Onsdag - ledig

Godmorgon. Igår bestämde jag mig för att hänga hemma hos Simone, vilket var trevligt! Gosade med hennes nya kattunge innan jag skulle gå och lägga mig. Världens sötaste!

Idag är jag ledig från jobb, så min plan är väl att äta hemma med familjen sen träffa Elina en stund.


2 mysdagar!


Sjuk...


Snart in till stan med mina tjejer!


Kommer bli en seg kväll

Sitter på jobb. Har gjort det jag ska idag, och har en sak jag ska göra lite innan halv 8. Tills dess ska jag bara äta, och ta emot kunder. Har smått huvudvärk, och därför kommer detta bli en seg kväll.


Dagarna går fort fram.

Godmorgon! Dax för ett lite längre, och mer skriftligt inlägg kanske.. De senaste dagarna har jag varit upptagen med stan, allmänna ärenden, och häng med polare. På kvällarna har jag jobbat, och ska fortsätta jobba tills lördag kväll, sen tar jag förhoppningsvis ledigt ett par dagar. Igår hängde jag först med Sara, sen drog jag mig mot jobb, och därefter stack jag till Svedala för häng med Simone. Träffade även Nicole en stund igårkväll, och sen såg vi Pretty Little Liars!

Nu är bara jag vaken, som vanligt, och hennes mamma är på jobb så tänkte bege mig uppåt och sätta mig framför tv:n eller något. Ikväll väntas jobb!


Idag fyller the best boy ever år


har saknat sarisen


det finaste


Jobbevecka!

Jobbar varje kväll denna veckan + hela lördagen, så denna veckan kommer bli ganska lugn. Imorgon är planen att jag ska träffa Sara, vilket var superlängesen jag gjorde. Det ska bli jätteskoj, verkligen. Vi får se vad vi hittar på, men något skoj blir det väl! Puss


Bra vädervecka i Skåne


Godmorgon

Vaknade en halvtimme innan mitt alarm ringde. Är trött, sliten och har ont i kroppen, men tror fortfarande inte min kropp fått tillräckligt med vila.. Idag är planen en helförmiddag på badet, så jag hoppas att vädret spricker upp om en timmes tid.


Ska man hinna till badet innan jobb så!


Sommarlov

Jag önskar sommarlovet var längre, och jag önskar att jag hade mer tid att hitta på grejer. Idag är jag trött, och lite sliten efter gårdagens firande, men jag är fan ta mig lycklig!


Igår var det fest


Det är ändå min dag.

Idag ska jag, släkt, och vänner fira mig i efterhand. Det ska bli himla trevligt. Mat, dricka, efterrätt och musik. På detta blir det därefter utgång! En bra dag.


Ville bara tala om att jag inte sover än


Tankarna

Ligger i sängen och försöker sova. Det går inte. Tänker för mycket, på imorgon och på alla andra grejer! Behöver dock sova, så kommer trots tankarna, och go to sleep!


Imorgon är det fest för lilla mig.


Helt slut i rutan!

Slutade med att jag i eftermiddags åkte hem, duscha och åt med min familj och sen stack jag tillbaka för kvällsmys med brudarna! Kom hem vid 10, och har kollat på Greys Anatomy fram tills nu.

Är redo för sängen nu, godnatt!


Ett par bra dagar.

De senaste dagarna har varit väldigt bra. Har hunnit med en del och har haft det supertrevligt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, för en gångs skull, och äta middag med min familj!


Min dag:


Blev en bra kväll!


Påväg mot en bra kväll!

Ganska spontant bestämde vi oss för att äta på restaurang! Jag, Felicia, och Sophia. Ska bli jättemysigt, och gott framförallt eftersom jag är döhungrig. Mer uppdatering sen!


-


Godmorgon, fint väder?

Hej på er. Igårkväll hade jag fullt upp med andra grejer, så glömde helt enkelt bort att uppdatera er med vad som pågick. Igår hängde jag i stan ett tag, för att sedan bege mig hemåt med Elina och träffa the best, som kom hem igår! Därefter kom Sophia, och vi hade det trevligt hela kvällen. Längesen vi fyra hängde, så det behövdes kanske.

Idag verkar det bli fint väder, och därför ska vi förmodligen till badet idag, alla fyra flickorna. Dock, får vi se hur det ligger till med vädret när vi väl tar oss upp ut sängen. Hörs sen


Mot stan!


Söndag igen!

Då var det söndag igen, och jag har redan hunnit äta frukost, städat undan på rummet och tvättat en maskin tvätt. Bra där! Ska om någon timme förmodligen dra mig in mot stan för lite mer shopping. Fortfarande på jakt efter den perfekta klänningen tills på lördag. Hoppas ni får en fin söndag!


Bastille


Äntligen en lugn lördag!

Hemkommen från jobb, nyduschad, och har precis satt på en film och satt mig till rätta. En lugn lördagskväll, precis som jag ville ha!


Pretty Little Liars!

Efter att ha städat på rummet och fixat i ordning mina kläder sitter jag nu och kollar på Pretty Little Liars. Idag jobbar jag kväll, det vill säga att jag börjar vid 5. Hade tänkt bege mig in mot stan lite tidigare för lite shopping, men vi får se vad som händer!


Godmorgon!


Det finns ju inget underbarare!


Har slängt mig i sängen!

Efter att ha "pratat" med min babe som är i Spanien på snap, så var det dax att slänga sig i sängen och glo lite på telefonen. Ska kolla vidare lite grann, se om jag hitta något skoj, om inte så hörs vi imorgon! Godnatt, sov så gott, och dröm så sött!


Pillar lite på weheartit.


Har en myskväll, alldeles för mig själv.


Haft en bra dag med jobb och sol!


En kväll med tjejmys!

Kom fram säkert till Simone, och sitter nu och kollar på Pretty Little Liars och bara tar det lugnt. Tidigare var Även Johanna här, vilket var väldigt trevligt. Imorgon är planen att få lite färg, hem och byta om, sen vidare mot jobb! Har stängning imorgon så blir en sen kväll.


Ibland är livet härligt!


Lång bussresa framför mig!

Har nyss lämnat Veberöd och är nu påväg till Svedala för att hänga med Simone och passa hennes syrra med henne och Johanna! Ska bli jättemysigt. Dock har jag en lång bussresa framför mig. 40 minuter till Lund, 30 minuters väntetid, 30 minuter till Svedala. Äsch. Jag överlever, hehe! Hörs sen!


Jag har haft en superdupermorgon!


Frukost utomhus!

Godmorgon. Strålande väder här i Veberöd så vi bestämde oss för att ära frukost ute. Snart ska vi ner till byn, sen är det tänkt att vi ska bada och sola resten av eftermiddagen!


Nu checkar jag ut för dagen!

Har haft en jättemysig dag och kväll med min kära kompis! Nu går vi och lägger oss, och håller tummarna för fint väder imorgon så vi kan sola och bada! Godnatt på er :)


Jag har det bra!


En solig dag trots allt!

Efter en trött morgon är jag äntligen på g igen! Är redo för en helkväll i Veberöd och ska ladda upp med massa god mat och gottis till kvällen! Om en stund ska jag och mamma köra till Staffanstorp och hämta ut min medicin, sen tar jag mig vidare mot Veberöd därifrån! Kommer bli en bra kväll hoppas jag.


Frukost med mamsen!


Ett läkarbesök senare!

8.30 stack jag och mamma bort till grannbyn för ett läkarbesök! Fortfarande osäkert men troligtvis hade vi rätt. Har fått medicin nu osv, så det ska inte vara några problem! Snart ska vi äta frukost tillsammans, och senare ska jag hem till en vän och äta god mat och bara ha det trevligt!


Okej jag är tillbaka!


RSS 2.0