Julklappshandling och jobb

Vaknade vid 10 och steg upp, käkade frukost och sen hoppade jag in i duschen. Idag står det julklappshandling och fika med en go vän på schemat! Därefter ska jag jobba, och vidare därifrån kanske möjligtvis hem en sväng till min morfar! 




En jättebra fredag!

Idag fick jag för det första äntligen träffa mina favoriter i skolan. Alltid lika bra! Efter skolan jobbade jag och en klasskompis med GY-arbetet till 3, sen stack jag hem och gjorde min i ordning. 


Kvällen bestod av avslutningsmiddag med UR. Det var hur trevligt som helst, och det bjöds på massor med mat och dryck. Fick även blommor av världens sötaste, och ett intyg som kommer gynna mig i framtiden. Slutar här ni. Det är dax! Vidare drog jag och mötte upp Lisa för lite möllanhäng med diverse olika drycker. Blev massa prat och mys, så är supernöjd! Nu ligger jag äntligen i sängen och ska sova. Imorgon ska jag handla julklappar, fika med Elina, och vidare mot jobb... 




Bortkommen




Jag får ingen luft.

Jag vet inte om jag kan gå till skolan imorgon, även om det är det enda jag vill just nu. Ligger i min säng just nu, och kollar på Gossip Girl, försöker andas, inte hosta, och slappna av. Går mög. Imorgon ska jag jobba kväll. Vill inte. Orkar inte. Måste dock. Usch fy bubblan! När förkylningen är över kan jag komma i form igen, få tillbaka motivationen och så. Ska bli underbart' 




Ännu mer förkyld

Vaknade upp i morse och mådde värre än vad jag gjorde igår. Stannade hemma i hopp om att tillfriskna och kunna plugga lite. Det har ju gått åt helvete. Vill bara sova. Usch. 




Fick nyss en bra notis på telefonen!




Förkylning kan dra åt helvete.

Nu är jag hemma, och även sjuk. Blev det i lördags och det har i princip bara blivit värre. Är väldigt förkyld, har en jättejobbig hosta, och har ont i kroppen. Får se hur jag gör med skolan imorgon, men torsdag måste jag till skolan då vi har prov.. Känns jättetråkigt att bli sjuk nu, men det är bara att bita i det sura äpplet och köra på! 

EK13

Sitter just nu och jobbar som nattpersonal på ek13! Dessa dagarna på året är bland de mest fantastiska och roligaste måste jag säga. Har fått hänga med massa av mina gamla vänner som jag inte träffat på väldigt länge, och dessutom skaffat nya! Helt underbart! 

Jobbat fram till 07.30, vilket känns helt okej ändå med tanke på vilka härliga människor jag jobbar med. Nu ska vi se Gossip Girl är det tänkt, och morgondagen kommer gå åt plena och sova! Puss




Godmorgon!

Godmorgon. Idag vaknade jag ganska tidigt, för var inställd på att vi skulle iväg ganska tidigt idag! Jag städade och packade klart det sista, och nu sitter jag i soffan och väntar på att Sara och Josefine ska komma och hämta mig. Får se vad vi hittar på, men vi ska väl sticka och äta någonstans eller något! 

Riktigt dryg moron iallafall, men hoppas kvällen blir bättre! Ska äta hemma med familjen innan jag åker till Adina och spenderar kvällen och natten där hemma. Inatt eller vad man ska säga så åker vi mot EK vilket ska bli Asball! Som tur är så har tåget typ fixat sig så blir tåg en bit innan vi bytar till buss! Ska bli så jävla ball iallafall! 




En kväll med Gossip Girl!

Har mest tagit det lugnt ikväll, och försökt packa så gott det går. Tvättat lite kläder som ska ner imorgon sen är det bara lite småprylar kvar! Nu ligger jag i sängen och kollar på Gossip Girl, och ska faktiskt om 1 eller 2 avsnitt sova. Behöver få ordentligt med sömn denna natten! Om allt går som planerat kommer tjejerna och hämtar mig imorgon, så ska vi ut på lite äventyr! 




Har så mycket att se fram emot!




två helt skitiga dagar + en positiv grej

Hej! Dessa två senaste dagarna har bara varit åt helvete. Allting har vänts emot mig, och jag kommer snart få ett riktigt frispel. Dagen till ära har dock bjudit på att Josefine har fått körkort, grattis till dig min fina vän! Så jävla stolt över henne. Detta resulterade i ett par rundor med bilen idag, och om allt går som planerat så kör vi en runda imorgon också. Negativt denna dagen är att min vinterjacka på något jävla vänster har fått ben och sprungit iväg. Jag hittar inte den någonstans, och har inte den blekaste aning om var fanskapet är. Sist jag såg den var i början av detta året eller någonting, men nu är den helt borta. Så frustrerande! 
 
SÅ JAG ÄR SÅ JÄVLA LACK BARA

Vilken jävla dag!

Hela denna dagenhar varit åt skogen förutom nu på kvällen! Bland annat så är vårt tåg på torsdag inställt, så det ska vi fixa imorgon, och allmänt har dagen bara varit skit. Tog en lång dusch innan med body scrub och ansiktsmask. Det var iallafall skönt! Ligger i sängen och snackar med Hamid, och kollar på Gossip Girl! Så mysigt! Ska sova om en timmes tid, och hoppas verkligen morgondagen blir bättre. 

"Vissa människor känns så jävla falska ibland, även om de egentligen är ens bästa vänner"




Så jävla besviken nu




Morgonen börjar ju bra..

Vaknade för ett stund sedan och insåg att jag lite lätt hade försovit mig! Dock, så var det inte lönt att stressa då jag hade missat min buss i vilket fall som helst. Så min morgon började kanske inte helt optimalt. Sitter just nu och äter frukost, och ska strax göra mig i ordning inför en ganska kort skoldag! 


nothing hurts like no you




Godnatt!

Har varit så sliten och trött hela dagen, så har sedan middagen legat nerbäddat i sängen. Har velat sova, men nu är det verkligen dax! Imorgon är det skola, och ärligt talat, så ser jag verkligen inte fram emot det.. 




Som jag längtar




-




Fredagens middag + utgång

Fredagen blev lyckad, med först en tjejmiddag hemma hos Josefine, förfest med oss + grabbarna, sen utgång på Hipp! 




Äntligen fredag!

Godmorgon! Jobbade igår, vilket inte alls var optimalt då jag har prov idag men.. Så är det ibland. Har inte pluggat alls mycket, och det känns inte alls bra! Däremot, så är det äntligen fredag = tjejmiddag + förfest + utgång för att fira Josefine. Det ska bli väldigt roligt. Ser fram emot det väldigt mycket. Innan dess ska jag och Sara hinna en del saker, så dagen kommer bli litt stressig. 

Det ska iallafall bli skönt att släppa lite, på skolan och svea och så för en kväll! 

Känner mig glad inför kvällen / bjuder på en fulisbild


Godnatt!

Idag har jag pluggat lite grann, men förstår knappast någonting så jag gjorde vad jag kunde. Ringde Lisa och snackade i nästan en timme med henne, vilket var gutt. Nu har jag tagit en dusch och bäddat ner mig i sängen och kollar just nu på Gossip Girl! 

Godnatt! 



J’ai préféré partir et m’isoler.


Jag hatar skånetrafiken




Firat Josefine!

Idag när Josefine kom till skolan så överraskade jag och Sara henne med en födelsedagsfika vilket var mysigt! Idag är en lång dag, och den kommer gå åt massa massa filosofiplugg! 




Grattis bästa fisunge!!




I Trelleborg!

Eftermiddag har spenderats i Trelleborg hos min pappa, och kommer även stanna här till imorgon! Har mest pluggat, och glott på tv faktiskt. Åt nyss en riktigt god middag, en av mina favoriter faktiskt. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det plugg fram till 9! 




önskar dig all lycka till

Imorgon är det Josefines födelsedag, och hon ska skriva sitt teoriprov! Önskar henne all lycka till, och hoppas på att hon njuter av det som ska bli den bästa födelsedagsveckan som någonsin varit! Puss.
 
 

-




En riktigt mysig kväll!

Kvällen började helt okej, med en massa filosofiplugg men har varit helt underbar sedan dess. Tog en lång dusch, rakade benen osv, gjorde en body scrub, tog en ansiktsmask, och smörjde mig med en massa produkter! 


Nu har jag kokat te, och kollar på Gossip Girl, ännu mysigare! Är egentligen ledig imorgon men vår klass ska prova studentmössor klockan 09, så det är upp med tuppen imorgon också. På lvällen imorgon ska jag till min pappa och spendera lite tid med honom.




Fika-måndag med brudarna!

Så, vi fick alltså reda på vi halv 12 idag att vår svenskalektion var inställd då vi hade eget arbete på lektionen innan, och folk ville antagligen dra hem. Det var ganska gutt om jag får säga det själv. Jag, Josse, och Sara bestämde oss efter många om och men att dra till Nova, dels för att fixa det sista inför Josefines födelsedagsmiddag + fest, för att hitta något festligt som Josse kunde ha på sig, och för att ta en fika! Det var trevligt som vanligt. Har sedan jag kom hem bara städat på mitt rum och hållt på och fixa och dona! Aldrig skönt att ligga och sova och sitta och plugga i ett ofräscht rum. Ska städa ute i min lilla hall nu, sen ska jag sätta mig och börja plugga inför filosofiprovningen på fredag. Hade helt lagt den åt sidan, men nu är det dax att sätta igång! 

-




Söndagskväll

Hemma från kalaset nu, och det var lika trevligt som vanligt! Nu ligger jag nerbäddad och ska se på ett avsnitt av Gossip Girl! Därefter ska jag ringa Hamid. Han skrev sin avgörande tenta idag, och vill förstås veta hur det gick och så! Sen ska jag sova, för imorgon blir det upp tidigt.. Lite söndagsångest har man dock! 




Kalasfirande nummer 2




44 dagar kvar till julafton

winter is coming❤️❤️❤️
I år hoppas jag på snö på julafton. 

Födelsedagsfirande / gåsamiddag


lite ny design och så vidare

Kom nyss hem från morfar, trevligt som vanligt. Lägger ut bilder så fort jag bloggar ifrån mobilen. Är riktigt riktigt trött, så ska bädda ner mig i sängen, slänga upp bilderna ifrån ikväll och sen sova djupt, gott och jävligt länge! Tänkte bara skriva snabbt att jag ändrat min design här lite grann, så det blev en liten förändring. Alltid najs. 
 
 

En riktigt bra fredag!

Igår efter skolan satt jag och Enma och jobbade med vårt gymnasiearbete. Det går riktigt bra, och känns bara toppen! Därefter stack jag hem om snabbt innan jag drog vidare mot jobbet! Slutade 20.30 och då stack jag hem till Lisa, vilket var supermysigt! Vi drog till affären och köpte lite gott inför kvällen sen satt vi bara och snackade, tog ett glas vin, åt massa gottis och kollade på 2 filmer! Somnade vid 1 så är ordentligt utvilad idag! Tur är väl det, för ikväll blir det födelsedagsfirande och gåsamiddag för och hos min morfar! 

Är påväg hem nu och ska ta en dusch och sen fixa mig inför kvällen! Längesen det var familjemiddag så det ska bli himla mysigt. 

Gammal bild på mig och Lisa / Mysig bild från igårkväll 


En eftermiddag med plugg

En ganska bra dag har det varit idag. Vet inte vad jag skulle gjort utan mina två knasbollar i skolan, för med er blir ju allt såå jävla ball! 


Kon hem vid 3, och har pluggat sedan dess! Har pluggat svenska och har nyss börjat med jurdiken. Lika bra att vara i god tid! Efter middagen ska jag ta en lång och varm dusch, och sen ta på mig mysiskläder och kolla på någon serie! 




ny klänning inför ek




woopawoopa




En riktig slappedag!

Idag vaknade jag inte förrän vid 13, vilket sög lite för nu är det inte ett dugg trött! Gick upp, matade djuren, och åt lunch. Resten av dagen har bara gått åt till svea-arbete, egentid, hudvård, och hårvård, och nu ligger jag i sängen och kollar på Smash! På eftermiddagen hann jag även med att baka till min familj. 


Hade ju egentid i form av hud och hårvård. Det var helt underbart! Ikväll var det jag och brossan som lagade middag, och det blev tacos. Mums! 





Igår: Möllan med fin vän

 



vi älskar malmö ff


Jobbehelg!

Då har jag avklarat ett jobbpass denna helgen, och ligger nu nerbäddat i sängen! Imorgon är det lördag och jag jobbar lunchen, vilket är ganska skönt. Annars händer det inte jättemycket. Behöver plugga, och jobba med svea, men det får vänta tills på söndag! 




Temafest




RSS 2.0