hade det ball på juldagen



Okej så blev rätt ball på juldagen. Kom aldrig ut på klubben men vi tog oss till en bar på Möllan. Allt var fullt! Sällskapet gjorde det mesta. 

irriterad på riktigt




lite julafton






en riktig hemmakväll med hart of dixie

Efter 2 timmars sömn typ, begav vi oss till espresso house och käkade frukost. Trion. Det var supercozy! Sen begav jag mig till jobb och jobbade till 16.30. Det var tufft som in i helvete men nu är jag nerbäddad i soffan och ska ta och göra mig lite soppa. Pappas egna. Så det kommer bli en supercozy kväll! Imorgon är det brunch och dax för firande av min bror, 17-åringen! 




festar galet

På sista tiden har det blivit väldigt mycket fest, vilket är helt underbart! Har haft ett par awesome utgångar, så man ska absolut inte klaga. Tänkte bjuda på några godingar från den senaste tiden:










En ledig lördag.

Första helt lediga lördagen på jag vet inte hur länge. Dagen började lite stressigt men har varit väldigt lugn och skön. Sitter och glor på reprisen av svenska hjältar-galan. Vilka människor det finns! Önskar också att jag en dag kan hjälpa människor på något av dessa sätt. Helt fantastiskt. Snart blir det iallafall paj-fika. Pappa, Therese och min syster kommer på besök och ska lämna julklappar och ta en fika. 

Ikväll ska jag laga mat till min familj. Vad kvällen erbjuder vet jag inte än! Vi får väl se!

Ett nytt kapitel




RSS 2.0