hörs imorgon!


Har inte alls sovit bra men så är det. Nu ska jag upp och göra mig i ordning!

Godmorgon på er! Lite sovmorgon fick man allt.. Har dock inte fått någon direkt skönhetsömn men det kan man inte förvänta sig när det är kallt som på antarktis här inne och vi väntar oss en mindre trevlig förmiddag. En liten ängel som bara blev 26 timmar.. Hemskt! Lägger kanske in en bild på outfit eller så... Men vi får se! Beror helt på hur jag ligger till tidsmässigt. Ska köra om ungefär 2 timmar! Ikväll vet jag inte rktigt vad jag ska hitta på, får se hur humöret är. Fick ett sms av Matilda om vi skulle dra oss till stan och ta en fika i eftermiddag, varför inte? Får se hur vi gör... Men slänger förmodligen in ett inlägg innan vi kör!
Angel-wallpaper1_large
Vila i frid vännen..

Nu går jag och lägger mig med världens klump i magen.

Är otroligt trött. Kan sova ut imorgon, förhoppningsvis! Ser inte alls fram emot morgondagen. Tycker det ska bli vackert och det kommer bli en fin stund men nej.. Jag tycker inte om det alls! Gräsligt är det när tragiska olyckor inträffar. Oh well.. Hör av mig innan vi sticker imorgon förmodligen! Godnatt...
Tumblr_lyeqgh4wdc1qieq9mo1_500_large

Det vackraste jag vet är att se dig, när du sover.


Ledig ifrån skolan imorgon av privata familje-skäl.

Imorgon blir det ingen skola för min del, familje-skäl som är ganska privata. Tråkigt vad som kan hända här i livet faktiskt. Men det ska inte gå ut över bloggen och över er läsare! Stack som sagt hem till Matilda efter skolan, skönt var det! Har alltid roligt med dom i grannbyn, så är det bara! Vi käkade lite, pratade och dansade, dancehall! Otroligt roligt! Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sätta på en film och ladda inför morgondagen.

If your sky is falling, Just take my hand and hold it, You don't have to be alone, alone, yeah, I won't let you go,


Stör mig som in i helvete på vissa saker. Skönt att man ska träffa bästavän efter skolan så man får snacka av sig lite!

Vet inte riktigt varför men var på jättebra humör innan men är lite smått irriterad över vissa saker just nu. Smsade Matilda och hörde om hon kunde träffas efter skolan så sticker hem till henne efter skolan idag. Blir ingen uppdatering förrän jag kommer hem ikväll. Hoppas ni får en bra torsdag...
.

Godmorgon!

Godmorgon! Just nu väntar jag bara in tiden för att gå till bussen och bege mig till skolan. Har en hyffsat bra dag idag så ska verkligen inte klaga. Ska gå och sätta mig framför tv:n en stund innan jag beger mig! Vi hörs lite senare...

El Classico 22.00. Barcelona - Real Madrid. Vem hejar jag på?

FC Barcelona såklart. Tvekar inte en sekund!

Varit på bra humör hela dagen och så ska det fortsätta!

Tjena kexen, står ni här och smular? Torrt! Hej på er iallafall.. Idag har jag hunnit med ganska mycket. Jag åkte till skolan vid halv 8 tiden för bussen var försenad, damn you skånetrafiken! Har haft en ganska chill dag i skolan eftersom jag varit på så bra humör, åkte och sjöng som jag gör varje onsdag i Svedala. Superduper kul! Kom hem och käkade och ny ska jag ta fram samhällen och göra klart den!
.
Just nu!

You can take everytihng I have. Go on and try to tear me down, but I'll be rising from the ground. Like a skyscraper.


Hannah får sammanbrott för hon inte förstår engelskan. Jag som vanligt tar allting med en klackspark och tar lite bilder!


På strålande humör idag!

Tumblr_lycc6fisr81qaboqzo1_500_large

Denna lilla filuren. Oskar Wiik. Käre Oskar!

Nu ska jag prata om en kille, vid namn Oskar Wiik. Oskar träffade jag första gången i början av december 2010. Fick ganska bra kontakt direkt, inte som andra gången vi träffades på elevkongressen i April 2011. Elevkongressen 2011 var årets höjdpunkt. Det var det bästa jag varit med om. Så många engagerade och bra ungdommar. Tänker ofta på den tiden med SVEA - Sveriges elevråd. Som jag saknar er. Men åter till Oskar. På elevkongressen fick han och jag lite speciell relation. Som vänner absolut. Han var som min bästavän där. Han, jag och Linnea umgicks ganska mycket när vi hade fritid. Tyvärr bor Oskar och Linnea långt upp. Stockholm.
.
Oskars blogg: http://livsillusioner.blogg.se/
.
Jag och Oskar på EK.

Sökt jobb. Plockat undan på mitt rum. Nu är jag redo att sätta igång en film och ta det lungt. Mys faktor tusen!


Redfellas eller Burger King? Kanske inget av dom!

Har sökt två jobb denna eftermiddag och fler ska jag leta. Har sökt till Redfellas i Malmö och på Burger King i Lund. Ska leta vidare men får inte glömma mitt skolarbete som ska vara klart imorgon! Vi hörs lite senare!
eller...


Letar efter jobb. Går inte som väntat men det tar sig!

Det är inte lätt att vara ungdom i dagens samhälle kan jag säga er. Hållt på i säkert 1-2 timmar att försöka leta upp något företag som söker unga friska människor som har bra krafter. Ingen större framgång just för tillfället men är inne nu och kollar upp café och lite sånt! Får se hur det går.. ;-)

Ingen skola för mig idag. Fortfarnde kramper och illamående. What the fuck is going on?

Känner mig inte speciellt snygg idag. Godnatt!

Gör ett försök att somna till en film och förhoppningsvis vakna upp och orka ta mig till skolan.

Nu ska jag starta en film, "what's your number" som verkar helt okej! Ska gå och hämta ett glas vatten sen är jag fit for fight för att sova! Ska bli otroligt skönt faktiskt. Inte ofta jag "sover" om nätterna om man säger så. Är inte den typen av människa. 5 timmars sömn max, behöver jag för att klara dagen efter. Men inatt blev det lite väl... Vi hörs imorgon! Puss.
.

det största av allt är kärleken.


Antagligen matkatarren som smyger sig på mig igen...


Sometimes the days doesn't turn out the way you want it to.

Hej på er! Idag har min dag varit riktigt jobbig och tröttande. Sov ganska dåligt och hade komplikationer hela natten. Gick dock till skolan i hopp om att klara dagen. Gjorde jag det? Ikke! Jag stack hem under historialektionen för mådde verkligen inte bra. Kom hem vid 1 och gick direkt och la mig. Vaknade vid halv 4 när mamma kom hem och har bara tagit det lugnt sen dess. Snart är det dax för middag, mums! Hör av mig senare ikväll....
underbara klass.

You shoot me down, but i wont fall. I am titanium.


Jag har haft världens sämsta natt. Kill me! Somnade 00.30 och vaknar 04.30...

Godmorgon.. Jag har haft världens sämsta natt! Vaknar klockan 04.30 av en jättekramp i magen, känns som om någon sticker in en kniv och tar ut den igen och upprepar samma sak hundra gånger. Tänkte ändå att det borde gått över men ikke! Har legat så i ungefär 1 ½ timme sen går jag upp och tar en alvedon. Känner knappast att det är lönt att gå och sova den 1 ½ timme som jag har kvar att sova men jag får väl försöka, annars kommer jag aldrig orka ta mig till skolan! Fyfan för denna natten.... :-( vi hörs senare idag....

Love can hurt so bad. But in the end I always think:

403782_315971581768220_100000661410537_1002563_383235625_n_large

Gå in och gilla min kära väns bild så han får chansen att åka till Los Angeles!

Gå in här: http://topmodelsverige.tv3.se/users/8db8c86bb1f48fe1130cc9480b50d62e & gilla!





Cuz I can't help, falling in love with you..


Nu är det dax för söndagsmys med te och ansiktsmask. Mysigt!

Riktig pudding ikväll, tycker ni inte?

-


Jag har varit totalt död sen igår morse. Har inte uppdaterat. But im back!

Godmorgon på er! Har inte uppdaterat sen i fredags och det ber jag om ursäkt för. Stack som sagt till Marcus vid halv 7 tiden blev det och kom väl hem till Josefine runt 2. Det var en riktigt lyckad fest med många skratt och galenskaper! I lördags vaknade jag vid 8, hur i helvete det gick till vet jag inte!? Därför har jag känt att jag mått dåligt i kroppen och varit supertrött. Det är anledningen till varför jag inte har uppdaterat. Tog knappast några bilder så får se om någon annan tog några! Vi hörs lite senare, för nu ska jag upp och visa att jag lever. ha-ha!

Det är fredag, världens bästa fredag!

Idag är det fredag! Riktigt soft.. Ikväll ska jag hem till Marcus som jag skrev igår för han har fest ikväll! Sticker vid 5 tiden hem till Josefine och fixar mig där sen sticker vi dit vid halv 7 kanske. Hoppas på en riktigt bra kväll med mycket skratt och dans! Hör av mig innan jag sticker! :-)
Bilder sen när vi var hos Adrian:





Jag är så himla trött. Startar paradise hotel och avslutar med en god natt bild. Cute. Godnatt!

375416_305103446193303_211540222216293_783681_966146801_n_large

Klar med tvätten och halvt med städningen. Lägger mig i sängen och kollar på paradise hotel istället!

Rubriken säger det mesta. Har precis hängt upp min tvätt och fixat lite på mitt rum, ska bara ta undan lite kläder! Ska nog göra lite te och kolla på paradise hotel! Kollar på gamla avsnitt som jag inte sett på överlänge. Mycket trevligt! Är ganska taggad inför imorgon, ska välja outfit också och lägga ut så ni får se och ge åsikter om! :-) Men innan jag gör någonting, ska jag ta min en dusch!


Hemma. Dax för storstädning och tvättning!

Blir ingenting speciellt ikväll, blir att jag stannar hemma istället och fixar mitt rum och tvättar lite! Skitväder och jag har ganska mycket plugg... Kommer nog inte vara speciellt aktiv med uppdatering idag men slänger in ett inlägg lite senare iallafall! Imorgon är det party hos Marcus! Väldigt trevligt, och efter det så sover jag hemma hos Josefine! Nu ska jag börja fixa inför tvätt och städ! Hörs...

Vinst med 2-1. Jag säger bara. Viva la Barcelona. We love you.

Img1414127539_large
Tumblr_lw0rrnpf371qme71bo1_500_large
Tumblr_lxw86sxnsc1rnvqqwo1_500_large

We made it through storms, made it through rain It's been a long way and now I'm here. You don't have to save me just need you to follow, cause we made it all this way

Tumblr_ly1czlx7dt1qkd2bvo1_500_large

Sitter och skriver en insändare på svenskan. Lame!


Flipp. Jag orkar inte kolla på film. Riktigt drygt.


Engelskalektion: Slumdog millionaire. Ganska soft!


Jag kan nog inte beskriva min hunger mer än i bilder.

Tumblr_lxmxnazkbh1qezzfso1_500_large
Tumblr_lxvn58mth11qa5cmuo1_500_large
Tumblr_lxecftxgxf1r2ur6oo1_500_large
Tumblr_lxk7ztnnlc1qgltz8o1_500_large

Svenskalektion med Sara och Hannah.

Sitter och har svenskalektion med Sara och Hannah.
Slänger in lite oseriösa bilder.

Fick en plötslig huvudvärk. Kör på popcorn & paradise hotel istället!

mmmmmmums

Sitter hemma hos Matilda och umgås!

Tog bussen till Matilda vid 3 tiden, kände att jag ville träffa henne. Nu är hon nere och käkar så jag tänkte passa på att slänga in ett inlägg. Vi drar nog ut sen och träffar dom andra en stund innan jag ska hem för mat och plugg. Har massa italienska till imorgon så det är bara att plugga på. Hade min första psykologi lektion idag, riktigt spännande och intressant! Satsar verkligen fullt ut på det ämnet, absolut! Men nu måste jag kila. Vi hörs senare ikväll är jag kommit hem..

Jag är som jag är. Störd eller ej. Jag är som jag är.

Min katt ser ju måttligt road över att vara med på bild..

JAG SAKNAR SOMMAREN

5389872_67097_7573586_x_ebef5a78_large
380034_216336938443623_100002019562143_488787_1216442253_n_large
Wallpaper-400028_large

-


Godmorgon, sitter på naturkunskapen!

Godmorgon, har nyss kommit till naturkunskapen och fick nyss reda på att min svenska är inställd. Riktigt surt! Har det efter samhällskunskapen och innan naturlabben i eftermiddag! Riktigt oehört surt! Så mitt humör sjönk nyss....

Historialektion, ikväll blir det umgås med Therese, mys!

Sitter på historian med lite olika tjejer från klassen och tar det lugnt mest. Slutar inte förrän vid 3 idag och då ska jag direkt träffa Therese, längesen! Ska bli otroligt mysigt för det var så himla längesen vi umgicks! Vi hörs senare....

Tar det lugnt inför helvetet imorgon...

Kom hem för en stund sen.. Tog en skål sallad och satte mig vid datorn, soft!;) Nu ska jag snart ta och sätta på en film, vet inte vilken än men ska försöka lägga mig i tid ikväll för imorgon är det skola igen.. Jag orkar inte! Men jag måste.. What ever! Vi hörs ikväll eller imorgon.

Nu sticker jag iväg till grannbyn, ciao!


Boyce Avenue har gjort det igen, äntligen!


Someday my wish will come true.


Godmorgon! Hoppas ni hade en trevlig freda...

foto2100 (MMS)

Godmorgon! Hoppas ni hade en trevlig fredagskväll, för det hade absolut jag. På kvällen, runt 12 stack vi ifrån öp och hem till Sophia. Sen hade vi myskväll med gottis och massa tjejsnack. Just nu ligger de andra 3 stolparna och sover, som vanligt är det jag som vaknar tidigast. Funderar på att försöka somna om en stund. Jag ska på avskedsfest ikväll hemma hos min moster som flyttar till Australien i något år.. Så blir inte jättemycket uppdatering men slänger in ett inlägg ikväll!


Befinner mig på bussen in till mina fina v...

fo (MMS)

Befinner mig på bussen in till mina fina vänner! Mys dag idag med gott och sånt sen ska vi förmodligen träffa andra. Hörs ikväll/imorn.


Ligger just nu i min oehört sköna säng och...

Ligger just nu i min oehört sköna säng och kollar på "Date night" som verkar vara en helt okej film. Gjorde en del av svenskan idag men inte hela, blev för mycket. Imorgon ska jag nog bara äta god middag och mysa för att det är fredag! Godnatt på er och sov så väldigt gott...


Provande sms-inlägg tidigare och det verkar fungera!

Rubriken säger det mesta. Provade att skicka in en bild på mig själv för att se om mms-tjänsten fungerade till blogg.se! Det fungerade så jag är superglad och det ska jag fortsätta med då jag inte har tillgång till internet/dator!

Biggest Loser, man blir motiverad alltså!

Sitter och kollar på Biggest Loser på tv:n och jag måste säga att när jag tittat på det programmet blir jag peppad att gå ner i vikt och inte sitta på min röv hela dagarna! Jag säger absolut inte att jag är tjock, men något kilo här och där skulle jag lätt kunna plocka bort! Nästa vecka börjar jag och min vän Therese med regelbunden motition. 2-3 gånger i veckan ut och springa! Fullt ut nu inför sommaren...
.

Några läxor tills imorgon - check!

Har nyss skickat in mitt samhällsarbete som ska vara inne imorgon och har precis pluggat klart italienskan till imorgon! Känns bra, ligger i just nu.. Nu ska jag ta och göra klart svenskan så jag inte har det hängandes efter mig, naturen får faktiskt vänta till nästa vecka! ;-)

SMS-inlägg

foto (MMS)


Sista lektionen, skönt!

Sista lektionen nu, naturkunskap! Daijligt... Är inte hemma förrän 5 i eftermiddag så jag kommer inte uppdatera så mycket men jag slänger in ett inlägg senare ikväll. Ikväll ska jag ägna mig åt plugg för jag måste skärpa mig nu! Går bra för mig men måste ändå steppa upp och göra bättre ifrån mig!

Bäddar ner mig i sängen och drar på en klassiker!

Har nyss gjort mig i ordning och ska strax bädda ner mig i sängen och dra på en klassiker. Nämligen "Easy A" som jag personligen tycker är en asbra film. Alarmet står på 07.30, lite sovmorgon imorgon alltså och så får jag hoppas att morgondagen blir mer rolig och spännande än dagen som varit. Godnatt!
image description
image description

You can only wish and dream. But dreams don't always come true.


11 Januari.

Min dag har varit ett helvete faktiskt. Inte bara min nacke utan allt annat runt om kring. Tur att det finns personer som gör dagen bättre och får en på andra tankar. Det är bra, ni är bra! Nu sitter jag och försöker mig på och spela gitarr utan att det gör ont, det går inte. Så ska istället göra en kopp te och lägga mig framför tv:n en timme sen blir det råplugg till läggdags!
.

Fuck this shit

Har typ världens sämsta dag. Hörs sen.

Trött, ont i nacken, welcome onsdag!

Godmorgon! Nu sitter jag och har samhällskunskap och ska om en timme gå på lunch.. Har fortfarande väldigt ont i minnacke och mina skulderblad men jag hoppsa på att det går över till i eftermiddag. Nu ska vi kolla på en debatt! Hörs sen...
.
miss the old team!

Så kan det gå...

Jag tänker inte nämna några namn eller vad jag har för relation till dessa personer. Jag tycker det är otroligt löjligt av ungdommar alternativt vuxna att bete sig som de vore 3 år gamla. Till och med jag som är som jag är, tycker om att skoja och har ganska dålig humor som kan göra andra upprörda vet hur man bättre ska uppföra sig än "hon/han/de". Blir så fruktansvärt förvånad över hur folk kan bete sig utan att man ens har gjort något, utan de har bara hört från en relaterad! Och det den personen hört stämmer inte ens. Jag blir så ARG. Hatar att ta ut aggresivitioner i bloggen men ibland måste det ut. Jag säger bara Fuck You. Ni/du/han/hon är aldrig välkomna hem till mig eller till min familj. Dessutom är ni/du/han/hon aldrig välkomna tillbaka in i mitt liv. Peace out.

Jag har haft världens sämsta kväll!

Träffade Matilda en stund efter skolan sen stack jag hem vid halv 8 tiden. Käkade och skulle precis börja städa mitt rum så att jag kunde börja plugga! Mitt när jag städar så låser sig min nacke och jag får en enorm smärta i mina skulderblad! Det har fortfarande inte gått över och det blir bara värre och värre. WTF!? Iallafall. Nu ska jag försöka ta mig igenom samhällskunskapen och göra en fråga där och sen ska jag bädda ner mig och sova, godnatt!

Sista lektionen för idag, skönt!

Nu är vi inne på sista lektionen, svenska. Skönt att det är sista lektionen för idag! Sen ska jag ta bussen hem och bara ta det lugnt. Måste plugga en hel del matte och samhälle till imorgon. Ska även storstäda mitt rum ikväll! Usch, där ser ut som ett bombnedslag... Men! Planerna kan ändras, vi får se ;-)


.

Jag hatar människor som förändras runt andra människor.

Nya schemat, årh...


Ångesten stiger när man går innanför portarna!

Godmorgon! Har nyss kommit till skolan så tänkte slänga in ett inlägg innan vi börjar. Börjar om ungefär en 30 minuter så får vänta på att fler från klassen ska dyka upp... Slutar runt 14.30 idag så hör antagligen av mig under dagen eller så uppdaterar jag när jag kommit hem!

BEFORE I DIE I WILL...


-

Jag är så otroligt pigg. Inte trött det minsta. Skulle jag somna innan 2 skulle jag skrika hallelujah. Fast då hade jag ju väckt hela hushållet så det kanske inte vart någon bra idé.


God kväll iallafall. Idag har varit en trevlig men kall dag. Riktigt skitväder. Träffade en gammal vän sen stack jag och träffade Elina och Matilda, mina älsklingar. Hade trevligt som vanligt. Mötte upp Calle, Deniz och Evelin efter ett tag sen stack jag hem. Hoppade rätt in i duschen och sen bäddade jag ner mig i min säng och kollade på "Tangled" eller vad den heter. Töntig men faktiskt bra! Nu ska jag hämta ett stort glas vatten sen ska jag bädda ner mig igen. Hörs imorgon!

Hur glad blir man inte om en vän lägger upp denna i ens logg?


Dålig uppdatering. Morgondagens planer.

Hej mina vänner! Förlåt så hemskt mycket för så himla dålig uppdatering idag.. Har inte alls mått bra faktiskt haha! Och nu ska jag ta och sätta på en film och gå och lägga mig. Imorgon ska jag träffa en gammal vän till mig. Ska bli intressant och se hur det utformar sig haha! Nej men det ska bli ganska trevligt:-)...

Vad ska man hitta på ikväll?

Jag och tjejerna sitter och planerar vad vi ska hitta på ikväll. Hörs sen..

 


Då beger jag mig till Lund!


På bra humör igen. Glad igen.

Det blir snart avgång till Lund ändå. Jättetrevligt. Har haft två jättedåliga dagar så skönt att komma till my girls! Har varit superirriterad och inte haft aptit till någonting alls. Men vi är inne på de sista dagarna på lovet, lite kul måste man ha!


Godmorgon, frukost...

Vaknade nyss, sitter i köket och väntar på att det ska bli frukost! Vet absolut inte vad jag ska göra idag. Skulle egentligen hem till Hannah men eftersom det tydligen uppstått komplikationer så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Tänker inte sitta här hemma och deppa för att det är dåligt väder, utan någonstans måste jag ta mig! Hör av mig lite senare...

Michael Buble - Home


-

Är det här slutet på den kärlek vi en gång delade? För jag är ännu inte beredd.
Jag har älskat dig med färre förväntningar. Och nu lämnar du mig utan förklaringar.
Men ändå är det svårt för mig att släppa taget. För min kärlek fortsätter att växa.
Jag kommer alltid att vänta, även om jag vet att jag väntar för absolut ingenting.
Alla säger att jag är en idiot som väntar på dig och som slösar mig tid på dig.
Men jag gör det för att jag vet att detta är det enda sättet att bevisa min kärlek.
Min själ längtar efter att få din kärlek och mitt hjärta skriker i plågor för svar.
Din kärlek är den enda som fixar mitt söndriga pussel sin jag har inom mig.
Och ingen kan ersätta den speciella delen, den speciella pusselbiten som saknats.
Jag förbinder mig själv till dig, fast att jag egentligen inte borde. Men jag vet,
att om jag får älska dig, så får jag de, jag alltid någonsin velat göra.



Säger godnatt och försöker tänka positivt.

Im trying to be your friend dude.
But I don't know how much longer
im gonna be doing this "what ever
it is we have together" - fuck it.

Nu ska jag sätta på en film och försöka komma på bra tankar. Kanske beger mig till Lund imorgon om jag kan få min mor att köra mig. Vi får se hur det blir med den saken. Annars ska jag väl bara sitta hemma.. Riktigt dryg helg som väntar om inget annat! Vill bara börja skolan och få terminen överstökad! :-)

På fruktansvärt dåligt humör helt plötsligt!

Kom nyss hem från cupen, gick helt okej! Kunde gjort bättre tjejer men det gick ändå helt okej.. Är på svin dåligt humör just nu... Känner inte för någonting, utan vill bara gå och lägga mig och inte vakna upp. Så jäkla förbannad. Vet inte ens varför... Men nu ska jag göra något vettigt. Hörs imorgon.

-


Drar på cup!


Godmorgon!!!

Helt plötsligt blev jag ganska stressad från att ha trott att detta skulle bli en seg och tråkig till att ha en fullspäckad dag! Jag ska till en cup och stötta mitt älskade lag, som jag saknar oehört!


Planerna för ikväll...

När jag går ner, ber du om mer..

Godkväll på er. Var iväg tidigt imorse och är supertrött. Ikväll blir det myskväll med Josefine, en väldigt nära vän till mig. Ska förmodligen äta om en stund, bakad potatis med massa fyllningar och så, mums! Jag gillar't. Ska sätta igång och fixa mig nu. Ska platta håret och fixa mina ögonfransar, i look like kaos man.. Har varit en riktigt slappedag annars idag, stack till jägersro center efter tandläkaren och åt frukost med mamma. Passade samtidigt på att köpa ett par nya skor.



JAG VILL HA SOMMAR

Lär mig av en klok människa!


Myser framför tv:n


there'll be no sunshine if i lose you


Ska fila på min design ikväll eller imorgon.

Rubriken säger det mesta. Funderar på att ändra lite i designen jag har för tillfället. Gått ett dag nu sen jag bloggade vardagligen med tanke på hur internetet har strulat. Nu när jag är tillbaka känns det som det behövs en förändring. Får se om jag ändrar någonting ikväll eller om jag fortsätter imorgon....

Lycka till att jag ska komma upp 07.40

Imorgon ringer mitt alarm 07.40, säger bara lycka till att få upp mig ur sängen. Är fortfarande jättepigg och kommer inte somna på ett bra tag. Önskar att jag kunde vända tillbaka dygnet och somna runt 12 och vakna runt 10. Hade varit super.. En sak till har jag att tillägga idag. Jag är glad. Jag säger inte varför, jag bara är det. Nu ska jag sätta på en film och ge sömnen en chans.

peaceNlove


Jag saknar dig!

En av mina närmsta barndomsvänner är i Norrland. I miss her..

tjugohundraelva, hur var det egentligen?

Jag bara måste, summera mitt 2011. Jag hade väldigt höga förväntningar på året 2011. Det var för att mitt 2010 var så fruktansvärt dåligt. Det hände massa som fick mig att gå in i en sorts depressition som jag inte kom ur riktigt. Jag fick prova på riktig kärlek, åtminstonde den svåra biten i kärlek. Tänker inte gå in på detaljer i månaderna, utan tänkte ta och berätta om några viktiga och betydelsefylla händelser under 2011.

Den 14 April dog en av mina klasskamrater, Peter! Peter var inte den jag umgicks med eller pratade speciellt mycket med, men när han gick bort blev det en stor sorg på min skola och även om varje individ inte kände honom på det speciella sättet som vissa andra gjorde, spreds sig ändå sorgen och alla hjälpte varandra upp från botten. Det var en vändpunkt för klass 9 på Klågerupskolan. Vi kom varandra närme, vi hjälpte och stöttade varandra. Än idag förstår jag inte att Peter är borta, det är tragiskt men samtidigt vet jag att han har det bra där han är nu. Jag åkte även på elevkongressen uppe i Timrå, som även där blev en vändpunkt i mitt psyke. Jag växte. Jag mognade och jag lärde mig så mycket nytt. Bland annat att man inte ska lita på en människa man tror man känner. Jag blev sårad i Timrå, men det gjorde mig starkare. Det var en dålig men samtidigt otroligt bra och nyttig månad. I Juni var det som bäst mellan mig och min dåvarandra pojkvän, Felix. Jag älskade Juni. Jag fyllde 16. I Juli däremot vände en del och saker mellan mig och Felix började gå upp och ner, jag blev osäker om jag klarade av det som pågick, vilket jag inte gjorde. Därför reagerade jag som jag gjorde. I början på augusti avslutades det helt mellan oss två. Vi slutade prata och vi pratade inte med varandra på flera veckor.  Senare i Augusti började jag gymnasiet. Jag valde att gå i Lund, på polhemskolan. Det var ett val jag absolut inte ångrar. Jag har varit osäker och tvivlat på om jag valt rätt men jag har absolut hamnat rätt. Jag har hittat vänner som jag aldrig kommer släppa, som har varit så bra för mig att träffa. Jag är otroligt glad att jag har er tjejer. Vi har gjort så mycket tillsammans redan och planerat. Augusti fick en väldigt dålig start men jag fick något bra, er tjejer. Sedan Augusti har saker flytit på ganska bra. 29 december fick jag reda på att min farbror gått bort. Tragiskt. Mycket tragiskt. Jag har inte haft så jättebra kontakt med honom, jag blev självklart ledsen och tycker väldigt synd om min pappa som tog det ganska illa.. Men i min familj hjälper vi varandra och vi hjälper varandra ifrån svåra situationer.  Jag firade nyår med världens bästa vänner, nyfunna vänner som jag har och tacka för en riktigt bra nyår. 2011 var ett okej år.



Bruno Mars, var har du varit hela mitt liv?


Guess who's back?

Nu har vi fått tillbaka vårt internet och vår tv! Jag är så lycklig att jag inte vill lämna min dator.. Men det måste jag. För strax så ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag göra lite te. Blir film hela kvällen, för ska upp väldigt tidigt imorgon. Tandläkaren 08.45 så det är bara att lägga sig i tid idag, tyvärr!

Får internet imorgon, förhoppningsvis...

Har inte blivit så mycket uppdatering nu efter att vi flyttat. Det är för att vi inte haft något internet, tack vare telia. Imorgon får vi förhoppningsvis internet och teve, men man ska aldrig hoppas på för mycket.. Hör av mig imorgon!

Får internet imorgon, förhoppningsvis...

Har inte blivit så mycket uppdatering nu efter att vi flyttat. Det är för att vi inte haft något internet, tack vare telia. Imorgon får vi förhoppningsvis internet och teve, men man ska aldrig hoppas på för mycket.. Hör av mig imorgon!

Jag älskar dig bästavän!


Lång dag...

Nu har vi precis tryckt i oss vars en Billy's och hade nu tänkt sova! Imorgon kanske jag drar en sväng till Ikea men vet inte än! Hörs imorgon!


Nyår del 2


Nyår del 1


RSS 2.0