wooooooooäw


Produktiv dag, verkligen!

Ikväll är jag på strålande humör. Har verkligen kopplat av idag. Fixat i ordning på mitt rum, tvättat två maskiner tvätt, grillat med familjen och hunnit slappa framför tv:n en stund! Vet inte om jag ska dra igång med en timmes plugg, eller om jag ska bädda ner mig till en film och bara mysa. Får helt enkelt se vad som händer. Imorgon är det fredag, finally. På lördag ska jag dock hinna med en jädra massa. Ska bland annat bada med min lillasyster på morgonen och jobba på eftermiddagen, sen en massa annat! Vi hörs lite senare. Pusspuss

we❤it

 
Large
Large
Large
Large
Large
Large
LargeLarge
Large
Large

För det har jag, och jag är så glad för det.

Tumblr_lw07avsezz1r29t5yo1_500_large

Det är torsdag. Det är en solig dag!

Godmorgon! Sitter just nu på sociologin och går igenom en massa inför provet i början av nästa vecka. Härnäst är det dax för lunch, och idag är det faktiskt en helt okej lunch som serveras i skolan. Min eftermiddag efter skolan kommer spenderas hemma med bland annat storstädning och tvättning. Annars ska jag bara ta det lugnt, för första kvällen på väldigt länge. Skönt som tusan ska det bli! En solig dag idag. Helt underbart! 
 
Tumblr_ly7r06n5jr1qe31nvo1_500_large

Dude, next month is my birthday!


Jobbjobbjobbjobbjobbjobb

Drar snart mot jobb! Hör av mig ikväll när jag kommit hem med en ordentlig uppdatering.

Jobbjobbjobbjobbjobbjobb

Drar snart mot jobb! Hör av mig ikväll när jag kommit hem med en ordentlig uppdatering.

don't get attached

Large

Huvudvärk.

Full fokus på mitt engelska arbete nu.. Har dock en himla huvudvärk efter tandläkaren imorse. Bara till att kämpa på. Slutet är ganska så nära nu. Svårt att greppa att vi faktiskt redan har läst 2/3 delar av vår gymnasietid, i princip. Inte långt kvar nu. Nåja. Ska väl fortsätta nu. Antar att jag skriver för att jag vill undvika möget! #baratutaochköra

Knäckt.

Överdriven rubrik? Kanske. Har varit lite off ifrån bloggen ett tag nu ett tag men det ska jag snart ordna igen. I helgen har jag både jobbat, träffat Måns, varit på emporia och pluggat. Idag bestod skoldagen av danskaprov, och egentligen inte så mycket mer än så! Kvällen ska spenderas med engelskaplugg inför morgondagens presentation. Under förmiddagen ska jag dock vara på Svedala kommunhus och vara disskusionsledare på ungdomsparlamentet, så det blir säkert spännande! Nu ska vi strax käka, lite husmans idag och sen dax för litta plugg! ;) 

Large

Hejhej very happy

Just nu är jag väldigt glad :):):):)


Nu kör vi nationella i 4 timmar!


If being myself is what I do wrong, then I would rather not be right.

Large

Pricken över i:et.

Hej på er! Nu är jag hemma från jobbet och har tillochmed hunnit duscha. Ska göra lite te nu och plugga en timme matematik. Det är det sista jag gör inför nationella, sen får det helt enkelt gå som det går. Min hals har blivit lite värre och efter jobb hade jag knappt någon röst kvar. Hoppas på det bästa och ska försöka få många timmars sömn inatt iallafall så jag är pigg och glad till nationella imorgon. Pusspuss!
 

:)

Tumblr_mg71d3sv6n1ro9r7oo1_500_large

halvbra onsdag

Hej på er! Är faktiskt på ganska bra humör idag, trots att jag har fruktansvärt ont i halsen och att vädret är som det är. Ligger nu i min soffa och ska försöka vila en halvtimme innan jag måste göra mig i ordning inför jobb. Om en timme beger jag mig mot bussen och tar en kväll med jobb. Halvbra timing eftersom det är nationella prov imorgon, men jag får helt enkelt göra mitt bästa och jobba på under kvällen ändå.. Ska även försöka plugga lite när jag kommer hem ikväll även om jag inte är hemma förrän 10.. Håller verkligen tummarna för att jag ska klara detta!
 
Vi höres lite senare helt enkelt.

Vissa människor

Känner inte alls för att fortsätta plugga matte nu. Tänker gå och göra mig en kvällsfika med lite te och sen bädda ner mig i sängen med en film. Jag har varit lite småirriterad hela dagen, bland annat på grund av vädret och lite andra grejer som går mig på nerverna. Jag skulle kunna skriva ut här på bloggen vad det handlar om, men då skulle det dra igång någonting som jag helst vill undvika. Samhällslektionen gjorde mig irriterad men samtidigt glad för att mina fina vänner Sara och Josefine får mig att skratta även om jag är irriterad till maximundeluxe. Ni är verkligen bäst! Nej, nu är det dax för mig att tacka och säga godnatt. Puss och hej.
 

Hockey vm!!!!!!!!!!!!!!


if we only die once, i wanna die with you


Strålande dag!

Godmorgon! Idag vaknade jag redan vid halv 9 och var dunderpigg! Gårdagen spenderades med en runda på stan med Matlda, jobb och sedan stanhäng på kvällen med Matilda. Kom hem vid 11 och gick i princip och la mig direkt. Helt slut. Idag ska jag jobba till 16, sen ska jag ta mig till Lund och möta upp Sara. Vi ska handla lite gott inför kvällen sen ska vi bege oss hem till henne för en massa häng och esc ikväll!
 
Kommer bli en dunderbra dag och en superhärlig kväll. Pusspuss!
 

Fika i stan innan jobb!

Nu ska jag om tjugo minuter bege mig mot bussen för att möta upp Matilda i stan. Ska ta en fika med henne innan jobb och snacka av mig lite grann. Har så otroligt mycket plugg egentligen, men måste ändå bege mig in till stan förr eller senare. Imorgon blir det jobb hela dagen och på kvällen ska jag se eurovision med Sarisen! Pusspuss
 
sommaren när den är som bäst

Nu blir det esc och lite mys med tuttifruttirings.


Solig dag. Solig Nicole!

Hej på er! Nu har jag kommit hem från skolan, varit nere och handlat lite och har precis bytat lakan i min säng. Blir härligt när man går och lägger sig ikväll. Nu väntar jag på att middagen ska bli klar så att jag kan käka och därefter komma igång med pluggandet. Solig dag, lika så solig Nicole. Blev på riktigt bra humör när jag kom hem, tack vare att brossan hämtade mig nere vid bussen så jag slapp gå hem. Mycket dejligt. Nu ska jag nog snart käka! 

Godmorgon!

Sovmorgon idag, skönt som tusan. Nu ska jag stiga upp ur sängen och laga mig en riktigt god frukost! Puss

som vanligt, ni är bäst!


Mysfaktor etthundratusen

Ligger i min säng nu. Har fixat i ordning lite god dricka, och har lite kinapuffar som jag ska proppa i mig. Tänkte starta en film, och för omväxlingens skull ska jag inte se Pitch perfect utan ska välja en annan idag! 
 
Har beställt en klänning inför min morbrors studen nu. Ganska nöjd faktiskt!
 


Something I need.

Har sprungit, duschat, käkat middag med familjen, tvättat, städat på rummet och har pluggat i en timme nu ungefär. Ganska nöjd om jag får säga det själv! Har en del kvar på kommunikationen och lite på samhällen, men har iallafall kommit igång. Nu ska jag upp och lägga mig i soffan med mamsen lite och glo på tv innan jag går och lägger mig. Imorgon är det sovmorgon till 11.10, så skönt! Ska utnyttja sovmorgonen med ett par extra timmars sömn. 
 

En löprunda för att skaffa energi!

Hej på er! Kom hem vid 3-tiden och la mig och glodde lite tv! Nu har mackan jag käkade smält i magen, och jag är taggad på att ta en löprunda. Ska byta om och satsa på en 5 km runda idag runt Klågerups åkrar haha! Har till och med hunnit slänga in en maskin tvätt och ska hänga ut den innan jag beger mig ut på en löptur. 
 
Ett perfekt väder för löpning idag, verkligen. Ikväll ska jag plugga samhälle och kommunikation. Pusspuss! 


Trivs i nya frillan!


Dålig jag är.

Har ganska mycket just nu, så därför bloggen kommer lite åt sidan tyvärr! Ska göra mitt bästa dock för att uppdatera er om allt som händer i mitt liv. De senaste dagarna har jag faktiskt spenderat bland annat med Måns, som åker hem imorgon, och har även jobbat och pluggat lite granna! Ikväll ska jag städa på mitt rum, sen ska jag bädda ner mig i min säng och mysa till en ny serie som jag ska börja följa, "New Girl". 
 
Vi hörs sen! Pusspuss

Opsssss


Nu beger jag mig till mitt älskade jobb!

 
Nu drar jag mig mot bussen för ett par timmars arbete! En bättre förmiddag dvs. Pusspuss! 
 

The time of my life

Igårkväll var en väldigt lyckad kväll. Dagen också. Dagen började på Ullared, som därifrån tog mig in till Malmö där jag möte upp ett par kompisar på Mando. Där käkade vi 3-rätters sen gick vi vidare till Möllan där vi satte oss i ett par timmar och bara snackade. Kom hem vid 1.30 och gick och la mig direkt. Nu har jag precis duschat, och ska käka frukost innan jobb! Idag blir det hem till Måns för grillning och fifa-mys. Vi hörs sen! 
 
sjukt snygga

Helt slut i rutan...

Tjenixen. Ligger i sängen och lyssnar på Michael Buble nu och dricker min coca cola vanilj. Ska strax slå på en film, för det blir säng tidigt ikväll. Lika bra att mysa ner så tidigt som möjligt. Har packat min väska och lagt fram kläder inför morgondagen. Vi sticker runt 7.30 så det blir upp tidigt! 
 
Slänger in en uppdatering innan jag går och lägger mig, annars hörs vi imorgon på morgonen! 

kan nog vara det finaste


Torsdag!

Hej på er! Igårkväll stack jag hem till Matilda och hade lite mys där hemma med henne. Otroligt längesen vi umgicks bara hon och jag så det var riktigt trevligt! Imorse satt vi ute på hennes balkong och solade ett tag innan vi gjorde frukost. Kom hem vid 2 och har storstädat, tvättat och skrivit ner en liten inköpslista inför morgondagen! 
 
Imorgon åker jag till Ullared med min familj, hehe. En familjeutflykt vi gör en gång varje år i princip! Alltid trevligt att få shoppa lite, plus få lite tid med familjen. Inte jätteofta vi får möjlighet att göra saker tillsammans eftersom det alltid fattas en i familjen känns det som. Ska käka där, shoppa och bara ha det gött! Imorgonkväll blir det restaurangmys med Adina, Louise och Måns! En 4-dejt rättaresagt. Vi ska käka på Mando, och sen får vi se vad som händer därefter. Kommer iallafall bli väldigt trevligt tror jag. 
 
Nu ska jag samla ihop min rentvätt och hänga upp den nya! (#vuxenpoängdeluxe)

Godmorgon!

Godmorgon! Inte riktigt lika fint väder idag, tyvärr. Har en ganska onödig dag i skolan men ska iallafall checka av mitt muntliga nationella i engelska idag. Ska bli otroligt skönt! Efter skolan ska jag hem och plugga, och laga mat till mig och min lillebror eftersom ingen annan är hemma. Ikväll ska jag förmodligen träffa Matilda en stund eller bara ligga hemma och softa! Har ju en fullspäckad helg så får se vad jag orkar göra ikväll! :-) Pusspuss! 
 


♥ en av de finaste

en fin vän. en otroligt fin vän. så glad att jag har dig! 

#nöjdmeddagen

Är nöjd med min "powerwalk". Slutade med en löprunda på 3 km och en powerwalk på 2 km. Eftersom jag inte var speciellt taggad på att springa blev det bara en kort runda, men damn vad härligt det var ändå! Nu hra jag duschat, fixat i ordning lite på rummet och ska nu bädda ner mig i sängen och slå på en film. Kanske ska käka något också? Är sugen på nudlar. Eller te. Eller båda två? Hehe. Godnatt! 
 

Dax för en powerwalk!

Nu har jag fått litta mat i magen också, så nu är det snart dax för en powerwalk. Får se vad det leder till, om jag springer en runda på det men kommer iallafall starta med en powerwalk. Fortfarande otroligt fint väder, och vi har hela 29 grader på vår terass. Helt vindstilla och solen bara gassar på, är det inte underbart?
 
Pusspuss!

irritationsmoment

Large

!!!!!!!!!!!!!!!!

Large

Varit med Sara hos tandläkaren!

Hej hej på er! Idag är det strålande väder, och jag är på hyffsat strålande humör. Var med Sara hos tandläkaren innan idag, vilket kanske inte var jätteroligt, men vad gör man inte för sina vänner? Har varit en helt underbar dag med sol, kanelbulle&cola-mys och solning mellan lektionerna. Nu sitter jag på min sista lektion, och väntar bara på att få åka hem och ta det lugnt. Ikväll ska jag städa mitt rum, och tvätta hade jag tänkt! Höres senare.
 
söta jag hos tandläkaren
 

Godnatt dårå!

Tänkte göra mig i ordning nu och inta sängen! Denna kvällen har jag faktiskt inte gjort någonting alls. Har bara myst, kollat på pldeatten, kollat hockey, spelat candy crush, läst bok och ätit popcorn med choklad runt om. Alltså vilken dag. Jag bara, "jag har inte gjort någonting alls", men det hade jag visst. Menar mer som är kopplat till skolan. Hade världens disskusion med våra mentorer idag om hur mycket tid man bör lägga ner på skolan. Tror faktiskt inte dem riktigt förstår hur mycket tid som läggs på skolan! Hade dem vetat det, hade de inte känt att det var ett relevant ämne att disskutera eftersom varenda person i vår klass lägger ner mer tid än vad de tror.
 
Nåja. Nu ska jag göra mig i ordning iallafall. Vi hörs imorgon antagligen! Pusspuss.

♥ motgångar klarar vi, bara vi är tillsammans.

 
 

Life is like a coin. You can spend it any way you wish, but you only spend it once.


Möte i eftermiddag. Plugg ikväll!

Hejhopp! Just nu sitter jag med mina två babes i biblioteket och håller på & arbeta med ett samhällsarbete som vi håller på med. Ungefär en vecka kvar nu, och vi har kommit igång hyffsat bra och jobbat på bra idag tycker jag. Efter skolan ska jag dra mig mot centralen och möta upp Adina sen beger vi oss till möte i Svedala med nya fritidschefen i kommunen. Blir väl lite fika och sådant där innan jag beger mig hem för plugg resterande tiden av kvällen. Hyffsat lugn vecka, men känner mig på något sätt ändå ganska stressad! Lite mer än en månad kvar sen är det dax för sommarlov. Efter sommaren börjar vi trean. Det är helt sjukt! Kändes som förra veckan vi var här på skolan för första gången. Overkligt, men ska bli så himla roligt! Har ett fantastiskt år framför mig. Pusspuss!

Vi bara drar någonstans, typ nu.

Tumblr_m5iovylauh1rswm0ho1_r1_500_large

inte bra att bära på för många hemligheter.


♥ coca cola vanilj

Ligger i sängen och dricker coca cola vanilj och lyssnar på Michael Bublé. Ska strax sätta igång med pluggandet mn ska bara njuta av att det är sista lediga dagen idag innan en ny vecka i skolan tar start! Haft en jättefin helg, verkligen. Nu ska jag återgå. Vi hörs! 

Large
Large

du har en del av mig


Inviga min nya klänning idag!

Godmorgon! Ligger just nu i sängen och mornar mig. Ska om en stund upp och fixa i ordning lite frukost och göra mig i ordning. Idag ska jag och en del av min familj åka till Trelleborg för att bland annat hälsa på min lillasyster! Ikväll ska jag däremot plugga, för det behövs verkligen.. Iallafall. Idag ska jag inviga min nya klänning som jag köpte igår! Köpte även en stickad tröja, som vart assnygg! Visar er lite senare... Annars är jag på strålande humör idag iallafall, och vädret kan verkligen inte bli bättre än såhär! Pusspuss!
 

Nu är det jobb som gäller!

Godmorgon allihopa! Solen strålar och jag ska om en timmes tid bege mot jobb. Igåreftermiddag så satt jag, Erik, Felicia och Sophia ute ett bra tag i solen och snackade när det sen var dax för grillning. Tyckte jag utnyttjade min lediga fredag utmärkt faktiskt. Nu ska jag och Felicia strax bege oss upp och käka lite frukost innan det är dax att bege sig mot stan. Hörs sen!

Hade myskväll igår!




Styr upp ditt liv Nicole!

Nu ska jag tända ljus, hämta ett glas saft, och slå på en film! Förtjänar en kväll av lugn och ro faktiskt. Puss.
 

duktig flicka!




☁ solsken hela dagen lång

Dagen började med att jag steg upp, alldeles för sent och fick därför en otroligt stressig morgon innan skolan. Skolan har idag bestått utav nationella prov, massa solande i solen, och god lunch. Nu sitter jag och förbereder mig inför mitt tal som jag ska ha om ungefär en timmes tid. Wish me luck! Därefter väntar en mattelektion, sen ska jag bege mig hemåt för en kväll av plugg, städning och duschning. Äntligen har våren kommit, på riktigt. Så jädra gött! Vi höres lite senare i eftermiddag. Ha en fin dag. Pusspuss!
 
bild ifrån semestern. 

Jag är klar med allt plugg.

Just nu, är jag klar med allt plugg jag har. Imorgon är det nationella och sen ska jag plugga resten av kvällen. Peace out.

Jag har varit katastrofal på att uppdatera.

Har varit helt katastrofal på att uppdatera, i know! Har ju som sagt varit iväg på svea-grejer, och sen har det även varit valborg så har inte haft tid till att uppdatera. Igår firande jag valborg, och istället för att berätta om den tänkte jag slänga upp lite bilder ifrån när vi var i parken! Det blev en trevlig valborg iallafall. 
 
 

RSS 2.0