Godmorgon, strax dax att gå!




Påväg mot jobb!

Hej på er! Sitter nu på bussen mot jobb där jag ska spendera min kväll! Ikväll närjag slutar ska jag hem, duscha och packa det sista inför morgondagen. Är lide stressad men jag ska nog få ihop det idag också! :) Hör av mig lite senare.

❤ timbuktu ♬


Skriva klart en uppsats sen är jag finito!

Tjenixen! Har inte uppdaterat något speciellt idag, tråkigt för er. Nu ska jag dock berätta varför. Kom hem vid halv 5 och satte mig direkt och finslipade på en presentation jag ska hålla för en del av min klass imorgon på kommunikationen. Resterande delar av kvällen har gått åt till att packa klart inför torsdagen, och lära mig presentationen utantill eftersom vi inte får ha någon form av stöd. Imorgon blir en hektisk dag så vet inte hur mycket uppdatering det blir då, och under helgen kommer det bli en del mobilbloggning eftersom jag förmodligen inte kommer ha tid till att uppdatera ordentligt. Men vem vet? Det kanske jag har. Får väl se.
 
Nu ska jag skriva klart en engelska uppsats som skulle vara klar igår, men det var tydligen ingen panik så jag prioriterade annat igår faktiskt! ;) Nu ska jag iallafall sätta mig med den och jobba med den en timme maximum sen måste jag få lite sömn i kroppen inför morgondagen. Hopapas ni har haft en finfin dag! Pusspuss.

Jubba jubba jubba




Packat i princip allt.

Hej på er! Har precis packat inför PU som sker på torsdag. Varför packar jag idag då kanske ni undrar? Imorgon kommer jag inte ha någon tid eftersom jag kommer hem sent, sen ska jag ägna hela kvällen att plugga inför min kommunikationsredovisning på onsdagsmorgonen. På onsdageftermiddag ska jag simma och på kvällen ska jag jobba. Är inte hemma förrän vid 10-tiden, och därefter ska det duschas och packas klart massa smågrejer innan läggdax. Alarmet ringer tidigt på torsdag så det är anledningen till varför jag packar idag helt enkelt! 
 
Också lättare för de kläder jag vill ha med mig till Värmland blir inte använda innan så det är bra. Har även tvättat en maskin tvätt idag, med lite kläder jag vill ha med mig upp! Ska plugga lite engelska nu i någon timme, och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på film. Puss och kram!

Jag har ingen ork!




❤ ♬ ✩ ☁ ☂

Large

Pratar om välfärd, blablabla...

Sitter på min samhällslektion och pratar och välfärden. Helt okej ändå. Snart är det dax för den sista lektionen, som är svenska. Ska där fortsätta skriva på mitt argumenterande tal, som går sådär för tillfället. Dagen idag kommer spenderas hemma. Ska plugga en del, jobba lite med svea och duschduschfixfix ikväll. Idag är jag trött, och allmänt schleten. Ska bli skönt att sluta i hyffsad tid och bara ta det lugnt under eftermiddagen. 
 
Om 3 dagar är det dax!

nationella prov...




Pitch perfect!

Ligger i sängen och kollar på pitch perfect. Än så länge är den superbra och jag har ungefär en timme kvar. Blev svintörstig från ingenstans så ska dra mig upp och hämta något att dricka innan jag lägger mig igen och kollar klart på filmen. Imorgon är det skola, oh yes! Hörs imorgon. Godnatt. 
 
Tumblr_mfhx9qkntv1rdpipso1_500_large
550086_146830142140418_1852171316_n_large
 

Som jag saknar mitt älskade program

Snart är det tillbaka, och då är jag lycklig igen! 

♥ vos pluris estis omnes

Large

Varit flitig idag. Nu, fortsätta plugga!




du e gosig du.






Godmorgon pluggedag!

Godmorgongodmorgon. Nu har jag käkat frulle, gjort iordning på mitt rum och ska nu sätta mig ett par timmar och plugga. Ska skriva klart en sociologi-inlämning, en engelskauppsats och börja på mitt argumenterande tal! Känner att jag har en del framför mig. Hela min vecka är fullspäckad. Har verkligen inte tid att klämma in minsta lilla grej till, och onsdagen kommer bli stressigast! Simning, jobb, duscha, packa! Öh. I can do this. Nu ska jag plugga. Ciao! :D

♥ Amor vincit omnia


Myser fortfarande...






En nöjd tjej som går och lägger sig.

marabou mjölkchoklad är den enda trogne jag har i min säng inatt. 

♥ black/white

Tumblr_m1htq9vgr91rnbhyqo1_500_large
Tumblr_lwnzy82ja41qeudsmo1_500_large
660567_460s_v1_large
Tumblr_lsvckpjim61qgbg0co1_500_large
317303_2343748926304_1627423912_2273309_257601450_n_large
285397_141073152646809_100002323748469_267436_693538_n_large

Glad tjej. Gott sällskap.

Ikväll fick jag "oväntat" besök av Sarisen! Hon kom hit vid 9-tiden och har precis stuckit hem. Vi fixade lite gottis, satt nere i mitt crib och snackade och bara mös. Hon behövde det. Jag behövde det, så det var verkligen perfekt att hon kom hit. Följde henne till bussen och har precis kommit hem. Ska göra mig i ordning, knäppa på en film och mysa ner mig i sängen med ljus, cola, popcorn och choklad! Mysigt som fasen. Imorgon ska jag plugga, och jag vill inte ens tänka på det... Pusspuss! 
 
en favorit i repris! 

underbar dag!








Dax för jobb!




Godmorgon!

Godmorgon. Nu har jag precis vaknat och ligger i sängen med Elina. Snackar skit och ska väl snart upp och käka frukost. Eftermiddagen kommer spenderas på jobb iallafall, så vi hörs senare!


mys med babe!




Nyduschad och så vidare!

Tjenixen! Har nyss duschat och gjort mig i ordning inför eftermiddagen. Ska hitta lite kläder, plocka undan efter mig så mamsen inte får frispel och sen ska jag bege mig mot Bara. Ska först träffa Matilda en stund, och vid 3-tiden ska jag umgås lite med finaste vännen. Ska ju som sagt jobba ikväll så får passa på under dagen att träffa mina hjärtan. Annars? Helgens planer ser ut som så: Jobb. Sen får vi se om det dyker upp något imorgonkväll, annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på! Men vi hörs lite senare ikväll. Pöss!
 
såhär snygg är jag på morgonkvisten!

Godmorgon godmorgon!

Strålande sol idag, vilket är underbart! Jag sitter för tillfället och jobbar med lite svea-grejer inför nästa vecka, då jag åker upp till Värmland! Woopwoop. Ska jobba med det i någon timme till, sen ska jag fixa lunch, göra mig i ordning, eftermiddagshäng med Elina och sen ska jag åka iväg och jobba resten av kvällen! Sjukt najs grejer att göra när man är ledig. Utnyttja tiden till maximun. Ska även fixa i ordning lite frukost till mig snart, så jag inte svälter. Annasr, så hörs vi sen! 

mys i solen med mina vänner

så fint väder idag! 

mycket skoj


Mumsar i mig frukost!

Det är torsdagsmorgon, och jag börjar efter 11. Detta innenär sovmorgon och tid för frukost. Ligger i soffan och kollar på Jims värld och mumsar i mig frukost. Är så himla trött. "Kort/lång" dag idag. Börjar sent, och slutar sent. Imorgon är jag dock ledig, men smarta jag har förmodligen bokat in tandläkartid då, smart som man är. Imorgon kväll ska jag jubba, och samma gäller lördagen under dagen. Får väl se vad jag ska hitta på under resten av helgen!

Laga mat till mig själv. Soft.

Kul att jag står och lagar mat till mig själv. Eller lagar till hela familjen, men ska äta forever alone. Underbart. Ska mysa ner i soffan till en film lite senare. Myyyyyspys.

Trött som in i helvete


så jävla bra


sitter med min bok och myser

Rubriken säger det mesta.. Gör inte så mycket mer faktiskt. Pratade i telefon ett tag innan. Ska göra mig en liten fruktsallad och läsa klart min bok! Bara 70 sidor kvar, så den blir nog utläst ikväll eller imorgon. Hade en jättemysig eftermiddag med Sara i Lundagård med glassmys och även en kort pratstund med Sebastian. Jättetrevligt. Kom hem, lagade mat och käkade med min brossa och Micke. Har verkligen bara softat till nu. Ska packa badväskan inför imorgon eftersom vi ska bada med klassen. Oh the joy! Nu ska jag iallafall bara göra det, sen ska jag göra mig i ordning för das bed! Ha det gött.

Hade glassmys i solen med Saris!

 

vi har det skojskoj i skolan


För en gångs skull...

ska jag gå och lägga mig tidigt. Har varken något plugg eller någonting jag måste göra ikväll, förutom att läsa min bok. Ska hämta en frukt och lite vätska, slå på en film och läsa min bok. För en gångs skull ska jag gå och lägga mig tidigt, och det ska bli så jävla skönt! Nöjd chey.

♥ one republic's nya album

Tumblr_mgmfylqmqe1r81p4ro1_400_large

Kollar på tv, själv?


I väntan på mauden...


Im so freakin pissed

Provet gick åt helvete. Eller ja.. Det gick okej, men jag har alltid missnöjd med mina insatser, tyvärr. Nu sitter jag och har svenskalektion och ska skriva ett argumenterande tal om "Språken i Norden". Oh the joy. Tur att man ska på styrelsemöte efter detta och fika lite. Möjsigt.

Godmorgon. Svintrött.

Det blev sent igår. Alldeles för sent, och jag är helt slut i rutan! Provet idag kommer gå åt helvete, och jag är svinigt hungrig. Måste äta något,och plugga lite innan jag gör mg iordning. Godmorgon på er...

Nu är det fan läggedax. Tack och hej.

SÅ SERIÖS MAN KAN VARA.

okej jag har fett mycket med stress

Hela jag är stressad. Trött. Frustrerad över min telefonjävel. Samhällsboken väger ett ton. Huvudvärk. Allt är bara jobbigt. Okej nu har jag klagat färdigt! Nästan iallafall. Har samhällsprov imorgon, vilket inte alls frestar mig speciellt mycket. På ett sätt vill jag ha så mycket mer tid på mig att plugga in skiten, men samtidigt vill jag ha det över. TYP NU! Tur att jag har lite människor att prata med om kvällarna, och att jag har min älskade bok som ger mig lite pauser ibland. Ska hämta lite vätska till min kropp, typ vatten. Eller något. Sen ska jag plugga. Minst två timmar till. Det ska sitta som en smäck. Imorgon ska jag till skolan, göra prov, ha styrelsemöte på eftermiddagen, fika, hem, käka middag, ut och springa, duscha, sova. Det är typ min dag i några ord. Ballkul.
 
Redigt schnögg just nu

Wasabi är fettestarkt


On the road again


Femtio nyanser av mörker och samhällskunskap.

Jobbar parallelt med boken jag började på igår, och samhällskunskapen som jag har prov på imorgon. Ska nog inte träffa Emma ikväll eftersom jag känner att jag bör plugga istället. Ska fira in att våren har kommit med årets första hemmagrillning. Ska grilla kött, och sådana godsaker. Riktigt mysigt, äntligen! Kvällen består av duschning, fresch'nup, plugg och femtio nyanser av mörker. Det är faktiskt ganska sjukt hur fängslad man blir i böckerna. Det är inte bar porr och snusk. Riktigt sjuk bok. Alla bör läsa den. Verkligen. Nu ska jag fortsätta plugga, tjululu.

Godmorgon...

Idag är det söndag, "äntligen"... Detta innebär att jag har samhällsprov imorgon, och jag är allt annat än förberedd. Jag måste ägna denna dagen åt plugg, häng med emmsi och kanske göra ett par ärenden med mamma. Får se vad jag prioriterar och vad jag hinner med. Fullspäckad dag iallafall, och här ligger jag i sängen och bara softar. Vet att jag egentligen är jättestressad, men jag orkar verkligen inte. Skitsöndag. Brukar älska söndagar. Så mysiga osv, men icke! Inte idag.. 

hold you close


schelten som få, men här ska man få saker gjort!

Tjenixen. Idag är det lördag, och jag är fettestressad. Igår stack jag till Matilda en stund innan jobb, och snackade lite. Jobbade hela kvällen sen stack jag direkt och träffade ett par vänner. Idag jobbade jag lunchpasset, vilket innebar att jag var hemma runt 5-tiden. Hoppade in i duschen, och håller just nu på & städa mitt rum. Ska slänga mig i sängen strax och läsa lite i femtio nyanser av mörker. Andra boken i serien. Därefter ska jag nog upp och käka något, och ikväll måste jag m´plugga för jag är sååååååååå stressad inför måndagens samhällsprov. Usch, vill inte tänka på det. Morgondagen består av träning, och plugg. Oh the joy!
 
så extremt schnögg just nu

we♥it

Tumblr_ml5asixfls1ru0q4ko1_500_large
Tumblr_ml5b9apxj41qkqhr9o1_400_large
Tumblr_ml5ausjhpw1s6d0ruo1_500_large
 
 

amen fy satan vad trött jag är

 
 

hallå i stugan, det är fredag!

Godmorgon. Gårdagen var helt amazing, och jag hade verkligen en jättebra dag. Denna dagen har varit ganska seg, tröttande och vädret är verkligen inte på topp. Ska nu vila ett par timmar innan jag ska göra mig i ordning inför jobb. 4 timmar på mig att sova, och göra vid mig sen ska jag bege mig till jobb. Hemma vid 10 ikväll, och då kommer jag däcka snabbt som blixten om det motförmodan inte händer något annat ikväll. Imorogn ska vi ha gäster hemma. Oh the joy! Ska även jobba och plugga. Kommer bli en seg helg om vädret fortsätter som det gör nu. 
 
 

Tumblr_mkw515ks2j1rp6dplo1_500_large

♥ robin stjernberg

Robin Stjernberg – You - Piano Version
530431_486005221447818_903113148_n_large

Jag är på strålande humör.

"Godmorgon" på er. Fick en dålig start imorse med lite försovning, en del stress och hann inte äta frukost. Dock vände det direkt när jag kom till Lund och mötte upp min fina vän. Vi stack till Nova Lund och fixade skor till henne, sen bjöd hon mig på en smoothie. Goaste Saris! Käkade lunch i skolan, och nu ska vi ha genomgång på svenskan där vi ska gå igenom ett argumenterande tal. Efter skolan ska vi tjejer dra hem till Sara, laga middag, fixa lite grejer i stan sen ska vi spendera vår kväll på Lund stadsteatern. Kommer bli en underbar kväll!
 

you are impossible


work hard, play hard.

Ligger i min säng och lyssnar på musik och pluggar samhälle. Har även duschat, och plockat undan på mitt rum. Nu ska jag plugga en-två timmar till ungefär sen väntar min säng på mig. Så underbart skönt! Imorgon har vi sovmorgon, och innan skolan ska jag förmodligen dra en snabbis till Nova med Saris. Nej, nu måste jag fortsätta plögga. Skojskoj.

♥ Idrottsprov, yey!

Nu sitter jag och Emma och skriver cover letters på engelskan. Har precis lämnat in min, och är riktgt nöjd! Dax för prov strax, och därefter ska jag möta Adina på centralen och boka våra resor inför Värmlandsresan. Redigt gött. Hörs sen.
 
jag och min livskärlek

lite skojskoj sådär.

12637991029227_large
388712_474169032655359_789857618_n_largeTumblr_lzltkwfra81r309lyo1_500_large
Tumblr_mjl3afi54d1r2vaado1_500_large
Tumblr_mdgq256qcm1rig40qo1_500_large
Tumblr_mjkiwvctgh1rk7em7o1_400_large
Tumblr_mj4d65ecls1qfk7k2o1_500_large
 
 

Lägger ner hela plugga-grejen.

Tjenixen! Nu har jag pluggat, både samhälle och idrott. Nu får det räcka. Jag är trött, och lite smått irriterad. Får hoppas på att resterande dagar i veckan blir superduperbra istället. Sara dokumenterade en film i skolan innan idag, får väl se om jag publicerar den här. Who knows? Ska starta 90210 om det kommit ut ett nytt avsnitt, annars får jag väl glo på något annat dårå. Tjarrå.

shu


Roar mig i skolan!

 Sitter på samhällslektionen och går igenom lite grejer inför provet som vi ska ha nu på måndag. Efter detta blir det danska, sen ska jag och Sara bege oss till Forex. Därefter ska jag hem och plugga! Ska även hinna med att ut och jogga en runda, och ta mig en lång dusch. Resten av kvällen kommer bestå av plugg. Tyvärr.

Myskväll!

Hej på er! Nu ska jag gå och göra mig i ordning sen ska jag lägga mig i min säng som just nu har nya lakan och är nybäddad. Så otroligt härligt. Imorgon blir det skolan, och gud vilka intensiva veckor vi har framför oss nu...
 

Hosthost, blir jag aldrig frisk?

Ligger just nu i min soffa och väntar på att mamsen ska komma hem ifrån jobb! Har pluggat kommunikation i 1 ½ timme nu, och ska strax börja plugga idrott också. Är så otroligt trött på denna förbannade hostan jag ligger inne med. Har varit såhär i ett par veckor nu, och tycks aldrig bli frisk.
 
Snackar med Sebastian och Matilda iallafall. De underhåller mig. Återgår till plugget nu. Ciao!

"jag vill ha mer"


Måste lappa ihop allting nu.

Godmorgon! Imorse vaknade jag av mitt alarm och trodde faktiskt inte ens att jag skulle orka öppna ögonen och stänga av det. Jag var så fruktansvärt trött. Inte konstigt det kanske, eftersom att jag spenderade mestadels av min natt vaken. Det är jättemycket i skolan just nu. Väldigt mycket att tänka på överlag. Är helt slutkörd. Är hemma idag. Måste reparera mig själv. Ta igen massa plugg. Sova ut. Vila. Brand New Nicole tomorrow! Pusspuss. 
 
Återigen grattis till min finaste vän, Sara som fyller 18 år idag. 

Idag fyller finis 18 år. Grattis bästa du.♥♥♥


Pannkakor till lunch!


Godmorgon söndag!

Godmorgon söndag! Idag ska jag städa, plugga, och ut på en ordentlig löptur! 
 

that love is changed.


Jättetrött verkligen.

Är så himla trött, men är väldigt hungrig också. Jag vågar inte röra mig ur sängen tack vare det krypet. Äckligt, verkligen! Det är min största fobi, vilket egentligen är jättelöjligt men nej! Jag hatar verkligen spindlar. Jag vill bara bädda ner mig i min gosiga säng och kolla på film. Kan inte slappna av. Tack spindeljävel. 

JAG TROR JAG DÖR

En spindel. Min största fobi. Jag tror jag dör. På allvar. Det var det värsta jag har varit med om, på hela veckan. Fy i helvete. Död åt spindlar. Jag hoppas alla spindlar dör. ÅH FYYYYYY FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
 

mvh frustrerad Nicole

Nu ska jag plugga. En lördagkväll.


En helt galen kväll i Köpenhamn del ett.

 

♥ with my girls


Kvällsmat, och min älskade.

Nu har jag precis gjort i ordning lite kvällsmat till mig själv, och ska plugga lite kommunikation innan jag sätter mig med min älskade bok. Snart har det gått en vecka, och på dag 7 är mitt mål att den ska vara slutläst. Nyduschad och fräsch inför morgondagens festligheter. Imorgon ska vi fira Sara, woopwoop! Innan dess ska jag och Jossan gå i stan och hitta present till vår fine vän, laga massa mat, fixa tortillachips och massa dippor, äta middag tillsammans med alla tjejer och sen bege oss över till Danmark. Kommer bli en fin dag känner jag på mig.
 

Ge mig lite föda tack.

Sitter i köket och har nyss pluggat idrott, och fixat en massa grejer inför postutbildningarna i Värmland! Nu ska jag göra det sista på idrotten, sen väntar en gedigen torsdagsmiddag. Därefter ska jag byta om, ut och springa, hem, duscha, sen blir det kommunikationsplugg resten av kvällen. Innan jag går och lägger mig ikväll ska jag packa väskan, för imorgon ska jag inte hemom innan vi sticker till Danmark på kvällen och firar Sara. Nu är det middag. Vi hörs. 

Vårkänslor. Verkligen.

"Godmorgon". Sitter just nu på svenskan och går igenom gymnasiearbetet med vår svenskalärare. Det är snart dax att läma in vår preliminära planering och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Ska förmodligen jobba med Emmsi i klassen, får se. Men tror vi kompletterar varandra rätt så bra så det kommer säkert bli toppen. Ikväll måste jag plugga, och göra massa svea-arbete. IMORGON BEGER VI OSS TILL DANMARK OCH FIRAR SARA.
 

Kvällsmat, och min älskade.


En kväll av plugg.

Nu är jag hemma från min springtur. Nydushad och redo för en kväll av plugg. Ska plugga i nån timme innan jag sätter mig med min älskade bok. Imorgon börjar jag sent, tack gode gud för det! Nu ska jag plugga. Ciao. 

Ut och springa i det fina vädret!


humor


Finns ingen annan förklaring


Jävla skitförkyldning!


Godmorgon onsdag!

Godmorgon. Nu sitter jag och klämmer i mig en macka till frukost. Ska strax göra mig i ordning och sticka till skolan. Beger mig om ungefär 30 minuter, och i skolan väntar dubbellektion med sociologi. Alltid lika spännande... Hörs sen!


♥ Allt är så vackert här på landet.


Trotsar min förkyldning!


Dance our tears away

Tumblr_limhezyzar1qhs7g2o1_500_large

Danmark med mina favoriter.


Godnatt i nån timme framåt.

Alarmet står på 18.00. Somnar jag så somnar jag. Ska kolla på Molanders också. 
 
 

Endast sovit ett par timmar.

Vi sitter på samhällslektionen och snackar lagstiftning. Det är lagom skoj faktiskt. Glädjer mig faktiskt av att min danskalektion är inställd idag, vilket innebär att jag slutar 14.20 istället för 16.10. Sån stor skillnad i tid när jag är hemma. När jag kommer hem ska jag bädda ner mig och vila, för jag mår inte alls bra. Ska läsa min bok, och bara mysa hela dagen. Ikväll sja jag se till att skaffa mig energi till att plugga. Vi får väl se hur det går det med. 

Femtio nyanser av honom. Jag är fast.

Min kväll är räddad! Har börjat läsa den omtalade boken "femtio nyanser av honom" och jag måste säga att jag inte ångrar mitt val. Boken har börjat otroligt bra och det är något som gör att man måste fortsätta läsa dem. Är på sida 100 på första boken, och jag längtar till denna är slut så jag kan börjapå nästa bok hehe. Ska inte läsa alldeles för länge idag, för det är skola imorgon. Men vi får väl se... ;-)

164649_506843759351092_2036636534_n_large

Tack Fisherman's Friend!


Jag kan lika bra stanna hemma.

Känner mig helt lealös i kroppen. Ont överallt. Hostar satan. Ont i halsen. Kämpar med halstabletter och te. Inget hjälper. Ikväll ska jag tända massa ljus och kolla på film för jag kan lika bra stanna hemma. Och att skolan börjar imorgon gör mitt liv inte speciellt mycket bättre. Men jag ska kämpa mig upp ur sängen imorgon och gå på den längsta dagen vi har i veckan och vara positiv och glad. 

RSS 2.0