Utspark på polhemskolan

Som att man inte redan vart sliten så skulle där till en utsparksdag för alla treor. Den 5:e juni, 2 dagar efter balen skulle vi klä ut oss till hippies, dricka alkohol innan klockan ens slog lunch och leka en massa lekar i Stadsparken. Också en dag som blev rolig. För första gången på 3 år kände jag samhörighet i klassen, och då var inte ens alla där. Men det är en annan historia. Trots att jag var sliten, trött i kroppen och fruktansvärt trött på alkohol blev dagen bra! 





En bal på slottet

3:e juni är en dag att minnas. Har nog aldrig känt mig så fin och elegant och sett så många stiliga människor på en och samma gång. Aldrig blivit uppassad på detta vis, och aldrig dansat till storband. Vår bal var himla fin. Trots att regnet öste ner, vädergudarna var totalt emot oss, så hade jac en underbar kväll! Hade en toppen baldejt, och vi hade så fruktansvärt skoj fram tills vi blev hämtade och projektet med att ta ut alla klämmor ur håret började. En fin kväll!









PRAG - STUDENTRESAN

Den 27:e maj åkte vi till Prag för att spendera drygt 5 dagar där. Det var vår studentresa. För att summera resan med ett par ord: bäst, bäst & bäst! Hade så himla roligt och hängde verkligen med de bästa människorna i mitt liv. 

Resan dit & första kvällen:




Resten av veckan:










Redo att göra comeback

Känns som evigheter sedan jag skrev här. Det var det också! Från att jag skrev senast till idag har det hänt supermycket. Så mycket att jag inte ens vet var jag ska börja. Tänkte köra en uppdatering för varje "stor" sak som hänt sedan sist, och lägga upp lite bilder med kommentarer. Har verkligen haft bästa tiden i mitt liv. De senaste månaderna har varit amazing! 

RSS 2.0