En väldigt solig dag

Det kändes inte jättemoticerande att gå upp i morse men det fick helt enkelt bara gå! Var en hyfsat kort dag i skolan som vidare tog mig till mobilia en snabbis innan jag åkte hem. La mig direkt i solen och efter ett tag kom brossan och solade med mig. Jag har sedan dess i princip inte gjort någonting . Jag hade behövt plugga och städa men motivationen är på botten, så det är knappt lönt. Får försöka igen imorgon! 








Solen gör mig glad

Helgen har varit jättebra. Helt fantastisk! I fredags åt jag middag hemma hos pappa och umgicks med min syster som jag inte har träffat på väldigt länge. Det var supermysigt! Köpte gottis och kollade 2 filmer innan vi gick och la oss. Lördagen bestod av jobb och häng i Malmö med Lisa. Vi åt asgod mat, flyttpackade, flyttstädade, och snackade en jävla massa skit! 

Idag kom jag hem vid 16.30. La mig direkt i solen med min nya bikini, och låg där tills det var middag. Idag blev det grillat. Mumsigt! Nu har jag pluggat 2 timmar och ska snart gå och göra mig i ordning. Imorgon är det prov som gäller, jävla skit skit skit. Det ska gå, eller ja det måste gå. 







Fick mig en mysdag med syster






Revenge

Ligger i sängen och kollar på revenge innan jag ska dra mig till sängs på riktit! Imorgon ska jag sola innan skolan med Josefine och sen blir det lite äventyr med skolan! 



om 33 dagar åker vi till prag

        
 
Det kommer bli den bästa resan, med de bästa brudarna!

smygäter påskgodis och lyssnar på musik

Tisdagen var första skoldagen efter lovet och jag kunde inte fått en mer stressfylld dag. Skolan, lärare, och alla andra bara öste på med en massa skit som ska vara inlämnat här och där. Det var inte alls skoj! Fick även en väldigt dålig start på min dag, så tisdagsförmiddagen och eftermiddagen vill jag bara dra ett sträck över. Efter skolan tog jag och Josefine oss till centralen, käkade en glass och rörde oss mot Emporia! Kvällen slutade hos Sara i Lund där vi pluggade på för fulla muggar och på kvällen tränade vi, så det var gutt!

 

Igår var en himla onödig dag i skolan faktiskt, men kvällen blev bättre. Jag kom hem och provade min balklänning, som satt helt fantastiskt och jag är verkligen jättenöjd med allting runt omkring den. På kvällen åkte jag tillbaka till Lund igen där jag och Sara gick på bio och såg "12 years a slave". En väldigt hemsk och djup film men samtidigt fantastiskt välgjord och ett superbra slut! Den var väldigt lång, men den var ändå väldigt bra. 


Idag har jag både hunnit med skolan, träning och lite relax när jag kom hem. Åt lite gott med mamma efter träningen, tog en dusch och sen dess har jag bara slappat i soffan. Nu hänger jag nere på mitt rum och suktar lite i ett av mina många påskägg i väntan på att det ska bli middag. Idag ska jag städa mitt rum, göra ansiktsmask, relaxa och lägga mig väldigt tidigt för imorgon är det nämligen freeeeeedag !!!!!! 



happy with you




VILKEN ÅNGEST

I förmiddags kom Josefine hit ett par timmar vilket var jätteskönt! Fick pluggat en hel del och snackade lite så det var gutt. Därefter käkade vi tacos hela familjen och mamma hade med sig lite presenter från Ullared! Vart asnöjd, speciellt då med en jättesöt pyjamas som jag fick. 

Ikväll har jag umgåtts med Emma. Satt och snackade i ett par timmar innan hon drog vid 21. Tog en lång dusch och har nu kollat ett avsnitt av en av mina favoritserier. Ångesten över att gå tillbaka till skolan imorgon är inte nådig, och jag är så himla osäker om det blir någon första lektion eller inte.. Tradigt! I vilket fall som helst, så är det dax för mig att sova nu! Godnatt! 


Haha lite ball

Idag måste jag plugga

Det tar emot, men idag måste jag plugga! Har precis lagt mig i soffan och ätit frukost och kollar just nu bara på tv. Ska slappa här ett tag innan jag sätter igång med storstädningen på rummet. Resten av eftermiddagen ska jag plugga , och ikväll blir det taconight med faniljen! 

Gullegrisen

SILVER NAILS




Påskfirande nummer två

Igår hade vi påskfirande nummer två här hemma i Klågerup, hos min morfar! Började med att vi satt ute en stund i det fina vädret innan vi började med maten. Som vanligt var det supergod påskmat, med allt vad det innebär och sen åt vi efterrätt och letade påskägg! Det är en tradition som finns hos den sidan av släkten att leta påskägg, sjukt ball! Iallafall, idag klockan 2 är det kalas för mammas bästa kompis son som fyller 1 år, så det blir lite grillning och sånt. Ikväll har jag för tillfället inga planer, men det brukar lösa sig under dagen! Lite bilder från igår:







today i miss them // my soulmates

 
 

PÅSKFIRANDE NUMMER ETT




Onsdag / Brunch / Etage

Min onsdag blev väldigt spontan men oerhört rolig och lyckad. Det började med att jag vaknade upp hos H och vidare därifrån åkte jag hem till Sara för en brunch med mina brudar. Blev spontan planering och ett två så skulle vi dra till Etage på kvällen. Blev förfest i Malmö hos Malin och vidare mot klubben. Träffade massa vänner där, och dansade som en rockstjärna! Kvällen avslutades i Josefines säng och med lite sömn tog jag mig till jobbet dagen efter! 








Arbetsgruppshelg i Kivik!

Förra lördagen åkte jag till Kivik hem till Lisa för en arbetsgruppshelg. Det var mycket trevligt, och vi åt supergod mat. Blev en rundtur i Kivik också, och där är verkligen mysigt, men väldigt lugnt! Nästan för lugnt. Stannade där i 3 dagar, 2 nätter innan jag begav mig hem för en veckas påsklov.







Godmorgon alla!

Idag är det upp med tuppen som gäller. Ligger just nu i mim säng och lyssnar på musik men ska snart dra mig upp! Har ett par saker jag måste hinna göra innan 11.00 - då jag ska ta bussen till jobb. Måste städa undan på rummet, käka frukost och packa för efter jobb åker jag till Kivik för arbetsgruppshelg med valberedningen! Så kul! 




FEST




Massa mysiga bilder




Dagen/kvällen de var Super Bowl


Älsklingen // Gullungen 


Igår när vi var på föreställning och såg bästa Josefine!

Saras födelsedag!

I tisdags var det bästa Saras födelsedag. Det firades med kladdkaka och lite annat smått och gott. Kvällen spenderades hos Hamid och på morgonen efter hämtade mamma mig! Idag är det nationella prov, vilket suger åsnekuk. Känner mig inte alls redo för detta. Inte alls! Att jag sen ska till tandläkaren och göra fetaste ingreppet gör ju inte saken bättre heller. Tusan också!! 






Vilken jävla kväll

Helt slut. Känns typ som om att jag ska somna vilken sekund som helst. Nu har jag iallafall lagt mig i sängen efter en lån kväll på jobb, och jobbigt var det! Morgondagen måste och kommer bli mycket bättre. Nu orkar jag inte skriva mer. Godnatt.

Såhär glad var jag innan kaoset bröt ut

Sara is back // plugga hela dagen lång // besök av Jusse

Sara är tillbaka i skolan vilket är asnajs! Nu får vi agera personliga assistenter till henne tills hon kan gå "normalt" igen. Men, vad gör man inte för sina kompisar? Efter skolan drog jag hem, duschade och käkade middag! Nu ska jag sätta mig och plugga en stund innan Josefine kommer på besök. Vi ska väl, hitta på något. Man vet aldrig! 

Imorgon är det torsdag, yes!! En dag närmare fredag. Dagen kommer bestå av plugg, träning och jobb! 


Växlade pengar till Prag idag! 



RSS 2.0