SOVMORGON!

Har sovmorgon imorgon, så skönt! Därför ska jag nu unna mig lite te och en bit choklad sen ska jag sätta på en film och lägga mig och snacka skype! Härlig mix visst är det haha... Men, jag vill bara tala om hur lycklig jag är just nu! Med mina underbara vänner och min familj som stöttar mig till 100 %, det känns helt underbart faktiskt! Har massor av planer inför 2012, det kommer bli ett bra år. Jag känner det på mig!

18 April - 12

Böda camping, sommaren-12

Outfits att avguda

Vardaglig men dödsnygg!

"Sommar/Höst", assnyggt!

Sånglektion!

Kom hem för ungefär 40 minuter sen, har varit i Svedala och haft sånglektion. Julkonsert nästa vecka, myspys! Har inhandlat en chokladkalender, tradition!;-) Har nyss ätit, vitlökskött och massa gott tillbehör.. Nu ska jag plugga lite historia och sen ska jag börja att skriva om min engelska som ska vara klar imorgon tror jag?


Samhällskunskap!

Sitter på samhällskunskapen med Viktoria och Sara.. Ganska seg och dryg lektion faktiskt. Har bara genomgång om socialismen. Kanske inte världens roligaste men ser dock fram emot lunch om dryga en timme. Efter skolan ska jag förmodligen ta mig till Svedala för sånglektion. Vet dock inte, får se hur jag gör. Hör av mig senare..
Två gamla bilder på mig och Sara <3

Såhär ska det va!

Jag är otroligt glad idag. För allting. Känns som allting flyter på ordentligt nu! Blir Michael Buble den 18:e April med ett par tjejer i min klass och nästa sommar drar vi tjejer till Böda Camping, helt underbart... Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik och pluggar italienska, prov imorgon! Är för glad idag för att oroa mig över hur det kommer sluta men man får hoppas på det bästa hihi.. Nu ska jag göra mig en kopp mint-te och lägga mig och fortsätta plugga! hör av mig lite senare ...

Michael Buble!

Ska förmodligen se Michael Buble den 18:e April-12 i Stokholm globen med Emma och Hanna! Helt otroligt. Jag älskar mitt liv just nu :)
JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD ATT JAG SNART KOMMER SPRINGA JORDEN RUNT.


Akustiska spellistan!

nics akustiska <----- här har ni spellistan!
Finns så många fler, men här får ni ett smakprov iallafall..



Myskväll!

Med tända ljus, musik och hallon/jordgubb bål, myspys!

Malmö by night!

har haft en riktigt mysig kväll i Malmö!







Måndag!

- Girls night out på fredag/lördag!
- Tömma rummet!
- Påbörja flytten!
är bara några av de saker som ska hinnas med...

Drar en sväng till Malmö, haj!

Tramsig man kan vara ibland!

Tar en tur till stan!

Har nyss kommit hem, ska hoppa in i duschen nu. Hade bara två lektioner idag, idrott och historia. Efter idrotten stack jag och tränade sen stack jag hem. Vid 3 halv 4 sticker jag till Matilda sen drar vi vidare till stan. Sitter och äter en grönsallad jag gjorde nyss med sallad, rödlök och paprika! Vi hörs när jag kommit hem. Puss


titanium acoustic

Jag smälter. Så underbart!

Sorry, my bad..

Förlåt för att jag inte har uppdaterat något idag, men har bara känt att jag inte alls har varit sugen på att skriva någonting idag. Har en sån dag, man bara vill sjunka igenom jorden för ett tag. Men alla har såna dagar, det bara är så. Nu ska jag byta om, fixa något gott och dricka sen ska jag bädda ner mig i sängen och sätta på en film! Skönt att jag får träffa mina babes imorgon hihi. Härlig dag imorgon, börjar lite innan 10 och slutar runt 1. Ska träna med Emma, Jossan och Hannah imorgon, kanske Sara. Hör av mig lite senare!

Hemma från Simon!

Kom nyss hem från Simon.. Har haft en jättetrevlig kväll men var dock för trött för att stanna längre! Så nu ska jag bädda ner mig och sätta på en film.. Hör av mig imorgon med bild på "dagens" osv! Hoppas ni har haft en trevlig lördag, för det har iallafall jag! =) Godnatt på er...

Godmorgon!

Vaknade för en stund sen av att mamma kom in.. Sen gick jag upp, käkade frukost och nu ska jag strax hoppa in i duschen. Mamma och Micke stack nyss iväg hem till Mickes syster, trevligt! Ikväll ska jag hem till Simon, med massa trevligt folk! Ska äta middag och lite mys där och sen drar vi nog vidare tror jag? Ingen aning faktiskt. Är himla trött idag, så drar nog inte hem allt för sent ikväll haha! Somnade inte förrän vid halv 4 inatt ungefär.. Snackade i skype till halv 3 sen kollade jag på film. Så det blev en sen kväll igår.. Nu ska jag kila in i duschen!

Ha en bra lördag!!!



OK IF I CALL YOU BABE?


GLASSES?


Varit hos morfar!

Har nyss kommit hem från morfar, för har nämligen spenderat hela min kväll där som jag har berättat tidigare. Bilder kommer, dock inte ikväll.. För trött för det! Nu ska jag förgylla min kväll och kolla på "The Island" som går på 5:an som är en riktigt riktigt bra film, som vi nyss har sett på engelskan! Sevärd film måste jag säga!!!!!


Måsten till önskelistan

jackets by kenza


Godmorgon!

Kom till skolan för en stund sen. Har varit hos min specialist i Malmö för min tandreglering.. Trött på det nu, men det är värt det i slutändan, hoppas jag! Har just nu historia och snart är det lunch, dödshungrig! Efter skolan sticker jag direkt till Svedala för att jag ska sjunga 15.30-16.30, sen ska jag hem, duscha och förbereda för ikväll. Ska nämligen på släktmiddag hos min morfar ikväll, för att fira honom och min morbror. Det är lite problem med min design har jag märkt, och det ska jag fixa till så snart som möjligt..
sara är äntligen frisk, wiho!

~ Nostalgitripp.











Gamla goda tider. Visst saknar man dem ibland..


Nyduschad, skönt!

Har nyss kommit ur duschen.. Skönt! Nystädat rum, känner mig fräsh så nu är det bara att köra igång med italienskan eftersom vi har prov imorgon. Ska fila lite på mitt energiarbete om ska in imorgon också, sen är allting toppen! Mår faktiskt ganska okej, även om jag fortfarande har lite ont i käften ;-).. Så ska sätta igång och plugga och göra en kopp te, sen ska jag starta en film hade jag tänkt. Blir upp tidigt imorgon eftersom jag först ska ta ett besök på tandläkarvårdshögskolan i Malmö vid 8, och sen ta mig till skolan direkt efter det!
Vi hörs lite senare..



Städning står på schemat!

Känner mig som en hemmafru när jag nyss lagat mat med Micke till min fina familj och nu ska jag ta tag och städa mitt rum så det blir lite mysigt här inne! Sitter och lyssnar på lite akustisk musik som jag älskar så mycket. Ska ta och göra en lista till er över min favorit "akustiska musik", eftersom det är lite min genre tycker jag. Älskar det. Mysigt och känslosamt! Bedövningen har fortfarande inte släppt helt, men det är absolut bättre än förra gången!

NYÅRSAFTON 2011


Bedövad i käften..

Jag kan säga som såhär.. Jag kommer inte öppna käften idag! Är så bedövad i munnen och har jättehuvudvärk. Som vanligt då helt enkelt. Men nu är sista tanden borta och det känns toppen iallafall! Imorgon är det fredag och då blir det sång på eftermiddagen och middag hos morfar på kvällen, familjemys. Ska sätta på en film och bädda ner mig i soffan en timme eller två tills jag ska börja med salladen till middagen ikväll.

Sista tanden nu..

Sitter och äter nudlar, stress! Om 10 minuter ska jag vara på busshållsplatsen och då ska jag ha hunnit äta och borstat tänderna Men jag hinner, jag är superwoman. Nu är det sista tanden idag som ryker. 4/4, jag har klarat det! Ganska stolt om man säger så hihi.. ;-) Nej men.. Vet inte hur jag kommer få efteråt, som vanligt.. Men jag kommer nog uppdatera om ingenting annat ikväll. Hörs då !

Fruktsallad + film!

Sitter i min säng nu och har nyss varit ute och gjort lite fruktsallad. Blir uppdaterad hela tiden av en vän om matchen mellan Barca - Milan, det går super för Barca leder med 2-1, wiho! ;-) Nu ska jag sätta på en film, har varit igång hela dagen och pluggat faktiskt! Så är klar med energiarbetet och har pluggat italienska. Nicole is on track again..

SCHEMA VT-12

suck....



Outfits att avguda

Partyoutfit. Me like.
Vardagsoutfit. Me like.

Ostmackor och te..

Nu är jag hemma från skolan och sitter och käkar ostmackor och dricker te samtidigt som jag pluggar på en naturkunskapsupgift som ska vara inlämnad imorgon.. Ska nog bara vara hemma idag, och ta det lugnt för att jag inte fick så mycket sömn inatt haha.. :-( Har haft en förjävlig dag, för att jag har varit så trött. Men det blir bättre imorgon. Nu måste jag fortsätta plugga. Vi hörs sen...

Zombie morgon...

Godmorgon på er. Sitter nu i skolan, är helt förstörd.. Somnade otroligt sent igår, för pratade i telefon och efter det tog det en timme eller två att somna. Så somnade kanske vid 2-tiden igår. Inte OK! Men jag får skylla mig själv.. Skönt att jag slutar hyffsat tidigt idag och att det inte är någon sång i eftermiddag. Det är flyttat till fredag 15.30! Nu ska jag plugga lite och om en kvart börar italienskan, sen är det samhällskunskap som gäller!
sköntheten själv såhär på morgonen...

Godnatt!

Nu blir det gossip girl sen ska jag sova. Godnatt!


Trötter deluxe.

Har nyss lagat mat, för de andra åt fisk och det äter jag inte jag så lagade egen mat! Det blev mumsigt.. Igår somnade jag inte förrän jättesent. Snackade i telefon med en.. vän.. till typ 1-2 tror jag det var..? Sen somnade jag inte förräns några timmar efter det. Vilken tur att man hade studiedag idag då ;-)! Vaknade vid 11 tiden och gick direkt in i duschen. Vid 2 stack jag iväg till Elina en stund, och umgicks med henne.. Nu ska jag byta om, fixa ansiktsmask och sätta på en film! Har laddat upp med choklad och päronsoda, mums!

ohhhh no.. kom på att jag måste plugga italienska..



LYCKLIG


Jag som aldrig trodde jag skulle känna såhär igen.
Jag kan nu säga, att jag har lämnat allting bakom mig.
Och när jag ler, kan jag känna att det är ett äkta leende..

Just nu musik!

Ska ge cred till några av mina "just nu" favoriter!

"Just nu favoriter" <---- spotify lista! Har ni inte spotify, så kommentera! Så fixar jag
istället ut "Just nu favoriterna" som youtube klipp istället. Mycket smidigare såhär bara..

Film och boost!

Ligger i sängen nu med en boost bredvid mig (gott!?), precis nybäddad och ren, skönt! Ska välja en film som jag ska klicka på. Otroligt skönt med studiedag imorgon... Man behöver inte tänka på hur mycket klockan är, eller när man ska upp på morgonen utan man somnar när man somnar, och man vaknar när man vaknar. Så enkelt är det bara! Imorgon så ska jag göra mig en riktigt god lunch sen hoppa in i ett bad och köra bodypealing, ansiktsmask och hela köret.. Får unna sig det ibland haha ;-)... Funderar på att göra en tomatsallad, blev sugen på det.. Äeh jag vet inte! Vi får se. Hoppas ni haft en dunderbra dag!! :-)

Dagens...

Godkväll!

Har nyss kommit hem från grannbyn, tog en runda idag också! Studiedag imorgon och allt ju.. Har ingen bra kväll alls, känner jag. Personliga problem.. Men det löser sig säkert. Men blir nog ingen direkt jätteuppdatering idag med tanke på det jag nyss sa.. Men ni alla får ha en toppenbra kväll!


Seven nation army


Godmorgon, frukost..


Hemma..

Kom hem för en stund sen, sitter och kollar på "Copy cats" med mamma och Micke.. Ska strax gå och tvätta bort sminket och sätta på en dunderbra film, nämligen "Love and other drugs". Jag älskar den filmen. Det är något med den, som gör att den blir så himla bra. Iallafall, kan inte vara uppe för länge idag för det är som sagt skola imorgon. Mina vänner i grannbyn har studiedag imorgon, suck.. Kämpa på! Bara 4 veckor kvar till jullov ;-) ...

Reprisen av idol!

Ska nu se reprisen av idol sen i fredags, eftersom jag inte såg det i fredags. Efter det ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag äta lite lunch. För vid 2-3 bär det av till grannbyn för att träffa Matilda en stund! Hör av mig innan jag sticker iväg!


Godmorgon söndag!

Då vart det söndag, igen.. Imorgon kickar vi igång veckan igen, med en kort och ganska lugn skoldag, skönt! Saknar mina tjejer, redan! Träffar dom varje dag, och nu har jag inte träffat dom på några dagar och då blir man såhär.. uttråkad! :-( Så det ska bli underbart, som varje dag jag går till skolan! Idag ska jag storstäda på mitt rum och packa ner ytterligare saker som jag inte behöver, för den 1:e flyttar vi! Det ska bli sjukt kul, att få inreda mitt rum och så vidare, det ska det verkligen! Men först, ska jag sätta igång det nya "Glee" avsnittet av säsong 3. Vi hörs efter det någongång. Ni alla får ha en jättetrevlig söndag! :-)

Vi tar bit för bit.

It started out pretty simple. Between a  girl and a boy. But for some how it

changed, and it turned into a mess. I don’t want to do this. Anymore. I don’t

want to pretend that everything is fine. But I’m trough, you lied, go to hell.

 

For good times and bad times, you promised. Even if we fell apart, yeah you promised.

I will not leave you for as long as you don’t ask me to.

A promise you broke, go to hell with all your lies.




Just nu:


Igår!

Igår hade jag konsert, det gick superbra! Sen vart planerna att jag skulle hem, ta det lugnt och ha lite fredagsmys med familjen.. Men istället stack jag tillbaka hem med tjejerna och hade en mysig kväll i Bara. Dock hände en olycka med Elina, men hon mår bra nu iallafall. Tack gode gud..! Vaknade upp av att Matildas föräldrar började dammuga sådär 12 på förmiddagen.. Men tur var ju det, annars hade vi sovit bort hela dagen, och det hade ju inte blivit så bra, ellerhur? Sen kom Micke och mamma och hämtade mig och nu ska jag iväg. Vi hörs senare ikväll.
me <3 and my guitarr

Familj hela kvällen.

rubriken säger allt?

Så blåst man kan vara!

"Jag vill skriva "Jag saknar dig" på en sten och kasta den i ditt ansikte så du får känna hur ont det gör"

-


Historia!

Sitter på historian, drygt.. Men vi har iallafall en liten bensträckare nu. Efter detta är det bara naturkunskap var, sen går vi på lunch. Går tidigare från skolan idag eftersom jag ska ha konsert ikväll, och behöver fixa en massa inför det. Hör av mig när jag kommit hem eller senare under dagen.

Nytt projekt!

Vad kan det vara...?


eller kanske..?

eller kanske något helt annat!? Avslöjas om 1-2 veckor ;-)



Drömmen om ett barn!

Sitter vid tv:n och kollar på drömmen om ett barn med mamma! Myser till det med lite gottis, läsk och så! Får man ibland.. Imorgon blir det tidig morgon, tyvärr. Så hör nog av mig imorgon innan jag sticker till skolan.


Uppe med tuppen!

Vaknade nyss av att både Hannah och Emma var vakna, så det fanns ingen mening med att somna om. Ska väl snart gå ner och äta frukost antar jag, sen vid ett blir det buss in mot staden och entra skolan för utvecklingssamtal! Astråkigt, men det måste göras.. Dock vet jag inte vad jag ska göra efteråt men jag åker nog hem. Behöver duscha, städa undan på rummet och packa ner ännu mer skit inför flytten, som sker om 2 veckor! Vi hörs sen...


Myskväll med tjejerna...

Nu ligger jag och leker med Hannahs IPad innan vi sätter igång en film! Har nyss kommit in ifrån en runda, då vi följde Sara hem. Imorgon blir det utvecklingssamtal vid 13.00 och därefter får vi se vad jag hittar på... Har iallafall inga planer än så länge. Hör av mig imorgon innan jag sticker iväg! Bilden är på världens sötaste Hannah!


Böda Camping 2011!

Planerar inför sommaren 2011 då det bland annat blir Böda Camping med tjejerna...


-

There's nothing called normal, we're all just one of our kind.



Hemma från Svedala!

Kom hem för ett tag sen, har slängt in mig lite mat, var riktigt hungrig! Nu ska jag sätta igång en kopp te och slå på en film, sen blir det sömn för min del. Ska nämnligen upp redan 06.00, drygt! Vi hörs imorgon..
Snyggt ska det vara!

Boyce Avenue

Min inspiration. Ni är bäst.

SuperSnällaSilverSara

http://saararoos.myshowroom.se/ här är min blogg ;) Iaf nu är jag tillbaka med att gästblogga hos Nicole, gästbloggade ju i början då jag och Nicole precis hade lärt känna varandra och kan bara säga att vi har kommit riktigt nära varandra, näramare än vad jag trodde och det är jag skit glad över! <3
Nu sitter vi ju på naturen som nikki skrev innan och jag har inte gjort ett piss utan jag har bara käkat pepparkakor som vi fick av vår lärare, flätat nikkis hår och lyssnat på musik haha så duktig är jag ;) Dessutom så är nikki jätte stressad så hon stressar upp oss andra haha så när jag kommer hem ska jag sätta på en film, tror det blir jag saknar dig och sen ska jag plugga. Antagligen kommer jag nog snacka en del med Andii också hehe som vanligt men ja.. Vad ska jag mer säga? vi ska ha tjejmys imorgon kväll några tjejer från klassen vilket jag verkligen längtar efter så vill bara det ska bli onsdag :D 
NÄ nu ska Nikki berätta en sak för mig så måste sluta skriva hah puss och kram slänger nog in ett inlägg snart igen!image description

Sista lektionen..

Sitter på naturkunskapen med ett par tjejer från klassen. Snart är det dax för hemfärd och direkt när jag kommer hem ska jag byta om, slänga i mig något att äta och direkt till Svedala för repetition inför konserten på fredag.

U MAD BRO?


Samhällskunskap!

Sitter på samhällskunskapen med Hannah och kompani. Om en halvtimme bär det av mot lunch, mumsigt! Dock är det fisk, urk..! Kommer bli en stressig eftermiddag när jag kommer hem så jag vet inte hur pass jag kommer uppdatera. Någon sorts uppdatering kommer nog under dagen. Ha en bra tisdag!

Det går bra nu min vän.

Usch vad trött jag blev helt plötsligt.. Nu ska jag göra någonting som jag inte har gjort på länge. Jag ska fixa en kopp varm choklad och sätta på en film. Mamma har köpt ett par jättebra tabletter mot min inflammation. Mår verkligen jättebra för tillfället, men ska nog ta en till innan jag går och lägger mig, och hoppas på en natt utan att vakna? Skulle vara jätteskönt, och dessutom har vi sovmorgon imorgon så behöver inte gå upp förrän vid 8 tiden, det går bra nu! På onsdag ska jag ha myskväll med mina underbara vänner från klassen. Tjejer, ni anar inte hur glad jag är att jag träffade er. Kunde inte vara bättre tajming att träffa ett par tjejer som ni. Ni är helt underbara! Då var jag klar med mitt lilla romantiska uttalade haha! ;-) Nej men på riktigt. Dom är ett par riktigt härliga tjejer.

don't lose who you are

Detta är en av mina favvisar just nu!

Go for readhead again?


Drar en sväng till grannbyn!

Rubriken säger allt egentligen? Drar om en halvtimmes tid eller något. Ska först så i mig något litet att äta och ta en alvedon sen drar jag.. Ska träffa en av mina absolut bästa vänner, Elina! Hon är som en lillasyster för mig, verkligen. Ska förmodligen träffa Matilda och Sophia också, ett + till dom också, världens bästa vänner!

Mycket snack, lite handling♕


Slutade redan 12.30, Gött!

såhär söt jag är idag.

Yes! Nu blev jag glad!

Mamma fixade in mig till klockan 10.00. Blir dock lite tight, eftersom det måste gå på 20 minuter innan jag måste dra, men hoppas på det bästa. Kan verkligen inte missa idrotten idag eftersom vi ska ha genomgång inför prov. Så nu har jag precis fixat mig och inväntar bara att klockan ska bli halv 10 så jag kan sticka iväg till bussen till Bara. Hör av mig lite senare under dagen,ha en trevlig måndag!

We found love in a hopless place.

Saknar dig min bästavän. Nu är du på andra sidan jordklotet.

Godmorgon!

Har inte blivit direkt mycket sömn inatt, så jag är dundertrött! Har fortfarande ont i min käke så mamma håller på för fulla muggar och få en "akut" tid hos tandläkaren. Trött på detta nu.. Så hoppas verkligen jag kan få en tid snarast! Idag ska jag förmodligen träffa Elina, men är inte hundra beroende på hur jag mår och så vidare! Känner mig inte direkt jättemotiverad att åka iväg mer än till skolan om ens det, men vi får se hur dagen går :-). Nu ska jag iallafall ta på mig kläder och fixa lite frukost så får vi se när mamma ringer om tid..

Snart kommer en suprise....


Dax för lite julstämning!

Michael Buble - All I want for christmas is you.

Akut tandläkarvård!

Okej. Nu har jag tagit min sista alvedon för kvällen i hopp om att kunna sova hela natten. I hopp om att mirakulöst vakna upp sent imorgon och känna att smärtan är borta. Önsketänkade.. Min mamma kommer att väcka mig vid halv 8 då hon har pratat med tandläkaren och min specialist. Kommer att åka till tandläkaren imorgon bitti och så får de skriva ut alternativ medicin till pencilin och sen får de få bort smärtan. Hur dom gör bryr jag mig inte ett dugg om!!! Bara smärtan försvinner så klarar jag allt.. Så nu sätter jag på en film, och försöker sova...
fuck this shit :(

NY DESIGN!

Vad tycker ni om min nya design? Vet dock inte riktigt om den funkar som den ska men den är absolut bättre än den förra jag hade. Jag är inte den som lägger ner för mycket tid på designer faktiskt, utan jag vill bara att det ska se fräscht och snyggt ut. Nu har jag nyss hoppat ur duschen och ska fixa till lite lunch. Åt en scones imorse hemma hos Hannah, men magen behöver lite till.. känner jag... Imorgon är det skola igen, suck! Känner inte alls för det just nu, är dundertrött. Men vi börjar sent och slutar tidigt så det är rätt chill ändå ;-)..

Sliten tjej...

Idag är jag trött. Idag kommer jag att ligga i soffan hela dagen. Idag kommer jag äta skräpmat.
Lägger in bilder sen på hur jag såg ut igår!

Snart kommer tjejerna...

Snart kommer tjejerna till Klågerup och då ska vi sticka iväg och käka, mysigt!

Så går det...

Uppe tidigt, och så går det när man har en lillasyster. Hon var uppe redan vid 8 tror jag, så har jag bara legat och snoozat tills nu vid 9. Pappa är iväg och handlar bullar, så vi kan laga en god frukost! Idag har jag hela dagen planerad, ska åka hem från Trelleborg vid 1 tiden. Är dock inte hemma förrän vid 2, och då ska jag hinna städa lite i huset, duscha, fixa till mig själv och så vidare. Dock glappar min plattång, så det skulle vara total katastrof om den inte fungerar ikväll.. :-(


Tja! Dåligt med uppdatering idag, sorry. H...

Tja! Dåligt med uppdatering idag, sorry. Har varit upptagen hela dagen i skolan. Nu är jag påväg hen till min pappa på den eviga bussresan som jag kallar det. Tar över en timme om jag åker direkt efter skolan. Så blir det hemmakväll ikväll med idol och sånt mys. Sen imorgon blir det rajraj med flickorna. Mer om det sen... Puss!


Årh..

Sidan jag fixar bloggdesigner av ligger nere för tillfället, så tänker inte ens länka deras hemsida förrän den har börjat fungera igen. Riktigt dåligt av dom! Men så är det. Så fick fixa till en tråkig, enkel och fattig design sålänge. Men så får det bli tills imorgon/övermorgon iallafall. Ska försöka fixa det imorgon morgon eller i skolan. Ska ju hem till min pappa imorgon efter skolan, vart typ 3 månader sen jag var där sist. Får äntligen träffa min lillasyster, som jag har saknat henne. På lördag blir det mys med tjejerna. Först ska vi äta här i Klågerup och ha det trevligt, och på kvällen drar Emma, Hannah och jag vidare hem till Hannah i Lund och så stannar jag här över natten faktiskt. Så himla trevligt.. Men nu har min alvedon börjat verka så bäst att jag försöker sova innan smärtan kommer tillbaka. Vi hörs imorgon.. Måste upp tidigt imorgon, börjar redan 08.10, suck.. :-(


Pillar med designen..

Sorry om det är kaos på bloggen och om ingenting funkar. Det funkar snart!

I close my eyes, and pray

everything is OK

Inför uppsats...

Kom hem vid halv 5 idag, så lika bra att börja med pluggandet nu så man inte halkar efter och att det inte blir försent! Har ju då en uppsats som väntar mig imorgon, och jag har verkligen inte förberedd.. Så det blir nog inte så mycket uppdatering ikväll om jag inte har tid, vi får helt enkelt se. Har dessutom sjukligt ont i min käke och i mina tänder så mår kasst deluxe.. :-( Pappa har köpt voltaren till mig, med tanke på att jag förmodligen fått en inflammation i tanden/käken, ingen aning! Men hoppas det hjälper iallafall..
Vacker bild. Men ungefär såhär, ja...

Naturkunskap

Har nyss börjat vår naturkunskapslektion, drygt! Slutar inte förrän 4 idag, drygt det med. Blir en hemmakväll ikväll med massa plugg eftersom vi ska skriva en uppsats på historian imorgon om "Offer och förövare". Det är en uppsats som är grundande för vårt betyg.. Känns inte helt OK! Men hör av mig när jag kommit hem...
jag och världens bästa sara.

HÅLTIMME

Sitter på sista kvarten av svenskan sen är det håltimme enda till 14.00. Jag och tjejerna ska sticka iväg till stan och hitta någonstans att äta, mysigt! Hör av mig när jag kommit hem...

B R O K E N

Det går dagar då jag inte tänker på det över huvudtaget.
Men 1 ½ år sen. Det är inte och leka med vännen min...

BAD FEELING

Okej, jag har fortfarande typ jätteont i min mun och i mina tänder. Verkligen jätteont! Hoppas verkligen jag kan sova bättre än inatt. Sov bara 3 ½ timmar, inte bra alltså.. Mår verkligen inte bra men jag måste till skolan. Missar alldeles för mycket. Men samtidigt så känner jag att mår jag riktigt dåligt stannar jag nog hemma tills jag mår bra, än att gå i skolan och vara småkrasslig. Men, vi får väl se imorron hur jag mår!

Dagens!


Det känns som om jag ska dö!

Så dåligt mår jag verkligen... Men, pallrar ändå mig till skolan.. Dock har jag sovit 3 1/2 timme inatt så jag skippar italienskan. Hörs sen!


JAG MÅR DÅLIGT

Herregud vad jag har mått dåligt idag. Jag har sovit exakt hela dagen. Kom hem från tandläkaren vid halv 10 tiden och kände direkt att jag inte skulle kunna gå till skolan. Ringde mamma, satte på ugly betty och somnade... Vaknade till vid hav 5 av att mamma kom hem och så hade jag fått sådär 400 sms, nej men 400 - 380 typ.. Så slängde jag i mig lite mat, eller försökte åtminstonde, åt en rösti, good Nicole, really good! Och nu har jag nyss kommit ur duschen. Pigg är jag dock inte, fast att jag har sovit hela dagen.. Men ska ta lite jordgubbskräm och sen ska jag sova. Fast först måste jag se ett avsnitt av "Ugly Betty", yes. Vi hörs imorgon..
För sliten för att visas på bild.

I'm in pain. No blog today.


Dåligt av mig..

I'm sorry, jag har inte bloggat överhuvudtaget idag. Men kom hem vid ett iallafall och inte långt där efter mötte jag upp Jose vid bussen sen stack vi hem till henne. Nu är jag hemma och ska sätta på lite "Ugly Betty" innan jag går och lägger mig.. Är väldigt trött ikväll, usch! Sov inte alls bra inatt, men kommer iallafall tillbaka till rutinerna nu, faktiskt ganska skönt! :-) Nu ska jag lägga mig och kolla "Ugly betty", imorgon blir det tandläkaren :-( !

right now...

william fitzsimmons

Som jag har väntat på denna stunden. Jag tänker inte låta någon förstöra detta för mig. Jag ska se honom, jag ska höra på honom. Den musiker som jag inspirerat mig och hjälpt mig genom nästan omöjliga situationer. William fitzsimmons, vi ses den 28:e november på mejeriet i Lund. Joina någon..?






just a little bit of love


Skola imorgon..

Nu är jag hemma och nyduschad, skönt! Ska sätta igång och läsa en engelskabok som jag.. äeh jag ska inte ens kommentera, blir irriterad bara jag tänker på det haha! Men imorgon är det skola så ska ladda upp med en film och bara ta det lugnt! Imorgon får jag äntligen träffa världens bästa tjej, Sara! Som jag har saknat dig.. Känns ganska sjukt hur tighta hon och jag har blivit på bara denna tiden? Sen den 22:a augusti. Love you darling!

Dagens!


Nu drar jag en runda till Bara!


Moa Lignell, en hyllning till dig.

Du har en helt otrolig röst, så fantastisk!

Dagens planer!

Sitter fortfarande i min pyamas och kollar på tv. Riktigt trött är jag! Men, det är mitt eget fel. Somnade sent, vaknade tidigt så, som sagt, mitt eget fel... Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sen ska jag plocka undan på mitt rum! Ser förjävligt ut... Ikväll, om allt går som planerat ska jag träffa Matilda, Sophia och kanske Elina? Dom kanske skulle iväg ikväll men det blir nog ingenting av det, så drar nog dit kanske! :-) Ska iallafall äta middag med la famillia och få iordning på mitt rum innan jag kan tänka på att åka iväg ikväll. Hörs sen! :-)

Last friday night!

Hugo, Markus, Filip, Hanna och Niklas
Niklas, Emma, Adrian och Hanna
Jag, Niklas och David
Hugo och Niklas
Det finns fler bilder men.. äeh.. lägger inte ut dom!

Herregud....

Idag vill jag bara krypa under täcket och stanna där förevigt. Godnatt...

Hemma från Adrian!

Riktigt, riktigt lyckad kväll. Nu pular jag pizza. Mmmmm...

Dagens planer!

Godmorgon på er.. Uppdaterade för en stund sen med en kopp kaffe, som dock är slut nu. Det var supergott och bra såhär på morgonen. Snart ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt, så håret har torkat riktigt till i eftermiddag.. Sen blir det väl "brunch" kan man nog kalla det.. Ska fixa till frukost/lunch eftersom klockan snart är halv 12. Resten av dagen kommer gå åt och att plocka undan lite på rummet, fixa hår/smink och sen dra vidare hem till Jose och sen vidare därifrån vid 6-7 tiden sticker vi till Adrian. Hoppas kvällen går som förväntat! No kaos..

Godmorgon Fredag!

Laddar upp med en ordentlig kopp kaffe!





Torsdagsmys!

Nu ska jag ha torsdagsmys helt för mig själv. Har precis gjort nudlar och dricker jordgubbsaft, smarrigt värre! Och nu väntar bara en riktigt bra film, sen är min kväll gjort. Imorgon blir det fest hos Adrian, här i Klågerup. Ska bli riktigt skoj att träffa alla "gamla", från min gamla klass. Bilder kanske kommer, får se? Nu ska jag iallafall ha en riktigt mysig och lugn kväll och desamma till er! Hoppas ni får en bra kväll. Puss

Hos Josefine!

Har nyss kommit hem till Josefine, väntar just nu på henne för hon sitter och äter! 
Hör av mig när jag kommit hem...

Förlåt!

Dålig uppdatering dessa senaste dagar, förlåt förlåt! Har varit i Svedala och sen igår rensade jag ju mitt rum sen blev det ingen mer uppdatering? Jag begav mig till Bara och träffade ett par vänner på kvällen. Sen kom jag hem vid 1 på förmiddagen idag och då hoppade jag direkt in i duschen sen begav jag mig till Lund på fika med några klasskompisar, mysigt var det! Dock börjar det bli lite kallt för att sitta på uteserveringar, om de inte har filtar eller värmelampor, men det gick idag också! ;-) Nu ska jag strax äta med la famillia sen sticker jag till Josse.

Två bilder på mig och Simone från i tisdags.





STORSTÄDNING!

 

 

Nyss nyduschad och hemkommen från Simone, berättar mer om igår senare..

Just nu, måste jag verkligen ta tag i mitt rum och ALLA mina kläder.. Puss!


Nyss ätit rostade mackor. Nu: Tv... Kan in...

Nyss ätit rostade mackor. Nu: Tv... Kan inte somna, ligger här med en sovandes Simone bredvid mig. Tur jag har min blogg och tv:n.. Vi var hemma hos Linus innan ikväll, ändå trevligt! Är supertrött men har ingen lust att blunda och försöka sova. Låter det logiskt? Naaäe.. Inte direkt kanske, men så är'et. Imorgon ska jag ta tag i mitt rum eftersom vi flyttar om en månad faktiskt! Äeh, nu har jag inget mer att säga. Men jag lever, och nu ska jag se på tv. Godnatt!


Hos Simone!

Sitter hemma hos Simone just nu och väntar på att hon ska bli färdigfixad så vi kn bege oss till stan!



älskar dig hjärtat!

RED EYES


Stan!

Vaknade nyss, tidigt jag vet! Men idag ska jag faktiskt till stan med min barndomsvän Simone! Ska nog ta en fika, prata om allt som händer osv! Sen ska jag följa med henne hem till Svedala och sova där inatt. Vet dock inte riktigt vad vi ska göra ikväll, men uppdaterar mer om det senare..! Just nu sitter jag med min gitarr och spelar Veronica Maggio - låtar, mysigt. Känns dunderbra att det är lov, kändes som att det behövdes.. ;-)

RSS 2.0