alanya 22 augusti

igår bokade jag och Anja en solsemester till alanya i sommar, så lycklig just nu! 







efterlängtad lunch

Är just nu påväg in till Malmö för en efterlängtad lunch på bamboo city med Amanda! Tror vi har tjatat om denna lunch i 3 veckor om inte mer, så nu äntligen har vi hittat en lucka att klämma in det på! Blir lite efterfirande av tentan vi hade i måndags. 




min nya favorit




american pancakes

Imorse när jag vaknade blev jag hur sugen som helst på american pancakes. Så jag steg upp och lagade det, och gott blev det! Supermumsigt! Idag blir det städning av huset innan jag beger mig mot jobb för en kväll på Jensens. Kan äntligen andas ut, för tentan jag pluggat inför var igår så nu kan jag äntligen andas ut och ta det lugnt ett par dagar. 




AMAZING LUNCH




Spontanare till KB

Igår jobbade jag till 18.30 sen vart det hem till Felicia för myskväll och fifty shades of grey stod på schemat! 23.15 fick vi för oss att dra till KB. Inget vidare smink, myskläder, men 25 minuter senare vart vi sminkade, dressade och redo för dans! 





Dagens "lätta" middag

Idag blir det kantarellstuvning på grovt bröd med skivad gurka. Pga den stora lunchen i skolan blev det lite lättare middag. 




Godmorgon!

Befinner mig just nu i Lund i väntan på mina tjejer som alldeles strax kommer! Vid 10 väntar sista föreläsningen innan tentan sen blir det tentaplugg hela eftermiddagen. Sista dagarna nu innan tentan, känns stressigt som fan men vi kommer fixa det! I helgen blir det jobb fredag/lördag och sista tentahetsen på söndag. 




lunch




Godmorgon

Inatt har jag sovit ut. Somnade strax efter 10 och alarmet ringde 07! 9 timmars sömn var guld värt faktiskt. Nu ska jag strax bege mig mot universitetet och ha en av de sista föreläsningar innan tentan på måndag! 


atm

schleten

Jag är trött. Hela tiden. Rent ut sagt utmattad. Sover dåligt, äter dåligt, hinner inte träna, jobbar, tentapluggar. Tack gode gud att det är över nästa vecka. Tycker inte om att ha det såhär. 




HUR KAN MAN ÄLSKA...

en liten kille såhär mycket? han är fantastisk! 




Jensens Böfhus

Igår åt jag på restaurang med bästa tjejerna. Vi blev mätta, för mätta. Men det var gott! 





Då var man med ny telefon, överlycklig




IPHONE 6

Idag klickade jag hem en ny telefon och fixade nytt abonnemang, tack gode gud! Så om bara några dagar är min älskade nya telefon hos mig, superglad!


Blev den andra på bilden, vit/guld

GÅRDAGENS



Jag älskar mina nya skor!

NEW IN


nya jobbskor, addidas ❤️

dag två av fem

Då var vi inne på andra dagen på min jobbvecka som jag har framför mig. Idag är det fredag, men det har ingen större betydelse för mig eftersom det enda jag ska göra i helgen är att plugga och jobba och en liten trevlig grej imorgon på förmiddagen. Idag jobbar jag dock inte så länge, 4,5 timme så det känns okej! Dessförinnan ska jag åka en sväng till emporia och kolla om de har ett par skor till jobbet som jag kan köpa. Vi får se! 




JOBB TILL 21

Snart är det dax för mig att bege mig mot jobb! Jag har börjat på ett nytt jobb sen en månad tillbaka. Är numera på jensens böfhus på emporia! Trivs som handen i handsken. Jättetrevliga kollegor, härlig stämning, god mat osv. Trivs super! Så nu ska jag gå på en 5-dagars jobbperiod där jag jobbar 5 dagar i rad. BALL

Dagens look


tvätta // plugga // jobba

Godmorgon! Idag steg jag upp runt 09.30, käkade lite frukost och softade vid tv:n. Tvättat lite idag, ska snart fixa lite lunch här hemma och sätta mig och plugga fram tills det är dax att bege sig mot jobb! Jobbar till 20 ikväll, och morgondagen är fullspäckad med föreläsning, träning och plugg! 

Just nu känns allt okej. 




mvh plugghästen


Pluggar, jobbar, tränar, äter, duschar, sover. Det är ungefär så mitt liv ser ut och kommer se ut de närmaste 3 veckorna. Let the tentaperiod begin! 

dagens "jag unnar mig"




#snartsommar




ingen bra kväll // tänker för mycket




♪ elastic heart

 

afterski // party med bästa brudarna

För ett par helger sedan var det en after ski-fest, som en av våra killkompisar höll i på AF-borgen i Lund. Det var en trevlig kväll och tänkte dela med mig av ett par bilder från kvällens gång: 
 

RSS 2.0