-

quote

Idag är det nyårsafton!

Godmorgon! Alarmet ringde 9.30 idag för att jag skulle ha chansen att hinna allt det jag ska hinna innan jag ska bege mig mot Lund. Har nyss städat rummet, så att man kommer hem imorgon till ett fräscht rum. Håller på att packa, hänga in kläder i garderoben, och fixa det sista innan jag ska hoppa in i duschen. Ska göra ansiktsmask innan jag duschar, och använda pealing på kroppen så att man känner sig extra fräsch! 
 
Ikväll är det nyårsafton! Det ska vi fir med buller och bong. Vid halv 2 ska jag bege mig mot bussen vidare mot Lund, och där möta upp Josefine. Ska fixa det sista inför nyår, och handla lite innan vi kör hem till henne. Kvällen börjar i´Borgeby med middag och förfest. Vidare ska vi sen till Lomma till en fest som jag tror kommer bli awesome. Just nu känns allting jättebra inför ikväll, bara duschen som fattas. 
 
Happy new year

the last day of 2013

Thank you,2013 for all the lessons.

Haft två underbara dagar'

Igår kom jag hem till Lisa precis innan lunch, så när jag fått upp henne ur sängen åkte vi till Ica Maxi och handlade en massa gör dagen och kvällen! Gjorde pannkakor till lunch, med glass, frukt, och nutella! Till middag gjorde något helt fantastiskt. Vi åt marinerade kycklingfiléer, med ungsgratinerade rödbetor med fetaost. Till det hade vi en amazing avokadosallad med körsbärstomater och en god kall sås. Det var typ en av de godaste rätterna jag ätit på väldigt länge! 

Idag var vi en runda på Emporia, och nu sitter jag på bussen påväg hem! Ikväll ska jag äta med familjen, fixa naglar inför imorgon och lite sånt smått! IMORGON ÄR DET NYÅR! Kommer bli en jättemegabra nyår tror jag. Mer om det lite senare. 







Varit helt fast i denna i ett par dagar nu. Helt underbar!




Söndagsmorgon!

Godmorgon! Är uppe med tuppen idag. Har redan hunnit packa och duschat och just nu sitter jag och äter frukost. Om 45 minuter ska vi köra in till Malmö, där jag ska bege mig hem till Lisa. Hos Lisa ska vi först äta någon frukost, sen ska jag färga hennes hår! Spännande.. 

Ikväll ska vi ha myskväll med god mat, och någon bra film! Ska bli jättetrevligt som vanligt! 




164 dagar, sen är jag fan klar




Några av alla inköp ifrån de senaste dagarna:

Träningslinne
Trosor // lipbalm // ögonbrynspenna
En enkel svart klänning 
En ny jacka

Planen för resten av helgen!

Vid 2 ska jag ta bussen in till stan, för att göra några ärenden men även för att hänga med en av mina tjejkompisar, Felicia! Har inte träffat henne på ett tag nu så det ska bli asballt! Ikväll aka jag bara ta det lugnt, kolla på Gossip Girl och somna tidigt inför morgondagen. 

Imorgon ska jag åka med mamma och Micke till Malmö. Vidare därifrån ska jag hem till Lisa för en superdupermyskväll, och ska även hinna med att färga hennes hår! Alltid lika skoj att hänga med henne. Sen är helgen slut och då är det snart dax för nyår! 

fellepelle // gofika 

Hade en jättebra fredagskväll!

Efter att jag och Sara varit i stan och handlat upp halva mellandagsrean åkte vi hem till mig, åt mat, gjorde oss i ordning och åkte in till stan igen. Kvällen spenderades på TGIF med drinkar, och tilltugg! Hade en jättemysig kväll, och vid 1 åkte vi tillbaka hem till mig och somnade gott i min säng. Idag har vi mest chillat och ätit frukost och om en stund ska Sara dra sig hemåt! 




En lång dag.

Ligger i sängen efter en lång dag! Har bland annat varit en sväng i stan här i Trelleborg, pratat med min syster, spelat spel, kollat film på deras "hemmabio", och pratat ett bra tag med min systers mamma tills vi kände att det var dax att sova! Imorgon ska jag äta frukost, göra mig mig i ordning innan jag tar bussen mot stan. Sara och jag ska inta rean! Nu ska det shoppas! 

Godnatt! 

Myser med min lillasyster.




Everybody is going to love today




Hemma från en trevlig kväll!

Nu är jag hemma och nerbäddad i min säng efter en kväll hemma hos min morfar. Det blev julmat, en massa efterrätter som vanligt, och mycket snack. Kollar nu på Gossip Girl men ska snart sova! Imorgon ska jag hem till min syster och mysa där hela dagen och kvällen, och på fredag ska jag och Sara inta mellandagsrean. Kommer bli bra det här 




Julmat hemma hos morfar!

Om en stund ska vi bege oss hem till min morfar för lite julfirande. Blir mat och sånt! Ska faktiskt bli ganska trevligt.  Firande ju med Mickes släkt igår, så firar lite med mammas familj idag. Just nu ligger jag och kollar på Narnia. Har även gjort vid mina naglar idag. Asnajs! 




Då var det julfirandet över!

Precis hemkommen från en fantastisk julafton. Jag är så trött att jag knappt orkar uppdatera men är verkligen så himla nöjd med allting. Här är några av mina julklappar: 


Fick även ett annat jättefint nagelkit, gosiga morgontofflor, Kate Moss parfym, hudprodukter, ett jättenöjd mobilfodral, och säkert något som jag glömt! Är sååååå nöjd! Tack för en helt underbar julafton. Godnatt! 

Hur såg jag ut under julfirandet?





Sneakpeak på dagens:

God jul på er fina vänner!
 

Julafton imorgon. Mysigaste dagen.




Godnatt vänner




Från att vara med er varje dag, till att inte ses under lovet. Saknar mina skojiga finisar!

Mina knäppisar!


Emma fyllde 18, och det skulle firas

I torsdags fyllde en av mina barndomsvänner 18 år. Detta skulle naturligtvis firas, och detta gjordes igår. Hade först kalas för min lillebror med familjen, sen mötte jag upp ett par polare innan vi drog mot lokalen. Kvällen började ganska lugnt, och ganska trevligt! Hade jätteroligt resten av kvällen också, även om det spårade lite bara. Ångrade mig imorse att det gjorde det, men var ändå värt! 


Låg i sängen till 15.30 innan jag tog tag i livet och tog en dusch! Kvällen har jag spenderat med två tjejkompisar. Bara tagit det lugnt faktiskt, eftersom vädret är så himla tråkigt. Imorgon ska vi ta en runda till stan och fixa det sista inför julafton med julklappar och en ny din topp! Kvällen ska spenderas hemma med en massa mys och en tahandomsigsjälv-kväll innan en massa julfirande startar. Tycker om julafton så himla mycket, så kommer bli super! 




Bra kväll ändå!

Nu har alla rätter ätits, och det är snart dax för mig att göra mig i ordning för att gå! Ser faktiskt fram emot kvällen, och vill bara att festen ska börja nu. Ett jävla gaggande här, och diskussioner hit och dit så har lite huvudvärk just nu. Går väl över, haha! 




Gäster! Kalas gör lillebror!





För det är jullov. Till den 8:e.

Så igår hade vi skolavslutning, vilket faktiskt var jättemysigt! Vi hade både avslutning med vår filosofilärare, sen med vår mentor, och till sist med hela vår skola! Det var supermysigt och jätteskönt att sluta. 


Efter skolavslutningen stack jag till tandläkaren, och sen vidare mot Lund för fika med Sara! Började jobba vid 5, och sen var det bara rakt hem till sängen. Ska äta frukost nu, duscha, städa rummet, sen bege mig mot jobb. Det blir en låååånh dag, kväll, och natt för mig idag! 




Nu är det jul igen. Mot skolavslutning!




Det spelar ingen roll, så länge jag har er.

Godmorgon! Idag är det julavslutning wiho. Det ska bli så himla skönt, och kommer spendera lovet med familj och vänners sista helgen jag jobbar nu innan vi går på lite julsemester. Ska njuta av ledigheten och göra detta lovet till ett bra ett. Denna helgen händer en hel del. Jag ska jobba ikväll, och jobba under förmiddagen imorgon. Sen ska vi fira min lillebror, och därefter ska jag vidare mot Emma som ska ha 18-års fest! Blir nog en toppen helg. 

Julafton är nära, och nyår också! Planerna för nyår är i princip bestämda. Ska fira med en av mina favoriter i Lomma. Ska bli döööö-skoj! 

Dessa brudarna alltså!! 

En ledig dag behövdes

Idag har jag varit på banken, och därefter hängt på stan och kollat efter den sista julklappen. Nu ligger jag och kollar på Gossip Girl! Ikväll ska vi äta god middag och efterrätt eftersom min bror fyller 16 år idag. 




Onsdag --> Torsdag --> Jullov

Ikväll har jag försökt plugga lite grannön proc. imorgon ska jag ha ett prov, och på kvällen ska jag ha skrivit klart en hemtenta. Efter det är jag klar. Helt jävla klar för ett jullov. Jag är så himla trött, och så himla klar med skolan för ett tag känner jag! 

Nu ser jag ett avsnitt av Gossip Girl sen ska jag gå och lägga mig till Paradise Hotel. Godnatt! 




Om 175 dagar springer jag ut




Blir inte alltid riktigt som man tänkt sig.

Pluggade inte mer än en timme idag, för har varit trött och sliten hela eftermiddagen. Nu ligger jag och kollar på Gossip Girl i väntan på att Paradiae Hotel ska börja! Imorgon kommer jag få en liiiiten sovmorgon, och jag kommer vakna upp till min just nu, absoluta favoritlåt! Imorgon går jag 9.40-14.35. Helt okej dag ändå! 

Vet inte roligt vad jag ska göra på eftermiddagen mer än att plugga, men verkar som det kan bli något annat också! Vi får helt enkelt vänta, och se imorgon. 

Nu ska jag fortsätta slappa, och sen sova förhoppningsvis. Godnatt! 

Mitt liv skulle vara så mycket enklare om du inte kom tillbaka, men mitt liv är inte komplett utan att en del av dig är här.




I want to see all the parts of you, even the ones you are ashamed of.- Gossip girl

Tumblr
judging-them xoxo

Känner mig som en ny människa

Äntligen känner jag mig fräsch, och allmänt bra bara! Tog en lång dusch, med allt vad det innebär efter att ha legat och slappat lite i soffan. Nu hade jag tänkt skriva lite filosofi innan maten, och efter maten läsa igenom en bok om ledarskap och organisation som vi ska ha på prov på onsdag! 

Inte jättetaggad på att plugga..

Myskväll med mina fina!

Igår vaknade jag upp hos Lisa, och efter ett tag hämtade Josse upp mig! Vi körde till Lödde, hämtade Sara och begav oss hemåt mot Malmö. Vi drog och handlade, sen bestod eftermiddagen och lite av kvällen av plugg inför hemtentan och provet på onsdag. Vi lagade supergod mat, och kollade på Greys! 


Efter Greys, och efter maten satte vi fram chips och pepsi och kollade på en helt okej action film. Imorse var det tungt att gå upp, men vi kom i tid och nu ska vi strax gå på lunch! 




en vecka kvar, en vecka kvar, en vecka kvar.

...

Helgens planer övrigt!

Imorgon, lördag. Imorgon ska jag faktiskt upp i hyffsad tid. Upp snabbt, duscha, käka och packa innan jag drar mig till jobb. Jobb 12.16.30, sen ska jag möta upp kära Lisa på triangeln så ska vi gå och kolla lite på julbelysning osv till hennes längehet! Därefter ska vi gå och käka mat på mitt jobb, indiskt! Ska bli mumsigt. Kvällen sen kommer bara bestå av massa mys och girltalk all night long. 
 
 
I övermorgon, söndag. I övermorgon ska Josse förhoppningsvis hämta mig hemma hos Lisa under eftermiddagen. Sen ska vi hem till henne, med Sara också och plugga under dagen + kvällen, och förhoppningsvis hinner vi med lite kompismys också. Vi sover hos Josefine på söndag till måndag, och sen kör vi till skolan. KOMMER BLI TOPPEN. Nej, denna helgen kommer, om allting blir som planerat att bli toppen! 
 
 

Min lilla skatt blev vald som lucia detta året.

Fredagskväll, och jag sitter hemma och skriven en hemtenta som ska vara inlämnad nästa onsdag. Har även ett ledarskapsprov nästa torsdag, så känner en hel del stress inför det. Det är alltså det jag gör ikväll! Eller försöker göra iallafall. Morgonen startade med lussebulle-frukost, och vid 8.15 blev jag hämtad för att åka och kolla på min lillasysters luciatåg. Det var nämligen hon som blev vald till lucia detta året på sin skola, så det är väl klart att man går dit och tittar! Hon var jätteduktig, och jag är jättestolt! 
 
 
Efter det, så blev jag körd till skolan där vi hade vår första och enda lektion för dagen. Filosofi. Efter skolan drog jag och Josefine till Lomma och hämtade bilen, innan vi åkte ut på lite äventyr. Det blev en runda på motorvägen, där det blev lite fel, en runda till donken, och slutligen hem till Sara där vi stannade en stund. Körde sen vidare och lämnade Sara på jobb, och sen körde Josefine mig till bussen, och jag åkte hem. Det är alltid så himla mysigt, och så himla roligt att spendera tid med min gossefavoriter! Ni är underbara! Ikväll ska jag bara plugga en liten stund till innan jag tar helg och myser till lite Gossip Girl! 
 
 

jag saknar min kompis

 

Vilken jävla dag. Nu är jag trötter!

Skolan, stan för julklappshandling, jobb, lång väntan på bussen, en timmes snack med Lisa, dusch, och nu Gossip Girl. Detta resulterar i = trött och fattig Nicole. Annars rullar livet på! Godnatt! 





Jag ska alltid vara tacksam




Onsdagar är en jobbig dag

8.50-16.30 är tiden jag spenderar i skolan på onsdagar. Det är en jättejobbig dag. Fick som tur var slita en timme tidigare så det var ju himla skönt. När jag kom hem la jag mig i soffan, och pluggade lite gymnasiearbete. Nu har jag pluggat klart för idag, och har även hunnit med att snacka en timme med Lisa! Har verkligen så bra vänner runt om mig. Nu ska jag se Gossip Girl, göra mig i ordning, och sen ska jag kolla på Paradise Hotel! 




Snart!




-




#litefråndetgodavarjekväll






Myser som aldrig förr




all good things comes to an end

Idag har varit en jättebra dag faktiskt. Började som sagt 11.20, så fick en helt underbar sovmorgon. Imorgon är det tillbaka till vanliga tidig morgon, men det är lugnt! Så länge jag har mina favoriter som förgyller min skoldag. Slutade 14.30, och satt med GY-arbetet till 16.00 innan jag tog bussen hem. Har bara tagit det lugnt mest sen jag kom hem, Nu ska jag göra i ordning på mitt rum lite grann innan jag lägger mig i soffan och kollar ett par avsnitt av Gossip Girl. Ska även försöka hinna med lite pluggande också, men annars är det en lugn kväll som väntar!
 
Pannkaks-myset igår!
 

#litefråndetgodavarjekväll








Lite gosiga bilder från sommaren 

Lycka till underbara vän!




Haft en superdag!

Skolan idag var faktiskt över förväntan rolig. Slutade med Pannkaksfest hemma hos Josefine och lite mys! Tog ett tag att komma hem, men nu ligger jag i sängen och ska bädda ner mig till Paradise Hotel. Imorgon har jag sovmorgon till 11.20, vilket är jätteskönt! Skönt att få sova ut någon dag :-) 

Imorgon efter skolan ska jag och Emma jobba med gymnasiearbetet, sen ska jag hem och börja plugga inför vårt sista prov i "ledarskap och organisation". Ett stort prov, men ska fan ligga i! 

Knepig bild // Jag i morse 


Jag vill äta ute ikväll.

Började 08.00 imorse, så det var upp tidigt på morgonen! Började med en ganska lugn lektion teckenspråk och sen har dagen bara flytit på. Om ett tag ska vi ha svenska, och innan dess har vi en gansa lång rast då första gruppen har redovisningar medans vi (grupp 2) ska vänta på vår tur. För att min grupp har redovisningar i eftermiddag är vi lediga från första lektionen imorgon, så vi börjar inte förrän vid 11.30! Ganska najs! 
 
Därför hade jag velat hitta på någonting ikväll. Ut och äta. Fika. Eller något. Hade varit dö-mysigt
 
Food | Tumblr

Vad mysigt med snö, äntligen!




Hade en mysig eftermiddag iallafall.




♡instagram♡

 

Hoppas på en bra fredag!

Godmorgon! Alarmet ringde 7.30, men kände på mig att någonting skulle bli inställt eller så med tanke på stormen. Gick dock upp ändå och gjorde mig i ordning. När jag kom till skolan efter en helvetes färd till skolan så hade vi fått mail av vår lärare att de personer som inte känner sig trygga med att åka till och från skolan fick stanna hemma och läsa ett par sidor i boken. Fett drygt! Men var ju ändå i skolan så träffade Emma och jobbade en stund med gymnasiearbetet. Vi ska ta bussen direkt hem efter skolan, och så jobbar vi med gymnasiearbetet på tisdag istället. Känns ganska skönt att komma hem tidigt en fredag!
 
Om bussarna går som de ska, och inte vädret blir sämre ska jag in till stan och göra ett par ärenden. Ska även ta en fika med Felicia är det planerat! Ikväll är det i princip bara plugga, för att slippa det på söndag! Lördag kommer gå åt till jobb och stanhäng med en fin vän. På söndag är det planerat att jag och familjen ska julbaka på förmiddagen, och sen ska jag på kvällen träffa Sara och Josefine för en hel del pluggande.. 
 
Vi får se vad som blir av denna helgen, men det ska iallafall bli skönt med helg!
 
(39) Tumblr

Stormen Sven är ganska mysig.

Ikväll har jag pluggat, tagit en lång och välbesökt dusch, hängt i soffan med mamma ett tag, och kollat Gossip Girl. Nu ligger jag och väntar på att Paradise Hotel ska börja, även om jag är skeptisk efter igår. Sen ska jag sova, och det ska bli såååå himla skönt! 

Mysig kväll // Charmiga bilder

Är helt mör i kroppen!

Hello everybody! Vaknade upp och stressande en hel del till skolan, då jag valde att ta en senare buss. Stannade kvar efter skolan ett bra tag, och när jag kom hem tog det inte jättelång tid innan jag somnade, och jag somnade djupt. Vaknade precis. Var meningen att jag skulle vila en halvtimme men det blev 2 timmar istället. Nu är jag helt slut. 

Snart är det middag och sen måste jag försöka plugga 2 timmar iallafall. Senare ikväll ska jag duscha sen lägga mig och sova. Bara sova. Ska bli så najs med helg iallafall, så att man kan göra lite annat än att sitta med huvudet i en skolbok! 




Kanske ska man ta sitt pick och pack?

Var på den här saco-mässan idag med Sara och Josefine. Fick lite nya perspektiv, och kanske är det så att Lund inte är staden jag ska plugga i trots allt. Jag har ett tag till på mig, att fundera, men fan vad kul det ska bli! 




jag känner mig som en plugghäst

Som jag har försökt plugga ikväll alltså! Kom hem från skolan och la mig i soffan och degade en timme innan det var dax för mat. Hoppade in i duschen innan jag tog tag i livet och började plugga. Det känns förjävligt att min analys försvann ifrån min dator för nu måste jag göra om den, och jag är inte alls lika nöjd som jag var tidigare! Däremot, är jag väldigt nöjd med mitt egna tal, så det får väl kompensera det hela.. Imorgon ska jag försöka bli klar med analysen, men nu ska jag ta något gott att dricka och krypa ner i sängen lagom till paradise hotel! 
 
Godnatt på er! 

finns det några bättre bruds eller?

NEJ!
 

Vilken ohärlig eftermiddag!

Blev en jobbig morgon, efter en natt med bara en massa hosta. Kom till skolan, och första lektionen jobbade vi enskilt. Har sedan dess lyssnat på två redovisningar, och ätit lunch. Har juridik till 14.35, men ska bara läsa igenom ett kapitel som vi ska börja arbeta med! Riktigt surt! 

Ikväll ska jag plugga, plugga, och plugga. Vill komma så långt som möjligt med min svenska så jag kan lägga det bakom mig. Imorgon ska vi på mässa hela eftermiddagen och på kvällen ska jag återigen plugga! Ball liv! 




Bästa polarna fan.

Blev att jag, Josse, och Sara drog till Malmö efter skolan istället för bara jag och Sara. Har haft en så jävla ball eftermiddag och kväll. Har världens bästa polare. Kom hem, och satte mig och pluggande stenhårt i en timme. Nu har jag kollat på paradise hotel, och ligger nu och kollar på Gossip Girl. Pratade precis med Hamid också, och hans tenta är rättad. Så jävla stolt över honom, så nu är han fast här, i 5 år! Duktig påg fan! Nu ska jag snart sova, och hoppas att jag kommer sova gott inatt. 



Bra start på veckan!

Det var ganska tufft att gå upp i morse, men när man väl var uppe var det helt okej. Haft en helt okej dag i skolan, och efter skolan ska jag och Sara till Emporia och kolla runt lite, och köpa lite julklappar. Kommer bli najs! Ikväll ska jag plugga. Mindre najs! 




Den mysigaste årstiden




-




Första advent

Idag är det söndag, första december, och första advent. Jag har städat lite, och pluggat lite. Även varit en runda i Staffanstorp med min bror och handlat lite gottis. Nu ligger jag framför brasan och kollar på tv, i väntan på maten. Efter maten ska jag försöka plugga lite till, men annars ska jag bara ta det lugnt ikväll! 




RSS 2.0