Nu har vi landat!

Som sagt, förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen men har fullt upp om dagarna så kommer endast hiam slänga in ett inlägg om kvällen skulle jag tro... Idag har vi hållt på hela dagen och tvätta huset och måla, vilket har varit döroligt! Ska fortsätta imorgon men nu är det snart dax att gå och lägga sig med tanke på att man ska upp hyffsat tidigt imorgon. Hela veckan ska vi göra så mycket vi kan och få så mycket som möjligt av huset målat! Så det ska bli roligt att se hur resultatet kommer bli efter en veckas slit. Men det blir nog superduper bra.
 
På fredag börjar marknad och fortsätter till söndag när vi åker hem. Ska bli jätteroligt att sticka dit en runda, ifall tid finns. Lördag är även inbokad fest här hemma, vilket även det ska bli fett roligt! Massa roligheter hela tiden.
 
Vi hörs helt enkelt imorgon... Bilder får ni när jag kommit hem ;-)

Framme!

Gör detta tidsinställda inlägget för att berätta att jag förmodligen redan är framme i Malmköping! 
Sen får vi väl se när jag uppdaterar nästa gång... Ha det bra!

Godisflyget!

Nu är vi förmodligen här... Eller om inget annat snart här!
 
 
 

Nu drar jag!


Godmorgon!

Klev upp för isch 20 minuter sedan och ska nu äta lite frukost. Därefter fixa det sista och sådär sen kör vi! Jag vet som sagt inte alls hur det kommer bli med uppdatering men det får vi helt enkelt se... Vi hörs innan jag sticker!


Godnatt!

Har nyss kollat tv med mamma och vi har slängt i oss vars en varm macka. Sjukt gott såhär på
kvällen... Nu har jag gjort mig iordning och ska gå och lägga mig nu! Alarmet står på 07.30 imorgon.
 
Godnatt och sov gott, så hörs vi innan jag sticker imorgon!

Borde kanske tänka på att...?

Borde kanske tänka på att göra mig i ordning och dra mig till sängen och sätta på en film eller någonting.. Fast jag känner inte riktigt för det! Har gjort någonting idag som jag inte gjort på ett antal månader. Jag satte mig faktiskt och spelade lite keyboard, vilket var sjuktligt längesen för att vara mig! Det var awesome som vanligt och tränade faktiskt in introt till "Titanium" haha, så det var vad jag hann med. Alltid något och det var skönt att få spela lite.
 
Har mest fokuserat på att spela gitarr och skriva lite nu de senaste så har inte riktigt tänkt på att jag har en awesome, stor och bra keyboard inne på mitt rum! Tog tillfället i akt nu när jag hade en timme över och spelade. 
Borde göra det oftare känner jag. Musik är fan som min terapi. It's awesome
 
Såhär ser min skönhet ut. Technics KN 1000 !

-

...He and I, had something beautful.
But so dysfunctional, it couldn't last.
Leved him so, but I let him go, cause
I knew he'd never love me back. 
 
Such pain as this shouldn't have to
be experienced. Im still reeling from
the lost, still a little bit delirious...

Kollar på film!


Myspys i åskan!

Ligger i min säng och myser lite grann! Ska sätta på ett avsnitt av 90210 och äta min chokladboll.
Blir en tidig kväll ikväll... Men uppdaterar såklart innan jag går och lägger mig ikväll! Vi hörs senare..
 
 
 

Dax för städning.


Near to you..


Hemma efter dagens äventyr!

Sådär ja... Då vart jag hemma efter dagens äventyr. Stack som sagt till Bara med mamma och plockade ut lite pengar och sen stannade jag där och träffade vänner en stund. Kom precis hem och nu väntas strax mat, äntligen! Är dödshungrig eftersom att jag inte ätit någonting sedan frukost imorse... 
 
Kvällens planer ser ganska lugna ut! Ska packa klart och checka av så att jag har allting med mig och fixa med den sista tvätten, sen blir det bara en lugn kväll med familjen eftersom att jag ska upp ganska tidigt imorgon. Vi kör mot Malmö runt 08.30 vilket innebär att jag måste stiga upp en timme tidigare... Inget man är van vid precis ;-) 
 
Men nu ska jag slänga i mig lite mat och så hörs vi senare!
 
 

Såhär blev mina naglar!


Nyduschad!

Har nyss duschat och ska strax bege mig till Bara för att hämta ut pengar och träffa lite vänner!


Hittade ett par frågor som säger lite om vem jag är.

Vad är min favorit mat och din favorit dryck ?
Min favorit mat är kinamat från kinaresturang eller sallad. Det kan vara grekisk sallad eller kycklingsallad. Jag älskar det!

Varför började jag blogga från början?
Innan jag började blogga använde jag mig av dagbok för att "få ut mina känslor". Kände att jag ville kunna skriva om min vardag och mina känslor på digitalt sätt! Därför började jag blogga.
 
Vad läser jag för linje och var?
Jag läser ett program som heter samhälle/beteendevetenskap på en skola i Lund som heter Polhemskolan.

Vad vill jag ha för karriär i framtiden ?
Jag skulle gärna vilja jobba inom polisen på något vänster. Skulle gärna vilja hjälpa människor som sitter i en knipa alternativt jobba i framtiden som advokat eller kriminaldetektor. Det skulle jag tycka vara riktigt intressant.

Är mina föräldrar skilda och hur många syskon har jag?
Ja mina föräldrar är skilda och har varit sen jag var i en ganska tidig ålder. Dock har mina föräldrar en ganska bra relation till varandra och pratar med varandra. Det tycker jag är jätteskönt. Jag har en bror hos min mamma som heter Victor, född 1997. Sen har jag en syster på pappas sida som är född 2004.

Har jag en nära relation till dina syskon?

Jag vet inte riktigt hur jag ska svara på den frågan. Jag träffar min bror varje dag så det är klart att vi går varandra på nerverna och bråkar en del men han är ändå min bror och jag älskar honom. Min syster och jag träffas inte alls lika ofta som jag och min bror. Jag har blivit äldre och har ganska mycket i skolan och utanför skolan. Tycker det är tråkigt att jag inte träffar henne lika ofta längre men då är det självklart roligare och mysigare att träffa henne när man väl träffas. Hon och jag har en väldigt nära och speciell relation.

Vad ägnar jag min fritid åt?
Jag ägnar min fritid åt att umgås med mina vänner eftersom de är en stor och viktig del av mitt liv. Tränade fotboll 3 gånger i veckan tidigare men slutade för det första på grund av att jag blev skadad men fanns ett större intresse i musiken som jag ägnar flera timmar om dagen åt. Om det är vanlig musik, mitt gitarr/keyboard spelande eller min sång det spelar egentligen ingen roll. Musik är någonting jag alltid har med mig vart jag än är.

Vad läser jag för bloggar och varför?
Jag läser oftast Kenzas blogg för att jag tycker att hon är en riktigt vacker kvinna som tar sin blogg på allvar. Hon har även många bollar i luften vilket jag tycker är roligt att läsa om. Jag läser även ett par andra "stora bloggar" som tillexempel Paow, Annicas, Tyras m.f. Jag läser även mina vänners bloggar såklart, men de är lite mer personliga eftersom att jag känner dem.
 
Tre saker jag skulle ta med min till en öde ö och varför?
Mat, för att jag måste kunna överleva. Gitarr, för att jag måste kunna överleva. Och en glad filur att ha med mig på vägen mot min överlevnad på en öde ö. 

Och nu då?

Har nyss slängt i mig frukost och ska snart börja städa i ordning inne på mitt rum. Därefter slänger jag in mig i duschen och sen ska jag plocka upp lite tvätt... Det är ju bra ifall man har kläder rena tills man ska iväg en vecka haha... Men nu ska jag göra fint på mitt rum, vi hörs lite senare!


Frukost!


Detta ska göras idag!


-

2012 SOOO FAAAR TROUGH MY CRAPPY PHONE
 

Bakken bestämt!

 
Den 13:e augusti sticker jag + ett gäng till Bakken i Danmark. Ska nog ta en runda i
Köpenhamn också när vi ändå är i Danmark. Åker med ett par tjejer i min klass och
ett par killar, så vi blir väl runt 10 personer ungefär. Ska bli jätteroligt faktiskt, längtar!
 
Nu ska jag nog försöka sova iallafall. Fullspäckad dag imorgon. Ska hinna städa mitt rum, packa,
åka och hämta mina hörlurar hos Sophia, träffa Elina snabbt och snacka med henne, hämta ut pengar
och tvätta måste jag också göra. Däremellan ska jag gärna hinna ta en dusch och hinna slänga i
mig något att käka. Så att imorgon blir en fullspäckad dag, men roligt är ju det! ;-) Vi hörs imorgon...

Resan till Malmköping!

Okej, nu ska vi reda ut det hära! På fredag, så ska jag åka med min farmors syster och hennes son upp till Malmköping där en familj ur min släkt just nu bor. Familjen är mina nästkusiner och deras mamma som då är min pappas kusin. Där kommer jag spendera 10 dagar ungefär och det kommer bli fruktansvärt skönt att komma ifrån lite. Det kommer även bli jätteskoj att träffa mina släktingar eftersom att jag inte har träffat dom på ungefär 10 år.. 
 
Under veckan ska bli bland annat måla om Jannicas hus, gå på en jättestor marknad som pågår under tiden vi är där uppe och vi ska även på en "musikfest" sista kvällen vi är i Malmköping. Det kommer som sagt bli fullspäckade dagar men såklart även sol och bad om vädret tillåter oss det! Ska bli otroligt mysigt och jag är väldigt tacksam som får följa med upp dit igen. Ett otroligt mysigt ställe jag kommer befinna mig på i lite mer än en vecka!
 
Fattar ni..? Det är iallafall vart jag kommer hålla hus i 10 dagar och därför är jag inte säker
på hur pass mycket jag kommer kunna uppdatera. Jag ska försöka så gott jag kan och
annars 
får ni nöja er med världens bildbomber när jag kommit hem! Nu ska jag sova...

Något av det bästa.

Att ta det lugnt hemma i översized t-shirts gör jag nästan alltid! Varje gång jag kommer
hem ifrån skolan, från polare eller liknande och jag inte ska någonstans på resten av
dagen så tar jag alltid på mig en oversized t-shirt och mjukisbrallor! Klockren bild, hehe.

Tillfälligt ny header.

VS
vad tycks..?
 
 

Dagens snyggaste #2


Dagens snyggaste


Knäckebröd & juice

Sitter just nu på mitt rum och käkar knäckemacka och dricker ett glas apelsinjuice, redigt gott! Försökte packa lite idag men det gick åt helvete. Väskan är redan full och jag har inte fått i alla saker än så imorgon blir det ompackning och hoppas att det går bättre denna gången! Nu ska jag dra mig in och tvätta bort mitt smink och sen tänkte jag starta en film och bara mysa. Ett tag sen jag sov hemma nu så kan vara ganska skönt att lägga sig i tid ibland då och då... Vet inte hur det blir med vidare uppdatering ikväll men annars hörs vi imorgon!
 
Sov så gott!

Klänningar!

Är ganska sugen på att köpa en ny festklänning! 
 
Nelly.com- 499:-
 
Nelly.com- 349:-

Hemmakväll ikväll!

Stack en runda hem till pappa igår faktiskt. Åt middag där och umgicks med min syster lite bland annat. Tog bussen vid 11 tiden imorse direkt in till Malmö där jag mötte upp mamma på mobilia. Därifrån stack vi hem till Anita som är min farmors syster. Ska åka med henne och hennes son upp till min pappas kusin i Malmköping på fredagmorgon. Kommer bli en jättemysig och rolig vecka där uppe tror jag! Nu har jag precis gjort fransk manikyr på  mina naglar själv. Köpte ett set idag som gör så att man kan fixa sina naglar snabbt och enkelt själv utan att betala 400:- för att få fräscha naglar. 59:- på H&M kostade set-et, billigt och bra.
 
Nu ska jag plocka undan på mitt rum lite grann sen ska jag så smått börja packa inför fredagsresan. Ska bara packa ner det mest vesentliga ikväll och sen fyller jag på efter-hand. Mh... Det var väl det mesta jag hade & säga.
 
Vi hörs lite senare ikväll dårå?

Fikat hos Anita!

Har precis fikat hemma hos Anita och pratat lite om resan på fredag! Nu ska jag och mamma bege oss till mobilia och se vad vi hittar där!


2 dagar

Har varit två dagar, igår och idag i Veberöd. Verkligen jätteskönt att komma långt härifrån ibland! Men vi hade bland annat en jättemysig middag. Bilder kommer komma ut såfort jag fått dem av Emma. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och ta en lång, härlig dusch och sen ska jag slänga i mig lite middag. Ikväll drar jag till Bara och träffar tjejerna och grabbarna en sista gång innan jag åker, tror jag(?). 
 
Vi hörs innan jag sticker ikväll!!!

Hur ser planerna ut för idag?

Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska göra... Skulle dragit mig till Veberöd men det verkar inte som att det blir av! Men har iallafall fixat färdigt mig och nu inväntar jag bara dagens planer!


Nyduschad!

Väntar fortfarande på att Emma ska vakna och sålänge har jag tagit mig en dusch och ska nu börja fixa mig!


Frukost


Godmorgon!

Felix stack hem runt 1 tiden igår och efter det orkade jag faktiskt inte slänga in ett inlägg. Vaknade ganska tidigt idag, vid halv 10 tror jag. Är riktigt sliten och trött idag men ska förmodligen bege mig till Veberöd lite senare idag hem till en väldigt nära tjejkompis och vara där hemma idag. Imorgon ska jag och mamma bege oss hem till Anita och planera inför den spontana resan jag ska göra på fredag... Mer om det senare! 

Åska och skitväder!

Har nyss fixat till mig och även hunnit kolla en film som visades på 3:an tror jag. Wild Girl hette den iallafall och det var verkligen en typisk tjejfilm, haha! Inte riktigt min smak men den var okej. Nu ska jag bara plocka undan lite på rummet sen ska jag möta upp Felix som kommer om en stund. Blir nog ingen mer uppdatering innan han drar hemåt ikväll men vi hörs iallafall ikväll innan jag går och lägger mig.. Ha en bra lördag allihopa!
 
 

Music

Här har ni min lista jag använder på spotify: softilation

Shoppar...

...Eller inte. Jag fantiserar lite om vad jag vill ha och inser snabbt att jag inte kommer kunna köpa allt detta för 2000 kronor. Det är lite smått omöjligt. Men det känns iallafall bra att klicka på den här "lägg till i varukorgen". Då känns det som om man verkligen shoppar på riktigt. Har verkligen inte råd med massa shopping nu eftersom att det väntar en resa till Malmköping nästa fredag och därefter kommer Tosselilla och Ven. 
 
Föresten så har jag köpt lite nya kläder och fått nya kläder efter min födelsedag som var den 27 Juni. Tänkte fotografera mina inköp och lägga ut här på bloggen! Behöver lite ny inspiration till bloggen också så tänkte även byta design när jag har tid och lust. Får väl se vad jag slänger till med denna gången....
 

Godmorgon!

Somnade ganska sent igår och vaknar redan nu... Kommer bli en lång dag detta! Ligger fortfarande i sängen och hoppas på att somna om, vilket jag inte kommer. Ska alltså strax bege mig upp och kolla läget med de andra och slänga i mig lite frukost. Sen ska jag bara slappa i någon timme och därefter kommer Felix hit! 
 
Hörs av lite senare antar jag.

Nicole har noterat.

Jag har noterat en sak som jag tycker är ganska intressant.. Eller rättaresagt väldigt intressant. Bloggare/bloggersor som gör videobloggar bytar väldigt ofta dialekt från verkligheten och in i bloggen, är inte det ganska intressant? Tror dem att dem ska få fler läsare för att de, jag vet inte, pratar finare eller coolare? Bara en liten parantes som jag har gått och funderat över ett tag nu. Alla dessa människor, vissa är det bara synd om...
 
Iallafall, nu ska jag slänga iväg ett par godnatt sms och sen ska jag försöka sova! Hörs imorgon..
 

"Wanderlust"

Jag har nyss kollat på en film som heter "Wanderlust". Jag kan bara säga att de är en av de roligaste filmer jag sett på ett bra tag så bör ni muntras upp någon gång så rekomenderar jag verkligen denna filmen. Det är Jennifer Aniston som spelar en av huvudrollerna i filmen och det var verkligen en superrolig film. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu... Vill somna hyffsat sent ikväll eftersom att jag vill sova ut imorgon! Har inte sovit en hel natt på ett bra tag så väntar nog ett tag tills jag blir riktigt trött innan jag går och lägger mig...
 
Ser fram emot morgondagen eftersom jag har ganska mycket planerat, så det är superroligt! Felix kommer på eftermiddagen så jag hinner fixa till på mitt rum eftersom här förmodligen kommer se ut som ett bombnedslag redan imorgon... Jag råkar nämligen vara expert på att skita ner mitt och alla andras rum, haha! 
 
Nej.. Nu ska jag hitta på någonting & göra, vi hörs lite senare!
 

Mörkt hår ígen?

Fade and then return.

What's up? Jag chillar med livet, glider runt och njuter av sommarlovet.
Inget speciellt som händer. Mår dock asdåligt för tillfället men hoppas 
iallafall bli frisk till imorgon och om inget annat tills i helgen... Well...
later!

Hemmakväll!

Hej på er! Det var ett tag sen jag bloggade nu men tänkte slänga in ett inlägg nu när jag ändå bara är hemma denna kväll. Jag har haft ett helt fantastiskt sommarlov än så länge, dock kunde vädret varit bättre men det är som sagt ingenting jag kan styra tyvärr. Just nu sitter jag och tar det lugnt inne på rummet och lyssnar på musik, ganska mysigt faktiskt. Tänkte bara ta det lugnt hemma en kväll eftersom det var ett tag sen..
 
Imorgon kommer Felix hit, vilket ska bli så jävla bra! Han är verkligen världens bästa. Så ska vi käka middag med min familj först sen ska vi väl bara umgås och ta det lugnt.. Ska lägga in lite bilder från veckan som gått när jag orkar överföra bilder ifrån min telefon, vilket jag inte kommer orka ikväll tror jag iallafall! ;-) Men vi hörs senare..
 

Ta hand om mig själv-dag!

Sitter just nu i ett skönt fotbad och ska om en stund hoppa in i duschen! Sen blir det ansiktsmask och nagelvård. Man behöver såna här kvällar då och då...


Matdax för mig och bror!


Förvirrad!!!!

Jag gör helt enkelt alldeles för många planer på en och samma dag. Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska göra idag, vi får helt enkelt se! Det enda jag vet nu är att jag måste ta en dusch...

Frukost!


Hemma!

Kom hem för en stund sen och nu sitter jag och lyssnar på lite musik och tar det lugnt. Ska strax plocka fram lite gottis som jag köpte i Svedala och fortsätta kolla på 90210 säsong 1! Jag är helt nördig, i know... Iallafall, morgondagens planer är lite osäkra än sålänge men mer om det lite senare.. Nu ska jag gå och förbereda lite gottis.

Myser!


Svedala...

Sticker till Svedala med min familj och äter lite gott i parken och kollar lite artister. Mysigt! Hör av mig lite senare...


Nu drar jag!


Nyttig frukost!

Godmorgon... Vaknade runt 11 idag och då ringde Elina mig. Vi bestämde att jag skulle dra mig mot badet och hjälpa henne en stund och därefter sola och bada, mysigt! Sitter just nu och ska klämma i mig den sista halvan kycklingrulle som jag sparat sen igår..;-) Ska de va så ska de va, inte sant? Så det är väl lite mina planer idag! Hoppas ni alla njuter av det fina vädret! Hörs sen...


Samma visa om&om igen.

Med det menar jag att det är dax för lite 90210. Jag kan verkligen inte slita mig ifrån den tv-serien, och även fast att jag har sett alla 4 säsongerna så är det hög tid att se om alla säsongerna 1-4 igen. Jag är fullständigt galen och sjuk i huvudet men jag verkligen älskar det programmet! Finns ingenting som är bättre än det... Iallafall, så nu ska jag fixa säsong 1 och så är det bara att börja om från början. Har laddat upp med fläderbärssaft, chips och kexchoklad. Yummi! Får se hur det blir med uppdateringen senare ikväll, beror på om jag somnar! Annars hörs vi imorgon...
-
Tumblr_lbnfgmqmwr1qdm5q9o1_500_large

Mysig bild!

-
Jag tänker ganska mycket när jag ser denna bilden. Det är bara för att jag har lärt mig att älska regnet. Regnet gör en nostalgisk och fylld av alla olika sorts känslor. Regnet får en att må bra men samtidigt skit. Äsch jag vet inte, det är bara jag som nojar och har fått en massa för mig. Jag har helt enkelt lärt mig att älska regnet.

Further from you


Fläderbärssaft.

Sitter i min säng. Tänker och lyssnar på musik. Dricker fläderbärssaft!

Varit duktig!

Hej! Kom ju hem i fredags och i lördags hade vi kalas för att fira att jag fyllt 17 den 27:e. På kvällen bar det ju som sagt av till Bara där jag träffade ett par vänner och hade det mysigt. I söndags stack jag, Felicia och Sophia iväg till stan för att shoppa och shopping blev det (bild kommer). Stannade i bara på söndagkväll och på kvällen stack vi och badade vilket var underbart skönt... Igår vaknade jag upp hemma hos Matilda och då bar det av till stan ännu en gång för lite mer shopping och det blev det det också! Senare kom Elina och Sophia och då bestämde vi oss för att gå till Mando bar&resturang och där käkade vi lite middag och tog det lugnt.. Jättemysigt! Kommer lägga upp ett par bilder ikväll eller imorgon om hur dessa senaste dagar har varit!
-
Nu har jag varit jätteduktig och rensat ut hela min garderob och gjort rent och snyggt! Så nu blir mammi glad förhoppningsvis... Ska strax fixa lite god dricka och hämta något gottis och sen ska jag nog starta en film. Börjar nog bli lite smått sjuk för känner mig inte helt kry, men det går väl över eller något! Vi hörs lite senare...

Teckenspråksläger #3


Teckenspråksläger #2

...fortsättning följer

Teckenspråksläger #1

..fortsättning följer

RSS 2.0